40 ساعت خوبه.
اول باید دلیل خراب کردن مشخص بشه. وقت کم اومده. بلد نبوده. ناقص بلد بوده. اشتباه لپی داشته. وقتی که علت مشخص شد اونوقت طبق اون راه حل پیدا میکنه.
مثلا اگه ناقص بلد بوده درس رو مرور بزاره توی برنامش. (ناقص بلد بودن یعنی مثلا توی شیمی اسم یه ترکیب رو یادش رفته و اگه اون رو میدونسته بقیه سوال رو بلد بوده و میتونسته سوال رو حل کنه)

(ناقص بلد بودن یعنی مثلا توی شیمی اسم یه ترکیب رو یادش رفته و اگه اون رو میدونسته بقیه سوال رو بلد بوده و میتونسته سوال رو حل کنه)[/quote]
دقیقا درسته من خودم دو سه ماه قبل از قبل از کنکور امسال شروع بعد از 8 سال دوری از درس شروع کردم به خوندن . توی درس شیمی خوراکم فقط مساله بود دبیر شیمی که باهاش در ارتباط بودم یک مساله شیمی 3 داد زیر 1 دقیقه حلش کردم دیدم داره بدجور بهم نگاه میکنه بهش گفتم من که درست حل کردم چرا اینجوری نگام می کنی گفت این تست المبیاد کشوری دو سال بیش بوده . این سوال توش معادله واکنش روداده بود حالا شما فرض کن یه مساله معادله رو نده ساده ترین مثال کتاب رو توش میمونم چون معادله واکنش رو ندارم .الان واسه مساله های شیمی 3 و شیمی بیش میگن واکنش ها رو حفظ کن ولی یه حسی بهم میگه تا فصل 4 و 5 شیمی 2 رو مچالش نکرده باشی بازم مشکل داری نظرت چیه اقا محمد؟ راستی بیام خصوصیتم چک کن.
دقیقا درسته من خودم دو سه ماه قبل از قبل از کنکور امسال شروع بعد از 8 سال دوری از درس شروع کردم به خوندن . توی درس شیمی خوراکم فقط مسِله بود دبیر شیمی که باهاش در ارتباط بودم یک مساله شیمی 3 داد زیر 1 دقیقه حلش کردم دیدم داره بدجور بهم نگاه میکنه بهش گفتم من که درست حل کردم چرا اینجوری نگام می کنی گفت این تست المبیاد کشوری دو سال بیش بوده . این سوال توش معادله واکنش روداده بود حالا شما فرض کن یه مساله معادله رو نده ساده ترین مثال کتاب رو توش میمونم چون معادله واکنش رو ندارم .الان واسه مساله های شیمی 3 و شیمی بیش میگن واکنش ها رو حفظ کن ولی یه حسی بهم میگه تا فصل 4 و 5 شیمی 2 رو مچالش نکرده باشی بازم مشکل داری نظرت چیه اقا محمد؟ راستی بیام خصوصیتم چک کن.

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)