آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 38
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hellion نمایش پست ها
      امان از دیدگاه غلط امان ... داداش تیزهوشان والله بالله تنها فرقش با مدارس عادی جو رقابتی شدید دیگه ورزیده و شدید تدریس کردن چیه داش ...مطالبی که میگن رو با یه کتاب کمک آموزشی خوب فرقی نداره و یکیه .. فقط اونجا سخت گیرترن و بیشتر پی برنامه های بچه ها همین ...
      تیزهوشان داریم تا تیزهوشان برادر...شما بدترین حالت رو درنظر گرفتی
      درضمن همین فرق کوچیک که گفتین از موثرترین هاست

و اینجایی که ایران است

2. Top | #17
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط RezaKing نمایش پست ها
      سلام خدمت شما دوستان عزیز.
      سال تحصیلی جدید، سوم دبیرستان رشته ریاضی خواهم بود. تو این تابستونی که پیش روست بنظرتون چطور برنامه ریزی کنم؟ روی دروسی سال گذشتم (دوم) تمرکز داشته باشم (چیزایی که خوب یادنگرفتم مثلا) یا اینکه بیشتر وقتم رو برای سال آینده (سوم) بگذارم؟
      نظرتون در مورد کنکور چیه..؟ این تابستون به فکر کنکور و کلاس های کنکور باشم؟ برنامه ریزی برای کنکور کنم؟
      ممنون میشم با راهنمایی هاتون منو راهنمایی کنید.
      سلام
      ببین دادا از سال دوم فقط ریاضی - فیزیک - شیمی بخون مخصوصاً شیمی2 رو فول باس بشی که تو شیمی 3 مشکلی واست پیش نیاد

تو تابستون حتماً حسابان و رو بخون وگرنه تو سال به مشکل برمیخوری چون کتابش سنگینه ، فیزیک 3 رو هم یه دوری بزن ، جزوش رو تو سایت گذاشتم میتونی واس یه دور خوندن ازش استفاده کنی حجمش کمه ...

بقیه درس های سوم رو در حد آشنا شدن بخون اولویتت هم دروس تخصصی باشه تا دروس عمومی

در مورد کنکور زیاد الان فکر نکن یعنی اصلاً فکر نکن ، تازه میخوای بری سوم ، نهایی ها فعلاً از کنکور برات مهم تره داداش ، پس سفت و محکم حواست رو نهایی هات باشه تاثیر معدل که دیگه فکر کنم بدونی برا کنکور چقدر میشه یعنی حداقلش 35 درصده ...

3. Top | #18
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط علی پاتر نمایش پست ها
      شما کلا تابستون درس نخونفقط چیزایی ک ضعف بحرانی داری و هیچی ازش نمیفهمی روزی حداکثر 2ساعت وقت بذار
      هنو راه زیادی جلو پاته...خودتو الکی خسته نکن بعد همه چی یادت بره
      هیچ وقت نبوده که من درسی رو نفهمم معمولا هم جزو شاگر های ممتاز بودم.
      من کلا داستانم همون استارتس.. نمیدونم قلقش چطوریه.. اگر دوستان میتونن راهنماییم کنن... ممنون میشم.
      من خودم مدارس به اطلاح تیزهوشان.. باور کنید فقط فرقش با مدارس معمولی اینه که اونجا جو رقابتی بسیار شدیدی هست و مجبوری خیلی بخونی که عقب نمونی برای همین معمولا رتبه برترها از این مدارسون (البته خیلی از رتبه برتا هم تو مدارس عادی بودن نمونش آقای علیزاده که همسایه خودمون هستش و سال 91 کنکور دادو رتبش 110 شد و الان پزشکی شهید بهشتی میخونه ) ... فدات
      درسته.. میدونم. خیلیا رو میشناسم که تیزهوشانی بودن و با هم در تماسیم. اونا هم همینو میگن.. یکیشون میگفت یه نفرو میشناسه همیشه کتاب دستشه.. پدر مادرش میخوان بهش غذا بدن باید دنبالش راه برن .. اونم با کتابش میره. آدم تا این حد عقده ای؟
      1-بعله انصافه بالاخره تلاش کرده تیزهوشان قبول شده اونجا کلی تدریس سنگین میبینه و ورزیده میشه...امپول درصد تزریق نمیکنن که بهشون...اونام تلاش میکنن...ولی اینکه معلمای مدارس عادی و حتی نمونه دولتی غیر یه مشت چرت و پرت ب دانش اموزاشون تحویل نمیدن این اره چرت و پرته...معلمای ما هم همینطور بودن ک خدا از هیچکدومشون نگذره...ما هم ازشون نمیگذریم...نمونه دولتی بود تازه
      2-ماه رمضون درس نخون دوماه بعدش روزی دیگه خ بترکونی 2.5 ساعت 3 ساعت...ببین راه خیلیییییییییییییی درازه خسته نکن خودتو
      ۱- باز هم مورد زیاد دیدم که از معلماشون مینالن (بیشتر تجربی ها هم جزو این دسته هستن.. نمیدونم چرا). در مورد تیزهوشانی ها هم خب درسته.. زحمت کشیدن. ولی بعضی ها شون هم بدلیل امتیاز های خاصی که داشتن راه پیدا کردن. دقیقا اون روزی رو یادمه که معاون مدرسه وقتی میخواست بچه هارو برای آزمون تیزهوشان ثبت نام کنه به بچه ها گفت اگه کسی باباش فلان و فلان و فلانه یه فتکوپی از فلانش بیاره (جانباز و روحانی و پاسدار و x و y و .. )

4. Top | #19
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      تیزهوشان داریم تا تیزهوشان برادر...شما بدترین حالت رو درنظر گرفتی
      درضمن همین فرق کوچیک که گفتین از موثرترین هاست
      بله حرف شما متینه تیزهوشان داریم تا تیزهوشان ... نمیخوام ریا شه ولی خودم تو شهید بهشتی مهاباد میخونم که اسمش هست تیزهوشان تو شهر اول شدیم تو استان دوم و چهار نفر هم المپاد مرحله اول قبولی دادیم (از 110 نفر) ... دلیلش هم همین فرق کوچیکه که فرمودین وگرنه از لحاظ تدریس نگران نباشین با کتابای کمک آموزشی فرقی نداره و همونو میگن .. فدات

5. Top | #20
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات

درسته.. میدونم. خیلیا رو میشناسم که تیزهوشانی بودن و با هم در تماسیم. اونا هم همینو میگن.. یکیشون میگفت یه نفرو میشناسه همیشه کتاب دستشه.. پدر مادرش میخوان بهش غذا بدن باید دنبالش راه برن .. اونم با کتابش میره. آدم تا این حد عقده ای؟
      بله در مدرسمون ما هم همچین مواردی داریم ولی متاسفانه طرفمون بلد نیس بخونه زیاد نتیجه نمیگیره با این که همش کتاب دستشه

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      هیچ وقت نبوده که من درسی رو نفهمم معمولا هم جزو شاگر های ممتاز بودم.
      من کلا داستانم همون استارتس.. نمیدونم قلقش چطوریه.. اگر دوستان میتونن راهنماییم کنن... ممنون میشم.
      دو مورد هست:1-مغرور نشوهمین غرور باعث شد منی ک برا زیست 80 میرفتم بزنم44
      2-اگه اینطوره یکی دوساعتی نمادین بخون فقط برا عادتش

و اینجایی که ایران است

7. Top | #22
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 8MIT8 نمایش پست ها
      سلام
      ببین دادا از سال دوم فقط ریاضی - فیزیک - شیمی بخون مخصوصاً شیمی2 رو فول باس بشی که تو شیمی 3 مشکلی واست پیش نیاد

تو تابستون حتماً حسابان و رو بخون وگرنه تو سال به مشکل برمیخوری چون کتابش سنگینه ، فیزیک 3 رو هم یه دوری بزن ، جزوش رو تو سایت گذاشتم میتونی واس یه دور خوندن ازش استفاده کنی حجمش کمه ...

بقیه درس های سوم رو در حد آشنا شدن بخون اولویتت هم دروس تخصصی باشه تا دروس عمومی

در مورد کنکور زیاد الان فکر نکن یعنی اصلاً فکر نکن ، تازه میخوای بری سوم ، نهایی ها فعلاً از کنکور برات مهم تره داداش ، پس سفت و محکم حواست رو نهایی هات باشه تاثیر معدل که دیگه فکر کنم بدونی برا کنکور چقدر میشه یعنی حداقلش 35 درصده ...
      آره درمود تاثیر معدل میدونم.. فقط معدل سومه؟ یه بنده خدایی میگفت اول و دوم هم هست.
      یکی از معلم های خیلی عالی و ردیف هم بهم گفت حسابان رو یه نگاهی بهش بنداز.. پس جدیه..
      بله حرف شما متینه تیزهوشان داریم تا تیزهوشان ... نمیخوام ریا شه ولی خودم تو شهید بهشتی مهاباد میخونم که اسمش هست تیزهوشان تو شهر اول شدیم تو استان دوم و چهار نفر هم المپاد مرحله اول قبولی دادیم (از 110 نفر) ... دلیلش هم همین فرق کوچیکه که فرمودین وگرنه از لحاظ تدریس نگران نباشین با کتابای کمک آموزشی فرقی نداره و همونو میگن .. فدات
      من با حرف ایشون (Hellion) موافقم. تیزهوشانیا پخی نیستن دوست عزیزم‌ (به کسی برنخوره). حقیقت اینکه اینا زیاد میخونن در نتیجه چون چیزای زیادی رو میخونن و وقت صرفش میکنن در نتیجه تو تست ها هم جواب هارو بلدن. والا علم غیب که ندارن نرفتن هم مثلا تو آزمایشگاه آزمایش انجام بدن مثل بکرل و.. چیزی که نخونده باشن رو بلد نیستن دیگه غیر اینه مگه؟

دوستان من تاپیک زدم که راهنماییم کنین. لطفا با هم بحث نکنید. چت روم رو برای اینکار گذاشتن.
      ویرایش توسط RezaKing : 22 تیر 1394 در ساعت 01:50

8. Top | #23
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      آورین آورینمنم توشهر دوبار دوم شدمیبار ورودی راهنمایی یبار دبیرستان
      ولی قبول داری تیزهوشانای تهران خیلی فرق داره؟

و اینجایی که ایران است

9. Top | #24
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      آورین آورینمنم توشهر دوبار دوم شدمیبار ورودی راهنمایی یبار دبیرستان
      ولی قبول داری تیزهوشانای تهران خیلی فرق داره؟
      بله این حرف رو که تیزهوشانای تهران یکم فرق دارن قبول دارم چونکه پولشون هم فرق داره ولی برو رتبه برتر های قلمچیو نگاهی کن ببین اکثرن تهرانی نیستن

10. Top | #25
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      بله این حرف رو که تیزهوشانای تهران یکم فرق دارن قبول دارم چونکه پولشون هم فرق داره ولی برو رتبه برتر های قلمچیو نگاهی کن ببین اکثرن تهرانی نیستن
      حق با توئه داشی

و اینجایی که ایران است

11. Top | #26
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      جو نمیدم علی تو تاپیک معمولا سعی میشه فقط استارتر رو راهنمایی کنن :D حالا بگذریم.. ولی داشتم یه تاپیکی رو میخوندم تا صفحه ۱۰ رفته بود.. گفتم شاید این تاپیک برا چند سال پیشه قدیمیه دیگه بکار نمیاد.. پست اول رو نگا کردم دیدم زده دیروز. این انجمن آنلایناش زیاده ها :D معلومه رغابتا سنگینه.

گرچه یه تاپیک دیگه cr8 کرده بودم ولی همینجا میپرسم.. از کتابای امسال چیارو نگه دارم چیارو دور بریزم؟ خونه شده انبار کتاب!

12. Top | #27
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      جو نمیدم علی تو تاپیک معمولا سعی میشه فقط استارتر رو راهنمایی کنن :D حالا بگذریم.. ولی داشتم یه تاپیکی رو میخوندم تا صفحه ۱۰ رفته بود.. گفتم شاید این تاپیک برا چند سال پیشه قدیمیه دیگه بکار نمیاد.. پست اول رو نگا کردم دیدم زده دیروز. این انجمن آنلایناش زیاده ها :D معلومه رغابتا سنگینه.

گرچه یه تاپیک دیگه cr8 کرده بودم ولی همینجا میپرسم.. از کتابای امسال چیارو نگه دارم چیارو دور بریزم؟ خونه شده انبار کتاب!
      دینی ادبیات...شیمی و کتابای مهم دیگه ای ک مربوط ب رشته ریاضیه و من نمیدونم نگهدار بقیه رو ببر بازیافت کنن

و اینجایی که ایران است

13. Top | #28
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دینی ادبیات...شیمی و کتابای مهم دیگه ای ک مربوط ب رشته ریاضیه و من نمیدونم نگهدار بقیه رو ببر بازیافت کنن
      این دفاعی با اون همه مطالب حفظیش ... یعنی ... کلا .. بعضی معلما میان یه جزوه چند صفحه ای میدن میگن همینارو بخونید...(برای اینجور درسا) دمشون گرم. با این معلم امسالی.. من کل کتابشو ماژیک کشیدم کلا رنگی بود صفحات. این آخریا دیگه به این نتیجه رسیدم که ماژیکو بذارم کنار و بنویسم کل صفحه

14. Top | #29
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      آره درمود تاثیر معدل میدونم.. فقط معدل سومه؟ یه بنده خدایی میگفت اول و دوم هم هست.
      یکی از معلم های خیلی عالی و ردیف هم بهم گفت حسابان رو یه نگاهی بهش بنداز.. پس جدیه..
      تا الان که فقط معدل نهایی سوم تاثیر داشته ... ممکنه سال پیش دانشگاهی رو هم اضافه کنن که در اینصورت باس تمام امتحاناتش نهایی برگزار بشن...
      یکی از معلمات حرف خیلی درستی زده ، آره داداش حسابان رو بخون چون پایه حساب دیفرانسیل پیش دانشگاهی هم هست ، در ضمن یک نگاه کمه ، حداقل باید یه هفت هشت باری باس نگاش کنی

15. Top | #30
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      این دفاعی با اون همه مطالب حفظیش ... یعنی ... کلا .. بعضی معلما میان یه جزوه چند صفحه ای میدن میگن همینارو بخونید...(برای اینجور درسا) دمشون گرم. با این معلم امسالی.. من کل کتابشو ماژیک کشیدم کلا رنگی بود صفحات. این آخریا دیگه به این نتیجه رسیدم که ماژیکو بذارم کنار و بنویسم کل صفحه
      اه اه برا اون بازیافت حیفه ینی اتیش زدن کمه براش
      رفع اسپم:برای امادگی دفاعی وقت نگذارید زیرا شما را از دروس مهمتر بازمیدارد

و اینجایی که ایران است

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن