خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23
    نمایش نتایج: از 31 به 44 از 44
    1. Top | #31
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      دوستان عزیز که نسبت به این موضوع دلخور هستید یه پیشنهاد عالی دارم
      کانون الان تقریبا توی همه شهرها یک نمایندگی داره بگردید اطراف سهر خودتون و ببینید کدوم یکی ازین نمایندگی ها کتاب رو اجباری نکردن همونجا ثبت نام کنید (فعلا که آزمون ها آنلاینه مطمئنا مشکلی پیش نمیاد)

این یکی از مشکلات قلمچی هستش که توی هر شهر هر نمایندگی یه قانون میزاره برای مثال خود من که توی تهران (شهر قدس) ساکن ام قیمت نمایندگی شهر ما سه میلیون و هشتصد ( دو میلیون چهارصد آزمون و یه میلیون چهارصد کتاب اجباری ) وقتی توی شهریار ( یکی از شهر های همسایه شهر قدس ) یه قیمت گرفتم دیدم میگن دو میلیون و چهارصد کتاب هم اجباری نیست خیلی عجیبه که با ده کیلومتر فاصله قیمت ها اینقدر فرق میکنه

موضوع بعدی این که لطفا تا میتونید این جور چیزا رو به مرکز قلمچی گزارش بدید تا با این کلاه بردارا یه برخوردی بشه ( با لحن خودمونی : بزار زنگ بزنن فحش بدن بابا بزرگی و منش شما با عر عر کردن این حروم خور ها کمتر نمیشه )
      ویرایش توسط مَمَّدِشونَم : 27 شهریور 1400 در ساعت 18:14

2. Top | #32
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      این خود مرکز قلمچی هست که همچین اختیاری به نماینده هاش داده. نماینده ها بدون داشتن دستور از مرکز هیچ کاری نمی تونند بکنن. بشون گفته شده کتابها رو بفروشید یه درصد سودی هم برا شماست. اگرم نشد و طرف شاکی شد فوقش چارتا فحش میدین و بیخیال طرف میشید. اگر نمایندگی نتونه کتاب بفروشه هیچ امتیاز منفی براش نیست فقط سودشو نمی بره.
      اگر می خواین حرص نمایندگی رو دربیارین و براشون امتیاز منفی باشه کاری که می تونید بکنید اینه که اول ثبت نام کنید و قبل اینکه پول رو بریزی بگی من نمیام. اینکار بشدت امتیاز منفی هست برای نمایندگی. دیدم که میگم

3. Top | #33
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Rubiker نمایش پست ها
      این خود مرکز قلمچی هست که همچین اختیاری به نماینده هاش داده. نماینده ها بدون داشتن دستور از مرکز هیچ کاری نمی تونند بکنن. بشون گفته شده کتابها رو بفروشید یه درصد سودی هم برا شماست. اگرم نشد و طرف شاکی شد فوقش چارتا فحش میدین و بیخیال طرف میشید. اگر نمایندگی نتونه کتاب بفروشه هیچ امتیاز منفی براش نیست فقط سودشو نمی بره.
      اگر می خواین حرص نمایندگی رو دربیارین و براشون امتیاز منفی باشه کاری که می تونید بکنید اینه که اول ثبت نام کنید و قبل اینکه پول رو بریزی بگی من نمیام. اینکار بشدت امتیاز منفی هست برای نمایندگی. دیدم که میگم
      خیر جناب Rubiker اگر اینجوری بود همه نمایندگی ها باید یک کار واحد رو انجام میدادن (فروش اجباری کتاب)
      خیلی از نمایندگی ها هست که از سودی که میتونن با فروش اجباری کتاب داشته باشن میزنن ولی شرافتشونو از دست نمیدن

منظورم اینه که فروختن اجباری کتاب چیزی نیست که از مرکز قلمچی بهشون دستور داده شده باشه فقط یه ترفند برای سود بیشتر ( و قالب کردن کتاب هایی که مفت هم نمی ارزه به مردمه )

4. Top | #34
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط مَمَّدِشونَم نمایش پست ها
      خیر جناب Rubiker اگر اینجوری بود همه نمایندگی ها باید یک کار واحد رو انجام میدادن (فروش اجباری کتاب)
      خیلی از نمایندگی ها هست که از سودی که میتونن با فروش اجباری کتاب داشته باشن میزنن ولی شرافتشونو از دست نمیدن

منظورم اینه که فروختن اجباری کتاب چیزی نیست که از مرکز قلمچی بهشون دستور داده شده باشه فقط یه ترفند برای سود بیشتر ( و قالب کردن کتاب هایی که مفت هم نمی ارزه به مردمه )

عزیز دل اگه اینجوری بود که شما میگی با توجه به اینکه اینکار باعث میشه بعضی داوطلبا منصرف بشن از ثبت نام مرکز شدیدا باید با نماینده برخورد می کرد در حالی که خیلی از شهرها نماینده هایی دارند که سالهاست سرکارن و سالها هم هست کتاب اجباری می فروشن. من طفل بودم یکی از شهرها یه نماینده داشت الان تو دهه سوم زندگیمم هنوزم ایشون هستن. هر سالم کتاب می فروشه به اجبار آب هم از آب تکون نخورده. یعنی این همه سال مرکز اقدام کرده جلوی این مدل افراد گرفته بشه؟ قطعا خودشون نخواستن.
      نمایندگی گزینه دو قیمت واحد داره کل کشور در حال حاضر چرا؟ چون مرکز هیچ اجازه ای به نماینده ها در این مورد نداده (مثل دادن مشاور و یا گرفتن پول اضافی با توجه به بزرگ بودن شهر و بالا بودن سطح درآمد مردم) قلمچی هم میتونه این مدل سیاست رو پیاده کنه ولی نمی کنه.
      هر چند قبول دارم این زنگ زدن به مرکز ممکنه به بچه ها کمک کنه و مهم هم همینه. اما شک نکنید اینا هیچ برخوردی با نمایندگی نمی کنن و شاید حتی همون امتیاز منفی که من گفتم و رسما و علنا از زبان نمایندگی شهرمون بود علنا دعوای زرگری بینشون بوده باشه.
      ویرایش توسط Rubiker : 27 شهریور 1400 در ساعت 18:57

5. Top | #35
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Rubiker نمایش پست ها
      عزیز دل اگه اینجوری بود که شما میگی با توجه به اینکه اینکار باعث میشه بعضی داوطلبا منصرف بشن از ثبت نام مرکز شدیدا باید با نماینده برخورد می کرد در حالی که خیلی از شهرها نماینده هایی دارند که سالهاست سرکارن و سالها هم هست کتاب اجباری می فروشن. من طفل بودم یکی از شهرها یه نماینده داشت الان تو دهه سوم زندگیمم هنوزم ایشون هستن. هر سالم کتاب می فروشه به اجبار آب هم از آب تکون نخورده. یعنی این همه سال مرکز اقدام کرده جلوی این مدل افراد گرفته بشه؟ قطعا خودشون نخواستن.
      نمایندگی گزینه دو قیمت واحد داره کل کشور در حال حاضر چرا؟ چون مرکز هیچ اجازه ای به نماینده ها در این مورد نداده (مثل دادن مشاور و یا گرفتن پول اضافی با توجه به بزرگ بودن شهر و بالا بودن سطح درآمد مردم) قلمچی هم میتونه این مدل سیاست رو پیاده کنه ولی نمی کنه.
      هر چند قبول دارم این زنگ زدن به مرکز ممکنه به بچه ها کمک کنه و مهم هم همینه. اما شک نکنید اینا هیچ برخوردی با نمایندگی نمی کنن و شاید حتی همون امتیاز منفی که من گفتم و رسما و علنا از زبان نمایندگی شهرمون بود علنا دعوای زرگری بینشون بوده باشه.
      بیخیال داداش
      ایین مافیای کنکور خیلی کثیف تر ازین حرفا ان
      بهتره زیادی خودمونو درگیرشون نکنیم
      فقط باید دعا کنیم که از توی این لج.ن آب کنکور سالم بیرون بیایم
      همین

6. Top | #36
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط مَمَّدِشونَم نمایش پست ها
      بیخیال داداش
      ایین مافیای کنکور خیلی کثیف تر ازین حرفا ان
      بهتره زیادی خودمونو درگیرشون نکنیم
      فقط باید دعا کنیم که از توی این لج.ن آب کنکور سالم بیرون بیایم
      همین

موافقم عزیزم خدا به داد این ملت برسه همین

7. Top | #37
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط momahmudi نمایش پست ها
      اصلا چرا باید ازمون ثبت نام کرد؟
      هرینش حدود ۳ میلیون هستش
      واقعا هیچ کاری نمیکنه، ففط صبح جمعه کامپیوتر رو روشن میکنی و انلاین ازمون میدی
      بهتره بجا ازمپن که غیر حضوری روز شنبه خودت پرینت بگیری و بری تو مدرسه (چون پدرم مدیر هستش میگم)یا یع صندلی قرض کنی و خودت از خودت ازمون بگیری
      تو این وضع که همه پر از تقلب و ... هستش اصلا ثبت نام این ازمونا منطقی نیست

البته برا بهضیا اجباره (چون تا وقتی این اجباره نباشه اهمال کاری میکنن)
      مثالش هم رفیق من که ثبت نام نکرد و گفت اینکار که گفتم رو میکنه و اصلا هیچ ازمونی (گاج قلمچی گرینه سنجش مدارس زیستاز و... ) رو کار نکرد
      در این صورت برو ثبت نام کن
      ولی اگه یه برادر بزرگ تر یا حتی مادر پدر هستن بشون بگو ازت ازمون بگیرن ( خودشون پرینت میگیرن و پلمپ و پاسخبرگ بت میدن و بعد هم نمرت رو بت میدن)
      شاید مسخره باشه ولی ۳ میلیون اصلا ارزش ۲۰ تا ازمون رو نداره
      قلمچی : تو سایتش نوشته ۲ میلیون و خوردی هزینهش رفیقم رفت تو شهرمون ثبت نام کنه گفته کدود ۳و خوردی میشه (۳۵۰۰)
      اصلا چند ونده رو نمیدونم
      پولتون رو تو دهن اینا نندازین
      سه میلیون که سهله . یکی از دوستان کرمانشاهی مقیم انجمن میگفت هزینه ثبت نام اونجا 5 میلیون تومنه تازه کتابم بهت نمیدن !
      این در حالیه که اگه خود سایت قلمچی مختص به اون شهر و یا جاهای دیگه رو چک کنیم ، هزینه آزمون در بازه بین 2 تا 2500 تومن هست .

اما با توجه به تمامی مشکلات ، درکل به نظرم به نظرم آزمون حتما ثبت نام کنید.
      چون ثبت نامش یه فشار و استرس مثبتی رو واسه درس خوندن ایجاد میکنه.
      اگه توان پرداخت هزینه هنگفت آزمون قلمچی رو هم ندارید ، ماز ثبت نام کنید .
      آزمون ماز ( اگه تخفیفش فعال باشه ) حدود 600 تا 800 تومن قیمت داره .
      برنامه راهبردیش همون مال قلمچیه . کیفیت سوالاتش رو دروس زیست ، شیمی ، ادبیات ، زبان و ریاضی بهتر از قلمچیه . ( رو بقیه دروس قلمچی سرتره )
      تقلب توش به مراتب کمتر هست . جامعه آماری خوبی هم داره .
      در کنارش سوالات آزمون قلمچی رو هم بگیرید و حل کنید .

8. Top | #38
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hadi.Z نمایش پست ها
      سه میلیون که سهله . یکی از دوستان کرمانشاهی مقیم انجمن میگفت هزینه ثبت نام اونجا 5 میلیون تومنه تازه کتابم بهت نمیدن !
      این در حالیه که اگه خود سایت قلمچی مختص به اون شهر و یا جاهای دیگه رو چک کنیم ، هزینه آزمون در بازه بین 2 تا 2500 تومن هست .

اما با توجه به تمامی مشکلات ، درکل به نظرم به نظرم آزمون حتما ثبت نام کنید.
      چون ثبت نامش یه فشار و استرس مثبتی رو واسه درس خوندن ایجاد میکنه.
      اگه توان پرداخت هزینه هنگفت آزمون قلمچی رو هم ندارید ، ماز ثبت نام کنید .
      آزمون ماز ( اگه تخفیفش فعال باشه ) حدود 600 تا 800 تومن قیمت داره .
      برنامه راهبردیش همون مال قلمچیه . کیفیت سوالاتش رو دروس زیست ، شیمی ، ادبیات ، زبان و ریاضی بهتر از قلمچیه . ( رو بقیه دروس قلمچی سرتره )
      تقلب توش به مراتب کمتر هست . جامعه آماری خوبی هم داره .
      در کنارش سوالات آزمون قلمچی رو هم بگیرید و حل کنید .

موافقم هزینه هاش خیلی مسخرس، شهر به شهر فرق می‌کنه ، تازه هیچ خدمات مشاوره ای هم ارایه نمیکنن
      دیگه کنکوری نیستم و ازمونا تموم شدن خداروشکر

9. Top | #39
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام
      تا جایی که من میدونم نه
      https://www.sabzpendar.org/iranian-series/

10. Top | #40
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط momahmudi نمایش پست ها
      اصلا چرا باید ازمون ثبت نام کرد؟
      هرینش حدود ۳ میلیون هستش
      واقعا هیچ کاری نمیکنه، ففط صبح جمعه کامپیوتر رو روشن میکنی و انلاین ازمون میدی
      بهتره بجا ازمپن که غیر حضوری روز شنبه خودت پرینت بگیری و بری تو مدرسه (چون پدرم مدیر هستش میگم)یا یع صندلی قرض کنی و خودت از خودت ازمون بگیری
      تو این وضع که همه پر از تقلب و ... هستش اصلا ثبت نام این ازمونا منطقی نیست

البته برا بهضیا اجباره (چون تا وقتی این اجباره نباشه اهمال کاری میکنن)
      مثالش هم رفیق من که ثبت نام نکرد و گفت اینکار که گفتم رو میکنه و اصلا هیچ ازمونی (گاج قلمچی گرینه سنجش مدارس زیستاز و... ) رو کار نکرد
      در این صورت برو ثبت نام کن
      ولی اگه یه برادر بزرگ تر یا حتی مادر پدر هستن بشون بگو ازت ازمون بگیرن ( خودشون پرینت میگیرن و پلمپ و پاسخبرگ بت میدن و بعد هم نمرت رو بت میدن)
      شاید مسخره باشه ولی ۳ میلیون اصلا ارزش ۲۰ تا ازمون رو نداره
      قلمچی : تو سایتش نوشته ۲ میلیون و خوردی هزینهش رفیقم رفت تو شهرمون ثبت نام کنه گفته کدود ۳و خوردی میشه (۳۵۰۰)
      اصلا چند ونده رو نمیدونم
      پولتون رو تو دهن اینا نندازین
      من که میخوام برم گزینه دو
      قلمچی خدمات ضعیفی داره پشتیبان به درد نخور کتاب زورکی… نمایندگی همدان هم که ادب و نزاکت صفر

11. Top | #41
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Zizi_asg نمایش پست ها
      من که میخوام برم گزینه دو
      قلمچی خدمات ضعیفی داره پشتیبان به درد نخور کتاب زورکی… نمایندگی همدان هم که ادب و نزاکت صفر
      گزینه دو عمومی هاش خیلی خوبه ولی تخصصی فیزیک یکم سال قبل ضعیف بود

تجربه خودم رو از گزینه ۲ که برا کنکور ۹۸ رفته بودم : عمومیا میلی خوب بود (بجز درک متن زبان که اسون میداد) ریاضی و زیست استاندارد ولی فیزیک بشدت اسون ، شیمی هم متوسط ، اخر هم ۲۷۰۰ شدم
      ازمون گزینه ۲ که من میرفتم خدمتی نداشت و هزینه اضافی نمی‌گرفت ولی قلمچی با اینکه میگفت پشتیبان و ... داره ( همیشه میگف جلسات خانوادگی و ...)و هزینه اضافه میگرفت ولی هیچکدوم رو برگزار نکرد
      گزینه ۲ برین ولی ۳ درس ادبیات زیست شیمی برای قلمچی رو کار کنین ( ادبیات رو هیچ نظری ندارم(کنکور رو ۲۰ زدم) ولی زیست و شیمی سوالاش خوبه

12. Top | #42
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Zizi_asg نمایش پست ها
      سلام
      من امروز مراجعه کردم نمایندگی همدان واسه ثبت نام قلمچی
      بهم‌گفتن‌۵۰۰ت بن‌کتاب اجباریه
      تماس گرفتم تهران گفتن اجباری نیست پیگیری میکنیم
      رییس نمایندگی همدان باهام تماس‌گرفت و هرچی فحش بود بهم داد که چرا شکایت کردی از نمایندگی
      برید همون آزمونای خیلی سبز و گاج ثبت نام کنید که کتاباشو میخرید
      خلاصه اینکه از همه ی بچه های خواهش میکنم زیربار زور کتاب و پشتیبان و همایش های زورکی نمایندگی شهرستان ها نرن، اینا نمیخوان بهتون خدمات درستی ارائه بدن فقط میخوان سرکیسه تون کنن و هرکس از حق و حقوق خودش آگاه باشه و ازشون شکایت کنه با بدترین شکل باهاش برخورد میکنن
      حتی وقتی بهشون گفتم که من کتابای آبی و دفتر برنامه ریزی قبلا تهیه کردم از کتابفروشی بهم گفتن باید از کتاب فروشی خودما تهیه میکردی نه جاهای متفرقه
      برو همون جایی که ازش کتابامون خریدی آزمون شرکت کن
      من تماس گرفتم 0218451 اپراتور اولی گفتش که حق ندارن بن کتاب اجباری بدن و فقط دفتر برنامه ریزی و کلاسور ارزیابی اجباریه بعدش وصل کرد به بازرسی ، گفتش که تا ۵۰۰ تومن بخوان کتاب بگیرن مشکلی نیست بعدش هم گفت شما چقدر تنبلی شما باید کتاب بخوانی تست بزنی کنکوری هستی (میخواستم هرچی از دهنم در اومد بهش بگم) اینا همه دستشون تو یه کاسه است چه نمایندگی همدان چه تهران.

13. Top | #43
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amir_H80 نمایش پست ها
      من تماس گرفتم 0218451 اپراتور اولی گفتش که حق ندارن بن کتاب اجباری بدن و فقط دفتر برنامه ریزی و کلاسور ارزیابی اجباریه بعدش وصل کرد به بازرسی ، گفتش که تا ۵۰۰ تومن بخوان کتاب بگیرن مشکلی نیست بعدش هم گفت شما چقدر تنبلی شما باید کتاب بخوانی تست بزنی کنکوری هستی (میخواستم هرچی از دهنم در اومد بهش بگم) اینا همه دستشون تو یه کاسه است چه نمایندگی همدان چه تهران.
      من هیچ من فقط نگاه

14. Top | #44
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      دوستان جامعه آماری قلمچی مال کنکور 1400 ( غیر از آزمون جامع ها ) به طور میانگین چند نفر بود ؟

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن