X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 8 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 108
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Adam Hart نمایش پست ها
      1) عزیز مشکل من اینه شیش ساعت گشتم لینک پیدا کردم که کسی نیاد بگه بدون مدرک حرف زدی حالا شما حتی نیومدی زحمت به خودتون بدی اون لینکی گذاشتمو نگاه کنی بعد بیای نظر بدی اگه اونو میدیدی میفهمیدی مسئولای فدراسیون والیبال رفتن استقبال نه مردم عادی
      بعدش هم دوست عزیز شما دایه مهربان تر از مادری ؟ خود مسئولای امریکایی اعتراض نکردن چرا سرود ملی امریکا پخش نشد انوقت شما .... عجب ( بعدش هم اینکه توی هیچ جای دنیا نمیان متن سرود ملی کشور های دیگه رو بخونن و این فقط مال ایران نیست و فقط اهنگ سرود ملی رو میزارن بزنه )

3) همون طور که گفتم من این متنو از نت برداشت و کپی کردم اینجا به خاطر اینکه دیدم اینجا دایه مهربان تر از مادر خیلی داریم و خودم ی سری لینک بهش اضاف کردم که نگن بی مدرک حرف زدی و این نشون دهنده این نیست که من موافق 100% متن بالا باشم من خودم هم در مورد اتش زدن مثل شما هنوز قانع نشدم
      بعد شما به عنوان حامی امریکا میتونی بگی من مسلمون چه برداشتی میتونم داشته باشم از اتش زدن قرآن و کشیدن کاریکاتور پیامبرم ؟

4) حداقل انتظارم از ی ایرانی این بود که لا اقل توی این مورد از امریکا حمایت نکنه متاسفم برای شما یعنی واقعا داری از ساخت فیلمی مثل 300 حمایت میکنی فقط میتونم برات تاسف بخوردم

واقعا اظهار تاسف رو برای خودم میزارم که تو کشورم عده ای هستن که هر روز دم از داریوش و کوروش و سلسله هخامنشیان میزنن ولی برای نشون دادن حمایت خودشون از امریکا حاضرن حتی همین سلسه هخامنشیان و خشایار شاه هم زیر سوال ببرن
      واقعا متاسفم برا خودم
      خیلی برداشتهای سطحی و بی ربطی از حرفای من داشتی...خدا کنه در مورد بقیه هم اینطوری برداشت نکنی...
      1-زحمت کشیدی مستند و مستدل حرف زدی دمتم گرم...
      من نگفتم مردم عادی رفتن استقبال!!! من گفتم اینا که تو تهران کشت و گذار میکردن تحت تاثیر رفتار دوستانه مردم (عادی) ایران قرار گرفتن نه مسئولین..!
      چرا مسولای آمریکایی هم اعتراض کردن, فدراسیون والیبال هم اعتراض کرده, اینام به خاطر جلوگیری از محرومیت مجبور شدن بگن بلندگو خراب بوده!!!
      چقد اطلاعاتت ناقصه مرد مومن...خوب سرود ملیو پخش نکردن یعنی آهنگشو پخش نکردن دیگه برادر من...والیبالو از تلویزیون ندیدی تو..؟!!

3-من حامی آمریکا نیستم, دارم منطقی حرف میزنم...مگه من گفتم آتیش زدن قرآن و کاریکاتور کشیدن از پیامبر کار درستیه..؟!
      اگرچه آتیش زدن قرآن و کاریکاتور کشیدن از پیامبر ربطی به ایران 80میلیونی نداره یلکه مربوط به جامعه 1.5میلیاردی مسلمانان جهانه...که البته آتیش زدن قرآن در راستای نشون دادن تنفرشون نسبت به مسلموناییه که انواع و اقسام ترورهارو تو آمریکا و جاهای دیگه دنیا انجام دادنو دارن انجام میدن...کاریکاتور کشیدنشونم در راستای آزادی بیانه...(که البته هر دو کار غلطی هستن)

4-تو دیگه کی هستی...!!!!مگه من گفتم آفرین دمشون گرم فیلمی ساختن که تاریخ 8000ساله ایرانو باهاش زیر سوال ببرنو بهترین نسل ایرانیانو توش یه مشت ابله خونخوار نشون بدن..؟!
      گفتی فیلم 30 رو ساختن منم گفتم به این دلیل ساختن...من دلیلشو گفتم درستی یا نادرستی کارشونو مطرح نکردم...

شما همین متاسف باش برا خودت...به این امید که باعث پیشرفتت بشه...

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط زهرا74. نمایش پست ها
      موسسه آمریکایی نشنال ژئوگرافیک در آخرین اطلاعیه خود برای یک مسابقه عکاسی، اعلام کرده، عکاسان ایرانی نمی توانند در این مسابقه شرکت کنند.
      انشاالله الان میدونید تحریم همه جانبه که ایرانو به زانو درآورده یعنی چی...
      تحریم فقط دارو و حساب بانکی نیست...تحریم علمی هم شدیم و به خاطر همین از بعضی کشورای همسایه تو علم و پیشرفت عین چی عقب افتادیم...

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط زهرا74. نمایش پست ها
      موسسه آمریکایی نشنال ژئوگرافیک در آخرین اطلاعیه خود برای یک مسابقه عکاسی، اعلام کرده، عکاسان ایرانی نمی توانند در این مسابقه شرکت کنند. مجله مهر: در اطلاعیه این موسسه آمده است مشارکت عکاسان از کوبا، ایران، کره شمالی، سودان و سوریه در این مسابقه ممنوع بوده و به دنبال آن برگزاری این مسابقه در این کشورها نیز منع می شود......
      البته فقط ایران نبود اینا هم تو لیست تحریم هستند :

-دو ایالت آمریکا (ورمونت و نیوجرسی)
      -کانادا (ایالت کبک)
      -سوریه
      -سودان
      -کوبا
      -کره شمالی

البته وقتی بانک ها تحریم هستند اگر عکاسی از ایران یا مثلا کره شمالی برندهبشه نمیتونند پولشو پرداخت کنند چون از طرف خزانه داری محکوم میشن.
      مثله همون قضیه مجید سعیدی که 3700 دلار تو ی مسابقه ایی برده بود.

جزییات بیشتر

دوستان وطن پرست و نپرست هم بهتره کلاشون توهم نره برین فیسدوغ یک گروه بزنین تا دلتون میخاد بحث کنین!

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nakayama نمایش پست ها
      خیلی برداشتهای سطحی و بی ربطی از حرفای من داشتی...خدا کنه در مورد بقیه هم اینطوری برداشت نکنی...
      1-زحمت کشیدی مستند و مستدل حرف زدی دمتم گرم...
      من نگفتم مردم عادی رفتن استقبال!!! من گفتم اینا که تو تهران کشت و گذار میکردن تحت تاثیر رفتار دوستانه مردم (عادی) ایران قرار گرفتن نه مسئولین..!
      چرا مسولای آمریکایی هم اعتراض کردن, فدراسیون والیبال هم اعتراض کرده, اینام به خاطر جلوگیری از محرومیت مجبور شدن بگن بلندگو خراب بوده!!!
      چقد اطلاعاتت ناقصه مرد مومن...خوب سرود ملیو پخش نکردن یعنی آهنگشو پخش نکردن دیگه برادر من...والیبالو از تلویزیون ندیدی تو..؟!!

3-من حامی آمریکا نیستم, دارم منطقی حرف میزنم...مگه من گفتم آتیش زدن قرآن و کاریکاتور کشیدن از پیامبر کار درستیه..؟!
      اگرچه آتیش زدن قرآن و کاریکاتور کشیدن از پیامبر ربطی به ایران 80میلیونی نداره یلکه مربوط به جامعه 1.5میلیاردی مسلمانان جهانه...که البته آتیش زدن قرآن در راستای نشون دادن تنفرشون نسبت به مسلموناییه که انواع و اقسام ترورهارو تو آمریکا و جاهای دیگه دنیا انجام دادنو دارن انجام میدن...کاریکاتور کشیدنشونم در راستای آزادی بیانه...(که البته هر دو کار غلطی هستن)

4-تو دیگه کی هستی...!!!!مگه من گفتم آفرین دمشون گرم فیلمی ساختن که تاریخ 8000ساله ایرانو باهاش زیر سوال ببرنو بهترین نسل ایرانیانو توش یه مشت ابله خونخوار نشون بدن..؟!
      گفتی فیلم 30 رو ساختن منم گفتم به این دلیل ساختن...من دلیلشو گفتم درستی یا نادرستی کارشونو مطرح نکردم...

شما همین متاسف باش برا خودت...به این امید که باعث پیشرفتت بشه...
      1) اره عزیز ما سطح برداشتمون بسیار سطحی و ابتدایی هست ما به شما نمی خوریم
      عزیز تهران گردی امریکا اصن چه ربطی داره به توضیحات بالا اصن متن جان من خوندی دوست عزیز ؟
      بعدش شما میتونی مدرک بیاری که مسئولین امریکا اعتراض کرده باشن ؟
      عزیز شما اشتباه میکنی اونی که اطلاعاتش ناقصه شما هستی نه من
      من توی جفت بازی توی استادیوم بودم و توی جفتشون اهنگ سرود ملی امریکا پخش شد و فقط اعتراض مسئولین fivb به این بود که چرا سرود ملی ایران با متنش خونده شد مال امریکا فقط اهنگش گذاشته شد
      2) من هم با همین استدلال شما جواب میدم اتیش زدن پرچم امریکا نشون دهنده نفرت مردم ایران از امریکا هست و نشون دهنده اینه که مردم ایران از جنایت های امریکا توی امریکا ناراضی ان ( گرچه کار غلطیه)
      3)واقعا نمیتونم از این متنت هیچ برداشتی بکنم جزء طرفداری از فیلم 300 <<عذر میخوام انتظار دارین دشمن با دشمن خودش چیکار کنه..؟براش از نظر اقتصادی زمینه پیشرفت مهیا کنه و فیلمایی در تعریف و تمجید ازشون بسازه؟>>
      من که به شخصه هیچ برداشتی از متنه شما نمیتونم داشته باشم جزء توجیح ساختن فیلم 300 و حمایت از اون
      طمع به خاک فرو می برد حریصان را

ز حرص بر سر قارون رسید آنچه رسید

درود بر دل من باد کز ستم کیشان

ستم کشید ولی بار منتی نکشید

5. Top | #20
      در انتظار تایید ایمیل

khejalati
      نمایش مشخصات
      ما ک از دولت آمریکا خوشمون نمیاد!
      فقط از مردم و فیلم هاشون اهنگ هاشون شهر هاشون حوشمون میاد!
      از حرفای آخرتون خوشم نیومد!! این چ جرفیه؟؟؟ مردم امریکا بخاطر دولتشون باید شریک جرم محسوب بشن؟؟
      من طرفداریشونو نمی کنم ولی این حرفاتون زیاد جالب نبودن ولی هر کی عقیده ایی داره و من به عقاید شما اجترام میذارم
      ویرایش توسط Sarah B : 03 تیر 1394 در ساعت 11:55

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Sarah B نمایش پست ها
      ما ک از دولت آمریکا خوشمون نمیاد!
      فقط از مردم و فیلم هاشون اهنگ هاشون شهر هاشون حوشمون میاد!
      از حرفای آخرتون خوشم نیومد!! این چ جرفیه؟؟؟ مردم امریکا بخاطر دولتشون باید شریک جرم محسوب بشن؟؟
      من طرفداریشونو نمی کنم ولی این حرفاتون زیاد جالب نبودن ولی هر کی عقیده ایی داره و من به عقاید شما اجترام میذارم
      نمیدونم مخاطب حرفاتون من بودم یا نه ولی
      اولا من شخص خاصی رو خطاب قرار ندادم بعدش من هم مثل شما از سیاستمداراشون بد میاد و گرنه نصف شخصیت های مورد علاقم امریکایی هستن
      در ضمن من هیچ جا با هیچ عنوانی نگفتم مردم امریکا بخاطر دولتشون باید شریک جرم محسوب بشن
      طمع به خاک فرو می برد حریصان را

ز حرص بر سر قارون رسید آنچه رسید

درود بر دل من باد کز ستم کیشان

ستم کشید ولی بار منتی نکشید

7. Top | #22
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط moho نمایش پست ها
      بنده که یک فرد رادیکال نیستم ، من هم مثل خیلی ها عاشق کشورم ، انقلاب و دین و مذهبم هستم...من نمی گم جواب توهین آمریکایی ها رو ندیم !!من می گم با الگوبرداری از اهل بیت و شاگردان و رهروان طریق این عزیزان ، جوابشونو بدیم یعنی در عوض توهین ، توهین نکنیم . همه ما (حکایت توهین به مالک اشتر نخعی (رض) در بازار) و صد ها مورد از این دست را شنیده ایم ... آیا خوب بود مالک اشتر در عوض ان کار شایسته اش یه چکیده بخوابونه زیر گوش اون مرد یا با شمشیر اون مرد رو بکشه؟؟هرگز!!! یک محب اهل بیت ، باید کریمانه با دشمنانش برخورد کنه...اگه ما هم مثل آمریکایی ها رفتار کنیم دیگه چه فرقی بین ما و اون ها است؟؟؟الان همین قضیه اگه به گوش یه آمریکایی برسه حتما با خودش میگه همه ی اون چیزهایی که در مورد ایرانی ها گفته میشه مثل بی فرهنگی و ... ، درسته!!!.آیا به نظر شما این خوبه؟؟؟در حالی که ما می تونستیم با چند کار فرهنگی شخصیت ملت خودمون رو اون طور که واقعا هست ، مثبت جلوه بدیم؟؟
      چرا كسي نميگه كه وقتي اومدن با گل ازشون استقبال كرديم ؟؟؟
      چرا سرمربي آمريكا از ايران تعريف كرد ؟؟؟
      نبايد به خاطر يه اشتباه ، كل محاسنو زير سوال ببريم...

به نظرم به بحثا خاتمه بديم ،

8. Top | #23
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات

موفق باشید

هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی

Sina
      CEO of Iramrich

by the way here's my channel : @MrRich

9. Top | #24
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ایران کشوری که دختری رو به علت دینش از ادامه تحصیل منع میکنه بعد میاد و آتش زدن قرآن اعتراض میکنه ....
      شادان شیرازی دختری بهایی که رتبه 113 کنکور ریاضی و فیزیک را کسب کرد بخاطر دینش از ادامه تحصیل منع شد ....هر وقت به بقیه احترام گذاشتی میتونی توقع احترام داشته باشیظ
      [صحنه ی ما غزل پوش
      صدا صدای گوگوش ....

10. Top | #25
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      شما الان اومدی مثلا یه حرکت متفاوت بزنی غافل از اینکه .. !

ظاهرا اونی که متنو نخونده خودتی

100% با متن موافق نیستی ؟ پس واسه چی گذاشتیش ؟

تا دیدی 4نفر با استدلال حرف زدن میگی منم خودم موافق نیستم و ...

بیخیال بابا من به شخصه تو آینه مخمل ندیدم پشت گوشم دوست مطلع !
      بگو دیگه چرا پرواز نمیکنی ؟ تو دیگه زیباترین پروانه ای ؟

11. Top | #26
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sam-n نمایش پست ها
      ایران کشوری که دختری رو به علت دینش از ادامه تحصیل منع میکنه بعد میاد و آتش زدن قرآن اعتراض میکنه ....
      شادان شیرازی دختری بهایی که رتبه 113 کنکور ریاضی و فیزیک را کسب کرد بخاطر دینش از ادامه تحصیل منع شد ....هر وقت به بقیه احترام گذاشتی میتونی توقع احترام داشته باشیظ
      سام عزیز:
      به آتش زدن قرآن ،من (شخصیتی حقیقی) که یک مسلمان هستم و در ایران زندگی میکنم اعتراض دارم ... چه ربطی به ایران داره ...

تازه کسی ایران رو بدون اشتباه فرض نکرده داداش

12. Top | #27
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط payam74 نمایش پست ها
      سام عزیز:
      به آتش زدن قرآن ،من (شخصیتی حقیقی) که یک مسلمان هستم و در ایران زندگی میکنم اعتراض دارم ... چه ربطی به ایران داره ...

تازه کسی ایران رو بدون اشتباه فرض نکرده داداش
      من بارها گفتم شاید بیش از 100 بار در انجمن گفتم ... در آمریکا حسن اللهیاری تبلیغ شیعه میکنه...شیخ الراشد تبلیغ سنی میکنه ... کمونیست ها میرن قرآن رو به عنوان فاجعه بشری یاد میکنن و آتیشش میزنن...هر حرکت در آمریکارو نباید به پای دولت آمریکا گذاشت
      اصلا دموکراسی یعنی همین ...یعنی هرکس هر کاری که میخواد انجام بده مثلا شما برو تو آمریکا تورات آتیش بزن کسی هیچ کاری بهت نداری چون شما در اونجا از آزادی بی قید و شرط برخورداری و میتونی به هر اعتقاد دوست داشته باشی عشق بورزی و یا توهین کنی
      [صحنه ی ما غزل پوش
      صدا صدای گوگوش ....

13. Top | #28
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      مشکل دولت امریکا اسلامه نه ایران چون ایران هم قدرتکند ترین کشور اسلامی هست که هیچ وقت از دینش جدا نمیشه ()بماند بعضی ها دین رو زیر سوال بردن به خاطر همین دشمنهایرانه مطمین باشید مشکل اونا اسلامه نه ایران این رو هم خوب میدونن که ما هیچ وقت دست از خدا و دینمون بر نمیداریم

14. Top | #29
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من بارها گفتم شاید بیش از 100 بار در انجمن گفتم ... در آمریکا حسن اللهیاری تبلیغ شیعه میکنه...شیخ الراشد تبلیغ سنی میکنه ... کمونیست ها میرن قرآن رو به عنوان فاجعه بشری یاد میکنن و آتیشش میزنن...هر حرکت در آمریکارو نباید به پای دولت آمریکا گذاشت
      اصلا دموکراسی یعنی همین ...یعنی هرکس هر کاری که میخواد انجام بده مثلا شما برو تو آمریکا تورات آتیش بزن کسی هیچ کاری بهت نداری چون شما در اونجا از آزادی بی قید و شرط برخورداری و میتونی به هر اعتقاد دوست داشته باشی عشق بورزی و یا توهین کنی
      عقل و فهم ما به ما میگه توهین به دیگران کار نادرستیست .. حالا شما فکر میکنید کار درستیت جای بحث داره
      .. پس هر نظامی که ان آزادی را به دیگران بدهد که به مقدسترین کتاب ما توهین کند مخالفیم و به آن حکومت اعتراض می کنیم.

15. Top | #30
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      من بارها گفتم شاید بیش از 100 بار در انجمن گفتم ... در آمریکا حسن اللهیاری تبلیغ شیعه میکنه...شیخ الراشد تبلیغ سنی میکنه ... کمونیست ها میرن قرآن رو به عنوان فاجعه بشری یاد میکنن و آتیشش میزنن...هر حرکت در آمریکارو نباید به پای دولت آمریکا گذاشت اصلا دموکراسی یعنی همین ...یعنی هرکس هر کاری که میخواد انجام بده مثلا شما برو تو آمریکا تورات آتیش بزن کسی هیچ کاری بهت نداری چون شما در اونجا از آزادی بی قید و شرط برخورداری و میتونی به هر اعتقاد دوست داشته باشی عشق بورزی و یا توهین کنی
      عزیزم اونا چون به خدا ارزش قایل نیستن این کار هارو میکنند شما کتاب یه نویسنده رو اتیش بزنید هواداراش میریزن سرت و.... اینا دارن کتاب خدا رو اتیش میزنن کتاب خدا دقت کن کتاب خدا رو دارن به اونایی که خدا رو دوست دارن توهین میکنن

صفحه 2 از 8 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن