خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 6 از 7 نخستنخست ... 567 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 76 به 90 از 95
    1. Top | #76
      کاربر نیمه فعال

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط simin11 نمایش پست ها
      بین الملل که دوست منم با 6200 پزشکی بندرعباس قبول شد.اصلا بحث ما بین الملل نیست.صحبت سر آزاده.
      برای انتخاب رشته اینکه اول کجارو بزنی مهم نیست.ترازت به هرجا خورد همونجا قبولت میکنن.حالا اول تهرانو بزنی یا نه فرقی نداره.اینو فکر میکنم همه بدونن.تراز دندون بروجرد 9400 و خورده ای بوده.دارو رو بله تا 3500 گرفتن ولی تقاضا برای دندون آزاد بیشتره اگر کسی با 3500 دندون قبول شده باشه قطعا سهمیه داشته به شما نگفته چون آزاد سهمیه بندی جنسیتی و بومی گزینی هم نداره.شما منبعت دبیرت و دوستته من اون چیزی که واسه خودم اتفاق افتاده رو گفتم.بهتره اطلاعات غلط ندیم.
      ببخشید شما تراز 9400 که میگین فک کنم مال آزاد پذیرش اولیه باشه ها!!!!
      اینم تراز های تکمیل ظرفیت
      مربوط به تکمیل ظرفیت مهرماه 93 دانشگاه آزاد:دندانپزشکی تهران: 9253
      دندانپزشکی شیراز: 9174

دندانپزشکی اصفهان: 9240

دندانپزشکی بروجرد: 9163

پزشکی تهران: 9033

پزشکی نجف آباد: 9027

پزشکی تبریز: 9138

پزشکی یزد:8995

پزشکی کازرون: 8992

پزشکی مشهد: 8969

پزشکی شاهرود: 8953

پزشکی تنکابن: 9007

پزشکی ساری: 9077

پزشکی اردبیل: 9034

داروسازی واحد علوم داروئی تهران: 8753

داروسازی واحد آیت ا... آملی: 8720

داروسازی دامغان: 8716

پزشکی بین الملل کیش:8667

پزشکی بین الملل قشم: 8688

دندان پزشکی بین الملل کیش: 8770
      یک روز رسد غمی به اندازه کوه
      یک روز رسد نشاط اندازه دشت
      افسانه زندگی چنین است گلم
      در سایه کوه باید از دشت گذشت

2. Top | #77
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      سلام دوست همشهری
      شما که از اوضاع بنده بیشتر از همه خبر داشتی - میدونستید که راه سخت و پر نشیبی رو پشت سر گذاشتم و تو همه ی زمینه ها تجربه دارم - چرا نیومدید با من صحبت کنید ؟

این بحث خیلی خیلی مفصله و به واسطه چنین جایی و چنین حرفایی قابل حل نیست - قضاوت کردن شخصیت ایشون توی محیط مجازی کار صحیحی نیست - برای اینکه بتونیم به اون خانم یا آقای مد نظرتون کمکی کنیم اول از همه باید خیلی خیلی بهش نزدیک بشیم و از تمام جزییات زندگی اون خبر داشته باشیم تا بتونیم بهترین تصمیم رو براشون بگیریم چون خیلی از ادم ها راه موفیقتشون دقیقا روشن و مشخصه ولی بلد نیستن چیکارکنن - و چون ماها از یه دیدگاه دیگه به اون نگاه میکنیم بهتر میتونیم کمکشون کنیم

اولش از اینجا شروع کنم که برای کنکور 95 باید سه مطلب رو مد نظر داشته باشید - یکی اینکه تعداد مشتاقان پزشکی واسه 95 زیادتر میشه -
      نکته دوم اینه که تعداد شرکت کننده گان معدل بالا در کنکور 95 به مراتب از سال های قبل بیشتره - شما دقت کنید از موقعی که تاثیر معدل علنی شد همه دارن بکوب میخونن - الان هر کی رو میبینم نهایت تلاشش رو برای امتحانات سال سوم کرده و این نشون میده که شرکت کنندگان سال های بعدی معدل خیلی بالاتری دارن - با یه قضاوت کلی میشه به این نتیجه رسید که رقبای معدل بالای کنکور 95 که تعدادشون هم کم نیست فعلا به خاطر معدل بالاشون یک قدم جلوتر افتادن -
      نکته سوم رو خودتون بهتر میدونید که سوالات کنکور سال به سال مفهمومی تر میشه
      پس با یه حساب سر انگشتی میشه فهمید که کار یکم سخت شده

مورد بعدی - که مبحث ورود به دانشگاه شون هستش - توصیه جدی میکنم که اصلا و ابدا خودش رو درگیر دانشگاه نکنه - اگه میخاد بره دانشگاه بره ولی نباید هیچ واحدی برداره -سوئییچ کردن بین دروس دانشگاه و کنکور جز عذاب و پس رفت چیزی نداره - یه سری گفتم بذار با اقای افشار صحبت بکنم و یه مروری از زندگی و مسیری که انتخاب کردم رو بهش بازگو کنم و نظرش رو بدونم ( هر چند برنامه ای که که واسه خودم چیدم در نوع خودش بی نظیره ولی گفتم شاید اقای افشار یه ترفندی واسه یاد دادن به ما داشته باشه - که اونم بعد از شنیدن صحبت هام فقط ارزوی موفقیت واسم کرد و گفت انشالله هر چه زودتر دانشگاهات رو تموم کنی و به کنکورت بچسبی و از شر سوییچ کردن دروس راحت بشی )

حالا دانشگاه که سهله - واسه کنکور از همه چی زدم - از مسافرت هام -از کارم - از سریال هام - از دوست هام - از هر چی فکرش رو بکنی زدم - کنکور شوخی نیست - بحث رقابت 500 هزار نفره

قبول دارم شش سال زیاده - ولی اصلا مهم نیست و جای تعجبی هم نداره - چه بسا اون شخص خصلت ها و استعداد های خیلی بهتری از بقیه داشته باشه و میتونه اون ها رو شکوفا کنه و یه رتبه خیلی تابی بیاره - به خاطر همین قضاوت کردن شخصیت ایشون و تصمیم گیری براشون تو حیطه محیط مجازی کار صحیحی نیست - ایشون نیاز به محیط واقعی دارن - کسی که درکشون بکنه - این درک کردن خیلی مهمه ها- مطمن باشید فقط تنها کسی میتونه بهش کمک کنه که درکش بکنه - درک کردنش هم نه کار شماست - نه کار مشاور - و نه کار خانوادست - فقط یه دوست سیاست مدار و با تجربه میخاد

اصلا میدونی چیه - نمیدونم چرا یه دفعه ای ذهنم معطوف شد به اینکه این شخصی که الان داریم در موردش حرف میزنیم مشکلش کنکور نیست - بلکه مشکلش یه چیز دیگست - همش تصور میکنم که ایشون مشکلات زیادی دارن - امیدوارم که این طور نباشه

علی کل حال - چیزی به اسم نشد نداریم - خواستن توانستن هست - خودتون که استاد هستید و بهتر میدونید واسه قبول شدن تو کنکور چیزی به اسم نشد نداریم

3. Top | #78
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      7 سال!! قابل توجه همه کسانی که برای کنکور تجربی میخونن!! خیلی خیلی باید جدی گرفت!

4. Top | #79
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MajnOOn نمایش پست ها
      ببخشید شما تراز 9400 که میگین فک کنم مال آزاد پذیرش اولیه باشه ها!!!!
      اینم تراز های تکمیل ظرفیت
      مربوط به تکمیل ظرفیت مهرماه 93 دانشگاه آزاد:دندانپزشکی تهران: 9253

سهمیه بسیج داشتی؟؟؟چون توی کارنامه من ترازا بالاتره.تکمیل ظرفیتارو هم شرکت کردم.
      اگه نداشتی که احتمال 99 درصد داشتی بگو که من برم سازمان مرکزی آزاد برای اعتراض چون با این ترازا من باید دندون تهران بیارم!منتظر جوابت هستم.
      تراز من 9360 بوده و تکمیل ظرفیت هم بودم.
      ویرایش توسط simin11 : 24 تیر 1394 در ساعت 05:33

5. Top | #80
      کاربر نیمه فعال

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      سهمیه بسیج داشتی؟؟؟چون توی کارنامه من ترازا بالاتره.تکمیل ظرفیتارو هم شرکت کردم.
      من آزاد شرکت نکردم
      اینو یه سایت کنوری گذاشته به عنوان تراز آخرین نفر تکمیل ظرفیت آزاد 93
      بنظرم منطقی هم میاد

6. Top | #81
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      من آزاد شرکت نکردم
      اینو یه سایت کنوری گذاشته به عنوان تراز آخرین نفر تکمیل ظرفیت آزاد 93
      بنظرم منطقی هم میاد
      اون سایت ترازارو اشتباه گذاشته.یعنی اشتباه نیستا.سهمیه بسیج داشته طرف.
      حالا من فردا محض احتیاط تماس میگیرم روابط عمومی مرکز آزمون دانشگاه آزاد ببینم جریان از چه قراره ولی میدونم این تراز واسه اونیه که سهمیه داشته.حالا یا بسیج یا هر سهمیه دیگه.
      ویرایش توسط simin11 : 24 تیر 1394 در ساعت 05:41

7. Top | #82
      کاربر نیمه فعال

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      اون سایت ترازارو اشتباه گذاشته.یعنی اشتباه نیستا.سهمیه بسیج داشته طرف.
      چطور انقد مطمئنی؟
      سهمیه بسیج چقد میتونه تغییر بده؟
      آزاد سهمیه بومی نداره؟؟
      ممکن نیست بومی باشه؟

8. Top | #83
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      چطور انقد مطمئنی؟
      سهمیه بسیج چقد میتونه تغییر بده؟
      آزاد سهمیه بومی نداره؟؟
      ممکن نیست بومی باشه؟
      آخه شرکت کردم.
      سهمیه بسیج واسه هر واحدی نمیدونم حدودا 300 تا تراز آخرین نفرو میاره پایین.
      نجف آباد تو آخرین تکمیل ظرفیت هم بالای 9320 بود اگه اشتباه نکنم.کلا پزشکی زیر 9300 نداشت تو تکمیل ظرفیت.
      داروی علوم دارویی هم بالای 9000 بود،آمل و دامغانم همینطور.من که بین الملل آزادو نزده بودم ولی بقیشون همه بالای 9000 بودن تو تکمیل ظرفیت.ترازا واسه سهمیه عادی در حد 40-50 تا نهایتا اومده بود پایین.جوری که همه میگفتن ترازا چرا اصلا پایین نیومدن؟؟؟
      نه دکترای حرفه ای آزاد بومی گزینی نداره.چون شهرایی که دارن تعدادشون کمه و تو همه استانام نیست.
      شک ندارم با سهمیس.چون دندون تهرانم تو تکمیل ظرفیت ترازش نزدیک 9500 بود.شیراز یادمه 9300 و خورده ای بود نزدیک به 9400.
      حالا فردا محض احتیاط به بابام میگم تماس بگیره.آشنا داره اونجا.میام نتیجرو میگم.
      ویرایش توسط simin11 : 24 تیر 1394 در ساعت 05:51

9. Top | #84
      کاربر نیمه فعال

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      آخه شرکت کردم.
      سهمیه بسیج واسه هر واحدی نمیدونم حدودا 300 تا تراز آخرین نفرو میاره پایین.
      نجف آباد تو آخرین تکمیل ظرفیت هم بالای 9320 بود اگه اشتباه نکنم.
      داروی علوم دارویی هم بالای 9000 بود،آمل و دامغانم همینطور.من که بین الملل آزادو نزده بودم ولی بقیشون همه بالای 9000 بودن تو تکمیل ظرفیت.ترازا واسه سهمیه عادی در حد 40-50 تا نهایتا اومده بود پایین.جوری که همه میگفتن ترازا چرا اصلا پایین نیومدن؟؟؟
      نه دکترای حرفه ای آزاد بومی گزینی نداره.چون شهرایی که دارن تعدادشون کمه و تو همه استانام نیست.
      شک ندارم با سهمیس.
      حالا فردا محض احتیاط به بابام میگم تماس بگیره.آشنا داره اونجا.میام نتیجرو میگم.
      مرسی اگه میشه پیگیری کنین چون واقعا موضوع مهمیه...کسی با رتبه 2500 منطقه 2 آزاد نیاره کی بیاره؟؟

10. Top | #85
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      مرسی اگه میشه پیگیری کنین چون واقعا موضوع مهمیه...کسی با رتبه 2500 منطقه 2 آزاد نیاره کی بیاره؟؟
      من 2900 منطقه 2 بودم نجف آباد پزشکی قبول شدم.ولی اگه یه درصد این ترازا واسه بدون سهمیه بوده باشه من باید دندون تهران قبول میشدم هرچند میگم که سهمیه داشتن.
      چشم حتما پیگیری میکنم.

11. Top | #86
      کاربر فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      من 2900 منطقه 2 بودم نجف آباد پزشکی قبول شدم.ولی اگه یه درصد این ترازا واسه بدون سهمیه بوده باشه من باید دندون تهران قبول میشدم هرچند میگم که سهمیه داشتن.
      چشم حتما پیگیری میکنم.
      اره اخرین تراز برای ترم اول توی دندون بروجرد9300 هستش اما من توی تکمیل ظرفیت میگم....
      من مثالی که زدم از یه ادم بی طرف بود که هیچ سهمیه ای نداره و خودش داره دندون میخونه
      من و خدا ...تو و همه

حاصل عشق مترسک به کلاغ....مرگ یک مزرعه است

12. Top | #87
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط helix نمایش پست ها
      اره اخرین تراز برای ترم اول توی دندون بروجرد9300 هستش اما من توی تکمیل ظرفیت میگم....
      من مثالی که زدم از یه ادم بی طرف بود که هیچ سهمیه ای نداره و خودش داره دندون میخونه
      بله منم تکمیل ظرفیتو شرکت کردم.

13. Top | #88
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      این ترازهای *بی سهمیه* دانشگاه آزاد توی مرحله **تکمیل ظرفیت**:
      پزشکی تهران 9390
      پزشکی تبریز 9377
      پزشکی اردبیل 9302
      پزشکی شاهرود 9279
      پزشکی ساری 9345
      پزشکی تنکابن 9304
      پزشکی یزد 9296
      پزشکی مشهد 9309
      پزشکی نجف اباد 9318
      پزشکی کازرون 9298
      پزشکی واحد بین المللی کیش 9015
      پزشکی واحد بین المللی قشم 8984
      دندانپزشکی تهران 9563
      دندانپزشکی اصفهان 9471
      دندانپزشکی شیراز 9399
      دندانپزشکی بروجرد 9363
      دندانپزشکی واحد بین المللی کیش 9066
      داروسازی علوم داروئی تهران 9095
      داروسازی ایت الله املی 9071
      داروسازی دامغان 9055
      ویرایش توسط simin11 : 24 تیر 1394 در ساعت 20:04

14. Top | #89
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      اینم *تکمیل ظرفیت* با **سهمیه بسیج**:
      دندانپزشکی تهران: 9253

15. Top | #90
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      با عرض سلام و خسته نباشيد،من الان نزديك 6 ماه واسه كنكور95مطالعه ميكنم..كه متن زير را در يك جايي مطالعه كردم كه كلا نااميد شدم از خواندن--ايا شرايط زيل مربوط به من ميباشد؟ايا من مجاز به تحصيل رايگان در رشته ي پزشكي اگر در كنكور95خواهم بود؟؟،خواهش ميكنم راهنماييم كنيد
      متن زير را ديدم يك نوبت از دو نوبت قبولي: ((هر فرد در ايران حق دارد 2 بار در دانشگاه هاي سراسري در دوره هاي روزانه(تحصيل رايگان) متمركز يا نيمه متمركز پذيرفته شود. اگر فردي يك بار در رشته هاي روزانه پذيرفته شود و ثبت نام نكند يا انصراف از تحصيل بدهد علاوه بر محروميت از شركت در كنكور سراسري سال بعد، يك نوبت از دو نوبت قبولي او نيز حذف شده است.))) من دركنكور سراسري سال 88 در رشته ي تربيت معلم(كارداني)قبول شدم،و بعداز فراغت از تحصيل دردرسال 90 در كنكور سراسري سال 90 شركت كردم،و در رشته ي پرستاري قبول شدم،ولي متاسفانه با مشكل نظام وظيفه مواجه شدم و پيگير ثبت نان نشدم و 3ماه بعد راهي خدمت سربازي شدم.بعد سربازي استخدام شدم و الان من اموزگار نيز هستم.ميخواستم راهنماييم كنيد ايا من ميتوانم در كنكور سراسري95 اگر در رشته پزشكي قبول بشوم اموزش رايگان ادامه تحصيل بدهم.؟؟؟سپاسگزارم منو راهنمايي كنيد

فرستاده شده از HUAWEI Y330-U11ِ من با Tapatalk
      آدم ها را از آنچه درباره ديگران مي گويند بهتر مي توان شناخت تا از انچه درباره انها ميگويند..
      -----------------------------------------------------
      سگی نزد شیر آمد گفت
      بامن کشتی بگیر
      شیر سر باز زد
      سگ گفت:نزد تمام سگان خواهم گفت
      شیر از مقابله با من می هراسد
      شیر گفت
      سرزنش سگان را خوشتر دارم از اینکه شیران مرا شماتت کنند
      که با سگی کشتی گرفته ام !!!
      http://www.hattrick.org/Signup/Invite.aspx?ref=BQ7NH4

صفحه 6 از 7 نخستنخست ... 567 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن