X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 15 از 17 نخستنخست ... 5141516 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 211 به 225 از 244
    1. Top | #211
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام
      اقا محمد تبریک میگم .
      من از هم مدرسه ای هاتونم(البته الان که داری میری دانشگاه)(اثباتش هم اقای رمضانی)
      یه بار اومدم پیشت سوال کردم اما خوب جواب ندادی .
      الان سوالم اینه من دارم میرم سوم تجربی
      از دفتر برنامه ریزی استفاده میکردی ؟خوب بود؟
      سال دوم رو بنظرم کم کاری کردم و میخوام مرورش کنم .بنظرت چ کار کنم برای سال دوم؟
      و برای سال سوم فیزیک و شیمی و ریاضی چه کتابی پیشنهاد میکنی؟(توی این درسا قوی ام خدا رو شکر)
      ویرایش توسط matrooke : 24 شهریور 1394 در ساعت 01:47

2. Top | #212
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      سلام شما چجوری سرعتتونو توی تستای ریاضی و فیزیک افزایش میدادین؟؟من وقتی الان تست حسابان میزنم خیلی فکر میکنم وخیلی طول میکشه با تست زدن زیاد بدون گرفتن زمان کم کم سرعتم بالا میره یا باید تست زماندار بزنم؟وقتی زمان میگیرم از استرس نمیتونم سوالو حل کنم خیلی ممنون اگه ج بدین

3. Top | #213
      m40
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام یه سوال داشتم درمورد منابع:
      من اینارو انتخاب کردم ، اگه نکته ای بود بگید:
      شیمی: مبتکران +(گاج نقره ای میخوام بگیرم اگه نکته ای یا کتاب بهتری مد نظرتونه بگید)
      فیزیک پیش و پایه: فقط گاج نقره ای
      هندسه پایه: گاج نقره ای
      حسابان و دیفرانسیل: گاج نقره ای
      دینی:گاج نقره ای
      زبان: گاج نقره ای
      عربی: عربی کامل گاج
      ادبیات: موضوعی گاج
      برای شیمی که میخوام گاج هم بگیرم به نظرتون خوبه؟ جلد گاجو دیدم حس خوبی به من میده از رو جلد انتخاب کردم!
      برای عربی عربی کامل دارم به نظرتون خوبه یا برم نسخه سفید رو بگیرم؟ با همین کارم راه میافته؟
      برای ادبیات تو انجمن برای هر مبحث بچه ها کلی منبع میگن! من گیج شدم! آخه برای ادبیات اینهمه منبع نیازه؟؟! اگه بخش خاصی هست که توصیه میکنید منبعی غیر از موضوعی استفاده کنم بگید.
      در مورد زبان باید بگم وضعیتم خیلی وخیمه!! ینی دربست تعطیل میباشم در این مورد یه کتاب گه بتونه منو به درصدای بالا برسونه ، حاضرم برا زبان وقت زیاد بزارم ولی به درصد بالا برسم.
      و سوال آخر در مورد دیف و حسابان: راستش تنها درسی که من با جزوه معلممون کنار میومدم و یاد میگرفتم ولی با تستاش رو نمیتونستم حل کنم! نمیدونم چرا !! شاید جزوه معلممون سطحش پایین بوده!
      حس میکنم درسنامه گاج تو دیف خیلی فرمولیه!! راهکاری دارید؟ کتابی هست که منو راه بندازه؟ یا فیلمای دبیرستان شریف رو ببینم؟
      باتشکر
      ویرایش توسط m40 : 26 شهریور 1394 در ساعت 20:16

4. Top | #214
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام ببخشید مزاحم میشم
      برای گسسته و تحلیلی میخواستم گاج و خیلی سبز رو بگیرم
      بعد برای این درس معلم نداریم معلم خصوصی هم نمیتونم بگیرم بنظرتون این دو کتاب میتونن آموزش خوبی باشن؟
      نظرتون درمورد کتابهای الگو و خوشخوان و فار (اگه دیدینشون) تو این دوتا درس چیه؟
      +یکم توضیح درمورد این دو درس اگه میشه .....

خیلی ممنون

5. Top | #215
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AmiR_KHD نمایش پست ها
      محمد جان من کلا دفتر برنامه ریزی ندارم و همه رو توی کاغذ مینویسم و اجرا میکنم..بعدشم کاغذ هفته قبل رو که نوشتم میندازم دور!!!

فک کم باید یه دفر برنامه ریزی بگیرم..به نظرت لازمه؟؟

به نظر خودم دفتر برنامه ریزی باس به آدم روحیه بده.من دفتر قلم چیو میبینم کلا افسرده میشم..یه جوریه!!!کاغذشم که تازگی داغونه

شما چی استفاده میکردین؟؟ مهر و ماه یا انتشارات دیگه...چطوره دفترشون؟؟

به نظرت من که کانون میرم اگه دفتر برنامه ریزیم واسه انتشارات دیگه باشه گیر نمیدن؟؟
      منم دفتربرنامه ریزی نداشتم و توی کاغذ مینوشتم ولی کاغذ رو دور نمینداختم.
      کانون گیر بده هم مهم نیس. محل نزار

6. Top | #216
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ali13 نمایش پست ها
      سلام.برای رتبه زیر 150 روزی به طور متوسط چقدر باید خوند؟با معدل 17.5 چقدر کار سخت تر میشه؟
      در مورد آزمون اکثرا میگن کیفیت گاج بهتره.شما خودتون سوالای گاج رو بررسی کردید ببینید چه جورین؟
      برای گسسته چه کتابی پیشنعاد می کنید؟
      دیفرانسیل چطور؟معمولا تخته سیاه پیشنهاد میکنن ولی شما گاج رو گفتید.دلیل خاصی داره؟
      دانشگاه های تاپ تهران رشته های مکانیک و برق و ... تا چه رتبه ای میشه قبول شد؟
      درباره برنامه برکا شنیدید؟سایت g-alm.ir برنامه ریزی رایگان ارائه میده با نام برکا.به نظرتون اگه از برنامه برکا استفاده کنیم بهتر خواهد بود یا برنامه موسسات مثل همین گاج؟
      شیمی پیش الگو امسال چاپ جدیدش نمیاد.به نظرتون همون 93 برای 95 هم مناسب خواهد بود یا باید یه کتاب دیگه بگیریم؟
      گاج رو خودم ندیدم. ولی جامعه آماری مهمتره تا کیفیت سوال.
      خیلی کار سخته. ولی شدنیه. درصدات همه بالای 83 باشه میشه.
      گسسته خیلی سبز.
      من برای دیفرانسیل گاج رو پیشنهاد نکردم. من الگو و خیلی سبز رو گفتم. کلا کتاب خوب زیاده. من نظر خودم رو گفتم.
      من رتبه هارو نمیدونم. سایت کانون رو نگاه کن.
      من ندیدم اون برنامه رو. ولی موسسات رو بیشتر توصیه میکنم.
      نه. 93 رو نمیشه استفاده کرد. ینی میشه ولی دردسر داره تا تغییرات رو بفهمی. من نظرم خیلی سبز جدیده برای شیمی پیش

7. Top | #217
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alihoseini نمایش پست ها
      کتاب گسسته و تحلیلی خوب می تونید معرفی کنید که هم آموزش قوی ای داشته باشه و هم تستای خوبی.
      ممنون
      خیلی سبز و نشرالگو

8. Top | #218
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rahaz نمایش پست ها
      سلام برای کسی که تازه میخواد شروع کنه به درس...پشت کنکوری باشه و قبلا هم مطالعه ای نداشته باشه میتونه با برنامه قلم پیش بره عقب نمیوفته؟؟؟؟؟
      تبریک میگم بهتون...
      بستگی به خودش داره. فک نمیکنم عقب بیوفته

9. Top | #219
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط matrooke نمایش پست ها
      سلام
      اقا محمد تبریک میگم .
      من از هم مدرسه ای هاتونم(البته الان که داری میری دانشگاه)(اثباتش هم اقای رمضانی)
      یه بار اومدم پیشت سوال کردم اما خوب جواب ندادی .
      الان سوالم اینه من دارم میرم سوم تجربی
      از دفتر برنامه ریزی استفاده میکردی ؟خوب بود؟
      سال دوم رو بنظرم کم کاری کردم و میخوام مرورش کنم .بنظرت چ کار کنم برای سال دوم؟
      و برای سال سوم فیزیک و شیمی و ریاضی چه کتابی پیشنهاد میکنی؟(توی این درسا قوی ام خدا رو شکر)
      سلام.
      نه. از دفتر برنامه ریزی استفاده نمی کردم.
      نظرم اینه که سال سوم رو مسلط بشی بجای سال دوم
      فیزیک خوشخوان. شیمی نمیدونم. ریاضی خیلی سبز جدید.

10. Top | #220
      m40
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط m40 نمایش پست ها
      شیمی: مبتکران +(گاج نقره ای میخوام بگیرم اگه نکته ای یا کتاب بهتری مد نظرتونه بگید)
      برای شیمی که میخوام گاج هم بگیرم به نظرتون خوبه؟ جلد گاجو دیدم حس خوبی به من میده از رو جلد انتخاب کردم!
      برای عربی عربی کامل دارم به نظرتون خوبه یا برم نسخه سفید رو بگیرم؟ با همین کارم راه میافته؟
      برای ادبیات تو انجمن برای هر مبحث بچه ها کلی منبع میگن! من گیج شدم! آخه برای ادبیات اینهمه منبع نیازه؟؟! اگه بخش خاصی هست که توصیه میکنید منبعی غیر از موضوعی استفاده کنم بگید.
      در مورد زبان باید بگم وضعیتم خیلی وخیمه!! ینی دربست تعطیل میباشم در این مورد یه کتاب گه بتونه منو به درصدای بالا برسونه ، حاضرم برا زبان وقت زیاد بزارم ولی به درصد بالا برسم.
      و سوال آخر در مورد دیف و حسابان: راستش تنها درسی که من با جزوه معلممون کنار میومدم و یاد میگرفتم ولی با تستاش رو نمیتونستم حل کنم! نمیدونم چرا !! شاید جزوه معلممون سطحش پایین بوده!
      حس میکنم درسنامه گاج تو دیف خیلی فرمولیه!! راهکاری دارید؟ کتابی هست که منو راه بندازه؟ یا فیلمای دبیرستان شریف رو ببینم؟
      باتشکر

سلام
      اینوجواب میدین؟
      چند روزه تو نوبتم

11. Top | #221
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط K0nkurii1111 نمایش پست ها
      سلام شما چجوری سرعتتونو توی تستای ریاضی و فیزیک افزایش میدادین؟؟من وقتی الان تست حسابان میزنم خیلی فکر میکنم وخیلی طول میکشه با تست زدن زیاد بدون گرفتن زمان کم کم سرعتم بالا میره یا باید تست زماندار بزنم؟وقتی زمان میگیرم از استرس نمیتونم سوالو حل کنم خیلی ممنون اگه ج بدین
      الان هنوز اولشه و طبیعیه و مشکلی نیست این کند بودن.
      الان بدون زمان بزن ولی بعدا حتما زماندار. این دوتا هرکدوم به تنهایی لازم هستن ولی کافی نیستن. باید باهمدیگه باشن که کافی بشن. یعنی هم باید بدون زمان زد که مسلط شد. هم زماندار زد که اشتباه محاسباتی برطرف بشه.

12. Top | #222

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mamad.hny نمایش پست ها
      ....
      یکم از فضای دانشگاه بگو و جشن رتبه برترا و اینکه مثلا رتبه ریاضی اینا چه مزایایی دارن
      دمـــــــــــــــــــــــ ـت

13. Top | #223
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط m40 نمایش پست ها
      باتشکر
      بجز شیمی بقیه خوبه. فقط یکم دیر نیست؟
      عربی کامل، کافیه.
      ادبیات کنار موضوعی، کتاب برای تاریخ ادبیات و لغت هم میخوای. برای بقیه مباحث من نیازی نمیبینم.
      زبان همون گاج خوبه.
      واس دیف فیلمای شریف خوبه. درسنامه هم خیلی سبز یا تخته سیاه خوبه.

14. Top | #224
      7p7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام دوياره
      چه خبر از اون دوستتون كه رتبه هفتصد و خورده اى شده بود ، چى قبول شدن ؟

15. Top | #225
      m40
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mamad.hny نمایش پست ها
      بجز شیمی بقیه خوبه. فقط یکم دیر نیست؟
      عربی کامل، کافیه.
      ادبیات کنار موضوعی، کتاب برای تاریخ ادبیات و لغت هم میخوای. برای بقیه مباحث من نیازی نمیبینم.
      زبان همون گاج خوبه.
      واس دیف فیلمای شریف خوبه. درسنامه هم خیلی سبز یا تخته سیاه خوبه.
      ممنون از راهنمایی
      من فارغ التحصیلم! بیشتر اینارو پارسال خریدم و استفاده هم کردم یه قسمت هاییرو....
      میخواستم ببینم اگه خوب نیست بعضیاشونو عوض کنم.

صفحه 15 از 17 نخستنخست ... 5141516 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن