خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 6 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 79
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Huot نمایش پست ها

نقل قول دیگری که منبع معتبری برای آن یافت نمی شود و کسی بر آن بحث نمی کند اما روایت از آن است این است که ساسانیان از پیامبر پرسیدند که دین تو چه چیزی دارد ؟ وی گفت ما یکتاپرستی و از جان گذشتن در راه وطن را می گوییم و اینکه دختران را زنده گور نکرده و همه افراد به علم بپردازند ، اما ساسانیان به وی گفتند که این موارد را ما از سال های دور اجرا کرده ایم و ما تو را به دین خود دعوت می کنیم که باعث خشم پیامبر مسلمانان شد.

البته این در مورد نامه ی عمر به یزدگرده(و عکسش) که کاملا ساختگی و شایعه ست!
      فرگشت!

یا رب عزت به سگان دادی و نعمت به خران _____________ نکند ما به تماشای جهان آمده ایم؟؟

معاشرت بر دانایی می افزاید , اما تنهایی مکتب نبوغ است .

"گیبون"

2. Top | #17
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Majesticfire نمایش پست ها
      من متوجه این قضیه که آیا خداوند دستور داده که به جبر باید به اسلام دعوت کرد!!!
      خیلی آیه هست درباره ی اندیشیدن در دین...!

بعله ، به جبر باید دعوت کرد !! به قول خودت حرفات باعث میشه طرف بد برداشت کنه !!

چیزی که میخوای بگی انه که آیا باید کسی رو به اجبار مسلمون کرد ؟! که جوابش میشه نه ، هرکس توی راهی که انتخاب میکنه مختاره !

اما حرفی که نوشتی معنیش میشه اینکه آیا مسلمون ها مجبورند که دینشون رو تبلیغ کنند ؟! که جوابش میشه بعله !
      باید دین به دست افرادی مثل خسرو پرویز برسه که وقتی اون دنیا ازش پرسیدن چرا مسلمون نشدی !! نتونه بگه چون نمیدونستم اسلام چیه و چنین دینی هیچ وقت به من نرسیده !!

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      درباره ی تاریخ و حمله ی پیامبر میدونید دیگه؟!!!حمله؟؟؟!!!
      فقط برای مثال بگم حمله پیامبر به مکه بخاطر پیمان شکنی مشرکان بود ک بعد دوسال پیمن شکنی کردنو پیامبر حمله کرد درموردبقیه جنگهام برید سراغشو علتشو پیدا کنین
      مبادا بدوزی نگاه دلت را
      به مردم که بازار یوسف فروشی
      دراین دوره بد شدیدا گرفته

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Putin نمایش پست ها

بعله ، به جبر باید دعوت کرد !! به قول خودت حرفات باعث میشه طرف بد برداشت کنه !!

چیزی که میخوای بگی انه که آیا باید کسی رو به اجبار مسلمون کرد ؟! که جوابش میشه نه ، هرکس توی راهی که انتخاب میکنه مختاره !

اما حرفی که نوشتی معنیش میشه اینکه آیا مسلمون ها مجبورند که دینشون رو تبلیغ کنند ؟! که جوابش میشه بعله !
      باید دین به دست افرادی مثل خسرو پرویز برسه که وقتی اون دنیا ازش پرسیدن چرا مسلمون نشدی !! نتونه بگه چون نمیدونستم اسلام چیه و چنین دینی هیچ وقت به من نرسیده !!
      و قبول هم دارید که بعد از اینکه دین به دستش رسید خودش مختار بود که آیا اونو انتخاب کنه یا نه !!پس پیامبر کارش رو کرده و خسرو پرویز میتونه قبول کنه یا نکنه!!!

5. Top | #20
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Maede h نمایش پست ها
      فقط برای مثال بگم حمله پیامبر به مکه بخاطر پیمان شکنی مشرکان بود ک بعد دوسال پیمن شکنی کردنو پیامبر حمله کرد درموردبقیه جنگهام برید سراغشو علتشو پیدا کنین
      مردم مکه قضیه ی جدایی داشت...این قضیش با اون فرق داره...سخت ترین قسمتش که من واسم مجهوله اینه که چرا پیامبر با جنگ میخواست اسلام رو تحمیل کنه...اون موقع مردم دین اسلام رو قبول نداشتن...ولی از اعراب جاهلی خیلی بیشتر به اون عمل میکردن(مصداق امروز جهان اسلام و کشورهای اروپایی)

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      درباره ی تاریخ و حمله ی پیامبر میدونید دیگه؟!!!حمله؟؟؟!!!
      البته پیامبر فقط عربستانو متحد کرد و توی حمله به ایران نقش غیر مستقیم داره! تو قران گفته که اگه مسلمان بشید ثروت قیصر و کسرا و... گیرتون میاد که اینا(خلفای بعد پیامبر!) گفتن ها حتما منظورش اینه که بریم ایرانو بگیریم! از طرفی غذا و کنیز و غلام کم داشتن که باعث شد از حواس پرتی ساسانیان از مرزاشون با عربستان سو استفاده کنن و حمله کنن!(ایران اون موقع مشغوول زورآزمایی با روم بود!) از طرف دیگه ساسانیان شدیدا از مذهب حمایت کرده بودن که باعث شد مردم بیشتر مذهبی بشن! اینم باعث شده که اسلام تو ایران هنوز مونده!!(وگرنه مثلا اسپانیا اگه اشتباه نکنم به محض خروج مسلمونا به دین سابقشون برگشتن!!)
      فرگشت!

یا رب عزت به سگان دادی و نعمت به خران _____________ نکند ما به تماشای جهان آمده ایم؟؟

معاشرت بر دانایی می افزاید , اما تنهایی مکتب نبوغ است .

"گیبون"

7. Top | #22
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      و قبول هم دارید که بعد از اینکه دین به دستش رسید خودش مختار بود که آیا اونو انتخاب کنه یا نه !!پس پیامبر کارش رو کرده و خسرو پرویز میتونه قبول کنه یا نکنه!!!

خیر ، خسرو پرویز به عنوان یک انسان مختار هست که دین رو قبول کنه یا نه ، اما به عنوان پادشاه یکم موضوع پیچیده تر میشه !!

اینطوری فکر کن که پیامبر به مکتبی معتقده که توی اون بهش دستور داده شده که برای برقراری عدالت در جهان تلاش کنه ، بعد در همسایگی پیامبر کشوری وجود داره که به مردمش ظلم میشه ، حالا آیا پیامبر حق دخالت در کشور همسایه رو برای رهایی مردم از زیر بار ظلم نداره ؟!

اما نوع دخالت اول خیلی صلح طلبانه بوده و با فرستادن نامه و البته بحث با مخالفین !! (که تقریبا در مورد همه ی جنگ های پیامبر و صدر اسلام صدق میکنه )اما بعد که میبینه طرف حق پذیر نیست و به قول خودمون حرف آدمیزاد سرش نمیشه .... اسلام به زور شمشیر در زمان عمر ( رضی الله عنه) وارد میشه ؛

8. Top | #23
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      مردم مکه قضیه ی جدایی داشت...این قضیش با اون فرق داره...سخت ترین قسمتش که من واسم مجهوله اینه که چرا پیامبر با جنگ میخواست اسلام رو تحمیل کنه...اون موقع مردم دین اسلام رو قبول نداشتن...ولی از اعراب جاهلی خیلی بیشتر به اون عمل میکردن(مصداق امروز جهان اسلام و کشورهای اروپایی)

این همون چیزیه که ویل دورانت توی کتاب تاریخ تمدن ازش به عنوان اخلاق مردانه در اسلام یاد میکنه و اینو با اخلاق زنانه در مسیحیت که میگه اگر سیلی زدن به اینطرف صورتت اون طرف رو هم ببر جلو که بزنن مقایسه میکنه !!

بحث خیلی سادست ، در اینکه اسلام دین شمشیر هست هیچ شکی نیست و کسی نمیتونه توجیحش کنه ، اما سوال اصلی اینجاست که آیا به حق شمشیر کشیدن هم اشتباهه ؟! آیا برای عدالت و آزادی کشتن اشتباهه ؟!

9. Top | #24
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      اگر به نظرتون این طرز تفکر که واقعا با خونریزی و حلال کردن ناموس ایرانی ها و به برده گرفتن مردان اونا و کشتن بسیاری از مردم بی گناه میشه اسلام رو برپا کرد درسته...پس من بیشتر از این نمیتونم ادامه بدم...ما میخونیم که اسلام رو با آغوش باز قبول کردیم...در حالی که اینجوری نیست...خیلی طول کشید تا تفکر مردم عوض شه.
      ویرایش توسط Majesty : 08 تیر 1394 در ساعت 21:46

10. Top | #25
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      جالب بود ..

باید تحقیق کرد ..

11. Top | #26
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Putin نمایش پست ها

این همون چیزیه که ویل دورانت توی کتاب تاریخ تمدن ازش به عنوان اخلاق مردانه در اسلام یاد میکنه و اینو با اخلاق زنانه در مسیحیت که میگه اگر سیلی زدن به اینطرف صورتت اون طرف رو هم ببر جلو که بزنن مقایسه میکنه !!

بحث خیلی سادست ، در اینکه اسلام دین شمشیر هست هیچ شکی نیست و کسی نمیتونه توجیحش کنه ، اما سوال اصلی اینجاست که آیا به حق شمشیر کشیدن هم اشتباهه ؟! آیا برای عدالت و آزادی کشتن اشتباهه ؟!
      حق ....
      من فکر نمیکنم عدالت و ازدادی در اون زمان تو ایران در حدی بوده باشه که محمد بیاد و واسه برقراری عدالت شمشیر بزنه .

عزیزم شمشیری که محمد کشید من فکر میکنم برای ازادی نبود . برای دینی بود که توش ازادی محدودیت های بی نظیری داره

نمونش کشتن به خاطر ترک دین، سنگسار برای زنا و و و

هیچ کسی حق نداره به خاطر اعتقادات و به گفته ی اونا کفر به الله کسی رو بکشه

داداش کتاب سوزی ها رو در نظر بگیر اعرابی که از جهنمی به نام عربستان به ایران اومده بودن همچین چیزایی واسشون بی معنا بوده و به اسم قران کلی از کتب تاریخی و علمی رو اون زمان سوزوندن . خیلی از بناهای تاریخی و .... این واسه عدالت بوده ؟؟؟ من فکر نمیکنم
      سر صبح یه نخ سیگار تا چشما باز شد ...
      روی میز تیکت با پول نقد و پاسپورت
      یه کبریت، یه بنزین، یه رویا، یه خونه
      یه کوله خاطره که باید جا بمونه...

12. Top | #27
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اگر به نظرتون این طرز تفکر که واقعا با خونریزی و حلال کردن ناموس ایرانی ها و به برده گرفتن مردان اونا و کشتن بسیاری از مردم بی گناه میشه اسلام رو برپا کرد درسته...پس من بیشتر از این نمیتونم ادامه بدم...ما میخونیم که اسلام رو با آغوش باز قبول کردیم...در حالی که اینجوری نیست...خیلی طول کشید تا تفکر مردم عوض شه.
      البته من فکر میکنم مردم بیشتر عادت کردن تا اینکه طرز فکرشون عوض بشه.
      سر صبح یه نخ سیگار تا چشما باز شد ...
      روی میز تیکت با پول نقد و پاسپورت
      یه کبریت، یه بنزین، یه رویا، یه خونه
      یه کوله خاطره که باید جا بمونه...

13. Top | #28
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط milad 22 نمایش پست ها
      البته من فکر میکنم مردم بیشتر عادت کردن تا اینکه طرز فکرشون عوض بشه.
      با یه سری از حرفاتون و مخصوصا لحنتون مخالفم...با اکثرش هم موافق...هرکسی درباره ی این قضایا چیزی میدونه بیاد بگه و ما هم استفاده کنیم...من قانع نشدم که چرا باید اسلام رو مردم اون زمان به زور شمشیر حضرت محمد(ص) قبول میکردن!!!شاید اگه پیامبر که از نظر تبلیغات بسیار قوی بود و کارهاش تاثیر گذار بود بوسیله ی همین تبلیغات سعی میکرد میتونست هم سریعتر و هم با جنگ حداقل کمتر اسلام رو به ایرانیا تقدیم کنه نه تحمیل و به جنگ خلیفه ی دوم هم نمیرسید...بسیاری از آثار فرهنگی که تو ایران بود از بین رفت...خودتون هم اشاره کردین...کتاب ها و غیره!
      ویرایش توسط Majesty : 08 تیر 1394 در ساعت 22:36 دلیل: رفع ابهام

14. Top | #29
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      آدم تو کار تاریخ میمونه !!!آخه پیامبر گرامی...چرا واقعا؟؟!!!چرا اسلام رو تحمیل کردی..مگه خدا نگفته باید درباره ی دین اندیشید...چیزایی تو حمله ی پیامبر اتفاق افتاده که آدم شرمش میشه حرف بزنه دربارش...بازم میگم دوباره بد از حرفام برداشت نکنید بگید طرف کافر و فلانه...نه اتفاقا نماز میخونم...قرآن هم میخونم...تا جایی هم که میتونم خالصانه!!! تو تاریخ میخونیم ایرانیا با آغوش باز اسلام رو پذیرفتن...ولی یکم منابع قوی تر رو نگاه کنیم اصلا قضیه این نیست(ما تو کلاس دینی کلا درس رو بیخیال بودیم و یه معلم خفن داشتیم که منابع مختلفی میاورد و باهامون بحث میکرد...دکتراش هم گرفت بنده خدا امسالاون یه چیزایی گفت در باره ی این موضوع که کلا آدم به هم میریزه به خاطر تاریخش)...امروز چقدر از این مدل تاپیکا زده شد
      متنی که گذاشتید کلا نشون دهنده ی لحن بد پیامبر بود و فقط تهدید میکرد...آیا درسته؟من شک دارم !
      کلا هرچقدر هم بگذره این قضیه ی ساسانیان با پیامبر مشخص نمیشه...اگه منابع خوبی دارید لطفا بگید چون تاپیک خوبیه و واسه خیلیا سواله.

داداش نمیگم استغفرالله و خدای نکرده کافری
      ولی اسلام رو تحمیل نکردند ابتدا دعوت کردند و از راه دل ها وارد شدند و مردم هم که از فساد و ظلم و ستم ساسانیان اتش پرست خسته شده بودند اسلام رو پذیرفتند
      پس واژه تحمیل کلا غلط هست

15. Top | #30
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nasser5190 نمایش پست ها
      داداش نمیگم استغفرالله و خدای نکرده کافری
      ولی اسلام رو تحمیل نکردند ابتدا دعوت کردند و از راه دل ها وارد شدند و مردم هم که از فساد و ظلم و ستم ساسانیان اتش پرست خسته شده بودند اسلام رو پذیرفتند
      پس واژه تحمیل کلا غلط هست
      شاید اگر ادامه ی پست هارو هم میخوندین جوابتون متفاوت تر بود

صفحه 2 از 6 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن