خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 7 از 7 نخستنخست ... 67
    نمایش نتایج: از 91 به 95 از 95
    1. Top | #91
      کاربر انجمن

khejalati
      نمایش مشخصات
      سلام. راستش رو بخواین وقتی آدم وارد بازار کار میشه درس خوندن کنارش سخت میشه . به شخصه این تجربه رو داشتم که خدمتتون عرض میکنم. بنده سه سال پشت کنکور بودم ولی تلاش زیادی نکردم چون بعد از پیش دانشگاهی مشغول به کار شدم و همزمان برای کنکور میخواستم آماده شم رشته ام تجربی بود ولی رتبه های این سه سالم بین 18000 و 19000 بود و بعد از سه سال تصمیم گرفتم که هرچی شد برم و دانشگاه آزاد مترجمی ایتالیایی خوندم .ولی کسی که مشغول به کار میشه دیگه هدف و آرزوی اصلیشو باید بذاره کنار . مثه من که آرزوی پرستاری توی هر دانشگاهی فقط دولتی رو دارم. البته دو سال بعد از ورود به دانشگاه هم کنکور دادم ولی خوب نتیجه ای نداد چون تلاشی نکردم. اگر قصد قبول شدن توی یه رشته ی خوب و دانشگاه خوب رو دارین باید قید سر کار رو بزنید و خودتون رو درگیر مشکلات خانوادگی نکنید و فقط و فقط به خودتون فکر کنید.

2. Top | #92
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      واسه کنکور قید کار رو بزن

3. Top | #93
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط simin11 نمایش پست ها
      سلام.
      یکی از دوستای من امسال برای 6امین بار کنکور داد.اولین سالی که کنکور داده رتبش 58000 شد همینجوری رتبش اومد پایین تا پارسال که رسید به 6700 منطقه 2.امسال درصداشو چک کرده و چنتا مشاورم رفته همه بهش گفتن رتبت بین 5000 و 6000 بدون احتساب معدل.معدلشم 17.33.حالا امسال خانوادش گفتن حق نداری دیگه پشت کنکور بمونی و باید بری.اینم تصمیم گرفته امسال یه رشته شبانه انتخاب کنه و بره دانشگاه و در کنارش دوباره درس بخونه برای کنکور 95 و فقط هم پزشکی میخواد حالا چه دولتی و چه آزاد.یه عده هستن توی همین انجمن که دانشجو یا شاغل هستن و کنارش برای کنکور درس خوندن.میخوام اگه ممکنه از تجربشون توی این شرایط بگن.اینکه اصلا میرسن درست درس بخونن؟دانشجو یا شاغل بودنشون مانع واسه کنکورشون یا نه و هرچیز دیگه ای که به ذهنشون میرسه.
      ممنون.
      بهش بگید بره نمونه و دیگه درس نخونه.همه ی بچه ها با رتبه های خوب امسال هیچی قبول نشدن معلوم نیست سال بعد چه بلایی سرمون بیارن.با این رتبه که امسال اورده سال بعد که پزشکی که هیچی پیرا پزشکی هم در نمیاد.

4. Top | #94
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من نتیجما دیدم فقط یکی چر ا نوشته قبول شدی از کجا بفهمم بقیه را قبول شدم یا نه فقط یه دانشگاه و یک رشته را زده
      کمک کنید

5. Top | #95
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام
      دوستان براى بين الملل دندانپزشكى و داروسازى چه رتبه هايى لازمه؟گيلان خصوصاً
      شهريه آزاد همين رشته ها چنده الان؟
      من مشغول خوندن براى كنكور ٩٥ هستم و ٦-٧ ساله كه از درسا دور بودم فارغالتحصيل رشته رياضيم.
      نميدونم ميتونم قبول بشم يا نه؟
      كمكم كنيد لطفا

صفحه 7 از 7 نخستنخست ... 67

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن