اين قسمت تستيشه
http://www.yaadiran.com/Shop/lab/Sal...leProductId=97
١٧وپونصد
اين قسمت تستيشه
http://www.yaadiran.com/Shop/lab/Sal...leProductId=97
١٧وپونصد
ایاد فیلی برای کنکور توصیه میشه اونم برای بچه هایی که میخوان همه چی رو از ریشه ریشه بخونن چون خیلی مطالبش زیاد هست و توصیه نمیکنم خیلی دقیق روی اون مانور بدی
بلکه یاد بگیر نحوه صیحیح خوندن و امتحان دادن رو همچنین لفات رو حفظ کن و ترجمه هم همه قسمت های کتاب اعم از متن شعر تمرین کارگاه ترجمه و.... همه رو ترجمه کن واینکارو ریاد کن
ترجمه رو قوی کنی حتی توی قواعد می تونه کمکت کنه مثل مفعول فیه حال تمییز.
برای ریاضی سعی کن مانور بدی روی مطالب اصلی که توی ریاضی هستن مثلا تابع و مثلثات و حد
قطعا یادگیری دقیق اینا خودش هم نمره اوره هم قسمت اعظمی رو شامل میشه که میتونی حداقل نمره پاسی رو ازش بگیری فقط بازهم تاکید میکنم چه عربی چه ریاضی سعی کن سریع با مطالب ارتباط برقرا کنی حالا از هر روشی که ممکنه.
شاید یک دبیری باشه که خیلی ساده بهت یاد بده و یک مبحثی که شاید 10 ساعت طول بکشه بفهمی رو با زبان ساده تر بهت توی 2 ساعت بفهمونه
با شرایطی که هست سعی کن بهترین کار رو کنی
واقعا بهتون تبريك ميگم كه ميخواين اين درساتون روجبران كنين...آفرين...
فقط وفقط اراده خودت مهمه...نه معلم ونه كتاب...بهترين منبع براي امتحان نهايي سوالات نهايي سالهاي گذشته است با اينكه امسال اصلا به دردنخوردن اما هنوز هم ميتونن يه منبع استاندارد براتون باشن...برا موفقيتتون دعا ميكنم...
درود
با اینکه کوچیکتر از اونیم که بخوام نظر بدم ولی یه سری تجربه هایی هست که خدممتون عارض میشم
من عربی بسیار ضعیفی داشتم و از نظر بقیه واسه نوبت اول و دوم تجدیدی به حساب میومدم(معلم میگفت سال بعد توی این مدرسه نیستی-توی مدرسه تاپ شهرستان تحصیل میکنم) ولی با این کار ها جزو نمره های تاپ شدم:
1.درسنامه رو از کتاب های منتشران خوندم
2.جزوه ی خود معلم رو خوندم
3.کتاب رو خوندم
4.سوال های امتحانی کتاب- مثال ها و تمرین های جزوه معلم و کتاب و سوالات اینترنتی رو حل کردم+جزوه بنی هاشمی
5.ارامش خودمو هنگام امتحان حفظ کردم !
منی که امتحان های مستمر رو زیر 5 میگرفتم نوبت اول رو 19.75 و دوم رو 19.25 گرفتم !
در مورد ریاضی هم همینطور
کلاس تقویتی از طرف خود مدرسه برگزار شد منم شرکت کردم
توی خونه مدام تمرین می کردم
در مورد منتشران بگم که فقط از درسنامش استفاده میکردم و تست های کنکوری و نمونه سوالاتش (به بقیه ی مطالبش کاری نداشته باش)
منابعی که گفتم رو مطالعه کن به دردت میخوره
با ارزوی موفقیت برای شما دوست عزیز
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)