نوشته اصلی توسط
hero93
سلام دوستان من دیشب یه درد شدید تو قسمت شکمم داشتم معده و رودم گرفته بود روز قبلش هم رفته بودم دکتر البته نه برای درد شکم برای یه ذره احساس افسردگی و بی انگیزشی خلاصه درده شدیدتر شد من هم یه قرص راینیتیدین با یه سری گیاه محلی خوردم فایده نداشت ساعت حدود 1:30 الی 2 شب بود دیدم فایده نداره سریع کیفم که نسخه دکتر با دفترچه بیمه با بقیه وسایل شخص توش بود برداشتم رفتم به سمت دارو خانه شبانه روزی تو راه که داشتم می رفتم یه پراید که سه چهار نفر با لباس شخصی توش بودند گفتن چی تو کیفت داری منم گفتم به تو چه لوازم شخصیه بعد منم گرفتم دستم پیچوندن زدنم به زور کیفمو گرفتن گفتند تو این موقع شب لپ تاپ تو کیفت داری بشین بریم کلانتری من هم که وحشت کرده بودم فکر می کردم دزد هستند داد می زدم کمک اونها هم می گفتند خفه شو ما پلیس هستیم خلاصه ما رو بردن کلانتری دیدم واقعا پلیس هستند اما اونجا هم مثل گرگ وحشی منو می زدند بعد تمام کیف وجیب هامو گشتن گفتن چرا تو خیابون اومدی این موقع شب گفتم از درد داشتم می مردم اومدم داروخونه شبانه روزی گفتند چرا تو این موقع شب تو کیفت لپ تاپ داری گفتم مگه داشتن لپ تاپ هم غیر قانونیه خلاصه گفتن برو خونتون قبلا هم با روب و وحشت اومدن خونمون بشقاب از رو پشت بوم جمع کردن و مادرم هم هل دادن افتاد زمین و رفتن من الان می خوام ازشون شکایت کنم این ها یه مشت مردم بی سواد هستند که از صد تا دزد بدترند و مثل گرگ ها وحشی می مونن من الان باید چه کار کنم اگه مشکلم هم قانونیه حل نشه یه تفنگ خریدم که اگه دوباره مزاحمت ایجاد کنن تک تکشونو بکشم