بابا چرا اينقد نگرانين؟ خب 9 ماه ديگه كي يادشه كه بايد شمارو چك كنه كه رتبه تون چند شده؟
بزاريد اين اطلاعات كمكي براي سالهاي بعدتون باشه.
اره به منم همون روز بعد کنکور پشتیبان زنگید تو ایام خود ازموناهم ازم اثرانگشت و امضا گرفتن برای تبلیغات و سایر ! کسی دیگه ای هم ازش امضا اینا گرفتن ؟
توی این صفحه میتونید اطلاعات مربوط به بچه های برتر کانون سال 93 یعنی اونایی که رتبه زیر 1000 در منطقه آوردن رو مشاهده کنین
رتبه های برتر کانون در کنکور93
رتبه و درصد ها و تمام نتایج کامل آزمون ها و کلا هر کاری که تو کانون و کنکور کردن
بنظرم میتونه خیلی مفید باشه من خیلی ازش تا حالا استفاده کردم.
البته کسی هم که نخواد میتونه بگه حذفش کنن.
Telg ID : C_Na_19
من یا ما نمیگیم که رتبه و دانشگاه پارسالی هارو بزارن بده..نه اتفاقا خیلی هم خوبه ولی این که اسم طرف درج بشه بده..
خب شاید طرف نخواهد ملت بدونن چه رتبه ای آورده..شاید فردا روزی فرد مهمی بشه تو مملکت اونوقت نمیگنن گاه رتبش کن آخه..
اصلا این کانون بدون اجازه این کارو میکنه خیلی اشتباهه.من خودم به پشتیبانم گفتم اسمم درج نشه و کدم رو پاک کنه.ولی اگر واقعا پاک نکنه شکایت میکنم ازشون..
بله رتبه آدم چیز شخصی
به منم زنگ نزدن خودم میخوام فردا زنگ بزنم ببینم کجان پس چرا خبری نیست 12 روز از تیر گذشته !!!
بعضی حرفها را نباید زد و بعضی حرفها را هم نباید خورد بیچاره دلم چه میکند میان این زد و خورد....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)