به نظر من بازارکار دندانپزشکی جا داره چون توی شهرهای کوچک یا دندانپزشکی نیست یا یکی دو تا هستند.
درضمن ما ایرانیا آدمای تنبلی هستیم و همیشه دندون خراب داریم پس همیشه دندانپزشکی کار داره.
به نظر من بازارکار دندانپزشکی جا داره چون توی شهرهای کوچک یا دندانپزشکی نیست یا یکی دو تا هستند.
درضمن ما ایرانیا آدمای تنبلی هستیم و همیشه دندون خراب داریم پس همیشه دندانپزشکی کار داره.
سالی 700 نفر دارن فارغ التحصیل میشن در دندون دیگه من فکر میکنم تمام شهرستانای کوچیک هم داشته باشن
اون که ما تنبلیم درش شکی نیس اما به نظرم الان دیگه درامد ثانویه دندون پزشکا زیاده.الان سزح آگاهیی مردم بالاست دیگه دندو خراب نیس.فک میکنم بیشتر گرایشا رفته روی ارتودنسی و مراقبت از دندان
ویرایش توسط saeid_NRT : 14 تیر 1394 در ساعت 17:43
دندان سالی 700 نفر فارغ التحصیل داره ولی رشته های مهندسی 66000 تا داره
هرچی باشه از بقیه رشته ها الان بهتره
یه چیز دیگه..علت زیاد بودن مهندسیا ها زیاد بودن آزاد و غیر انتفاعیه..شاید اگه مهندسای حاذق یعنی در حد علمی دندون پزشکا رو درنظر بگیری موقعیت کاری یه مهندس بهتر باشه ولی خب کلاس کار یه دندونپزشک و درامدش قابل مقایسه نیست
فعلا تنها امید بچه ها همین رشته های پزشکیه نه فقط دندان دارو پزشکی. بلکه پرستاری و فوریت پزشکی و... هم رشته های خوبی هستن
خدا کنه وزارت بهداشت هیمن رویه پذیرش کم رو نگه داره و ظرفیت رو زیاد نکنه
مهندس کاربلدم باشی دارمدت بیشتر یه پزشکهداداش بزرگم کار ... انجام میده تو مهندسی هر پروژه 70 80 تومن تا 150 ( ... محرمانس اشباه نشه کار بنده خدا
) میانگین شاید سالی بیستا اینجوری انجام بده ، کارایه کوچیکشم حساب نمیکنم ، ولی حق با شماست واسه راه افتادن پارتیو آشنا شرط اوله
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)