سلام بچه ها. من شهریور امتحان نهایی دارم.7 تا کتاب رو افتادم. ریاضی و عربی اصلی ها هستن.یعنی توی ریاضی و عربی هیچی بلد نیستم و دارم از راهنمایی می خونم.تا الان هم این دو تا کتاب رو با مستمر قبول شدم. عربی رو دارم از روی ایاد فیلی می خونم.خیلی خوبه ولی بهم زیادی فشار میاد،چون باره اول مطالب رو میبینم و یاد میگیرم! برای ریاضی دارم از روی کتاب کمک آموزشی هایی مثل گلواژه می خونم.تا دو روز دیگه ریاضی اول دبیرستان رو تموم می کنم.خواستم کلاس ریاضی بگیرم که معلمه میگه ساعتی سی هزار تومن!الان نمی دونم چکار کنم.پدر و مادرم میگن تو حالا برو ما پولش رو میدیم( 300/000) ولی پول خیلی زیادیه. الان استخاره کردم.سه بار بد اومدم.دهنم وا شد از نتایج استخاره:
سرانجام اينکار خوب نيست(براي کلاس با معلم گرفتم)بار اول
سرانجام اين کار خوب نيست و فقط باعٍث قيل وقال ميشود،کلاه خودتت رو قاضي قرار بده(برای کلاس گرفتن با معلمی دیگه ای و کلن نتیجه کلاس گرفتن)بار دوم
نهي شديد به سبب بد فرجامي( ناراحت بودم،اومدم پای نت و اینبار را با اینترنت همینجوری گرفتم)بار آخر!
واقعا نمی دونم چکار کنم.این صحبت هایی که نوشتم،توش پر از سوال بود!کسی احساس میکنه میتونه کمک کنه،ازش ممنون میشم. البته بگم که این داستان مشکلاتم نیست!این مشکل،مشکل الانمه