دوستان کسی دکتر نکویی رو میشناسه یا باهاش مشاوره گرفته ؟؟چجوری؟؟؟میخوام بیام تهران باهاش مشاوره بگیرم گاگه اطلاعات دارین ممنون میشم راهنماییم کنین
دوستان کسی دکتر نکویی رو میشناسه یا باهاش مشاوره گرفته ؟؟چجوری؟؟؟میخوام بیام تهران باهاش مشاوره بگیرم گاگه اطلاعات دارین ممنون میشم راهنماییم کنین
من یکی از دوستام واسه انتخاب رشته گرفتش..گفت بد بختم کرد! ولی خب یه سری دیگه هم راضی بودن! معلوم نیست بگیر نگیر داره!
داداش اولا که مشاوره هاش حضوری هستش و باید حتما بیای تهران هر هفته بستگی به برنامت... انتظار نداشته باش بری بهت برنامه بده چون سرش شلوغه و مشاورای مورد تایید و مدیر دفترش بهت مشاوره میده.مثلا مدیر دفترش پارسال واسه ی جلسه مشاوره 20 دقیقه ای 120 هزار تومن میگرفت.بنظرم اصلا نری بهتره.من خودم با یکی از بزرگای مشاور کنکور مشاوره داشتم.کار خاصی نکرد فقط برنامه میداد.اینم که میگن راهکار میدن فقط تبلیغه.بنظرم تو شهر خودتون با ی مشاور متوسط بری جلو بهتره
پاسخ به سوالات سربازی
شما میخواید برای یه برنامه ی کلی .کلی پول خرج کنیدو کلی وقتتونو هدر بدید ...واقعا نمیدونم چی بگم....اینارو خودتونم میدونین اشتباهه ولی از استرس به این کارا دست میزنید که اگه ایشالا بیام کلاس مشاوره ی فلان کس قبول میشم ولی بدون اینا چیزی نیستن و خودت میتونی با یک برنامه درسی خوب و با کمک همین دوستان انجمنی پیش بری....
http://forum.konkur.in/thread24304.html
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
پاسخ به سوالات سربازی
واقعا نمیتونم بفهمم یه سریا چرا میرن هزینه های آنچنانی میکنن واسه یه مشاور که تکرار مکررات باشه براشون
برای این که مثلا اگه تو یه آزمون بالا زدن بهشون بگه آفرین خوب زدی؟؟؟یا اگه پایین زدن بگن ازت انتظار نداشتم؟؟؟
خدا وکیلی کار بیشتر از این میکنن؟؟؟
When will those dark clouds all disappear
ببخشید بچه ها ولی من خودم از دی رفتم پیش نکویی بد نبود ولی خب هر کس نظری داره و نظر هر کسی هم کاملا محترمه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)