این جور چیزی که صد در صد هست چون پارسال یه نفر پزشکی تهرانو خریده بود 260 میلیون فقط میخواستم ببینم شما اطلاعی دارین؟؟؟یا اگه میشه واسم پرس و جو کنین ممنون میشم
این جور چیزی که صد در صد هست چون پارسال یه نفر پزشکی تهرانو خریده بود 260 میلیون فقط میخواستم ببینم شما اطلاعی دارین؟؟؟یا اگه میشه واسم پرس و جو کنین ممنون میشم
آخه این چه حرفیه که بعضی دوستا میزنن که مثلا خرید صندلی واسه آقازاده ها و این جور آدماس خب وقتی کسی بتونه بخره شما چرا ناراحت میشی در ضمن من معدل بالایی دارم فقط چون می خوام تهران باشم می خوام صندلیشو بخرم
ایمـــان دارم! کــه قشنـگـتــرین عشــق
نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .
و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت
تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده داراســت ...
ویرایش توسط moho : 21 تیر 1394 در ساعت 17:02
دوست عزیز ظاهرا شما اینجور تصور کردی مثلا میری میگی من 250 میلیون میدم برا من صندلی فلان رشته و فلان دانشگاهو بدین ؟!! اصلا اطلاع دارین جرم هست ؟! میدونین این جرم زندان هم داره ؟!
چرا اینقد ساده فکر میکنی ؟!!
من چرا ناراحت شم ؟! یه چیز خنده داری میگیاااا
طبق گفته شما من الان توانایی خرید دارم از کجا بخرم ؟! جلو دانشگاه میفروشن ؟!
الهی در شب فقرم بسوزان
ولی محتاج نامردان مگردان
عطا کن دست بخشش همتم را
خجل از روی محتاجان مگردان
طرف تاپیک زده 6سال موندم یه سال دیگم بمونم؟میفهمی ینی چی؟6سال کنکور ب اندازه 20 سال عمرمعمولی درد و رنج میخواد اونوخ یه همچین ادمایی عارشون میاد یه شهر دور برن...کمتر از تهرانو نمیپسندن...متاسفم برا مملکت
الهی در شب فقرم بسوزان
ولی محتاج نامردان مگردان
عطا کن دست بخشش همتم را
خجل از روی محتاجان مگردان
اگه میفهمیدین من از چی میگم هیچوقت همچین حرفی نمیزدین...شما یکم دور و ورتو نگا کن ببین کیا چقد برا کنکور تلاش کردن...کیا خون دل خوردن و اخرشم با کله رفتن یه شهر دور...کیا چندین سال تو پشت کنکور خفت کشیدنو از دیدن چشای پدر مادرشون خجالت کشیدن...کیا...کیا وکیا...خیلیا هستن فقط یکم چشاتونو وا کنین خانوم پولدار
برو این اینجا ببین اشکت درمیاد یا نه
http://forum.konkur.in/thread27516-2.html#post504026
دلیل ویرایش:حخخخخ لینکم مال همین تاپیکه God Kill ME
ویرایش توسط علی پاتر : 21 تیر 1394 در ساعت 17:48
من میگم وقتی مشکلم اینجوری حل میشه چرا برم شهر دورافتاده ای؟؟؟؟؟؟؟؟؟من مشکلم همینه که به جز تهران جایی دیگه نمی تونم برم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)