خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 4 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 55
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات

Question شهریور امتحان نهایی دارم.7 تا کتاب رو افتادم . کمکم کنید

سلام بچه ها. من شهریور امتحان نهایی دارم.7 تا کتاب رو افتادم. ریاضی و عربی اصلی ها هستن.یعنی توی ریاضی و عربی هیچی بلد نیستم و دارم از راهنمایی می خونم.تا الان هم این دو تا کتاب رو با مستمر قبول شدم. عربی رو دارم از روی ایاد فیلی می خونم.خیلی خوبه ولی بهم زیادی فشار میاد،چون باره اول مطالب رو میبینم و یاد میگیرم! برای ریاضی دارم از روی کتاب کمک آموزشی هایی مثل گلواژه می خونم.تا دو روز دیگه ریاضی اول دبیرستان رو تموم می کنم.خواستم کلاس ریاضی بگیرم که معلمه میگه ساعتی سی هزار تومن!الان نمی دونم چکار کنم.پدر و مادرم میگن تو حالا برو ما پولش رو میدیم( 300/000) ولی پول خیلی زیادیه. الان استخاره کردم.سه بار بد اومدم.دهنم وا شد از نتایج استخاره:
      سرانجام اينکار خوب نيست(براي کلاس با معلم گرفتم)بار اول

سرانجام اين کار خوب نيست و فقط باعٍث قيل وقال ميشود،کلاه خودتت رو قاضي قرار بده(برای کلاس گرفتن با معلمی دیگه ای و کلن نتیجه کلاس گرفتن)بار دوم

نهي شديد به سبب بد فرجامي( ناراحت بودم،اومدم پای نت و اینبار را با اینترنت همینجوری گرفتم)بار آخر!

واقعا نمی دونم چکار کنم.این صحبت هایی که نوشتم،توش پر از سوال بود!کسی احساس میکنه میتونه کمک کنه،ازش ممنون میشم. البته بگم که این داستان مشکلاتم نیست!این مشکل،مشکل الانمه

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      کمکم کنید مشکلم حل بشه.

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیز! شما اگه واقع اانگیزه دارید که این 7 درس رو جبران کنید بسم الله! یه ماه خوب بخونی جبران میکنی! به نظرم از کتابایی مثه گلواژه حل تمین داشته باشی عالیه...یه سری کتابا هست به اس سری گلبرگ از انتشارات گلواژه فکر میکنم هر کتابش 4 تومنه و به نظرم بهترین منبع واسه امتحانات تشریحیه...کتاب خیلی به صرفه تر از معلم خصوصیه...اینقدر که به فکر اینی که پدر و مادرت هزینه نکنن بدان و آگاه باش که پدر و مادرت نمره خوب میخوان ازت...با نهایت تلاشت بجنگ که خوشحالشون کنی..کمکی بود، در خدمتم!

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      برای ریاضی هم کتاب کافیه؟؟؟ اول دبیرستان رو از 10 تیر شروع کردم،الان تموم کردم(البته درس های دیگه ای هم اون روزا خوندم)

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      فقط بعضی موقع ها ابهام هایی برام تو ریاضی پیش میاد.و مشکل بزرگ تر سرعتم کمه!

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      ساعت مطالعه ام متوسط 4 ساعت در روزه هست.به خاطر مشکلاتی هم روزه نمی تونم بگیرم

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      بالا.

8. Top | #8
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      داداش کدوم سوالتو جواب بدم چیزی نگفتی تو تاپیکت ..

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hellion نمایش پست ها
      داداش کدوم سوالتو جواب بدم چیزی نگفتی تو تاپیکت ..
      :troll (20):!:troll (7):مثل اینکه فعلا کسی نیست. من برم به درد خودم بمیرم. هلیون عزیز،اون چیزایی هایی که گفتم همه سوال بود.

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Sharmande
      نمایش مشخصات
      الان شما چه پایه ی تحصیلی هستین؟ خب چراازروز جزوه ی دبیر خودتون نمیخونین تابراتون قابل درک ترباشه؟
      آدم باش همین

11. Top | #11
      همکار سابق انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      به نظر من ساعت مطالعت رو برسون بالای 6
      ریاضی رو تا میتونی تمرین حل کن
      عربی رو اول بفهم بعدش تمرین های کتاب رو حل کن که قطعا جواب میده
      سوالات رو دقیقا بپرس
      اینجوری که نمیشه توضیح داد

یا به اندازه خواسته هایت تلاش کن

یا به اندازه تلاشت آرزو کن

سعی کن آنچه را که دوست داری به دست آوری

وگرنه روزی مجبور خواهی شد آنچه را که به دست آورده ای دوست داشته باشی

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      یه برنامه بریز برای خودت که با توجه به ساعتایی که بازده داری و مدتی که داری و مطالبی که باید بخونی

بهترین نتیجه رو بگیری و چیزی رو از قلم نندازی

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ببین دوست عزیز ، تو اگه معلم خصوصی بگیری و اون معلم برات معجزه هم کنه اگه خودت تمرین و تلاش نکنی بعد از 1 ماه همه ی مطالبی که بهت گفته از یادت میره.
      اگه مطلبی رو یاد نگرفتی و برات مبهم بود ، اونقدر مثال و تمرین ببین و حل کن تا یاد بگیری ، وگرنه هرکی فقط درسنامه رو بخونه معلومه که براش ابهام ایجاد میشه

اگه سرعتت کمه مجبوری ساعت درس خوندنتو ببری بالا ، اول اینکه اینترنت و گوشی رو بذار کنار ، دوستایی که وقتتو الکی میگیرن به طور موقت باهاشون قطع ارتباط کن.
      همیشه وقتی میشینی بلافاصله یه کتاب بگیر دستت و کم کم به درس خوندن عادت میکنی.

اگه خیلی توی درس خوندن به معلم احتیاج داری و هزینش هم گزاف ـه ، میتونی به صورت گروهی کلاس بگیری. اگه چند تا دوست و رفیق داری که درس هاشون رو افتادن ، باهم دیگه کلاس بگیرید که هزینه ـتون خیلی کم میشه. اگه هم نداری میتونی بری آموزشگاه ها و ازشون بخوای با کسایه دیگه بری کلاس. فقط قبل از کلاس رفتن اون مبحث رو بخون تا دیگه بعد از کلاس خوب شیرفهم بشی

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      برو سایت صنعتی شریف عربیشو (آقای ناصح زاده)دانلودکن مشکلت تو عربی حل میشه...

ریاضیم برو همون سایت ببین خوشت میاد یا نه...اگه نه که پرسمان گاج بگیر بخون

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط GBrooz نمایش پست ها
      سلام بچه ها. من شهریور امتحان نهایی دارم.7 تا کتاب رو افتادم. ریاضی و عربی اصلی ها هستن.یعنی توی ریاضی و عربی هیچی بلد نیستم و دارم از راهنمایی می خونم.تا الان هم این دو تا کتاب رو با مستمر قبول شدم. عربی رو دارم از روی ایاد فیلی می خونم.خیلی خوبه ولی بهم زیادی فشار میاد،چون باره اول مطالب رو میبینم و یاد میگیرم! برای ریاضی دارم از روی کتاب کمک آموزشی هایی مثل گلواژه می خونم.تا دو روز دیگه ریاضی اول دبیرستان رو تموم می کنم.خواستم کلاس ریاضی بگیرم که معلمه میگه ساعتی سی هزار تومن!الان نمی دونم چکار کنم.پدر و مادرم میگن تو حالا برو ما پولش رو میدیم( 300/000) ولی پول خیلی زیادیه. الان استخاره کردم.سه بار بد اومدم.دهنم وا شد از نتایج استخاره:
      سرانجام اينکار خوب نيست(براي کلاس با معلم گرفتم)بار اول

سرانجام اين کار خوب نيست و فقط باعٍث قيل وقال ميشود،کلاه خودتت رو قاضي قرار بده(برای کلاس گرفتن با معلمی دیگه ای و کلن نتیجه کلاس گرفتن)بار دوم

نهي شديد به سبب بد فرجامي( ناراحت بودم،اومدم پای نت و اینبار را با اینترنت همینجوری گرفتم)بار آخر!

واقعا نمی دونم چکار کنم.این صحبت هایی که نوشتم،توش پر از سوال بود!کسی احساس میکنه میتونه کمک کنه،ازش ممنون میشم. البته بگم که این داستان مشکلاتم نیست!این مشکل،مشکل الانمه

یادمه سال اول کنکورم ، دو دل بودم که آیا کلاس کنکور با هزینه های بالا برم یا نع ....

7 بار استخاره کردم بد اومد و یجورایی گفت نرو ! دفعه 8 اُم خوب اومد

از آخرم رفتم کلی پول ننه بابامُ ریختم دور

به نظر من برای همه درسایی که مشکل داری پرسمان گاج بگیر ، به شدت کارتو راه میندازه .

صفحه 1 از 4 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)