مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 31
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات

Cool اونایی که امتحان شهریور دارن،چطور برای کنکور بخونن؟؟

من ریاضی و فیزیک و عربی،رو باید از پایه ای بخونم تا بتونم شهریور قبول بشم.کلاس هم نمی تونم برم.

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      همون طور که اونایی که امسال پیش دانشگاهی بودن و تا ده روز قبل از کنکور واسه امتحان میخوندن

3. Top | #3
      کاربر اخراجی

Mashkok
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط GBrooz نمایش پست ها
      من ریاضی و فیزیک و عربی،رو باید از پایه ای بخونم تا بتونم شهریور قبول بشم.کلاس هم نمی تونم برم.
      اگه درس نهایی سوم هست که مهمه جریانش فرق میکنه با درسی که تاثیر نداره و ....!!
      شما از همین تیر شروع کن برنامه کنکوریت رو بریز و و طوری که حداگثر از اواخر هفته ی اول شروع کرده باشی!
      برای درس های شهریورت هم مثل ریاضی و فیزیک روزانه برای هرکدوم 1.5/2 ساعت وقت بذار ئ بخون!!راحت!در کنارش هم برنامه کنکورت رو داشته باش!
      این یه راه
      راهه دیگه اینه که حدوه 15 روز رو اختصاص بدی فقط به همین درسا و با یه برنامه ای فقط روی اینا کار کنی!!بعدش که کلکش تموم شد میری روی مود کنکور!!
      البته اینایی که گفتم برای کسی هستش که میخواد بالای 16 بگیره!
      اما اگه میخوای فقط قبول بشی بسته به این که چقدر اون درس رو بلدی،اول ببین تاریخ امتهان کی هست؟ بعدش طوری برنامه بریز که 5روز قبل از شروع هر درس شروع به خوندنش بکنی!

4. Top | #4
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      داداش اگه هدفت قبول شدنه که نیازی نیست از پایه بخونی ده آوردن که کاری نداره

5. Top | #5
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      خوب حداکثر از اول تیر دیگه باید شروع کنین.....روزانه دروسی رو که باید شهریور امتحان بدین مفهومی شروع کنین به خوندن و هم تشریحی کار کنین و درکنارش تست هم بزنین.
      تا اون زمان این سه درس رو کامل جمع کنین ..... عربی رو هم درکناراینکه سوم رو میخونین سعی کنین یک درس از پایه روهم بخونین درنتیجه عربی بصورت پایه ای یک دور جمع میشه.
      بقیه وقتتون رو هم دروسی روکه فکر میکنین از پایه مشکل دارین کار کنین که مشکلاتتون برطرف شه و از مهرماه هم ،هم پیش و هم پایه رو باهم کارکنین.(گرچه بیشتر دروس پایه رو احتمالا اگر وقت بذارین میتونین تو تابستون تموم کنین وازمهر بیشتر مرور میکنین و تست میزنین)

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط payam74 نمایش پست ها
      داداش اگه هدفت قبول شدنه که نیازی نیست از پایه بخونی ده آوردن که کاری نداره
      هدف قبول شدن نیست درس ریاضی و عربی هدف قبول شدن هست ولی من 6 تا درس که تقریبا ضعیف بودم و مشکل داشتم که بخونم را انداختم تا تابستان حتما 20 بشم.

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mehdi bey نمایش پست ها
      اگه درس نهایی سوم هست که مهمه جریانش فرق میکنه با درسی که تاثیر نداره و ....!!
      شما از همین تیر شروع کن برنامه کنکوریت رو بریز و و طوری که حداگثر از اواخر هفته ی اول شروع کرده باشی!
      برای درس های شهریورت هم مثل ریاضی و فیزیک روزانه برای هرکدوم 1.5/2 ساعت وقت بذار ئ بخون!!راحت!در کنارش هم برنامه کنکورت رو داشته باش!
      این یه راه
      راهه دیگه اینه که حدوه 15 روز رو اختصاص بدی فقط به همین درسا و با یه برنامه ای فقط روی اینا کار کنی!!بعدش که کلکش تموم شد میری روی مود کنکور!!
      البته اینایی که گفتم برای کسی هستش که میخواد بالای 16 بگیره!
      اما اگه میخوای فقط قبول بشی بسته به این که چقدر اون درس رو بلدی،اول ببین تاریخ امتهان کی هست؟ بعدش طوری برنامه بریز که 5روز قبل از شروع هر درس شروع به خوندنش بکنی!
      منم همین فکر رو کردم. به نظرت طبق برنامه سایت آلم(اقای سلیمانی) پیش برم؟؟؟

8. Top | #8
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      هدف قبول شدن نیست درس ریاضی و عربی هدف قبول شدن هست ولی من 6 تا درس که تقریبا ضعیف بودم و مشکل داشتم که بخونم را انداختم تا تابستان حتما 20 بشم.
      داداش خودت گفتی قبل بشی ... من نمی دونستم که با چه کیفیتی میخوای قبول بشی!

خجل هستم ببخش

9. Top | #9
      کاربر اخراجی

Mashkok
      نمایش مشخصات
      منم همین فکر رو کردم. به نظرت طبق برنامه سایت آلم(اقای سلیمانی) پیش برم؟؟؟
      در مورد اون اطلاعی ندارم....
      اینقد بزرگش نکن!!بشین تو اتاقت با یه برنامه که خودت بهتر میتونی بریزی اینا رو از روی یه کتاب کمک درسی خوب بخون،آخرش هم برو نمونه سوالات 4/5 سال گذشته رو توی هر سه نوبت خرداد/شهریور/دی بررسی کن!!
      خلاص
      سلیمانی کیه؟؟؟؟

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mehdi bey نمایش پست ها
      در مورد اون اطلاعی ندارم....
      اینقد بزرگش نکن!!بشین تو اتاقت با یه برنامه که خودت بهتر میتونی بریزی اینا رو از روی یه کتاب کمک درسی خوب بخون،آخرش هم برو نمونه سوالات 4/5 سال گذشته رو توی هر سه نوبت خرداد/شهریور/دی بررسی کن!!
      خلاص
      سلیمانی کیه؟؟؟؟
      یعنی حله؟؟؟ دمت گرم!

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      مشکل اینه که خودم نمی تونم برنامه بریزم!!روی هوا که نمیشه بگی من 3 صفحه این درس رو امروز می خونم،بعضی از درسا بیشتر طول میکشه!! اصلا یه جوریه!!! من از امروز از ریاضی اول دبیرستان دارم می خونم ولی به خاطر نداشتن برنامه،نمی دونم کی تمومش کنم، و می ترسم به بقیه نرسم.برای همین هم خواستم به عنوان مثال از برنامه اقای سلیمانی استفاده کنم.

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      مطمئنی افتادی....منم فک میکردم ادبیاتمو افتادم ...اما میگن توی ادبیات افتاده نداشتن.خخخ

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Bano.m نمایش پست ها
      مطمئنی افتادی....منم فک میکردم ادبیاتمو افتادم ...اما میگن توی ادبیات افتاده نداشتن.خخخ
      اره مطمئنم. چون سفید دادم!

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      مشکل اینه که خودم نمی تونم برنامه بریزم!!روی هوا که نمیشه بگی من 3 صفحه این درس رو امروز می خونم،بعضی از درسا بیشتر طول میکشه!! اصلا یه جوریه!!! من از امروز از ریاضی اول دبیرستان دارم می خونم ولی به خاطر نداشتن برنامه،نمی دونم کی تمومش کنم، و می ترسم به بقیه نرسم.برای همین هم خواستم به عنوان مثال از برنامه اقای سلیمانی استفاده کنم.
      ریاضی سال اول؟
      سال اول چیز خاصی نداره که...از دوم شروع کن اونم فصل اول ولگاریتمش مهم تره...بعد سومو بخون که اهمیتش بیشتره

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Bano.m نمایش پست ها
      ریاضی سال اول؟
      سال اول چیز خاصی نداره که...از دوم شروع کن اونم فصل اول ولگاریتمش مهم تره...بعد سومو بخون که اهمیتش بیشتره
      اتحاد ها و معادله رو بلد نیستم.

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)