دارو بهتره امکان مهاجرتش..دلیلش رو هم در دومین پست همین تاپیک گفتم..مهاجرت خیلی خوب هم نیستااا...شما باید مهاجرت معیار آخرت واسه انتخاب رشته باشه...اول باید علاقه و بازار کا رو در داخل ببینی..علاقه در دارو واقعا شرطه چون همونطور که استارتر هم اشاره کرده دارو از لحاظ حجم درسی از همه سخت تر و از لحاط منبع درامد آخره!
به نظرتون برای قبولی پزشکی پردیس زاهدان چه رتبه ای لازمه؟من بومی زاهدان هستم.آیا توی پذیرش پزشکی پردیس ها هم سهمیه بومی تاثیر داره؟
پزشکی تا وقتی ک ما تخصص بگیریم در بهترین حالت 12 سال نیرو داده بیرون این نگرانم میکنه!من عاشق ز گهواره تا گور دانش جستنم وگرنه!!
اطلاعات موجود در این سایت راجع به این سه رشته به شدت غیر واقعیه. برای بدست اوردن اطلاعات صحیح تر تشریف ببرید سایتهایی مثل مد نت اپلای ابرود و .....
+ برای داروسازی شما دو تا مسیر داری یکی اینکه وارد کار کلینیکال بشی یکی ریسرچ و علوم پایه
مورد اول تقریبا دو سال باید یک سری امتحانات رو پاس کنی و نهایتا با هزینه خودت درس رو بخونی و بعدش باز یه سری امتاحانت دیگه هست و بعد هم گرفتن مدرکی به نام لایسنس که همون اجازه کار هست برا یهر ایالت در امریکا تفاوت میکنه. بعدش میتونی کار کنی
مسیر دوم که بعد از گرفتن مدرک داروسازی میتونی وارد فیلد ریسرچ بشی و علوم پایه در واقع تمام گرایشهای دارو جزوش هست بجز گرایش بالینی که احتمال ورود بهش برا یغیر نیتیو ها نزدیک به صفر هست. هر سال هم ظرفیت هم شانس پذیرش غیر نیتیو ها رو کم میکنند . اگر انگلیسی میتوندی بخونید مطالب مرتبط رو با مصوبات کنگره سرچ کنید کامل توضیح دادن به چه سمتی پیش میرن. اما خوبی مسیر دوم یعنی گرایشهای غیر بالینی که در واقع میشه همون ریسرچ اینه که امکان گرفتن فاند دارید منتها این گرایشها بین دارو علوم پایه مشترک هستند.
موفق باشید
همه که نمیتونن قبلو بشن!
در ضمن هم در اکثر دانشکده های پزشکی دوستان هماهنگ دارن طوماری امضا میکنند جهت اعتراض مجدد به واحد های عجیب بین الملل!!! که با رتبه 5000 طرف میتونه پزشکی بخونه!!!!
+ در ادامه همین طومار که به امضای دانشجویان علوم پزشکی میرسه قید میشه که در جهت حفظ شان و جایگاه هر رشته وشغلی باید از افزایش های بی رویه جلوگیری کرد.
اتفاقا وزارت بهداشتم نشون داده محکم جلوی افزایش ظرفیت می ایسته اگر دلالان و دکان داران دانشگاه های!!! بین الملل فشار میارن ولی بازم وزارت بهداشت خوب مقاومت میکنه.
وای پس من چی بخونم!!بین الملل اومد همه چیو خراب کرد!شما اگه ب تصمیمی رسیدین بگید ماهم تکلیفمونو بدونیم![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)