خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 34
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

کمک فوری و قضیه شکایت من ...

سلام دوستان من دیشب یه درد شدید تو قسمت شکمم داشتم معده و رودم گرفته بود روز قبلش هم رفته بودم دکتر البته نه برای درد شکم برای یه ذره احساس افسردگی و بی انگیزشی خلاصه درده شدیدتر شد من هم یه قرص راینیتیدین با یه سری گیاه محلی خوردم فایده نداشت ساعت حدود 1:30 الی 2 شب بود دیدم فایده نداره سریع کیفم که نسخه دکتر با دفترچه بیمه با بقیه وسایل شخص توش بود برداشتم رفتم به سمت دارو خانه شبانه روزی تو راه که داشتم می رفتم یه پراید که سه چهار نفر با لباس شخصی توش بودند گفتن چی تو کیفت داری منم گفتم به تو چه لوازم شخصیه بعد منم گرفتم دستم پیچوندن زدنم به زور کیفمو گرفتن گفتند تو این موقع شب لپ تاپ تو کیفت داری بشین بریم کلانتری من هم که وحشت کرده بودم فکر می کردم دزد هستند داد می زدم کمک اونها هم می گفتند خفه شو ما پلیس هستیم خلاصه ما رو بردن کلانتری دیدم واقعا پلیس هستند اما اونجا هم مثل گرگ وحشی منو می زدند بعد تمام کیف وجیب هامو گشتن گفتن چرا تو خیابون اومدی این موقع شب گفتم از درد داشتم می مردم اومدم داروخونه شبانه روزی گفتند چرا تو این موقع شب تو کیفت لپ تاپ داری گفتم گفتم نسخه پزشک یا دفترچه بیمه و سایر مدارکم تو کیف بود منم درد شدید و عجله داشتم سریع کیفمو بداشتم بعدشم مگه داشتن لپ تاپ هم غیر قانونیه خلاصه گفتن برو خونتون قبلا هم با وحشت اومدن خونمون بشقاب از رو پشت بوم جمع کردن و مادرم هم هل دادن افتاد زمین و رفتن من الان می خوام ازشون شکایت کنم این ها یه مشت مردم بی سواد هستند که از صد تا دزد بدترند و مثل گرگ ها وحشی می مونن من الان باید چه کار کنم اگه مشکلم هم قانونیه حل نشه یه تفنگ خریدم که اگه دوباره مزاحمت ایجاد کنن تک تکشونو بکشم
      ویرایش توسط hero93 : 06 تیر 1394 در ساعت 15:35

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      منم يه شب (حدود سه هفته پيش)با ماشين دنبال داروخونه شبانه روزي بودم ساعت ٣ شب با هم خونه ايم
      نگهمون داشتن كل ماشينو گشتن و كلي هم تهمت و بعدم بزور ميخواستن تست الكل بگيرن كه ديدن من خيلي بيخيال ميگم خب بگير ديگه چيزي نگفت ٤٥ديقه فقط داشت ماشينو ميگشت و ميپرسيد خونوادت كي ان و اينا
      ولي شكايت اگه سرباز باشن ميتوني فك كنم اگه بالاتر باشن به جايي نرسه
      البته من نميدونم از يه وكيل بپرس

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      بعضیاشون واقعا گیر میدن...
      نیدونم با خودشون چه فکری میکنن...
      دنیا جای خطرناکی برای زندگی است. نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطرکسانی که شرارتها را می بینند و کاری درمورد آن انجام نمی دهند.
      انیشتین

4. Top | #4
      کاربر فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hero93 نمایش پست ها
      سلام دوستان من دیشب یه درد شدید تو قسمت شکمم داشتم معده و رودم گرفته بود روز قبلش هم رفته بودم دکتر البته نه برای درد شکم برای یه ذره احساس افسردگی و بی انگیزشی خلاصه درده شدیدتر شد من هم یه قرص راینیتیدین با یه سری گیاه محلی خوردم فایده نداشت ساعت حدود 1:30 الی 2 شب بود دیدم فایده نداره سریع کیفم که نسخه دکتر با دفترچه بیمه با بقیه وسایل شخص توش بود برداشتم رفتم به سمت دارو خانه شبانه روزی تو راه که داشتم می رفتم یه پراید که سه چهار نفر با لباس شخصی توش بودند گفتن چی تو کیفت داری منم گفتم به تو چه لوازم شخصیه بعد منم گرفتم دستم پیچوندن زدنم به زور کیفمو گرفتن گفتند تو این موقع شب لپ تاپ تو کیفت داری بشین بریم کلانتری من هم که وحشت کرده بودم فکر می کردم دزد هستند داد می زدم کمک اونها هم می گفتند خفه شو ما پلیس هستیم خلاصه ما رو بردن کلانتری دیدم واقعا پلیس هستند اما اونجا هم مثل گرگ وحشی منو می زدند بعد تمام کیف وجیب هامو گشتن گفتن چرا تو خیابون اومدی این موقع شب گفتم از درد داشتم می مردم اومدم داروخونه شبانه روزی گفتند چرا تو این موقع شب تو کیفت لپ تاپ داری گفتم مگه داشتن لپ تاپ هم غیر قانونیه خلاصه گفتن برو خونتون قبلا هم با روب و وحشت اومدن خونمون بشقاب از رو پشت بوم جمع کردن و مادرم هم هل دادن افتاد زمین و رفتن من الان می خوام ازشون شکایت کنم این ها یه مشت مردم بی سواد هستند که از صد تا دزد بدترند و مثل گرگ ها وحشی می مونن من الان باید چه کار کنم اگه مشکلم هم قانونیه حل نشه یه تفنگ خریدم که اگه دوباره مزاحمت ایجاد کنن تک تکشونو بکشم

خیلی وقتا ازین موردا پیش میاد که باعث میشه از کشورمو بی قانونی هاش بدم بیاد:/
      ایشالا مشکلتون حل بشه..
      خداروشکر طرف ما ازین پلیسا تاحالا ندیدیم...ولی ازین گشت حجابا داریم،به قولی کلاغ سیاها خیلی با بی ادبی و بی شخصیتی با آدم برخورد میکنن حتی من ای که حجابم متعادله رو چندبار با مادرم گرفتن.. :troll (16):
      سطحشون پایینه و مغزشون برای عهد دایناسوره و اجیرشده هستن،مجبوریم تحمل کنیم دیگه
      ایشالا یه چند وقت دیگه تو مستند آلبرتا منو پخش میکنن براتون از تفاوتا و شباهتا میگم:troll (5):

با دلام*_*

5. Top | #5
      کاربر فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      لپ تاب و ازینجور وسایل دستت بود فکر کردن دزدی

با دلام*_*

6. Top | #6
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نصف شبی ترسیدم اینو خوندم .
      عجب روزگاری شده
      حالابهشون احتیاج داشته باشی بزنگی میمیرن تا برسن کمک ...

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahsa92 نمایش پست ها
      منم يه شب (حدود سه هفته پيش)با ماشين دنبال داروخونه شبانه روزي بودم ساعت ٣ شب با هم خونه ايم
      نگهمون داشتن كل ماشينو گشتن و كلي هم تهمت و بعدم بزور ميخواستن تست الكل بگيرن كه ديدن من خيلي بيخيال ميگم خب بگير ديگه چيزي نگفت ٤٥ديقه فقط داشت ماشينو ميگشت و ميپرسيد خونوادت كي ان و اينا

من تازه دارم میرم کلاس ایین نامه اونوقت تو ماشین میبری؟؟؟؟خعلی بدی اجوووووووو

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان من دیشب یه درد شدید تو قسمت شکمم داشتم معده و رودم گرفته بود روز قبلش هم رفته بودم دکتر البته نه برای درد شکم برای یه ذره احساس افسردگی و بی انگیزشی خلاصه درده شدیدتر شد من هم یه قرص راینیتیدین با یه سری گیاه محلی خوردم فایده نداشت ساعت حدود 1:30 الی 2 شب بود دیدم فایده نداره سریع کیفم که نسخه دکتر با دفترچه بیمه با بقیه وسایل شخص توش بود برداشتم رفتم به سمت دارو خانه شبانه روزی تو راه که داشتم می رفتم یه پراید که سه چهار نفر با لباس شخصی توش بودند گفتن چی تو کیفت داری منم گفتم به تو چه لوازم شخصیه بعد منم گرفتم دستم پیچوندن زدنم به زور کیفمو گرفتن گفتند تو این موقع شب لپ تاپ تو کیفت داری بشین بریم کلانتری من هم که وحشت کرده بودم فکر می کردم دزد هستند داد می زدم کمک اونها هم می گفتند خفه شو ما پلیس هستیم خلاصه ما رو بردن کلانتری دیدم واقعا پلیس هستند اما اونجا هم مثل گرگ وحشی منو می زدند بعد تمام کیف وجیب هامو گشتن گفتن چرا تو خیابون اومدی این موقع شب گفتم از درد داشتم می مردم اومدم داروخونه شبانه روزی گفتند چرا تو این موقع شب تو کیفت لپ تاپ داری گفتم مگه داشتن لپ تاپ هم غیر قانونیه خلاصه گفتن برو خونتون قبلا هم با روب و وحشت اومدن خونمون بشقاب از رو پشت بوم جمع کردن و مادرم هم هل دادن افتاد زمین و رفتن من الان می خوام ازشون شکایت کنم این ها یه مشت مردم بی سواد هستند که از صد تا دزد بدترند و مثل گرگ ها وحشی می مونن من الان باید چه کار کنم اگه مشکلم هم قانونیه حل نشه یه تفنگ خریدم که اگه دوباره مزاحمت ایجاد کنن تک تکشونو بکشم

لب تاپ واسه چی بردی؟؟؟منم شک کردم خوووو.خخخخ

9. Top | #9
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط خانوم دکتر نمایش پست ها

لب تاپ واسه چی بردی؟؟؟منم شک کردم خوووو.خخخخ
      من نسخه پزشک با دفترچه بیمه و سایر مدرک ها تو کیفم بود حالم خیلی بد بود وقت نکردم فقط اونها رو بردارم سریع کیفم برداشتم و بردم بعدشم مگه حمل لپ تاپ هم جرمه می ترسم فردا پس فردا بگن نفس کشیدن تو ملا عام هم جرم تو خونه بمونید همون جا نفس بکشید اخه به من گفتن چرا شب اومدی تو خیابون دیگه بیرون نیادجو خفقانی که درست کردن از هزار تا مرگ بدتر فقط اگه یه بار دیگه از این گیرها بدن با خودم می برموشون اون دنیا تا عادلانه به سزای اعمالشون برسن

10. Top | #10
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات

در مورد مشکلت که بگم برو خدارو شکر کن که پلیس بودن ، اون وقت شب اگر گیر چهارتا خف کن میوفتادی (خدایی نکرده) الآن داشتن دنبال جسدت توی رودخونه ها یا حاشیه شهر میگشتن !! شکایت قانونیت هم به هیچ جایی نمیرسه ! اگر رشوه گرفته بودن ازت یه چیزی اما کتک..... !!

حالا یه سوال دارم از شما ، جنابعالی که ساعت 2 نصفه شب رفتی بیرون و به چندتا آدم غریبه برخورد کردی و خیال کردی دزد هستند ، تنها دفاعی که از خودت تونستی بکنی جیغ و داد بوده ( که البته اینطور مواقع باید داد بزنید آتیش آتیش تا مردم بیان !!) ، حالا شما که تو این شرایط یه تیزی تو جیبت نداشتی ، چطوری تونستی اسلحه گرم پیدا کنی و فکر کنی مثل رمبو میتونی بری همرو بزنی ؟!!
      آخه من واقعا نتونستم بفهمم آخرشو شوخی نوشتید یا جدی !!

11. Top | #11
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahsa92 نمایش پست ها
      این نامردها اگه بدونن دزده که مثل موش قایم میشن جرئت گشتن ماشینو ندارن میترسن اسلحه داشته باشن فقط وقتی مردم عادی رو ببینن شیر میشن البته بهتر بگم گرگ وحشی تنها راهشم اینه که یه اسپری ش و ک ر ی یا تفنگ شکاری یا چیز مشابه ای داشته باشی در مورد شکایت هم رئیس جمهور هم که باشه میشه شکایت کرد فقط دو مسئله وجود داره 1- من الان نمی دونم باید به کجا مراجعه کنم 2-معلوم نیست تاثیر داشته باشه یا نه ولی خوب من وظیفه مو باید انجام بدم اگه مشکلم از راه قانونی حل نشد دفعه دیگه که مزاحمت ایجاد کردن از راه خودشون استفاده می کنم

12. Top | #12
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط M a s o u d نمایش پست ها
      بعضیاشون واقعا گیر میدن...
      نیدونم با خودشون چه فکری میکنن...
      یه نفر میگفت مامورین بعضی از کشور ها اهل تجاوزند اهل دست اندازی به ثروت دیگرانند امتیازات دولت مردان هم براساس اینها داده میشه

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط خانوم دکتر نمایش پست ها

من تازه دارم میرم کلاس ایین نامه اونوقت تو ماشین میبری؟؟؟؟خعلی بدی اجوووووووو
      خو من يه سال پيش گواهي ناممو گرفتم عجيجم

14. Top | #14
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      من داشتم میخوندم متنو هر لحظه منتظر بودم تا بگی شوخی کردم و جوک باشه !!!! زدن ؟؟ سوار کردن تو ماشین شخصی یا مامور با لباس شخصی ؟؟؟ شما شدیدا میتونی شکایت کنی ، اگه این اتفاق واقعا همونجوری که گفتی افتاده باشه اصلا بیخیالش نشو ، شده نامه بدی به مجلس و رئیس جمهور و ... حتما پیگیر کارت باش ، پلیس برای اقرار گرفتن هم حق زدن رو نداره چه برسه به اینکه هیچ مدرکی هم نداشته باشه !!! شما پیگیر کارات باش ، به 197 زنگ بزن بهشون قضیه رو بگو

15. Top | #15
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط کتی ملیح نمایش پست ها

خیلی وقتا ازین موردا پیش میاد که باعث میشه از کشورمو بی قانونی هاش بدم بیاد:/
      ایشالا مشکلتون حل بشه..قانون کشور ما فقط تو کتاب ها نوشته
      خداروشکر طرف ما ازین پلیسا تاحالا ندیدیم...ولی ازین گشت حجابا داریم،به قولی کلاغ سیاها خیلی با بی ادبی و بی شخصیتی با آدم برخورد میکنن حتی من ای که حجابم متعادله رو چندبار با مادرم گرفتن.. :troll (16):
      سطحشون پایینه و مغزشون برای عهد دایناسوره و اجیرشده هستن،مجبوریم تحمل کنیم دیگهتو کشورها جهان سوم بی سواد ها را برای نظام انتخاب می کنن که هر چی دستور دادن نه نگن یه بار یه صحنه یکی از دوستام تو شیراز دید واقعا از غیرت و ابهت ایرانی که فکر می کردم فراموش شده خوشم اومدیه نفر با نامزدش ومادر نامزدش و برادرش و چند تا از اشناهاش تو خیابان دارن میرن یکی از گشت ها به حجاب نامزدش گیر میده و به زور یه پلیس زن و دو تا پلیس مرد میگرنش که با خودشون ببرنش دختر هم تو خیابون میکشن و داد وفریاد میکنه به رگ غیرت اقا داماد بر می خوره و پلیس زنه رو میزن که تو خیابون و دوتا پلیس مرد هم چهار پنج نفر از همراهای داماد میگرن تا می خوره میزنن می گفت پلیس زن که افتاد زمین چادر و حجاب پلیس زنگ برداشت نامزدش اومد گفت بس دیگه کشتیش دیگه رفتند اون پلیس ها مرد هم اون قدر زدن که بعد رفتنشون نمی تونستن تکون هم بخورن
      ایشالا یه چند وقت دیگه تو مستند آلبرتا منو پخش میکنن براتون از تفاوتا و شباهتا میگم:troll (5):
      ایشالا البته اگه شانس بیارید و سانسور نشید
      ویرایش توسط hero93 : 06 تیر 1394 در ساعت 11:19 دلیل: حذف کلمه فقط

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن