خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 7 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 95
    1. Top | #1
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات

دانشگاه و کنکور ( کنکور برای هفتمین بار )

سلام.
      یکی از دوستای من امسال برای 6امین بار کنکور داد.اولین سالی که کنکور داده رتبش 58000 شد همینجوری رتبش اومد پایین تا پارسال که رسید به 6700 منطقه 2.امسال درصداشو چک کرده و چنتا مشاورم رفته همه بهش گفتن رتبت بین 5000 و 6000 بدون احتساب معدل.معدلشم 17.33.حالا امسال خانوادش گفتن حق نداری دیگه پشت کنکور بمونی و باید بری.اینم تصمیم گرفته امسال یه رشته شبانه انتخاب کنه و بره دانشگاه و در کنارش دوباره درس بخونه برای کنکور 95 و فقط هم پزشکی میخواد حالا چه دولتی و چه آزاد.یه عده هستن توی همین انجمن که دانشجو یا شاغل هستن و کنارش برای کنکور درس خوندن.میخوام اگه ممکنه از تجربشون توی این شرایط بگن.اینکه اصلا میرسن درست درس بخونن؟دانشجو یا شاغل بودنشون مانع واسه کنکورشون یا نه و هرچیز دیگه ای که به ذهنشون میرسه.
      ممنون.

2. Top | #2
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      گاهی اوقات تعصب زیاد نسبت به یک رشته خاص خوب نیس....
      من خودم تجربه نکردم اما اون چیزی که از اطرافیان شنیدم دانشگاه وقت آدمو میگیره باید بری کلاس , درساشونو بخونی ...خیلی آدم رو خسته میکنه
      مگر اینکه یه ترم مرخصی بگیره یا زیاد واحد برنداره...
      این جور آدما هستن اما بستگی به تلاش و همت فرد داره!!!!

3. Top | #3
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سلام بر شما...خسته نباشی...

متاسفانه یا خوشبختانه وقتی وارد دانشگاه بشید اونقدر درگیر درس ها و فضای دانشگاه میشید که وقت زیاد یا انرژی کافی برای مطالعه ی کنکور نمیمونه...
      البته ادم اگه با اراده باشه و بخواد به هدفش برسه در نهایت میرسه...کار به هیچی هم نداره...
      ولی من اکثر کسایی رو که دیدم انصراف دادن و بعد خوندن...یعنی هم زمان نخوندن(منظورم همزمان برای پزشکی هست!و الا کسایی رو هم سراغ دارم که روانشناسی-میکروبیولوژی بودن با یه مطالعه ی معمول رفتن ازاد پرستاری,ولی میدونین خودتونم واسه پزشکی قبول شدن باید نهایت تلاش رو کرد...)

باید دوستتون ببینه که کحای کار ایراد داشته...چون 6سال واقعا زیاده!کسایی رو دیدم که ترم اخر دانشگاه انصراف دادن و پزشکی قبول شدن یا نهایتا در سومین سال پشت کنکوریشون به هدفی که دنبالش بودن رسیدن ولی 6سال اونقدری هست که بشه مشکل رو حل کرد...پس اگه اون نتیجه ی مد نظرشونو به دست نیوردن باید ببینن مشکلشون کجا بوده...کم کاری کردن بد خوندن مشکل پایه داشتن...باید کامل خودشونو انالیز کنن و ببینن واقعا از پسش بر میان و همینطور روحیشو دارن برای یک سال تلاش دیگه؟

ولی همینکه در تلاش بودن و پیشرفت خیلی خوبی داشتن جای خوش بینی داره...با یه مشاور حتما صحبت کنید و همه ی شرایطو بسنجید...
      همینکه عشق به پزشکی ارامش رو از ایشون گرفته یعنی که میتونن یک روزی یه پزشک موفق بشن...حتی 7سال هم بگذره اگه به هدفشون برسن کاملا راضی خواهند بود از این پشت کنکور ماندن چون یه حسرت کشیدن رو از خودشون گرفتن!(البته این مخصوص عاشق های واقعی پزشکی هست! و الا پزشکی اونجوری که همه فکر میکنن نیست و مشکلات خودشو داره...)
      موفق باشید

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط simin11 نمایش پست ها
      سلام.
      یکی از دوستای من امسال برای 6امین بار کنکور داد.اولین سالی که کنکور داده رتبش 58000 شد همینجوری رتبش اومد پایین تا پارسال که رسید به 6700 منطقه 2.امسال درصداشو چک کرده و چنتا مشاورم رفته همه بهش گفتن رتبت بین 5000 و 6000 بدون احتساب معدل.معدلشم 17.33.حالا امسال خانوادش گفتن حق نداری دیگه پشت کنکور بمونی و باید بری.اینم تصمیم گرفته امسال یه رشته شبانه انتخاب کنه و بره دانشگاه و در کنارش دوباره درس بخونه برای کنکور 95 و فقط هم پزشکی میخواد حالا چه دولتی و چه آزاد.یه عده هستن توی همین انجمن که دانشجو یا شاغل هستن و کنارش برای کنکور درس خوندن.میخوام اگه ممکنه از تجربشون توی این شرایط بگن.اینکه اصلا میرسن درست درس بخونن؟دانشجو یا شاغل بودنشون مانع واسه کنکورشون یا نه و هرچیز دیگه ای که به ذهنشون میرسه.
      ممنون.

6 سال پشت کنکوریعنی برای 7 اُمین بار! یاخدا صبر عیوب رو برم من...
      والا گفتن آدم باس واسه هدفش بجنگه و تلاش کنه تا بهش برسه ، اینطوریش رو ندیده بودم که دیدم
      حداقلش دیگه 3 پشت کنکور بمونه بسه ، چیکاریه خب...
      عاغا برو آزاد یا همون شبانه یا هر چی دیگه عمرت رو الکی با کنکور دادن سپری نکن

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      سلام.
      ممنون.
      ایشون باس بیاد به ما درس بده

جدی میگم بیارش از تجربه هاش برامون بگه

من به شخصه خیلی مشتاقم بشنوم داستانشو

راجب سوالت هم اینکه دانشگاه بره امکانش کمه درس بخونه
      یک روز رسد غمی به اندازه کوه
      یک روز رسد نشاط اندازه دشت
      افسانه زندگی چنین است گلم
      در سایه کوه باید از دشت گذشت

6. Top | #6
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سلام.
      ممنون.
      این رفیقتون رو دست من بلند شده !!!! الان باید ترم اخر پزشکی باشه !!!!!!!!
      اگر بره دانشگاه نمیتونه درس بخونه تازه فکر کنم شبانه هم موقع ثبت نام باید انصراف داده باشه پس چه بره چه نره زیاد فرقی نداره اگر میخواد بره که بره بپسبه به دانشگاش اگر میخواد مونه که بمونه و قشنگ برای کنکور بخونه

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      بچه ها کسی از خرید صندلی رشته مثه پزشکی خبر داره؟؟؟ آزاد یا سراسریش برام فرقی نداره فقط تو تهران می تونم باشم

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      دوستان کسی نیس بدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

9. Top | #9
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط KOWSAR RASTAD نمایش پست ها
      بچه ها کسی از خرید صندلی رشته مثه پزشکی خبر داره؟؟؟ آزاد یا سراسریش برام فرقی نداره فقط تو تهران می تونم باشم
      یعنی چی؟
      زندگی برای خردمند رویاست

یک بازی برای احمق

یک کمدی برای ثروتمند

و یک تراژدی برای مستمند

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط KOWSAR RASTAD نمایش پست ها

دوست عزیز انتظار جواب نداشته باش مثلا یکی بیاد بگه بله برات می خرم اینجور چیزا رو همیشه مبهم نگه میدارند .
      الهی در شب فقرم بسوزان
      ولی محتاج نامردان مگردان
      عطا کن دست بخشش همتم را
      خجل از روی محتاجان مگردان

11. Top | #11
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Blue.sky نمایش پست ها

دوست عزیز انتظار جواب نداشته باش مثلا یکی بیاد بگه بله برات می خرم اینجور چیزا رو همیشه مبهم نگه میدارند .
      آقا یکی ما رو روشن کنه.خرید صندلی چیه دیگه؟
      زندگی برای خردمند رویاست

یک بازی برای احمق

یک کمدی برای ثروتمند

و یک تراژدی برای مستمند

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sepanta1990 نمایش پست ها
      آقا یکی ما رو روشن کنه.خرید صندلی چیه دیگه؟

خرید صندلی روشی ناجوانمردانه برای ثروتمندان یا افراد با نفوذ در آموزش عالی هست که مثلا پسر آقازاده ای!!! رتبه ی 10000 میاره ولی برای قبولی تو یه رشته زیر 500 میخواد در این صورت این آقا ! با پول و نفوذ خودش صندلی نرم و محکمی برا فرزند دلبندش میخره که تا حالا ثابت نشده یعنی کسی به خاطر این جرم محاکمه نشده ولی دربارش زیاد شنیدم .
      الهی در شب فقرم بسوزان
      ولی محتاج نامردان مگردان
      عطا کن دست بخشش همتم را

13. Top | #13
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Blue.sky نمایش پست ها

خرید صندلی روشی ناجوانمردانه برای ثروتمندان یا افراد با نفوذ در آموزش عالی هست که مثلا پسر آقازاده ای!!! رتبه ی 10000 میاره ولی برای قبولی تو یه رشته زیر 500 میخواد در این صورت این آقا ! با پول و نفوذ خودش صندلی نرم و محکمی برا فرزند دلبندش میخره که تا حالا ثابت نشده یعنی کسی به خاطر این جرم محاکمه نشده ولی دربارش زیاد شنیدم .

بیخیال بابا مگه ممکنه. یه چی شنیدینا
      زندگی برای خردمند رویاست

یک بازی برای احمق

یک کمدی برای ثروتمند

و یک تراژدی برای مستمند

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sepanta1990 نمایش پست ها
      بیخیال بابا مگه ممکنه. یه چی شنیدینا

دوست عزیز ظاهرا اطلاع نداری کجا زندگی میکنی ؟!
      الهی در شب فقرم بسوزان
      ولی محتاج نامردان مگردان
      عطا کن دست بخشش همتم را

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      برا منم صندلی بخرینعوضش ظرفای دانشگاهو من میشورم
      رفع اسپم:
      عمه ی من تو شهید بهشتی تغذیه خونده بود الانم 37 سالشه دوسال پیش از مهر شروع کرد برا کنکور 92 خوندن...600اورد(منطقه3)رفت پیش اون یکی عممالان هردوشون داروی تبریز میخونن...مشغله ش هم کم نبود شوهرداری و خونه داری و کارخونه رفتنو(تغذیه خونده میرفت کارخونه)...دوست شما پیشرفتش خ کمه...اخه یه سال موندن و 1000تا کم کردن ارزش نداره کهلابد سال بعد 4000میاره بهد 4سالم میمونه تا زیر هزار شه...بره بهتره

و اینجایی که ایران است
      ویرایش توسط علی پاتر : 21 تیر 1394 در ساعت 16:45

صفحه 1 از 7 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن