سلام.بله،وجود که داره خودتونم که میدونید.
نظرم اینه بجای پرسش،اگر واقعا میخواین اینکارو کنین ، یه نفرو بفرستین دانشگاه شهید بهشتی، از اونجا بپرسه.. بگین در ازای چه مبلغی حاضر به اینکار هستن..
اگر خواستن اسمو فامیلی از خودِ دانش آموز بپرسن،الکی یه اسمو فامیل بگین... یا جواب میگیرین یا نمیگیرین دیگه. ولی به احتمالِ زیاد موافقت میکنن. یکی از دوستای(همکلاسی های) منم همین کارو انجام داد. پدرش بین الملل رو خرید:/ اینجور افراد تعدادِ زیادی ندارن ولی جزوِ نفراتِ کلاس محسوب نمیشن.یعنی از سهمیه ی بقیه کم نمیشه.
امـــــــــــــــــــــــ ــــــا برای آزاد یه بی انصافیِ بزرگی که میکنن اینه که:
مثلا من میرم یه صندلی آزادِ تهران رو میخرم بنابرین یه نفر از اون کلاس باید خارج شه.و چون کس دیگه ای جاشو به اون نمیده میره استعلام میکنه و بهش اسم چندتا شهر رو میگن(مخصوصا بومیشو) یه چند میلیونِ ناچیز میذارن کفِ دستش میره مثلا رشته ی پزشکیِ یه شهر دیگه رو میخونه چون برای دندون صندلیشو یکی بی اجازش خرید و کاری هم از دستش برنمیاد.
این اتفاقی بود که برای یکی از دانشوجای آزاد پزشکی شهر ما افتاد.من تو کتابخونه باهاش آشنا شده بودم برام تعریف میکرد...
به هرحال، ما چه بخوایم چه نخوایم، یه عده هستن که با اینکارا موافقن و تواناییشو دارن و انجام میدن. کاری از دستِ ما برنمیاد.. ولی من میگم اگر قرار باشه من رشته ی تاپ بخونم، میخونم، کاری هم با صندلی خرین ها ندارم.