خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 32
    1. Top | #1

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

*** واقعا چطور میشه رتبه برتر شد؟

دوستان بیاین واقعا راز و رمز رتبه برتر شدن مثلا زیر 250 رو با هم بحث کنیم؟
      اگر کسی هست که رتبه برتر شده یا میدونه رتبه برتر میشه بیاد و راست و حسینی بگه چکار کرده؟
      اگه با هوشه بیاد بگه آقا من چون باهوشم رتبه برتر شدم. یا اگه مجموعه کتاب خاصی یا کلاس خاصی یا برنامه ریزی خاصی داشته معرفی کنه. یا اگه اتفاقی باعث تغییر دیدگاهش شده بیاد بگه و اینکه چه کارایی کرده؟ ...............
      سایر دوستان هم بیان بگن ... اگه تجربه از دوست یا آشنای رتبه برتر دارن. بیان رمز موفقیتشونو بگن

2. Top | #2
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sn912sajjad نمایش پست ها
      دوستان بیاین واقعا راز و رمز رتبه برتر شدن مثلا زیر 250 رو با هم بحث کنیم؟
      اگر کسی هست که رتبه برتر شده یا میدونه رتبه برتر میشه بیاد و راست و حسینی بگه چکار کرده؟
      اگه با هوشه بیاد بگه آقا من چون باهوشم رتبه برتر شدم. یا اگه مجموعه کتاب خاصی یا کلاس خاصی یا برنامه ریزی خاصی داشته معرفی کنه. یا اگه اتفاقی باعث تغییر دیدگاهش شده بیاد بگه و اینکه چه کارایی کرده؟ ...............
      سایر دوستان هم بیان بگن ... اگه تجربه از دوست یا آشنای رتبه برتر دارن. بیان رمز موفقیتشونو بگن
      رمز موفقیت من توکل تلاش و برنامه ریزی درست و اعتماد به نفس بود

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      یکی از آشناهامون سال 87 رتبه 4 منطقه 3 و صد و خورده کشوری شد و رشتش ریاضی بود. روزی 4-5 ساعت درس میخوند و هوش خیلی بالایی داشت
      الآن هم کاناداس ...
      ...

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Mashkok
      نمایش مشخصات
      به سختی

5. Top | #5

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط H03ein نمایش پست ها
      به سختی
      احسنت

6. Top | #6

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط reza1100 نمایش پست ها
      رمز موفقیت من توکل تلاش و برنامه ریزی درست و اعتماد به نفس بود
      شما رتبه چند شدی؟ چه سالی؟ روزی چند ساعت میخوندید؟

7. Top | #7
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sn912sajjad نمایش پست ها
      شما رتبه چند شدی؟ چه سالی؟ روزی چند ساعت میخوندید؟
      کنکور 90 دو رقمی کشور شدم ( 87 کشور ) سال 89 و 91 هم سه رقمی شدم ( 400 و 900 کشور ) امسال ارشد هم یک رقمی ( 2 کشور )شدم برای 3 رقمی شدن تابستون از 7 یا 8 ساعت شروع کنید به نظر من
      ویرایش توسط sardare azmoon : 14 تیر 1394 در ساعت 02:01

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      کنکور 90 دو رقکی کشور شدم ( 87 کشور ) سال 89 و 91 هم سه رقمی شدم ( 400 و 900 کشور ) امسال ارشد هم یک رقمی ( 2 کشور )شدم برای 3 رقمی شدن تابستون از 7 یا 8 ساعت شروع کنید به نظر من
      سلام
      يعني تا قبل از ارشد سه بار كنكور دادين؟

اگه آره، واسه چي؟

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      رمز برتر شدن هوش ذاتی صرفا نیست رمز برتر شدن باهوشی ومدیریت درست عقل ومنطقه که باعث پشتکار واراده میشه.

10. Top | #10
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lvjqd نمایش پست ها
      سلام
      يعني تا قبل از ارشد سه بار كنكور دادين؟

اگه آره، واسه چي؟
      سال اول دانشگاه مورد علاقم قبول نشدم و سال دوم قبول شدم و سال سوم هم بدون اینکه درس خونده باشم الکی برای تجدید خاطره کنکور دادم که 400 شدم!!!!!!! البته 5 بار قل از ارشد کنکور دادم 2 بارم ارشد که میشه جمعا 7 بار
      ویرایش توسط sardare azmoon : 13 تیر 1394 در ساعت 03:08

11. Top | #11
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      سال اول دانشگاه مورد علاقم قبول نشدم و سال دوم قبول شدم و سال سوم هم بدون اینکه درس خونده باشم الکی برای تجدید خاطره کنکور دادم که 400 شدم!!!!!!! البته 5 بار قل از ارشد کنکور دادم 2 بارم ارشد که میشه جمعا 7 بار

خب چیکاریه! سه بار دیگه هم برای تجدید خاطره کنکور میدادی داداش سر راست بشه ده بار دیگه !!!!!!

12. Top | #12
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 8MIT8 نمایش پست ها

خب چیکاریه! سه بار دیگه هم برای تجدید خاطره کنکور میدادی داداش سر راست بشه ده بار دیگه !!!!!!
      ایشالله ارشد و دکتری میدم بشه 10 تا 2 سال برای تجدید خاطره کارشناسی بس بود !!!!

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      به اين ترتيب بعد از قبولي هم كنكور دادين، مگه ميشه؟

14. Top | #14
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      ایشالله ارشد و دکتری میدم بشه 10 تا 2 سال برای تجدید خاطره کارشناسی بس بود !!!!

خب داداش حالا که اینطوریه و تا حالا 7 بار کنکور دادی برای تجدید خاطره ، برای ارشد و دکتری سر راستش کن بشه 15 بار ، تا دیگه خاطره ها تکمیل بشه و هیچ وقت یادتم نشه که هی بخوای برای تجدید خاطرات کنکور بدی !!!!!

15. Top | #15
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lvjqd نمایش پست ها
      سلام
      به اين ترتيب بعد از قبولي هم كنكور دادين، مگه ميشه؟
      بالاترین دلیل بر امکان امری وقوع آن است وقتی من شرکت کردم یعنی میشه
      جدی بگم میشه ولی برای انتخاب رشته بهت گیر میدن منم که نمیخواستم انتخاب رشته کنم

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن