خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 19
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات

کدام درس عمومی را برای تابستان و ازمون قلم چی بخوانم؟

سلام دوستان
      من سومو تموم کردم ومیخوام تابستونو واسه کنکور بخونم و فقط هم دروس پایه کار کنم
      اما چند تا مشکل و سوال دارم که امیدوارم با کمک شما به جوابم برسم
      من قلمچی ثبت نام کردم و تو دروس اختصاصی دوم و سوم مشکل دارم و با قلم میخوام جلو برم
      با یه حساب کتاب دیدم از این دوهفته(13روز) قلمچی تا ازمونش من فقط یک روز وقت میارم واسه درسای عمومی !موندم؟چیکار کنم
      به چند نفر گفتم گفتن عیب نداره فقط اختصاصی بخونی بسته! اما بعضیا هم میگن پیش وقت گیر نمیاری واسه درسای عمومی چی کنم؟؟؟!!!
      کدوم عمومی رو بخونم؟؟
      نظراتتونو بهم برسونید شدیدا محتاجم

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      برای هر روز 4 درس متعادله
      میتونید 2 تا عمومی و 2 تا اختصاصی انتخاب کنید
      دروس عمومی هم اهمیت خودشون رو دارن
      اگه از الان به عمومی ها اهمیت ندید و در کنکورم اختصاصی رو خوب نزنید کار مشکل میشه
      ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران !

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط tiyam نمایش پست ها
      برای هر روز 4 درس متعادله
      میتونید 2 تا عمومی و 2 تا اختصاصی انتخاب کنید
      دروس عمومی هم اهمیت خودشون رو دارن
      اگه از الان به عمومی ها اهمیت ندید و در کنکورم اختصاصی رو خوب نزنید کار مشکل میشه
      همه ی عمومی ها که تابستون وقت نمیشه؟!
      4درس تو یه روز؟!خیلی بازدهی پایین میاد؟!
      شما واسه تابستون میخواین کل عمومیا و اختصاصیارو بخونین؟

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Milad98 نمایش پست ها
      همه ی عمومی ها که تابستون وقت نمیشه؟!
      4درس تو یه روز؟!خیلی بازدهی پایین میاد؟!
      شما واسه تابستون میخواین کل عمومیا و اختصاصیارو بخونین؟
      طبق برنامه قلمچی همش که نیست فقط سومه در ضمن سومم تازه از روش گذشته و قطعا یه چیزایی یادمون هست
      کمه؟ شما 4 درس بخون ولی عالی بخون
      تو یه روز اگه همین جوری خونده بشه میشه 10 تا درسم خوند ولی مفید نیست
      فعلن که دروس اختصاصی رو میخونم اما از جمعه و همزمان با کانون عمومی ها رو هم میخونم
      بعدشم الان که مدرسه ای نیست و شما نتونی برسی موقع مدرسه که درسای پیش هم اضافه بشه چیکار میخوای بکنی؟؟؟

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام دوستان
      من قلمچی ثبت نام کردم و تو دروس اختصاصی دوم و سوم مشکل دارم و با قلم میخوام جلو برم
      با یه حساب کتاب دیدم از این دوهفته(13روز) قلمچی تا ازمونش من فقط یک روز وقت میارم واسه درسای عمومی !موندم؟چیکار کنم
      به چند نفر گفتم گفتن عیب نداره فقط اختصاصی بخونی بسته! اما بعضیا هم میگن پیش وقت گیر نمیاری واسه درسای عمومی چی کنم؟؟؟!!!
      کدوم عمومی رو بخونم؟؟
      4 درس در یک روز اگر الان نمیتونید 3 درس در یک روزم خوبه 2 تا اختصاصی 2 تا عمومی اختصاصیا هر کدوم 2 ساعت عمومیا1 ساعت البته واسه خیلیا متغیره مثلا من اختصاصی رو2:30 یا 3 ساعتم میخوندم و عمومی بجز عربی هرکدوم 30 دقیقه وقت واسم کافی بود اما حتما یه تعادل بین درس ها برقرار کنید و بهترین زمان واسه شروع صبح هستش اگر رشتتون ریاضی هست درس اول رو ریاضیات بزارید و اگر تجربی هست زیست بزارید. اما حتما تایمی که واسه درس قرار میدید واقعا درس بخونید من تو ساعت درس خوندنم دستشوییم میرفتم ساعتشو کم میکردم از ساعت مطالعم.

هرگاه رد پای کسی که ارامشم را گرفته بود دنبال کردم به خودم رسیدم

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      تایم اولتون یه اختصاصی بعد یه عمومی و بعد باز اختصاصی و خودتون رو از تفریحات محروم نکنید چون وسط سال کم میارید

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط atefe_os نمایش پست ها
      تایم اولتون یه اختصاصی بعد یه عمومی و بعد باز اختصاصی و خودتون رو از تفریحات محروم نکنید چون وسط سال کم میارید
      تو این بازه ی دو ساعتی مثلا چقدر باید خوند از یه درس اختصاصی مثل زیست؟با توجه به اینکه هر ازمون دوفصل زیست هست؟!
      بعد اینکه اگر بخوام دوساعت دوساعت بین روزای مختلف بخش های مختلف یه درسو بخونم این مشکل پیش نمیاد که اون درسو خوب نفهم یا بین قسمتاش رابطه برقرار نکنم؟؟

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط tiyam نمایش پست ها
      کمه؟ شما 4 درس بخون ولی عالی بخون
      منظورم این بود که 4درس تو یه روز بخونم خوب نمیفهمم بازده نداره==یعنی زیاده 4 درس
      البته هرکی یه جوره!

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      تو این بازه ی دو ساعتی مثلا چقدر باید خوند از یه درس اختصاصی مثل زیست؟با توجه به اینکه هر ازمون دوفصل زیست هست؟!
      بعد اینکه اگر بخوام دوساعت دوساعت بین روزای مختلف بخش های مختلف یه درسو بخونم این مشکل پیش نمیاد که اون درسو خوب نفهم یا بین قسمتاش رابطه برقرار نکنم؟؟
      بستگی به خودتون و سرعت مطالعتون داره . خیلی رو خوندن درس نامه ها وسواس نداشته باشید و به ذهنتون این اجازرو بدین که نکات رو از تو تست برداشت کنه تا موندگاریش بیشتر بشه من رشتم ریاضیه و نمیدونم زیست چهجور درسیه اما حتما هر فصلش در عین پیوستگش مباحثه جدا از هم داره کتاب های کمک درسی مثه گاج تقسیم بندی های مناسبی داره خودتون بعد یکی 2 هفته میاد سر دستتون که تو هر 2 ساعت چند مبحث میخونید و بعد 5.6 هفته مطالعه سرعتتون افزایش پیدا میکنه اصلا نگران این موضوع نباشید الان تابستون سعی کنید مفهوم درس ها رو خوب متوجه بشید و تعداد مباحثی که میخونید بسته به تسلطی که دارید متغیره مثلا پیش میومد من رو یه سوال حتی 30 دقیقه میموندم اما یه مبحثم میدیدم تو 20 دقیقه 30 دقیقه تمام میشد نمیشه یه نسخه واسه همه دروس پیچید

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      مثلا من هر فصل فیزیک رو تو تابستون تو 4 روز تمام میکردم و 5 شنبه ها با 30 تا تست مرور میکردم این باعث میشه واستون مرور بشه دروس

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      منظورم این بود که 4درس تو یه روز بخونم خوب نمیفهمم بازده نداره==یعنی زیاده 4 درس
      البته هرکی یه جوره!
      شما از کم شروع کن : )
      اما خیلی هم کند نشو
      مثلا از زیست 60 صفحه اس و 10 روز وقت هست تقسیمش کن هر روز 6 صفحه
      امروز 6 ص خوندی فردا تست 6 ص رو بزن بلد بودی برو 6 ص بعد اگه نه دوباره بخون
      ویرایش توسط tiyam : 23 تیر 1394 در ساعت 18:30

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نه بابا می رسی فقط کافیه واردش بشی دیگه دستت میوفته عمومی و اختصاصی رو چطور باهم بخونی
      ولی عمومیاتو کنار نذار اصلا

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام

اگه نظر منو بخوای، من میگم تو تابستون 60 الی 70 درصد، عمومی بخون و 30 الی 40 درصد اختصاصی

مهر که شروع شه، دیفرانسیل، گسسته، تحلیلی و ... میان رو کار که کارت بس دشوار میشه و مجبور میشی بعضی دروس را به مانند درک مطلب عربی کنار بگذاری. پس الآن وقت عمومیاس. با آزمونا هم به هیچ عنوان پیش نرو چون دلایلی اعم از اینکه یک برنامه ی واحد برای جمیع دانش آموزان تناسب ندارد و دلیلی دیگر آنکه شما اگر به برنامه ی بعد از عیدش بنگری، تا نزدیک کنکور ( 2 یا 3 هفته ) ورودی های تازه ای را از شما خواستار است ولی در آن زمان دگر وقت ورودی های جدید نیست بلکه زمان مرور ورودی های گذشتس

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      عمومی؟؟؟عربی بخون
      شمام پزشکی میخوای؟

و اینجایی که ایران است

15. Top | #15
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

Sheytani
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان
      کدوم عمومی رو بخونم؟؟
      عنوان ویرایش شد.لطفا برای ایجاد موضوع جدید از عناوین مناسب استفاده کنید.

عمومی ها به نظر من عربی و آرایه و زبان فارسی خونده بشه چون شاید درطول سال نرسی خوب این درسا رو کار کنی

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن