در ضمن اگه زدنت تا آثار زدن از روی بدنت رفع نشده برو شکایت کن و برو پزشک قانونی تا تایید کنه که زدنت
در ضمن اگه زدنت تا آثار زدن از روی بدنت رفع نشده برو شکایت کن و برو پزشک قانونی تا تایید کنه که زدنت
سلام.
تازه من شنیدم همه ی این ها که تو فیلم ها نشون میده میان و کلی تحقیق میکنن فقط توی فیلمهاست.تو واقعیت اگه پول به حسابشون نریزی اصلا پیگیری نمیکنن.تو گزارشاتشون هم که تو اینترنت میخونم نوشته بعد از مراجعه فردی به پلیس آگاهی به خاطر فلان کار و با توجه به اینکه قبلا هم افراد متعددی!در رابطه با این موضوع به پلیس آگاهی مراجعه کرده بودن،موضوع مورد نظر در دست بررسی قرار رفت.
یعنی میمیرن همون اول پیگیری کنن.حتما باید چندین نفر گرفتار بشه .
سو تفاهم نشه.هستن افراد زیادی که جونشون رو واسه انجام وظیفشون ،واسه مردمشون دادن.مخصوصا شهدایی که تو مرزها واسه امنیتمون جونشون رودادن.نوکر همشونم هستیم!
گوش دادن به هر حرفی نمی صرفه
رادیو زندگی رو موج منفی نمی چرخه
متنو که خوندم فک کردم داری شوخی می کنی ولی .....
داداش توی ما رمضون تا صب همه جا وازه اینجا که تا صب هر کاری بکنی کسی نیست کاریت داشته باشه حالا شما ایالت کالیفرنیا هستی نمیدونم اونجا مامورین چه فازی دارن که اومدن اینطوری بهت گیر دادن
تا قبل ماه رمضون زیاد گیر میدن قبول دارم ولی اگه گیر هم بدن نمیان بگیرن یارو رو بزنن حالا چطوری شما رو گرفتن زدن نمیدونم فازشون چیه ( شکایت کنی صدات به ی جا میرسه )
تفنگ خریدی ؟ داداش مگه تگزاسه اسلحه بگیری ادم بکشی
به همین رویه پیش بری به ماه عسل هم میرسی
( کلا حرفم همین بود که توی ماه رمضون تا صب توی خیابونا دختر و پسر با فاصله 1mm از هم راه میرن کسی کارشون نداره حالا قضیه شما چیه نمیدونم ؟ )
( عزیز امیدوارم اگه توی متن جایی شوخی کردم ناراحت نشی فقط شوخی بود )
طمع به خاک فرو می برد حریصان را
ز حرص بر سر قارون رسید آنچه رسید
درود بر دل من باد کز ستم کیشان
ستم کشید ولی بار منتی نکشید
ویرایش توسط Adam Hart : 06 تیر 1394 در ساعت 12:11
تا صبح همه جا بازه من شب حالم به هم خورد اگه تا صبح هم صبر می کردم معلوم نبود زنده بمونم بعدشم توهمین ماه رمضون چند نفر که مسافر بودن به خاطر روزه خواری شلاق زدن
اگه تا یکی دو سال دیگه نکشمشون میرم کالیفرنیا اونجا دقیقا هم از نظر علمی و هم آزادی برای زندگی کردن برای من ایده ال برای من وخیلی ها شهر ارزوهاست نه مثل اینجا جهنم
این در حالی است که قانون اساسی آمریکا به همه شهروندان این کشور اجازه تملک و حمل سلاح را داده است و تلاشهای پیشین برای محدود کردن این مسئله در کنگره شکست خورده است.
مجلس سنای آمریکا بعدازظهر روز چهارشنبه به وقت محلی با ۵۴ رای مخالفن در مقابله ۴۶ رای موافق با طرح ارائه شده به وسیله نمایندگان دو حزب جمهوریخواه و دموکرات برائ شدت بخشیدن به بررسی سوءپیشینه خریداران سلاح مخالفت کرد و این در حالی بود که تصویب این لایحه به ۶۰ رأی موافق نیاز داشت.
ممنون از نظرتون اما تو واقعیت چیز دیگه است به نظر من تو دنیایی که نتوان مردانه زیست مردانه مردن زندگیست
انصافا شما کجا زندگی میکنین انقدر بهتون گیر میدن ؟ روزه خواری کردن و شلاق زدن؟! مگه میشه ؟ مگه داریم؟
اینجا هرکی راه میره ی بطری اب مدنی دستشه ( فک کنم مده ) داره میخوره هیچ کی هم کاریش نداره بخواین شلاق بزنن 50 % تهرانو باید شلاق بزنن
بازم دم مجلس خودمون گرم بازم ی ذره هوا مردمو داره مجلس اونا که هوا گانگسترا رو داره
مجلس این امریکایی ها همین کارا رو کرده یارو میاد تو سینما ی بمب میزاره 50 نفر میرن رو هوا
ما که بخیل نیستیم شما رفتی کالیفرنیا خوش بگذرون و ازادی داشته باش مارو هم دعا کن
من و امثال من هم میمونیم تو ایران خوش میگذرونیم ( آزادی هم که تو ایران پسرا دارن ولی دخترا خیلی کم )
به هر حال خوش بگذره
طمع به خاک فرو می برد حریصان را
ز حرص بر سر قارون رسید آنچه رسید
درود بر دل من باد کز ستم کیشان
ستم کشید ولی بار منتی نکشید
ویرایش توسط Adam Hart : 06 تیر 1394 در ساعت 12:47
سلام
دوست عزیز ما فامیلمون قاضیه زنگ زدم بهش گفتم قضیه رو شما می تونی با 3 موضوع خیلی جدی اونا رو شکایت کنی که زیر می نویسمشون
1)مزاحمت بدون دلیل و مدرک
2)ضرب و شتم بازم بدون دلیل
3)بی احترامی بازم بدون دلیل به مادرتون(چون کلا مادر در دستگاه قضا مقدس نامبرده میشه)
ضمنا در شکایتت هر 3 موضوع رو بنویس نه برای هر کدوم یک شکایت جدا
داداش من سرم درد میکنه واسه این چیزا اگه من بودم پدرشون رو در میاوردم حتما برو دادگستری شکایت کن
موفق باشی
عجب غلطی کردیم از نوراباد ممسنی اومدیم اردکان استان فارس اخرش نفهمیدم دین برای ایجاد ارامش یا سلب ارامش هرچند ماه یک بار از دیوار خونه مردم میان بالا بشقاب ها رو با ایجاد وحشت می دوزدند تو ماه محرم هم یه هیئتی دارن به نام کولولی از بس تبل میزنن ادمو دیونه میکنن بلندگو مسجد هم که یه روز نشده رو حالت سایلنت باشه ما یه چند هفته دیگه میریم از اینجا خوشا به سعادت اون هایی که تو شهرهایی زندگی میکنن که نیروی انتظامی سرش تو لاک خودشه نه تو حاشیه
بله.روزه خواری شلاق داره، پارسال که یادمه سرتاسر شهرمون بنرهاشو زده بودن.عددشو یادم نیست یا 44 تاست یا 64تا. واسه خودشون یه اعداد مقدس دارن برای زجر دادن.
برای امسال هنوز که هنوزه وقت نکردم برم بیرون و دقت کنم که بنرها هست یا نه. شمال هم زندگی میکنیم،مرکز مازندران.
دایی منو پارسال همون اوایل ماه رمضون تو ماشینش داشت پفیلا میخورد گرفتن
البته به حدود صد تومن جریمه ختم شد
با دلام*_*
نه دیگه هر چبزی حد واسط ش خوبه افراط و تفریط خوب نیست تو ایالت کالیفرنیا به خصوص شهر لس انجلس هم وطنان ایرانی زیاد هست بعدش دوتا از صنعت های معرف کالیفرنیا یکی کامپیوتر که غول های کامپیوتری مثل.ibm. apple,google.ibm.microsoft ,facebook,وهمین واتس اپ و وایبر +صنعت مهم (می)سازی انگورهای ما رو میبرن اونجا تقویت می کنند
نگاه تو ناز داره شراب شیراز داره
می خور، که ز دل کسرت و غلت ببرد،
اندیشه هفتاد و دو ملت ببرد.
پرهیز مکن ز کیمیا ای، که از او،
یک جرعه خوری هزار علت ببرد. یا یه جای دیگه میه ساقی بریزم باده که بنیاد عمر بر باد است
اینها هم علاوه بر اسحله جز نمک های زندگی هستند
حکم حکومتی:هیچ شخص حقیقی و حقوقی اجازه نداره وسایل شخصی شما شامل گوشی موبایل و لپ تاپ و.... رو در خیابان بازرسی و بررسی کنه بدون اجازه از شما اما تو باور نکن
مشاور
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)