مغزمن دیگه نمیکشه الان هم دارم استراحت میکنم هم یه دورهم میخونم
مغزمن دیگه نمیکشه الان هم دارم استراحت میکنم هم یه دورهم میخونم
بعد از خوندن کامل کتاب،حل تمارین و فعالیت ها،برو سراغ حداقل 4نمونه از امتحانات نهایی سال های قبل و اونارو حتمن حتمن حتمن حل کن.رشتت چیه ؟؟
پاسخ به سوالات سربازی
سال سوم تجربی امروزتوزیست20میگرفتم این یعنی چی
photoperiodismکه من باید معنی شوبدونم؟؟؟
ویرایش توسط زیبا : 23 فروردین 1393 در ساعت 18:53
phototropisme فتوتروپیسم پدیده نورگرایی هستش.توی فصل10زیست سوم فک کنم باشه.نخستین بار توسط چارلز داروین و پسرش فرانسیس داروین آزمایش نورگرایی انجام شد.و اونا فهمیدن که اون قسمت از گیاه که به در ناحیه تاریک قرار دارد به سمت منبع نور خم میشود.
photoperiodism که سوال شماست پدیده نوردورگی یعنی پاسخ گیاه به طول روز و شبه
پاسخ به سوالات سربازی
ویرایش توسط Unknown Soldier : 23 فروردین 1393 در ساعت 19:00
پدرهممون رودرمیاره 30تاسوال میده 10تستی که اوناحرفی ندارن این 20تای دیگه بایدیه کاری بکنه تامن گریه کنم امابااین کارابازم خیلی دوسش دارمخودش میگه دوس داره من گریه کنم :yahoo (2):
خخخخخخ چقدر دلسوزه پس!! ولی خوب دقیییییق تر بخون،کتابو غربال کن واسه خودت :yahoo (3):
پاسخ به سوالات سربازی
یه بارروخوانی میکنم یه بار حفظ میکنم یه بارمینویسم هرسال شب امتحان یه بارمیخونم20میشم توالمپیاد16تاسوال رودرست زدبودم هر کتابی بگی خوندم کمپل و.. اماخیلی ازمتحان نهایی میترسم نمیدونم چرا؟؟؟
خوب روش خوندنت که بد نیست،فقط ببین بعد خوندن هر فصل اونو کنفرانس بده.اینجوری خیلی ماندگاری مطالب تو ذهنت بالاس.واسه زیستت هم شده برو 6نمونه از سوالای نهایی دوره های قبل و بگیر و مطابق با پاسخنامه جواب بده.
از این سایت اقدام کن. http://aee.medu.ir منو سمت راست
پاسخ به سوالات سربازی
خیلی ممنون بخاطرراهنماییت من بخاطر این درسم مسابقه ی استانی روزدم زمین اگه این نهایی وکنکوربیادبره من نفس راحتی میکشمدلم برای خوابیدن تنگ شده
خواهش میکنم!! اوخی،خو برو بخواب دیه...از خوابت واسه درس نزن که اثرات بدی ایجاد میکنه هم روحی و هم جسمی
موفق باشییییی
پاسخ به سوالات سربازی
[B][
دریـ~~ا نیــازیــ نــــدارـهـ بــــــزرگـــــیــشـو ثــابـتــ کــنـهــ
ـهــیــــچ صـخـــرـهـ ایــ نـمـیــتــونــهــ رودخـ~~ـونـهــ رو ســ ــاکـتــ کــنــهــ
/B]
سرچ کن امتحان نهایی و روش مطالعه دروس و بحث در رابطه با آن
[B][
دریـ~~ا نیــازیــ نــــدارـهـ بــــــزرگـــــیــشـو ثــابـتــ کــنـهــ
ـهــیــــچ صـخـــرـهـ ایــ نـمـیــتــونــهــ رودخـ~~ـونـهــ رو ســ ــاکـتــ کــنــهــ
/B]
رویایی دارم بس بزرگ برایش همه تلاشمو میکنم و به حقیقت تبدیلش میکنم!
آسانترین کار درس خوندن است
من عاشقم عاشق درس خوندن و زندگیم و چیزای دیگه
سلام دوستان من مجبوم اینا پیام بدم دوستان آقای مجتبی دادبام خوبه؟؟؟ کسایی که رفتن راضی بودن؟؟؟؟تونستن نتیجه بگیرن؟؟؟ بسته آموزشی خوبی برای جمعبندی ارائه میده در درس گسسته؟؟؟؟ همایش گسسته ایشون مثل همایش دیف آقای مهربان میشه؟؟؟ سطح درس دادن و شیوه بیانشون چه طوره؟؟؟؟ لطفا هر کی هر چی میدونه بگه میخوام زود برم ثبت نام کنم...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)