دوستان
کسی میدونه کارنامه قبولی دانشگاه ازاد تو کدوم سایت هست؟؟؟
بچه ها پزشکی های پردیس اون 2 سال طرح رو ندارن؟؟؟ اگه ندارن سربازیشون چی میشه پس؟؟؟ بعد اگه پردیسیا بخوان برن طرح بهشون به اندازه اونایی حقوق میدن که سربازی رفتن؟؟
پردیسیا از نظر طرح و سربازی هیچ فرقی با روزانه ها ندارن و مشمول همون قوانین اونا هستن.
دخترا باید برن طرح
پسرایی که قبل قبولی سربازی شونو انجام دادن یا معافیت دائم دارن باید برن طرح
بقیه پسرا هم باید برن سربازی و دیگه لازم نیست برن طرح.
حقوق سربازی با طرح هم خیلی متفاوته. سربازی بسته به جاش تو رنج حدود 300-400 هزار تومنه (ممکنه کمی بیشتر یا کمترم بشه)
طرح از 2-3 میلیون هست تا مبالغ بالاتر بسته به درجه محرومیت منطقه
مدت طرح به منطقه 1و2و3 ربطی نداره و فقط به درجه محرومیت منطقه ارتباط داره.
اونی که تو برگه تعهد هنگام ثبت نام نوشته شده فرمالیته است و بهش عمل نمیشه.
مقررات طرح هم برای فارغ التحصیلان روزانه و پردیس و آزاد یکسانه و تفاوتی ندارن. فقط دانشجویان دوره های بومی تعهدیه که فرق میکنن و 3 برابر مدت تحصیل تعهد خدمت دارن.
stay focused and never give up
طرح برای دانشجوهای مازاد و پردیس وجود نداره، چون فلسفه طرح اینه که شما ۷ سال با هزینه دولت تحصیل کردی و در ازاش دو سال توی مناطق محروم خدمت میکنی، پس کسی که برای تحصیل پول پرداخت کرده نباید طرح داشته باشه و نداره
این چیزی که من گفتم رو مطمئنم ولی راجب پسرایی که سربازی دارن شک دارم و احتمال میدم که اونا حتی اگه مازاد یا پردیس هم باشن باید سربازیشون رو به صورت طرح بگذرونن
شرمنده سوالمو اینجا مطرح میکنم...واقعا عذر میخوام
سوالم اینه:
من معلمی زیست قبول شدم.اولویت پایین ترم هم پرستاری طبق کارنامه سبز میارم.حالا میخوام درخواست بررسی اشتباه در انتخاب رشته و تقاضای اولویت بعدی رو بدم که پرستاری رو بررسی کنن.انتقالی کار سختیه
اما اگه فرضا دو دانشگاه قبول کنن و سنجش هم نامه بده،اونوقت من پشیمون بشم،میتونم دانشگاه و رشته جدید نرم و همون معلمی خودم رو ادامه بدم یا مجبورم برم پرستاری؟؟!
سوالیه که انگار کسی جوابشو نمیدونه
این سوالو کردم چون هنوز تو شک و تردیدم نسبت به این دو رشته.
مهلت درخواست هم نهایتا فرداست...لطفا کمک کنید...خیلی ممنون
عزیز من انتخاب رشتست و بحث یه عمر زندگیتون.خاله بازی که نیست تند تند تصمیمتونو عوض کنین.شماباید بالاخره فکرتونو بکنید ببینید کدومشو ترجیح میدین و دیگه فکر چیز دیگه ای نباشید و همونو برید.نمیشه که یه روز پرستاری بخواین فرداش پشیمون بشید معلمی بخواین باز دوباره پس فردا دوباره پرستاری
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)