ببینین من امسال خوندم کتاب هم تا دلت ن بخ اد داشتم ولی بازم اینجوری شد حتما یه جا کارم مشکل داشته میخوام بفهمم مشکل کار من چی بوده
ببینین من امسال خوندم کتاب هم تا دلت ن بخ اد داشتم ولی بازم اینجوری شد حتما یه جا کارم مشکل داشته میخوام بفهمم مشکل کار من چی بوده
اول اینکه چه جوری شد؟بعد هم اینکه بعضیها با با مشاور پیشرفت میکنن بعضیها بی مشاور اون دیگه مربوط به شخصیت آدمه.
یعنی اینکه نتیجه کنکورم رضایت بخش نبود درصدام پایینن فکر نکنم قبول بشم واسه همین امسال میخوام درست شروع کنم به خوندن-بد نبودد؟؟؟من یه مشاور خیلی خوب میخ ام اگه بنا به بد نبودن باشه شهرخودمونم هست
من مخلص و خاک زیر پای اونی هستم که تبلیغ و بازار گرمی آزمون آزمایشی (خصوصا کانون!) و مشاوره نمی کنه!
بد نبود یعنی خوب بود من تو ریاضی که ضعف داشتم با ایشون پیشرفت کردم ولی حیف که دیر پیششون رفتن ولی بازم به نظر من اکتفا نکنین ونظر سایرین رو جویا بشین.
یعنی اینکه نتیجه کنکورم رضایت بخش نبود درصدام پایینن فکر نکنم قبول بشم واسه همین امسال میخوام درست شروع کنم به خوندن-بد نبودد؟؟؟من یه مشاور خیلی خوب میخ ام اگه بنا به بد نبودن باشه شهرخودمونم هست
همت یاز فوق العاده است
من سال کنکور خودم پیشش میرفتم 6 سال پیش
اون موقع تو موسسه هدف بود
اصلا به فکر پول گرفتن الکی نبود
جو الکی بهت نمیداد
حقایق رو به آدم میگفت و واقعا دید آدم رو باز میکرد
بعد اون من خودم وقتی پشتیبان قلمچی شدم روش خودشو پیش گرفتم و خداییش دانش آموزام حتی بعد اینکه سالشون باهام تموم میشد ازم راضی بودن و منو به دوستاشون معرفی میکردن
امسالم که تصمیم گرفتم کنکور تجربی بدم قصدم اینه همون راهکارهایی که بهم میداد و اجرا کنم واسه نحوه درس خوندن و برنامه ریزی
به نظرم اگه تونستی پیداش کن
واقعا شرافتمندانه کار میکنه
در ضمن بگم من از شهرستان ماهی یه بار می اوموم پیششون!!!
اون سال خرج هیچ کلاسی نکردم و تنها هزینه هام کتاب + آزمون+ همت یار بود
نتیجه نسبتا خوبی هم گرفتم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)