من ن مشكلم برنامه ريزى و ن مشاوره هاى انگيزشى.....من فقط ميخوام هر درس رو ب روش خودش ك سريع ترهبخونم و تكنيك هاى كنكورى رو ياد بگيرم....ميدونم خودم نميتونم چنين چيزايى رو بدس بيارم....لطفا كمكم كنيد ممنون
من ن مشكلم برنامه ريزى و ن مشاوره هاى انگيزشى.....من فقط ميخوام هر درس رو ب روش خودش ك سريع ترهبخونم و تكنيك هاى كنكورى رو ياد بگيرم....ميدونم خودم نميتونم چنين چيزايى رو بدس بيارم....لطفا كمكم كنيد ممنون
اره اينكه دقيقا هر درس رو چ طورى بايد خوند و با چ تكنيكى،،،،،و ى سوال ديگه مشاور اقاى محمد قاسمى ك تو سايت زدن خوبه؟؟؟كسى رفته باهاش؟؟؟؟،ممنون ميشم كمك كنيد
تکنیک خاصی نداره فقط بخونین و تست بزنین.
تخصصی ها رو سعی کنین روزانه بخونین(حداقل برای دو درس تخصصی اینکار رو انجام بدین)
بعضی عمومی ها نیاز به خوندن بیشتر داره و بعضی عمومی ها نیاز به تست بیشتر داره.
سلام اونجور که من متوجه شدم تو فقط شیوه ی مطالعه دروس رو میخوای؟پس برو به سایت کانون شیوه ی مطالع دروس به روش تک رقمی ها رو مطالعه کن نه هزینه ای میخواد و نه مشاور...فقط تنها هزینه ای که ممکنه بخوای بکنی اینه که بخوای پرینت بگیری.......
چشم و گوشتو باز کن کلاه سرت نره نمیخواد واسه هر چیزی خرج کنی یکم بگرد و جست وجو کن....چون 99 درصد تبلیغ های کنکوری که میبینی فقط وفقط برای خالی کردن جیبه تویه و پرکردن جیب خودشون واصلن هم به موفقیت تو کاری ندارن
ببینین اگربخواین دنبال تکنیک باشین توهر سایتی برین یک تکنیک خاص میگن پس سعی نکنین همش با تکنیک های مختلف که هرفرد تجربه کرده و باهاش موفق بوده خودتون رو سرگرم کنین چون شرایط وسطح هر کس فرق میکنه.مثلاچیزی که تو زیست مهمه اینکه باید انقدر بخونین تا روی مطالب مسلط بشین و بتونین خودتون مطالب رو حین خوندن ترکیب کنین(اگر نمیتونین یا وقت ندارین باید از کتبی استفاده کنین که خودشون مطالب رو بهم ربط دادن و ترکیبی و مفهومی کار کردن) و انقدر تست بزنین تا شیوه تست زنی و قدرت تحلیلتون بره بالا حالا این کار رو بعضیا میان به شیوه های مختلف انجام میدن و باهاش موفق میشن ولی بعضیا موفق نمیشن.
بنظرم خودتون بخونین کم کم شیوه خوندن و تست زدن هر درس و حتی بهترین ساعت مطالعه برای اون درس در روز دستتون میاد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)