خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 7 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 95
    1. Top | #31
      کاربر فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط KOWSAR RASTAD نمایش پست ها
      میشناسم کسایی که این کارو کردن از خودم که نگفتمایششش

سلام.بله،وجود که داره خودتونم که میدونید.
      نظرم اینه بجای پرسش،اگر واقعا میخواین اینکارو کنین ، یه نفرو بفرستین دانشگاه شهید بهشتی، از اونجا بپرسه.. بگین در ازای چه مبلغی حاضر به اینکار هستن..
      اگر خواستن اسمو فامیلی از خودِ دانش آموز بپرسن،الکی یه اسمو فامیل بگین... یا جواب میگیرین یا نمیگیرین دیگه. ولی به احتمالِ زیاد موافقت میکنن. یکی از دوستای(همکلاسی های) منم همین کارو انجام داد. پدرش بین الملل رو خرید:/ اینجور افراد تعدادِ زیادی ندارن ولی جزوِ نفراتِ کلاس محسوب نمیشن.یعنی از سهمیه ی بقیه کم نمیشه.

امـــــــــــــــــــــــ ــــــا برای آزاد یه بی انصافیِ بزرگی که میکنن اینه که:
      مثلا من میرم یه صندلی آزادِ تهران رو میخرم بنابرین یه نفر از اون کلاس باید خارج شه.و چون کس دیگه ای جاشو به اون نمیده میره استعلام میکنه و بهش اسم چندتا شهر رو میگن(مخصوصا بومیشو) یه چند میلیونِ ناچیز میذارن کفِ دستش میره مثلا رشته ی پزشکیِ یه شهر دیگه رو میخونه چون برای دندون صندلیشو یکی بی اجازش خرید و کاری هم از دستش برنمیاد.
      این اتفاقی بود که برای یکی از دانشوجای آزاد پزشکی شهر ما افتاد.من تو کتابخونه باهاش آشنا شده بودم برام تعریف میکرد...

به هرحال، ما چه بخوایم چه نخوایم، یه عده هستن که با اینکارا موافقن و تواناییشو دارن و انجام میدن. کاری از دستِ ما برنمیاد.. ولی من میگم اگر قرار باشه من رشته ی تاپ بخونم، میخونم، کاری هم با صندلی خرین ها ندارم.

با دلام*_*

2. Top | #32
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      سال اول که اصلا درس نخوند.سال دوم سر یکی از کلاسا با یکی از استادای کنکور بحثش شد البته مقصر اون استاد بوده اینم تمام کلاساشو کنسل کرد و دیگه نرفت کلاس کنکور پس سال دومم به بطالت گذشت.
      سال سوم یخورده خوند رتبش فکر میکنم حدودا 10000 شد.
      سال چهارمو در جریان نیستم!
      ولی سال پنجم یعنی برای کنکور 93 که من باهاش آشنا شدم توی یکی از کلاسا یه مدت افسردگی شدید داشت و دارو مصرف میکرد که خب با همه اینا رتبش باز بد نشد.تمام خانوادشون پزشکن.خواهرش دانشجوی تخصصه.دختر خاله ها و دختر عموهاش پزشکن.خودشم درسش خوبه فقط اعتماد به نفسش کمه.
      امسالم یه مشکل خانوادگی داشت البته درسم میخوندا.دیگه این شد.
      البته اینم بگم که توی اهواز اکثر کسانی که من دیدم مخصوصا دخترا سال چهارم پنجمشون بود.البته خیلیاشون نمیگفتن.خودش راحت نبود بیاد تاپیک بزنه از من خواهش کرد.
      منم نگفتم بیاید اینجا بگید وااااای مگه میشه کسی اینهمه کنکور بده و صبر ایوبو این حرفا.ممکنه ببینه و ناراحت بشه.

3. Top | #33
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط simin11 نمایش پست ها
      سال اول که اصلا درس نخوند.سال دوم سر یکی از کلاسا با یکی از استادای کنکور بحثش شد البته مقصر اون استاد بوده اینم تمام کلاساشو کنسل کرد و دیگه نرفت کلاس کنکور پس سال دومم به بطالت گذشت.
      ولی سال پنجم یعنی برای کنکور 93 که من باهاش آشنا شدم توی یکی از کلاسا یه مدت افسردگی شدید داشت و دارو مصرف میکرد که خب با همه اینا رتبش باز بد نشد.تمام خانوادشون پزشکن.خواهرش دانشجوی تخصصه.دختر خاله ها و دختر عموهاش پزشکن.خودشم درسش خوبه فقط اعتماد به نفسش کمه.
      البته اینم بگم که توی اهواز اکثر کسانی که من دیدم مخصوصا دخترا سال چهارم پنجمشون بود.البته خیلیاشون نمیگفتن.خودش راحت نبود بیاد تاپیک بزنه از من خواهش کرد.
      منم نگفتم بیاید اینجا بگید وااااای مگه میشه کسی اینهمه کنکور بده و صبر ایوبو این حرفا.ممکنه ببینه و ناراحت بشه.
      بگو بره صندلی بخره...ظاهرا این ساده ترین و قشنگ ترین راهه

و اینجایی که ایران است

4. Top | #34
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نمیگم 100 درصد ولی 100 هزار درصد امسالم همین آشو همین کاسه قبول نمیشه .. حاضرم با همتون هم شرط ببندم /... مگه مسخره بازیه 6 اسل یه درسو بخونی بازم قبول نشی .. واقعا تاسف ..

5. Top | #35
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hellion نمایش پست ها
      نمیگم 100 درصد ولی 100 هزار درصد امسالم همین آشو همین کاسه قبول نمیشه .. حاضرم با همتون هم شرط ببندم /... مگه مسخره بازیه 6 اسل یه درسو بخونی بازم قبول نشی .. واقعا تاسف ..

نه دیگه احتمالا نمی خونه طرف
      من از اقوام خودم کسی رو می شناسم 5 سال پشت کنکور بود نمی خوند یعنی سال ششم که شروع کرد برا خوندن می گفت من هنوز تا حالا یک بار هم شیمی پیش 2 رو نخوندم برا مثال و خیلی از درساش همین بود خیلی از مباحث اصلا نخونده بود وقتش تلف می کرد
      اما سال ششم جدی گذاشت پشتش متحول شده بود
      خوند رتبش شد 149 منطقه 1 الان هم داره پزشکی علوم پزشکی ایران میخونه !
      ولی بازم میگم خیلی خیلی کم پیدا میشه کسی که متحول بشه و عوض شه کاملا اما خب نشد نداره!
      اگر می خواهید چیزی را به دست آورید که تا بحال نداشته اید, باید کسی بشوید که تا بحال نبوده اید

6. Top | #36
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط dr.amhozp نمایش پست ها
      نه دیگه احتمالا نمی خونه طرف
      من از اقوام خودم کسی رو می شناسم 5 سال پشت کنکور بود نمی خوند یعنی سال ششم که شروع کرد برا خوندن می گفت من هنوز تا حالا یک بار هم شیمی پیش 2 رو نخوندم برا مثال و خیلی از درساش همین بود خیلی از مباحث اصلا نخونده بود وقتش تلف می کرد
      اما سال ششم جدی گذاشت پشتش متحول شده بود
      خوند رتبش شد 149 منطقه 1 الان هم داره پزشکی علوم پزشکی ایران میخونه !
      ولی بازم میگم خیلی خیلی کم پیدا میشه کسی که متحول بشه و عوض شه کاملا اما خب نشد نداره!
      حالا من نگفتم که نداریم .. مورد اینطوری هست ولی خیلی کم .. داداش الان تو خرداد 94 اومدی که موقع کنکور بود .. من از دی سال پیش اینجا بودم و دیدم خیلیا که گفتن الان این سال چهارم یا پنجممه کنکور میدم و میتونمو میترکونمو . .. بعد کنکور که میای مبینی باز همون آش و همون کسه .. این مورد هم استثنا بود و خیلی کم پیش میاد طرف موفق بشه ...
      ایشالله هم خودت هم این دوستمون تا سال دیگه اینجا هستن بعد کنکور جویای حال این فرد که در موردش بحث شده بشید میفهمید که چی میگم. .. بهت قول میدم که موفق نمیشه ...

7. Top | #37
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hellion نمایش پست ها
      حالا من نگفتم که نداریم .. مورد اینطوری هست ولی خیلی کم .. داداش الان تو خرداد 94 اومدی که موقع کنکور بود .. من از دی سال پیش اینجا بودم و دیدم خیلیا که گفتن الان این سال چهارم یا پنجممه کنکور میدم و میتونمو میترکونمو . .. بعد کنکور که میای مبینی باز همون آش و همون کسه .. این مورد هم استثنا بود و خیلی کم پیش میاد طرف موفق بشه ...
      ایشالله هم خودت هم این دوستمون تا سال دیگه اینجا هستن بعد کنکور جویای حال این فرد که در موردش بحث شده بشید میفهمید که چی میگم. .. بهت قول میدم که موفق نمیشه ...

دوست خوب
      بله درصد خیلی خیلی زیادی واقعا نمی خونن
      چون خوندن به حرف اسونه که اره میشینم روزی فلان ساعت می خونم چند روز اولشم خوبه
      اما کسی می تونه موفق شه که این سخت کوشی یک سال ادامه بده که کار هر کسی نیست
      همین فردی که من میگم واقعا می خوند تو 22 سالگیش چندتا تار موش سفید شد بعد کنکور یعنی ببین چه زحمتی کشید ولی خب جوابش گرفت
      مهمونی که گرفته بودن برای قبولیش پسره رو ابرا بود
      اما نمیشه گفت کس دیگه ای نمی تونه موفق شه ... 100 درصد نمیشه گفت که فلان اتفاق برای اون فرد می افته
      اگر می خواهید چیزی را به دست آورید که تا بحال نداشته اید, باید کسی بشوید که تا بحال نبوده اید

8. Top | #38
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط dr.amhozp نمایش پست ها
      دوست خوب
      بله درصد خیلی خیلی زیادی واقعا نمی خونن
      چون خوندن به حرف اسونه که اره میشینم روزی فلان ساعت می خونم چند روز اولشم خوبه
      اما کسی می تونه موفق شه که این سخت کوشی یک سال ادامه بده که کار هر کسی نیست
      همین فردی که من میگم واقعا می خوند تو 22 سالگیش چندتا تار موش سفید شد بعد کنکور یعنی ببین چه زحمتی کشید ولی خب جوابش گرفت
      مهمونی که گرفته بودن برای قبولیش پسره رو ابرا بود
      اما نمیشه گفت کس دیگه ای نمی تونه موفق شه ... 100 درصد نمیشه گفت که فلان اتفاق برای اون فرد می افته
      متاسفانه ما همیشه فکر میکنیم اون خوبه هستیم .. به هر حال داداش من نمیخوام کسی رو نا امید کنم .. ولی کنکور 95 رو میبینیم نتیجش رو میبینیم ... با استارتر در ارتباط باش ببین اون فرد چیکار کرده ... به یه نتیجه ای میرسی بعدن ...

9. Top | #39
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      این دوستتون اصلا قصدش درس خوندن نیست قصدش فرار از مسؤؤلیت زندگی و کاره والا معمولا مد بود برای این منظور تا اخر عمرشون دانشچو می موندن هر موقع می پرسیدی شغلت چیه می گن دانشجو فارق از هر قید و بندی مثل اینکه الان مد شده همون دانشگاه هم نرن بشن پشت کنکوری!!!! |||||
      واقعا متاسفم واسه این کشور با این فرهنگسازی برای جووناش
      You Can live your Dream

10. Top | #40
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      من اصلا نباید میگفتم این بیچاره چندمین سالیه که کنکور داده!
      اشتباه کردم.

11. Top | #41
      کاربر نیمه فعال

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط simin11 نمایش پست ها
      ببین پزشکی خوبه نه به هر قیمتی....داره با جونش بازی میکنه
      اینطور که گفتی همه دکترن به نظرم پول هم باس داشته باشن و از اونجایی که 6 سال کنکور داده پس دختره و سربازی نداره....به نظرم بفرستینش بره خارج درس بخونه.....این فشارای روحی و عصبی ارزششو نداره
      یک روز رسد غمی به اندازه کوه
      یک روز رسد نشاط اندازه دشت
      افسانه زندگی چنین است گلم
      در سایه کوه باید از دشت گذشت

12. Top | #42
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      به نظر من که چون شیش سال پشت کنکور مونده پس توانایی نشستن پشت کنکور رو داره...پس حیفه که بره دانشگاه...به نظر من بشینه تا برسه به هدفش!!!هر چند با 5 یا 6 هزار پزشکی ازاد قبول میشه اگه درست انتخاب رشته کنه!!!

13. Top | #43
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      مسئله این. نیست صرفا نخونده مسئله استعداد. وتوانایی هاشه. که نیست

14. Top | #44
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      کسی که 6 سال اینقد کم رشد کنه باید اول از همه طرز فکر + سبک زندگیشو عوض کنه
      بقیش خودش حل میشه
      آدم وقتی انگیزه ای نداشته باشه 10 سالم بمونه چیزی نمیشه
      run forrest runnn

15. Top | #45
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hamyr_success نمایش پست ها
      مسئله این. نیست صرفا نخونده مسئله استعداد. وتوانایی هاشه. که نیست
      همون پارسالم که 6700 شد میانگین روزی 5 ساعت درس میخوند.حدودا 2 ماهم مریض شد و نخوند.
      البته سوال منو دوستان درست متوجه نشدن.من نپرسیدم کنکور بده امسالم یا نه؟پرسیدم اونایی که همزمان دانشجو هستن یا شاغل میتونن به هر 2 تاش برسن یا نه؟!

صفحه 3 از 7 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن