نوشته اصلی توسط
-sina-
سلام به همه راستش یه مطلبی دیروز منو خیلی عصبانی کرد من برای ثبت نام کانون به ساختمان مرکزی این موسسه مراجعه کردم و زمانی که رفتم برای مشاوره به لیست کتاب های ابی و مشاوره ای رو گذاشت جلوم گفت برای ثبت نام حتما اینارو باید بگیری و حتما هم باید اردو نوروزی ثبت نام کنید منم هرچی مقاومت کردم فقط تونستم بعضی از کتاب هارو خط بزنم و اردو رو دور بزنم!!ولی بازم به زور گفت باید زیست رو بگیری که همین حدود 50 تومن شد با این 50 تومن من میخاستم دو تا فاگوزیست بگیرم و الان هم این کتابا رو انداختم کنار و راضی هم نیستم از پولم .الان هم از کانون تماس گرفتن برا کلاس کنکور اول گفت باید امروز یا فردا حتما ثبت نام کنید بهش گفتم من نیازی به کلاس ندارم گفت تو خودت نیازت رو از کجا میدونی!گفتم اقا من پایه ام قویه خودمم هم ساعت مطالعم بالاس تازه مدرسمون هم با بهترین کادر کلاس گذاشته بعد میگه اگه تو مدرسه یاد نگرفتی چی ؟؟منم دیگه عصبانی شدم کفتم من نمیدونم فردا بهت زنگ میزنم حالا فردا بهش زنگ نمیزنم!!ایا واقعا چون کتاب های زرد کانون با ابی اون فروشش کمه یا متقاضی کلاس های این موسسه کمه باید به زور و اجبار اونو به داوطلب تحمیل کنه؟؟؟من فقط برا ازمون قلم چی رفتم ولی الکی کلی هزینه برام بریدن واقعا برا این موسسه و مدیر موسسه متاسفم همین و بس!!!!!