خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 35
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات

آمـــوزش بـــرنـــامــه ریـــزی آســــان

سلام دوستان .. برنامه ریزی آســـان شد ...

نمونه بـــرنامه :
      new-doc-2_1.jpg

مواد مورد نیاز :
      یک کاغذ a4 و خودکار (ترجیحا چند رنگ واسه تنوع)

مراحل :
      1- اول صفحه را مانند نمونه به دو بخش اختصاصی و عمومی تقسیم میکنید ...
      2- نام یکی از دروس اختصاصی را در بخش اختصاصی نوشته ...
      3- جلوی هر درس منابع خودتون واسه اون درس رو بنویسین ..
      (*توجه : منابع به درد بخور رو به کار ببرین و منابعی که بهدرد نمیخورن رو ننویسین .. بهتره منابع به درد نخور رو به کتابخانه ببرید و اونارو با چن کتاب دیگه تعویض کنید..)
      4-مراحل مطالعه درس رو همانند نمونه شماره گذاری کنید و بنویسید ...
      5- طرز خلاصه نویسی رو محظ یاد آوری زیر هر درس بنویسید ...(آموزش خلاصه نویسی در پایین صفحه)
      6- طرز مرور را به صورت خلاصه زیر هر درس بنویسید ..(آموزش مرور در پایین صفحه)
      7- زیر درس همانند نمونه قسمتی به نام مرور بنویسید و شش عدد مربع جلوش بکشید ...
      8- زیر درس فصلایی که میخواین رو بنویسین و واسه هر مرحله مطالعه که نامگذاری کردید یه مربع بکشید (به نمونه توجه کنید )

*بعد از گذراندن هر یک از مراحل (مطالعه یا مرور) مربع مربوط به مطالعه یا مرور رو تیک بزنید ...

توضیحات برنامه ریزی:

خلاصه نویسی :
      اولن از همینجا بگم که واسه زیست شناسی اصن چیزی به معنی خلاصه نویسی وجود نداره چون خط به خطش مهم هستش .. واسه ادبیات و زبان و دین و زندگی اگر دوست داشتید خود خلاصه نویسی کنید ...
      خوب اما واسه دروس ریاضی و فیزیک حتما خلاصه نویسی رو حین مطالعه انجام بدید به طوریکه بعد از مطالعه با نگاه کردن به خلاصه ها به موضوعات کل پی ببرید (خلاصه نویسی ترجیحا حتما شامل فرمولات مهم باشه /...)
      واسه درس شیمی خلاصه نویسی رو بعد از مطالعه و تست زنی انجام بدین ..
      برای درس عربی بعد از مطالعه کامل قواعد شروع به خلاصه نویسی کنید ...

مرور :
      خیلیا با این پروسه مشکل دارن و خوب درکش نمیکنن .. ترجیحا مرورتون حتما شامل مواردی مانند : دوره کردن تست های مارکدار + خلاصه نویسی (در نمونه گذاشته شده برنامه مرور برای هر درس نوشته شده )
      دفعات مرور :
      پس از اولین مطالعه یک مبحث تاریخ مطالعه اون مبحث یا فصل رو جلوی اون مینویسین و دفعات مرور هم به شکل زیر باشه
      اولین مرور : یک روز پس از اولین مطالعه (که تاریخش رو قبلن نوشتید )
      دومین مرور : سه روز پس از اولین مطالعه
      سومین مرور : یک هفته بعد از اولین مطالعه
      چهارمین مرور : 9 روز پس از اولین مطالعه
      پنجمین مرور : 12 روز پس از اولین مطالعه
      ششمین مرور : 15 ورز پس از مطالعه
      هفتمین و آخرین مرور : یک ماه پس از اولین مطالعه

توجه : با این دفعات مرور مطالب خوب تو حافظه شما رفته و الان میتونید هر ماه با یک مرور ساده دروس همه رو به یاد بیارید .. (امتحان کردم که میگم )

*در این نوع برنامه ریزی هیچگونه محدودیت زمانی (2 ساعت و سه ساعت و ...) یا روزی (شنبه ویکشنبه و ...) وجود نداره و لی ترجیحا در هنگام مطالعه ابزار پرتی حواس رو کنار بزارینو کیفیت مطالعتون رو بالا ببرین )

*نمونه رو خودم استفاده کردم پس با توجه به نمونه گذاشته شده واسه خودتون برنامه بریزین ..

کارهای فرعی :
      مطالعه این بخش کاملا اختیاریست .. این بخش مربوط به برنامه ریزی برای تابستانه و مربوط به درس هایی که تو آزمون ها نیست ولی سوال کنکوری دارن مثلا برای تجربی هایی که به سوم میرن در برنامه آزمون درس هندسه 1 نیست ..

*هر سوالی داشتین بپرسین حتما جواب میدم... مارو از نظرات خودتون بهره مند کنین ... فداتون
      ویرایش توسط Hellion : 22 تیر 1394 در ساعت 02:07

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      فقط مرد و مردونه بگو چقد وقت گذاشتی واسه نوشتن این؟
      یک روز رسد غمی به اندازه کوه
      یک روز رسد نشاط اندازه دشت
      افسانه زندگی چنین است گلم
      در سایه کوه باید از دشت گذشت

3. Top | #3
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      افرین بالاخره یک نفر پیدا شد یک خورده عقیدش تو برنامه ریزی مثل من باشه
      البته من با این همه دوره مخالفم من وقتی مشاوره میدم به بچه ها میگم اولین دورتون یک تا دو روز بعد از اولین مطالعتون باشه و اینکه اصلا حجم تعیین نکنید که مثلا بگید امروز فلان قدر حجم میخونم بلکه بخونید و تا یاد نگرفتید نرید سراغ مبحث بعدی البته با خلاصه نویسی تو کنکور زیاد موافق نیستم به خصوص در این چند سال اخیر که سوالات مفهومی تر شده و از مباحث فرعی هم سوال میاد
      ویرایش توسط sardare azmoon : 22 تیر 1394 در ساعت 02:16

4. Top | #4
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MajnOOn نمایش پست ها
      فقط مرد و مردونه بگو چقد وقت گذاشتی واسه نوشتن این؟
      حدود نیم ساعتی میشه .. مشکل در نوشتن نبود مشکل در عکس گرفتن از نمونه بود چون اسکنر نداشتم و کیفیت دوربین بد ولی به هر حال با نورپردازی کاریش کردم عالی بشه فدات ...

5. Top | #5
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sardare azmoon نمایش پست ها
      افرین الاخره یک نفر پیدا شد یک خورده عقیدش تو برنامه ریزی مثل من باشه
      البته من با این همه دوره مخالفم من وقتی مشاوره میدم به بچه ها میگم اولین دورتون یک تا دو روز بعد از اولین مطالعتون باشه و اینکه اصلا حجم تعیین نکنید که مثلا بگید امروز فلان قدر حجم میخونم بلکه بخونید و تا یاد نگرفتید نرید سراغ مبحث بعدی البته با خلاصه نویسی تو کنکور زیاد موافق نیستم به خصوص در این چند سال اخیر که سوالات مفهومی تر شده و از مباحث فرعی هم سوال میاد
      سلام دوست عزیز .. ممنون از اینکه استقبال کردی .. معمولا ما قدر خلاصه نویسی رو نمیدونیم چرا ؟ چون هم کم مرور میکنیم مطالبو و وقتی که یه خلاصه رو میخونیم تحریک میشیم که درس رو خوب یاد نگرفتیم و مجبوریم بریم از اول بخونیم .. در مورد دفعات مرور من زیاد در مورد منحنی فراموشی مطالعه کردم که خودتون هم میدونید چیه ... مرور ها هر کدام ترجیعا برای کل دروس روز قبل 2 ساعت وقت گذاشته بشه (کاری که من میکردم) که وقت زیادی نمیگیره و ارزش هم داره .. به هر حال من این برنامه رو با مطالعه نوشتم و امیدوارم مورد توجه شما و بقیه قرار داده بشه خودم استفاده کردم نتیجه گرفتم امیدوارم دوستان هم استفاده کنن و نتیجه بگیرن .. ممنون از نکاتی هم که گفتین ..

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دم شما گرم. زحمت کشیدید.
      برنامه ریزی خوب و جالبیه. مخصوصا اون ترفندی که برای رسوب گذاری مطالعات تو مغز هست

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      برنامه ریزیه خوبیه فقط با دوره مروری کلا مخالفم ! از الان برنامه ریزی واسه یک ماه یا 15 روز یا وقت مشخصی تعیین کردند واقعا اشتباه شاید یه مشکلاتی پیش اومد نشد مرور کرد اصلا واقعا برنامه ریزی واسه 2 روز اینده هم اشتباهه چه برسه اینکه بخوایم بدونیم مرور کیه باشه ! سعی کنید برنامه ریزی یکی دو روزه و انعطاف پذیر انتخاب کنیم که در صورت مشکلی در برنامه ناامید نشیم . بازم هم ممنون بابت وقتی که گذاشتین

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bm3 نمایش پست ها
      برنامه ریزیه خوبیه فقط با دوره مروری کلا مخالفم ! از الان برنامه ریزی واسه یک ماه یا 15 روز یا وقت مشخصی تعیین کردند واقعا اشتباه شاید یه مشکلاتی پیش اومد نشد مرور کرد اصلا واقعا برنامه ریزی واسه 2 روز اینده هم اشتباهه چه برسه اینکه بخوایم بدونیم مرور کیه باشه ! سعی کنید برنامه ریزی یکی دو روزه و انعطاف پذیر انتخاب کنیم که در صورت مشکلی در برنامه ناامید نشیم . بازم هم ممنون بابت وقتی که گذاشتین
      من با این حرف خیلی موافقم....بیشتر از 1-2 روز برنامه ریزی وقت تلف کردنه
      یک روز رسد غمی به اندازه کوه
      یک روز رسد نشاط اندازه دشت
      افسانه زندگی چنین است گلم
      در سایه کوه باید از دشت گذشت

9. Top | #9
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      معمولا نزدیکای کنکور یه حسی پیدا میشه بین داوطلبا که میگن وای چیزی یادمون نیس بیاین از اول بخونیم شاید با دفعات مرور این حس رفع بشه این یک ... مورد دوم هم معمولا هر دفعه مرور (ما میگیم مرور نه بازخوانی ) حداکثر دو ساعت طول میکشه .. معمولا دوروزه جمع کردن یک درسی کار زیاد جالبی نیس و امکان فراموشیش زیاده .. نمودار زیر رو نگاه کنید به اهمیت مرور پی میبرین :
      350px-learning_box_svg.jpg

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MajnOOn نمایش پست ها
      من با این حرف خیلی موافقم....بیشتر از 1-2 روز برنامه ریزی وقت تلف کردنه
      ایشون بیشتر منظورشون مطالعه و مرور مستمر به جهت موندن در حافظه بوده احتمالا. (که همینطورم هست)
      ولی خب.. بنظر من هر چیزی یسری سختی مخصوص به خودش رو داره دیگه..

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hellion نمایش پست ها
      معمولا نزدیکای کنکور یه حسی پیدا میشه بین داوطلبا که میگن وای چیزی یادمون نیس بیاین از اول بخونیم شاید با دفعات مرور این حس رفع بشه این یک ... مورد دوم هم معمولا هر دفعه مرور (ما میگیم مرور نه بازخوانی ) حداکثر دو ساعت طول میکشه .. معمولا دوروزه جمع کردن یک درسی کار زیاد جالبی نیس و امکان فراموشیش زیاده .. نمودار زیر رو نگاه کنید به اهمیت مرور پی میبرین :
      برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 350px-Learning_box_svg.jpg
مشاهده: 93
حجم: 19.9 کیلو بایت
      من منظورم این نبود که کلا مرور نکنیم و بزاریم یه هفته به کنکور در س ها رو مرور کرد ! گفتم که زمان واسه مرور در نظر نگیریم !!! هر چند میدونم تو خیلی از کتاب ها اینو گفته و واقعا همینطور هست ولی هر کسی با توجه به خودش میتونه تشخیص بده دوره مرورش کی باشه .

12. Top | #12
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

Sheytani
      نمایش مشخصات
      الان باز میگن دخترا فقط ظاهر بینن
      خب باور کن اصلا واضح نیست عکس واسمنمیتونم دقیق بخونم چی نوشتین

+واسه مرور یک روز
      سه روز
      یک هفته
      یک ماه
      به نظرم کفایت میکنه..اخه غیر این اون همه مطلب وقت نمیشه بخواد 7بار مرور شه

13. Top | #13
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hellion نمایش پست ها
      سلام دوست عزیز .. ممنون از اینکه استقبال کردی .. معمولا ما قدر خلاصه نویسی رو نمیدونیم چرا ؟ چون هم کم مرور میکنیم مطالبو و وقتی که یه خلاصه رو میخونیم تحریک میشیم که درس رو خوب یاد نگرفتیم و مجبوریم بریم از اول بخونیم .. در مورد دفعات مرور من زیاد در مورد منحنی فراموشی مطالعه کردم که خودتون هم میدونید چیه ... مرور ها هر کدام ترجیعا برای کل دروس روز قبل 2 ساعت وقت گذاشته بشه (کاری که من میکردم) که وقت زیادی نمیگیره و ارزش هم داره .. به هر حال من این برنامه رو با مطالعه نوشتم و امیدوارم مورد توجه شما و بقیه قرار داده بشه خودم استفاده کردم نتیجه گرفتم امیدوارم دوستان هم استفاده کنن و نتیجه بگیرن .. ممنون از نکاتی هم که گفتین ..
      علت مخالفتم با خلاصه نویسی اینه که معمولا سوالات سخت از نکات ریز طرح میشه یعنی بخشی از سوالات از مباحث جزیی هستش اما شما تو خلاصه نویسی فقط مطالب مهم رو مینیویسید ( بدیهیه که اگر تمام مطالب جزیی رو هم بخواین بنویسید دیگه خلاصه نویسی نیست) و این باعث میشه تو این دسته از سوالات تو دام طراح بیفتید و از نکات ریزی که هست غافل بشید و اینکه امکان داره برخی سوالات از جاهایی که کمتر احتمال میدید طرح بشه ( حتی بعضی سال ها یک درس بیشتر سوالاتش از این مباحث بوده ) که به این سوالاتم نمیشه جواب داد
      ضمنا من منظورم از دوره دوره دقیق مبحثه یعنی یک یا دو روز بعدش درس رو دوباره به طور کامل و دقیق ( یعنی همونطوری که دفعه اول خوندید ) بخونید به نظر من یک دوره کامل در یک یا دو روز بعد بهتر از چند دوره سریعه البته این نطر منه البته راجع به فرمول ها ( فقط فرمول ها که دورش کم وقت میگیره ) با حرف شما موافقم و توصیه میکنم علاوه بر اون دوره کامل که یک یا دو روز بعد انجام میشه فرمول های درس ها رو هر چند روز یک بار دوره کنند

14. Top | #14
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      من منظورم این نبود که کلا مرور نکنیم و بزاریم یه هفته به کنکور در س ها رو مرور کرد ! گفتم که زمان واسه مرور در نظر نگیریم !!! هر چند میدونم تو خیلی از کتاب ها اینو گفته و واقعا همینطور هست ولی هر کسی با توجه به خودش میتونه تشخیص بده دوره مرورش کی باشه .
      بله شما هم میتونید زمان های مرورتون رو برای خودتون بچینین .. این نمونه بهترین بوده در دفعات مرور با چن نفر مشورت کردم که این برنامه رو بسازیم ..

15. Top | #15
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Defne نمایش پست ها
      الان باز میگن دخترا فقط ظاهر بینن
      خب باور کن اصلا واضح نیست عکس واسمنمیتونم دقیق بخونم چی نوشتین

+واسه مرور یک روز
      سه روز
      یک هفته
      یک ماه
      به نظرم کفایت میکنه..اخه غیر این اون همه مطلب وقت نمیشه بخواد 7بار مرور شه
      سلام ممنون از استقبالتون فایل رو براتون پی دی اف کردم میتونید به راحتی روش زوم کنین و بخونیدش وو لینک زیر ک
      MyPDF001
      رو مورد دفعات مرور هم به نظرت در فاصله یک هفته تا یک ماه مطالب خیلی فراموش نمیشه به هر حال باز میگم منحنی فراموشی رو نگاه کنید و با یه سرچی در نت میتونین در مورد منحنی فراموشی و مرور اطلاعات زیادی رو کسب کنین ..

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن