خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 55
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      اگه خواستي شمارتو پ خ كن هر كمكي از دستم بر بياد در خدمتم.

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      ببين يه دي وي دي بهت ميگم بخر همونو ببين شك نكن رياضي هرچقدرم صفر باشي ميارتت بالاي ١٥

رياضي گنجينه ياد سرچ كن بخر خيلي هم ارزونه همون سالي كه افتادي بخر فقط

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      ممنونم از همتون. مخصوصا M0b_1 . برام دعا کنید تا سوم نهایی رو قبول بشم و بتونم کنکور بدم.بعدش هم دندان پزشکی.

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      با سلام خدمتِ داداشم

سفارشات بنده
      1.دانلود فیلم های صفر تا صد دبیرستان شریف
      2.حل همه سوالات نهایی 90 به بعد (خرداد-شهریور-دی) + کتاب درسی

همینا
      ایشالله قبول میشی با نمرات عالی
      گه ملحد و گه دَهری و کافر باشد
      گه دشمن خلق و فتنه پرور باشد
      باید بچشد عذاب تنهایی را
      مردی که ز عصر خود فراتر باشد

دکتر شفیعی کدکنی

5. Top | #20
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط GBrooz نمایش پست ها
      فقط بعضی موقع ها ابهام هایی برام تو ریاضی پیش میاد.و مشکل بزرگ تر سرعتم کمه!
      هر ابهام و سوالی داشتید همینجا مطرح کنید تا به کمک دوستان راهنمایی و کمکتون کنیم.
      الا بذکر الله تطمئن القلوب

6. Top | #21
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      به نظرم شما شروع کن خوندن و حل مثال از رو گل واژه مخصوصا واسه ریاضی انجام بده
      هر هفته به خودت بگو حتما باید فلان مبحثو جلو برم
      جاهایی که ایراد داری کنارش علامت بزن
      اون معلم هفته ای یه بار فقط بیاد اون جاها رو باهات کار کنه
      در ضمن نسبت به بقیه معلم ها اصلا داره زیاد نمیگیره
      من دانش آموز دبستانی رو این قیمت میگم
      دبیرستانی و پیش حداقل دوبرابر این قیمته
      و واقعا همه جا قیمت بیشتر از اینه
      به نظرم خودت بخون
      ایشون بیان رفع اشکال

7. Top | #22
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      ممنونم از همتون. مخصوصا M0b_1 . برام دعا کنید تا سوم نهایی رو قبول بشم و بتونم کنکور بدم.بعدش هم دندان پزشکی.

گل پسر اگه تو ذهن مبارکت رویای دندان پزشکی داری ترسیم میکنی در جریان باش که صرفا با پاس کردن ،برای کنکور کلاهت پسِ معرکه اس .

من با معدل 13-4 ک دارم الان پیگیر دیپلم مجددم .

8. Top | #23
      ngn
      کاربر نیمه فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      سلام، مطمئن باشین اگه تلاشتون رو بکنین بسیار راحت می تونین همه رو پاس کنین . واقعا به نظرم نیاز نیست از اول درس ها رو بخونین حیلی چیز های اضافه دارن که واقعا وقت تلف کردنه . پیشنهاد کیدم کتاب های تشریحی مثل همون گلواژه یا پرسمان رو بخرین و درسنامه اشرو بخونین و سعیکنین تمرینارو حل کنین و بعدش برین سراغ راه حل ها و ایراد کارتونو پیدا کنین . اگه سوالای نهایی سالای قبل رو هم از الان به قبل بررسیکنین یه چهارم تا نصف سوالا رو یا عینا دیدین یا با ایده ی مشابهش رو . بازم اگه کمکی بود در خدمتم .

9. Top | #24
      mda
      کاربر انجمن

Daghon
      نمایش مشخصات
      ببین عزیزم من فقط با تمرین زیاد رو پرسمان گاج+توکل به خدا معدل نهاییم 19/94 شد تو هم با توکل و تلاش برو جلو ایشالله ردیفه.

10. Top | #25
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سلام بچه ها. من شهریور امتحان نهایی دارم.7 تا کتاب رو افتادم. ریاضی و عربی اصلی ها هستن.یعنی توی ریاضی و عربی هیچی بلد نیستم و دارم از راهنمایی می خونم.تا الان هم این دو تا کتاب رو با مستمر قبول شدم. عربی رو دارم از روی ایاد فیلی می خونم.خیلی خوبه ولی بهم زیادی فشار میاد،چون باره اول مطالب رو میبینم و یاد میگیرم! برای ریاضی دارم از روی کتاب کمک آموزشی هایی مثل گلواژه می خونم.تا دو روز دیگه ریاضی اول دبیرستان رو تموم می کنم.خواستم کلاس ریاضی بگیرم که معلمه میگه ساعتی سی هزار تومن!الان نمی دونم چکار کنم.پدر و مادرم میگن تو حالا برو ما پولش رو میدیم( 300/000) ولی پول خیلی زیادیه. الان استخاره کردم.سه بار بد اومدم.دهنم وا شد از نتایج استخاره:
      سرانجام اينکار خوب نيست(براي کلاس با معلم گرفتم)بار اول

سرانجام اين کار خوب نيست و فقط باعٍث قيل وقال ميشود،کلاه خودتت رو قاضي قرار بده(برای کلاس گرفتن با معلمی دیگه ای و کلن نتیجه کلاس گرفتن)بار دوم

نهي شديد به سبب بد فرجامي( ناراحت بودم،اومدم پای نت و اینبار را با اینترنت همینجوری گرفتم)بار آخر!

واقعا نمی دونم چکار کنم.این صحبت هایی که نوشتم،توش پر از سوال بود!کسی احساس میکنه میتونه کمک کنه،ازش ممنون میشم. البته بگم که این داستان مشکلاتم نیست!این مشکل،مشکل الانمه

سلام
      اول اینکه تایم خوندنتون کمه برای نهایی.سعی کنین برنامتون رو جوری تنظیم کنین که روزی 6ساعت بخونین ولی به نحوی نباشه که بهتون فشار بیاد و خسته بشین.
      ریاضی رو اول از روی هر کتابی که بنظر خودتون بهتره وراحتتر باهاش کنار میاین بخونین و درک کنین بعد هم تمام تمرینها ومثالهاو فعالیتهای کتاب درسی رو حل کنین و بعد هم نمونه سوالات نهایی سالهای پیش.
      عربی رو هم براحتی میتونین تموم کنین چون همه مباحث به هم ربط دارن واگر سال اول رو بخوبی یاد بگیرین سال دوم و سوم هم به همون سال اول تقریبا مربوطه و درکش براتون اسونتر میشه وقتی مطالب رو یاد گرفتین بازهم حل سوالات کتاب و بعد نمونه سوالات نهایی سالهای پیش.
      به این نکته هم توجه کنین که تا یک مطلب رو بخوبی یاد نگرفتین مطلب بعدی رو شروع نکنین .
      برای کلاس هم اینکه تا الان بالاخره تا یک حدی خوندین ریاضی رو وخودتون متوجه میشین که ایا میتونین به همین روش ادامه بدین و خودتون بخونین یا نه اگر میتونین و مطالب رو خوب متوجه میشین که خودتون بخونین واگر گاهی براتون سوال و اشکال ایجاد میشه میتونین اینجا مطرح کنین و اگر سوالاتتون خیلی زیاد بود یک جلسه خصوصی کلاس برین و اشکالاتتون رو برطرف کنین وگرنه سعی کنین مباحثی که براتون خیلی سنگین هست رو کلاس برین ولی کلاسی رو که میرین از اول تا اخر فقط درس باشه چون اصولا کلاس های تک نفره خسته کننده میشه و گاهی صحبت های عادی هم پیش میاد و وقتی هم از کلاس میاین دوباره همون مبحث رو کار کنین و برای روز بعد نذارین تا تثبیت بشه براتون.
      موفق باشین.

11. Top | #26
      کاربر انجمن

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      خیلی سبز یه سری کتاب با عنوان ماجراهای من و درسام چاپ کرده خیلی خوب و واضح توضیح داده اونا هم می تونن بهت کمک کنن اما خودتم باید تمرین کنی و روی مثال ها و سوال های کتاب تسلط پیدا کنی.
      موفق باشی...!!!!

12. Top | #27
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      بقول یکی از مشاورا شما حالا که افتادی از کسی که پاس شده جلوتری شما میتونی جزوه دوستاتو یا همکلاسیاتو که سر کلاس نوشتن نگاه کنی باهرکدوم بهتر ارتباط برقرارکردی همونو قرض بگیری بخونی یا از یکی از دانش اموزای قوی کمک بگیری مطمئن باش اونم کمکت میکنه چون به نفع خودشه و یه مروریه براش حتی ساعتی یه مبلغی بهش بدی

جانم از آتشفشان ها گذر مي کند
      با خويشتن در جنگم
      از خود عبور مي کنم
      تو آن سوي من ايستاده اي
      و لبخند مي زني
      و لبخند تو آن قدر بها دارد
      که به خاطرش از آتش بگذرم
      من طلا خواهم شد
      مي دانم .

13. Top | #28
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نه مطمئن باش میتونی جمعش کنی من نهایی ها رو تو 3ماه جمع کردم الان هم پایه ریاضی وعربیتو قوی کن مخصوصا عربی چون به نسبت ریاضی گسترده تره تا مطالب قبلی رو ندونی نمیتونی جدیدا رو یاد بگیری...
      بعدشم سعی کن روزه که نمیگیری ساعت مطالعت بالاتر بره 4ساعت خیلی کمه بخصوص بعد اینکه نهایی ها رو بدی باید به فکر کنکورت باشی سعی کن خودت رو عادت بدی حداقل6-7ساعت بخونی کار سختی هم نیست...
      برای کتاب هم گلواژه برای ریاضی عالیه عربی هم کتابارو کامل بخونی کفایت مکنه
      نیازی به گرفتن دبیر خصوصی هم نیس خودت یه کم اراده کنی میتونی شرایطت بدنیست اگه خودت بخوای...
      نمونه سوالات نهایی رو هم حل کن به درد بخوره...
      همین دی..
      موفق باشی

اندیشیدن به پایان هر چیز
      شیرینی حضورش را تلخ می کند
      بگذار پایان تو را غافلگیر کند درست مانند آغاز .

14. Top | #29
      کاربر انجمن

Maghror
      نمایش مشخصات
      به نظرم از دی وی دی های آموزشی هم میتونید کمک بگیرید...!

15. Top | #30
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahsa92 نمایش پست ها
      ببين يه دي وي دي بهت ميگم بخر همونو ببين شك نكن رياضي هرچقدرم صفر باشي ميارتت بالاي ١٥

رياضي گنجينه ياد سرچ كن بخر خيلي هم ارزونه همون سالي كه افتادي بخر فقط

واسه ریاضی رشته ریاضی هم خوبه؟
      حسابان و هندسه چطور؟

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)