سلام ابدا اجباری نمیکنن!نمیدونم چرا اینطوری شده
بعضی از حوزه ها اجباری میکنن...
اما اجباری نیست...من نشنیدم اینارو..
فقط شاید خود آموز اجباری باشه..
ادمینستور کانال جهادی پیوند در پیام رسان سروش با لینک http://sapp.ir/ap_peyvand
فعال عرصه ی رسانه
مدرس سواد فضای مجازی
واسه من یه کارت 75 تومنی دادن که از نمایندگیشون 75 تومن کتاب رایگان بگیرم , رفتم 3-4 تا کتاب گفت اجباریه یدونه هم وب کارت اجباری داد بهم , تقریبا چیزی ازش باقی نموند![]()
اجباری در کار نیست کافیه بزنگی تهران
همین یه شنبه برو کتابارو پس بده بگو زنگ زدم تهران گفتن اجباری نیست
کلاسای قلمچی هم که کلاس نیست یه مشت دبیر مزخرفو میارن واسه تدریس
سلام
تو شهر ما اینطوریه
پول رو میگیرن که شامل پول کتاب هم میشه. اجباری هم هست.
حالا شما خواستی کتابا رو بگیر خواستی هم نگیر.
ظلم بسیار بزرگی هست
موفق باشید
تویی که یه دریا امیدی برام
مثل حسرتی بی کرانم نکن/
بگیر از من این زندگی رو ولی
دیگه با خودت امتحانم نکن
سلام دوستان ببخشید تاپیکو اوردم بالا من امسال مشکل دوستمون استارترو دارم رفتم شعبه فرعی ثبت نام ازموناشونو کنم گفتن باید کتابا زرد رو هم بخرم و همچنین همایش ها شونو رزرو کنم و پولشو بدم بعدا اگه نخواستم همایشا روکنسل کنم و پس بگیرم ..هر کاریم کردم که نمیخوام و لازم ندارم گفتن بدون همایش و کتاب ،خ ازمون خام ثبت نامت نمیکنیم الان منم ناچارم و یک راه پیشتر به جز کانون واسه برنامه ریزی و اینجور چیزا ندارم الان باید چیکار کنم بنظرتون ؟
ویرایش توسط Seyed Chester : 04 تیر 1397 در ساعت 22:49
چون کتاب ها جنبه سود برای پشتیبان ها دارن و یه مقدار به اون ها میماسه پس هر چقدر بفروش برسونن بیشتر میشه سودشون و هر کاری میکنن تا به مردم بندازن کتاب هاشون رو و به راحتی میتونید با واحد پیگیری تماس بگیرید (در صورت یه دندگی از طرف مسئولان شعبه کانون برای خرید پکیج کتاب)و پته همشون رو بریزید رو آب
ویرایش توسط Churchill : 05 تیر 1397 در ساعت 14:08
سلام
من امروز مراجعه کردم نمایندگی همدان واسه ثبت نام قلمچی
بهمگفتن۵۰۰ت بنکتاب اجباریه
تماس گرفتم تهران گفتن اجباری نیست پیگیری میکنیم
رییس نمایندگی همدان باهام تماسگرفت و هرچی فحش بود بهم داد که چرا شکایت کردی از نمایندگی
برید همون آزمونای خیلی سبز و گاج ثبت نام کنید که کتاباشو میخرید😐
خلاصه اینکه از همه ی بچه های خواهش میکنم زیربار زور کتاب و پشتیبان و همایش های زورکی نمایندگی شهرستان ها نرن، اینا نمیخوان بهتون خدمات درستی ارائه بدن فقط میخوان سرکیسه تون کنن و هرکس از حق و حقوق خودش آگاه باشه و ازشون شکایت کنه با بدترین شکل باهاش برخورد میکنن
حتی وقتی بهشون گفتم که من کتابای آبی و دفتر برنامه ریزی قبلا تهیه کردم از کتابفروشی بهم گفتن باید از کتاب فروشی خودما تهیه میکردی نه جاهای متفرقه
برو همون جایی که ازش کتابامون خریدی آزمون شرکت کن🐣
اصلا چرا باید ازمون ثبت نام کرد؟
هرینش حدود ۳ میلیون هستش
واقعا هیچ کاری نمیکنه، ففط صبح جمعه کامپیوتر رو روشن میکنی و انلاین ازمون میدی
بهتره بجا ازمپن که غیر حضوری روز شنبه خودت پرینت بگیری و بری تو مدرسه (چون پدرم مدیر هستش میگم)یا یع صندلی قرض کنی و خودت از خودت ازمون بگیری
تو این وضع که همه پر از تقلب و ... هستش اصلا ثبت نام این ازمونا منطقی نیست
البته برا بهضیا اجباره (چون تا وقتی این اجباره نباشه اهمال کاری میکنن)
مثالش هم رفیق من که ثبت نام نکرد و گفت اینکار که گفتم رو میکنه و اصلا هیچ ازمونی (گاج قلمچی گرینه سنجش مدارس زیستاز و... ) رو کار نکرد
در این صورت برو ثبت نام کن
ولی اگه یه برادر بزرگ تر یا حتی مادر پدر هستن بشون بگو ازت ازمون بگیرن ( خودشون پرینت میگیرن و پلمپ و پاسخبرگ بت میدن و بعد هم نمرت رو بت میدن)
شاید مسخره باشه ولی ۳ میلیون اصلا ارزش ۲۰ تا ازمون رو نداره
قلمچی : تو سایتش نوشته ۲ میلیون و خوردی هزینهش رفیقم رفت تو شهرمون ثبت نام کنه گفته کدود ۳و خوردی میشه (۳۵۰۰)
اصلا چند ونده رو نمیدونم
پولتون رو تو دهن اینا نندازین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)