خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 38
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

Cool برنامه ریزی درسی

سلام خدمت شما دوستان عزیز.
      سال تحصیلی جدید، سوم دبیرستان رشته ریاضی خواهم بود. تو این تابستونی که پیش روست بنظرتون چطور برنامه ریزی کنم؟ روی دروسی سال گذشتم (دوم) تمرکز داشته باشم (چیزایی که خوب یادنگرفتم مثلا) یا اینکه بیشتر وقتم رو برای سال آینده (سوم) بگذارم؟
      نظرتون در مورد کنکور چیه..؟ این تابستون به فکر کنکور و کلاس های کنکور باشم؟ برنامه ریزی برای کنکور کنم؟
      ممنون میشم با راهنمایی هاتون منو راهنمایی کنید.

2. Top | #2
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      فعلآ با كنكور كاري نداشته باش و تمركزتو رو معدل كتبيت بزار،
      دروس سال سوم رو هم نميخواد از الآن شروع كني،
      فقط اگه درسي رو از پايه ايراد داري ( مثلآ رياضي كه به شدت پايه احتياج داره يا عربي) حتي اگه لازم شده از كتاب هاي دوره راهنمايي شروع به خوندنشون كن،
      دركل بهت بگم كه تو تابستون و حتي اوايل سال تحصيلي زياد به خودت فشار نياري بهتره...

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط konkurbank نمایش پست ها
      دركل بهت بگم كه تو تابستون و حتي اوايل سال تحصيلي زياد به خودت فشار نياري بهتره...
      ممنون از نظرت.
      میتونم بپرسم دلیل این حرفت چیه؟

ممنون.

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط RezaKing نمایش پست ها
      سال تحصیلی جدید، سوم دبیرستان رشته ریاضی خواهم بود. تو این تابستونی که پیش روست بنظرتون چطور برنامه ریزی کنم؟ روی دروسی سال گذشتم (دوم) تمرکز داشته باشم (چیزایی که خوب یادنگرفتم مثلا) یا اینکه بیشتر وقتم رو برای سال آینده (سوم) بگذارم؟
      نظرتون در مورد کنکور چیه..؟ این تابستون به فکر کنکور و کلاس های کنکور باشم؟ برنامه ریزی برای کنکور کنم؟
      روی سال سوم فعلا نمیخواد کار کنی مگه اینکه پایه قوی داشته باشی و وقت زیادی رو درس بزاری که پیشنهادم اینه که شیمی 3 رو از اختصاصی ها کار کن واقعا بهت کمک میکنه هم در کنکور و هم نهاییت و همینجوری که دوستمون کفت باید تمرکزت رو معدل نهاییت سال سومت باشه ! ولی از مهر روی اون کار کن تو تابستون هم واسه اینکه بیکار نباشی ریاضی 2 رو سعی کن تموم کنی تا پایه ریاضیت قوی بشه سعی کن از کتاب های سال به سال مثل ریاضی 2 میکرو گاج تست بزنی تا پایه ریاضیت قوی بشه . اما حتما شیمی 2 رو تو تابستون بخون عالی از کتابی مثل مبتکران یا هر کتابی که فکر میکنی راحتی ، شیمی 2 واقعا مهمه پس روش کار کن واسه کنکورت . اگه وقت داشتی میتونی فیزیک 1 دو فصل اخرش و فیزیک 2 رو هم بخونی باز بستگی به میزان تلاشت داره ولی در کل سعی کن اختصاصی ها رو خوب بخونی ؛ عمومی از حالا واسه کنکور وقت نزاری ولی واسه نهاییت از مهر عمومی ها رو هم جدی بگیر . امیدوارم موفق باشی

5. Top | #5
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      ممنون از نظرت.
      میتونم بپرسم دلیل این حرفت چیه؟

ممنون.
      چون در آخر هرچي هم ارادت فولادي باشه باز احتمال اينكه خسته بشي خيلي زياده...
      حالا ممكنه شما تو وسط امتحانات ببري يا حتي پيش بري و تو عيد كنكور ببري...
      البته مطلق اينجور نيست ولي هرچه اولش بيشتر فشار بياري احتمال اينكه آخرش كم بياري بيشتر ميشه...
      دانش آموزان تلاشگر و كوشا و لايق و باهوش زيادي رو ديدم كه مردونه تلاش كردن ولي متاسفانه چند ماه آخر بريدن...

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      این حرفا ثابت نشده است

هرچه عادت به مطالعه بیشتر کنی موفق تری سعی کن شیمی 3 و ریاضی 3 رو بخونی

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hassanhafezi نمایش پست ها
      این حرفا ثابت نشده است

حرفتون کاملا درسته هر چقدر بیشتر بخونی انگیزه میگیری فقط دقت کنید رشته ریاضی ، ریاضی 3 نداره که حسابان هم فکر نکنم خودشون بتونند از پسش بر بیان

8. Top | #8
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      هم اکنون تاپیکی در مورد برنامه ریزی میزنم .. من خودم تونستم با این نوع برنامه ریزی که خودم ساختم البته نگم مال خودمه مطالعه کردم یه چیزایی رو سر هم گذاشتم تونستم از تراز 5909 به تراز 7200 برسم ... الان تاپیک زده میشه ...

9. Top | #9
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      تاپیک ساخته شد ... فقط بخاطر تو این همه تایپ کردم پدرم در اومد
      بیا اینم لینک :
      آمـــوزش بـــرنـــامــه ریـــزی آســــان

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bm3 نمایش پست ها
      روی سال سوم فعلا نمیخواد کار کنی مگه اینکه پایه قوی داشته باشی و وقت زیادی رو درس بزاری که پیشنهادم اینه که شیمی 3 رو از اختصاصی ها کار کن واقعا بهت کمک میکنه هم در کنکور و هم نهاییت و همینجوری که دوستمون کفت باید تمرکزت رو معدل نهاییت سال سومت باشه ! ولی از مهر روی اون کار کن تو تابستون هم واسه اینکه بیکار نباشی ریاضی 2 رو سعی کن تموم کنی تا پایه ریاضیت قوی بشه سعی کن از کتاب های سال به سال مثل ریاضی 2 میکرو گاج تست بزنی تا پایه ریاضیت قوی بشه . اما حتما شیمی 2 رو تو تابستون بخون عالی از کتابی مثل مبتکران یا هر کتابی که فکر میکنی راحتی ، شیمی 2 واقعا مهمه پس روش کار کن واسه کنکورت . اگه وقت داشتی میتونی فیزیک 1 دو فصل اخرش و فیزیک 2 رو هم بخونی باز بستگی به میزان تلاشت داره ولی در کل سعی کن اختصاصی ها رو خوب بخونی ؛ عمومی از حالا واسه کنکور وقت نزاری ولی واسه نهاییت از مهر عمومی ها رو هم جدی بگیر . امیدوارم موفق باشی
      حتما، برنامه ریزی فعلیم هم شامل بر دروس دوم هست.
      ممنون. همچنین شما.
      نقل قول نوشته اصلی توسط konkurbank نمایش پست ها
      چون در آخر هرچي هم ارادت فولادي باشه باز احتمال اينكه خسته بشي خيلي زياده...
      حالا ممكنه شما تو وسط امتحانات ببري يا حتي پيش بري و تو عيد كنكور ببري...
      البته مطلق اينجور نيست ولي هرچه اولش بيشتر فشار بياري احتمال اينكه آخرش كم بياري بيشتر ميشه...
      دانش آموزان تلاشگر و كوشا و لايق و باهوش زيادي رو ديدم كه مردونه تلاش كردن ولي متاسفانه چند ماه آخر بريدن...
      منظور شما اینکه مستمر کار کنم، ها؟

نقل قول نوشته اصلی توسط hassanhafezi نمایش پست ها
      این حرفا ثابت نشده است

درسته. عادت به مطالعه چیزیه که مهمه..

نقل قول نوشته اصلی توسط Hellion نمایش پست ها
      هم اکنون تاپیکی در مورد برنامه ریزی میزنم .. من خودم تونستم با این نوع برنامه ریزی که خودم ساختم البته نگم مال خودمه مطالعه کردم یه چیزایی رو سر هم گذاشتم تونستم از تراز 5909 به تراز 7200 برسم ... الان تاپیک زده میشه ...
      اوکی. چک میکنم.

در کل از نظرات دوستان تشکر میکنم. ولی ۲ سوال:

۱- بچه های تیزهوشان که ریز تر مسائل رو روش کار میکنن و معمولا معلم های بهتری هم براشون تدارک میبینن، دقیقا همون کنکوری رو میدن که دانش آموزای مدارس عادی میدن. بنظرتون این انصافه؟

۲- این ماه رمضون ۱ ماه از ۳ ماه رو پروند... منکه وقتی مایعات بدنم کم بشه مغزم تعطیل میشه.. شما چطور؟
      اصلا کل برنامه ریزی های مارو پنبه کرد
      در کل برای motivate بودن و به قول معروف سرد نشدن از راه چیا پیشنهاد میدید؟ بقول دوستان معمولا همه وسط کار میبرن.. من معمولا اگه تویه کاری بیوفتم خوب انجامش میدم ولی اصل کار این استارتس.. مثل قطاری میمونه که وقتی بیوفته رو ریل درست میشه.. من استارتم راحت نیست چطور خودمو مصمم کنم برای انجام کارایی که باید بکنم؟ شاید شما هم اینطور بوده باشین.

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      شما کلا تابستون درس نخونفقط چیزایی ک ضعف بحرانی داری و هیچی ازش نمیفهمی روزی حداکثر 2ساعت وقت بذار
      هنو راه زیادی جلو پاته...خودتو الکی خسته نکن بعد همه چی یادت بره

و اینجایی که ایران است

12. Top | #12
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      حتما، برنامه ریزی فعلیم هم شامل بر دروس دوم هست.
      ممنون. همچنین شما.

منظور شما اینکه مستمر کار کنم، ها؟

درسته. عادت به مطالعه چیزیه که مهمه..

اوکی. چک میکنم.

در کل از نظرات دوستان تشکر میکنم. ولی ۲ سوال:

۱- بچه های تیزهوشان که ریز تر مسائل رو روش کار میکنن و معمولا معلم های بهتری هم براشون تدارک میبینن، دقیقا همون کنکوری رو میدن که دانش آموزای مدارس عادی میدن. بنظرتون این انصافه؟

۲- این ماه رمضون ۱ ماه از ۳ ماه رو پروند... منکه وقتی مایعات بدنم کم بشه مغزم تعطیل میشه.. شما چطور؟
      اصلا کل برنامه ریزی های مارو پنبه کرد
      در کل برای motivate بودن و به قول معروف سرد نشدن از راه چیا پیشنهاد میدید؟ بقول دوستان معمولا همه وسط کار میبرن.. من معمولا اگه تویه کاری بیوفتم خوب انجامش میدم ولی اصل کار این استارتس.. مثل قطاری میمونه که وقتی بیوفته رو ریل درست میشه.. من استارتم راحت نیست چطور خودمو مصمم کنم برای انجام کارایی که باید بکنم؟ شاید شما هم اینطور بوده باشین.
      من خودم مدارس به اطلاح تیزهوشان.. باور کنید فقط فرقش با مدارس معمولی اینه که اونجا جو رقابتی بسیار شدیدی هست و مجبوری خیلی بخونی که عقب نمونی برای همین معمولا رتبه برترها از این مدارسون (البته خیلی از رتبه برتا هم تو مدارس عادی بودن نمونش آقای علیزاده که همسایه خودمون هستش و سال 91 کنکور دادو رتبش 110 شد و الان پزشکی شهید بهشتی میخونه ) ... فدات

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      1-بعله انصافه بالاخره تلاش کرده تیزهوشان قبول شده اونجا کلی تدریس سنگین میبینه و ورزیده میشه...امپول درصد تزریق نمیکنن که بهشون...اونام تلاش میکنن...ولی اینکه معلمای مدارس عادی و حتی نمونه دولتی غیر یه مشت چرت و پرت ب دانش اموزاشون تحویل نمیدن این اره چرت و پرته...معلمای ما هم همینطور بودن ک خدا از هیچکدومشون نگذره...ما هم ازشون نمیگذریم...نمونه دولتی بود تازه
      2-ماه رمضون درس نخون دوماه بعدش روزی دیگه خ بترکونی 2.5 ساعت 3 ساعت...ببین راه خیلیییییییییییییی درازه خسته نکن خودتو

و اینجایی که ایران است

14. Top | #14
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hellion نمایش پست ها
      تاپیک ساخته شد ... فقط بخاطر تو این همه تایپ کردم پدرم در اومد
      بیا اینم لینک :
      آمـــوزش بـــرنـــامــه ریـــزی آســــان
      پدرت سالم و سلامت. ممنون.. لطف بزرگی کردی عزیز.
      برنامه خیلی خوبیه. تو یه پست زیر تاپیک در موردش نوشتم.

15. Top | #15
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط علی پاتر نمایش پست ها
      1-بعله انصافه بالاخره تلاش کرده تیزهوشان قبول شده اونجا کلی تدریس سنگین میبینه و ورزیده میشه...امپول درصد تزریق نمیکنن که بهشون...اونام تلاش میکنن...ولی اینکه معلمای مدارس عادی و حتی نمونه دولتی غیر یه مشت چرت و پرت ب دانش اموزاشون تحویل نمیدن این اره چرت و پرته...معلمای ما هم همینطور بودن ک خدا از هیچکدومشون نگذره...ما هم ازشون نمیگذریم...نمونه دولتی بود تازه
      2-ماه رمضون درس نخون دوماه بعدش روزی دیگه خ بترکونی 2.5 ساعت 3 ساعت...ببین راه خیلیییییییییییییی درازه خسته نکن خودتو
      امان از دیدگاه غلط امان ... داداش تیزهوشان والله بالله تنها فرقش با مدارس عادی جو رقابتی شدید دیگه ورزیده و شدید تدریس کردن چیه داش ...مطالبی که میگن رو با یه کتاب کمک آموزشی خوب فرقی نداره و یکیه .. فقط اونجا سخت گیرترن و بیشتر پی برنامه های بچه ها همین ...

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن