من ریاضی و فیزیک و عربی،رو باید از پایه ای بخونم تا بتونم شهریور قبول بشم.کلاس هم نمی تونم برم.
من ریاضی و فیزیک و عربی،رو باید از پایه ای بخونم تا بتونم شهریور قبول بشم.کلاس هم نمی تونم برم.
اگه درس نهایی سوم هست که مهمه جریانش فرق میکنه با درسی که تاثیر نداره و ....!!
شما از همین تیر شروع کن برنامه کنکوریت رو بریز و و طوری که حداگثر از اواخر هفته ی اول شروع کرده باشی!
برای درس های شهریورت هم مثل ریاضی و فیزیک روزانه برای هرکدوم 1.5/2 ساعت وقت بذار ئ بخون!!راحت!در کنارش هم برنامه کنکورت رو داشته باش!
این یه راه
راهه دیگه اینه که حدوه 15 روز رو اختصاص بدی فقط به همین درسا و با یه برنامه ای فقط روی اینا کار کنی!!بعدش که کلکش تموم شد میری روی مود کنکور!!
البته اینایی که گفتم برای کسی هستش که میخواد بالای 16 بگیره!
اما اگه میخوای فقط قبول بشی بسته به این که چقدر اون درس رو بلدی،اول ببین تاریخ امتهان کی هست؟ بعدش طوری برنامه بریز که 5روز قبل از شروع هر درس شروع به خوندنش بکنی!![]()
خوب حداکثر از اول تیر دیگه باید شروع کنین.....روزانه دروسی رو که باید شهریور امتحان بدین مفهومی شروع کنین به خوندن و هم تشریحی کار کنین و درکنارش تست هم بزنین.
تا اون زمان این سه درس رو کامل جمع کنین ..... عربی رو هم درکناراینکه سوم رو میخونین سعی کنین یک درس از پایه روهم بخونین درنتیجه عربی بصورت پایه ای یک دور جمع میشه.
بقیه وقتتون رو هم دروسی روکه فکر میکنین از پایه مشکل دارین کار کنین که مشکلاتتون برطرف شه و از مهرماه هم ،هم پیش و هم پایه رو باهم کارکنین.(گرچه بیشتر دروس پایه رو احتمالا اگر وقت بذارین میتونین تو تابستون تموم کنین وازمهر بیشتر مرور میکنین و تست میزنین)
مشکل اینه که خودم نمی تونم برنامه بریزم!!روی هوا که نمیشه بگی من 3 صفحه این درس رو امروز می خونم،بعضی از درسا بیشتر طول میکشه!! اصلا یه جوریه!!! من از امروز از ریاضی اول دبیرستان دارم می خونم ولی به خاطر نداشتن برنامه،نمی دونم کی تمومش کنم، و می ترسم به بقیه نرسم.برای همین هم خواستم به عنوان مثال از برنامه اقای سلیمانی استفاده کنم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)