1) عزیز مشکل من اینه شیش ساعت گشتم لینک پیدا کردم که کسی نیاد بگه بدون مدرک حرف زدی حالا شما حتی نیومدی زحمت به خودتون بدی اون لینکی گذاشتمو نگاه کنی بعد بیای نظر بدی اگه اونو میدیدی میفهمیدی مسئولای فدراسیون والیبال رفتن استقبال نه مردم عادی
بعدش هم دوست عزیز شما دایه مهربان تر از مادری ؟ خود مسئولای امریکایی اعتراض نکردن چرا سرود ملی امریکا پخش نشد انوقت شما ....
.gif)
عجب ( بعدش هم اینکه توی هیچ جای دنیا نمیان متن سرود ملی کشور های دیگه رو بخونن و این فقط مال ایران نیست و فقط اهنگ سرود ملی رو میزارن بزنه )
3) همون طور که گفتم من این متنو از نت برداشت و کپی کردم اینجا به خاطر اینکه دیدم اینجا دایه مهربان تر از مادر خیلی داریم و خودم ی سری لینک بهش اضاف کردم که نگن بی مدرک حرف زدی و این نشون دهنده این نیست که من موافق 100% متن بالا باشم من خودم هم در مورد اتش زدن مثل شما هنوز قانع نشدم
بعد شما به عنوان حامی امریکا میتونی بگی من مسلمون چه برداشتی میتونم داشته باشم از اتش زدن قرآن و کشیدن کاریکاتور پیامبرم ؟
4) حداقل انتظارم از ی ایرانی این بود که لا اقل توی این مورد از امریکا حمایت نکنه متاسفم برای شما یعنی واقعا داری از ساخت فیلمی مثل 300 حمایت میکنی فقط میتونم برات تاسف بخوردم
واقعا اظهار تاسف رو برای خودم میزارم که تو کشورم عده ای هستن که هر روز دم از داریوش و کوروش و سلسله هخامنشیان میزنن ولی برای نشون دادن حمایت خودشون از امریکا حاضرن حتی همین سلسه هخامنشیان و خشایار شاه هم زیر سوال ببرن
واقعا متاسفم برا خودم