خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 8 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 108
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات

حامیان ایالات متحده خسته نباشید !

بعد از بازی والیبال ایران وامریکا حرف هایی مطرح شد:
      متن شایعه :
      همیشه مرگ برکشوری گفتیم وپرچم کشوری را سوزاندیم که نه پرچممان را سوزاندند نه مرگ بر ما فرستادند ، بلکه بازیکنانش به حرمت روزه داران ایرانی تا قبل از اذان با اینکه بطری آب کنارشان بود آب ننوشیدند. ولی ما سرود کشورشان را پخش نکردیم. پاسخ شایعه :1: مسئولین ایرانی رسم مهمان نوازی را به نحو احسنت در حق امریکایی ها مراعات کردند وبا دست گل به پیشواز امریکایی ها رفتند و امریکایی ها هم با عملکردی جوانمردانه به این مهمان نوازی ایرانیان پاسخی انسانی و شایسته دادند .استقبال گرم ایران و شگفت زدگی آمریکایی ها (ویدئو)
      استقبال گرم ایران و شگفت زدگی آمریکایی ها (ویدئو) - والیبال ایران

2: همچنان که رهبرعظیم الشأن انقلاب بارها اعلام فرمودند ما با مردم آمریکا دشمنی نداریم ، بلکه نشانه خشم علیه سیاست‏هاى استکبارى و ظالمانه آمریکا مى‏باشد و پرچم امریکا به عنوان نماد و سمبل نظامى مستکبر و زورگو و خائن به حقوق بشر مورد نفرت همه ملل ستمدیده مى‏باشد.

ما با ملت آمریکا دشمنی نداریم با استکبار مخالفیم

3: آتش زدن پرچم امریکا یا انگلیس حاوى این پیام براى مردم این کشورهاست که بدانند دولتمردان آنها حیثیت و اعتبار بین‏المللى‏شان را لکه‏دار کرده‏اند، لاجرم بکوشند که با دقت در انتخاب رهبرانشان و اعتراض به عملکردها آنان موجبات تغییرات اساسى در سیاست خارجى ایالات متحده پدید آورند.

4:بله، امریکایی ها پرچم ما را آتش نمی‌زنند، اما قرآن ما، شهرهای ما، کشور ما، منافع ما، مقامات ما و ملت ما را مستمراً به آتش می‌کشند. فیلم “300” میسازند فیلمی که در وحشی گری ، غارتگری و هیولا صفت نشان دادن ایرانیان از هیچ تلاشی دریغ نکرد، مشاور و حامی اصلی مالی اوباما مردم ایران را «حرام‎زاده» خطاب کرد، محور شرارت خواندن ایران و تهدید ایران به حمله‏ى نظامى وتحریم اقتصادی ایران و…
      توهین بی‎سابقه دموکرات‎ها به مردم ایران از زبان مشاور یهودی اوباما
      توهین بی‎سابقه دموکرات‎ها به مردم ایران از زبان مشاور یهودی اوباما

فیلم اتش زدن قران از سایت یوتیوب

فهرست بیش از 100 جنایت و دخالت آمریکا در کمتر از یک قرن
      خبرگزاری بین المللی تسنیم - فهرست بیش از 100 جنایت و دخالت آمریکا در کمتر از یک قرن

لیست سیاه جنایات آمریکا در صد سال اخیر
      جبهه جهانی مستضعفین - لیست سیاه جنایات آمریکا در صد سال اخیر

5: با توجه به ابعاد وسیع توطئه‏هاى آمریکا علیه ملت ایران، یکى از راه‏هاى نشان‏دادن خشم ملت ایران و اعتراض نسبت به سیاست‏هاى استکبارى آمریکا، آتش زدن پرچم این دو کشور مى‏باشد. نتیجه این حرکت یکى از دو چیز است:
      1- یا مردم آمریکا حامى سیاست‏هاى ظالمانه راهبرانشان هستند، بنابراین مردم آمریکا با توجه به نقش آنها در انتخاب دولتمردان خود شریک جرم محسوب مى‏شوند و در مقابل جنایات دولتمردان خود و تضییع حقوق ملل مظلوم جهان توسط آمریکا مسؤول مى‏باشند. پس اگر توهین به آنان نیز تلقى شود نابجا نیست.
      2- یا آنان حامى چنان سیاست‏هایى نیستند و مسیر خود را از سیاستمداران جدا مى‏دانند، لاجرم این مسأله به معناى توهین به آنان نیست.
      ������6: شبکه سه سیما شبکه داخلی و مربوط به ایرانیان داخل کشور می باشد، درنتیجه پخش سرود ملی امریکا درصدا وسیما چه درست باشد چه غلط، قانونا الزام آور نیست ومصلحت سنجی این موضوع بر عهده ی مدریت صداوسیما است ک ه اجازه ی پخش سرود ملی امریکا داده بشود یا نشود .
      ولی مسئله ی عجیب وغریب این است که گویا عده ای دایه ی مهربان تر از مادر شده اند؟!

از چی دارین دفاع میکنید ؟ از کی ؟ متاسفم براتون که اسم ایران انقدر براتون کوچیک شده

طمع به خاک فرو می برد حریصان را

ز حرص بر سر قارون رسید آنچه رسید

درود بر دل من باد کز ستم کیشان

ستم کشید ولی بار منتی نکشید

ویرایش توسط Adam Hart : 02 تیر 1394 در ساعت 23:44

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Adam Hart نمایش پست ها
      بعد از بازی والیبال ایران وامریکا حرف هایی مطرح شد:
      ������ متن شایعه :
      همیشه مرگ برکشوری گفتیم وپرچم کشوری را سوزاندیم که نه پرچممان را سوزاندند نه مرگ بر ما فرستادند ، بلکه بازیکنانش به حرمت روزه داران ایرانی تا قبل از اذان با اینکه بطری آب کنارشان بود آب ننوشیدند. ولی ما سرود کشورشان را پخش نکردیم.������ پاسخ شایعه :������1: مسئولین ایرانی رسم مهمان نوازی را به نحو احسنت در حق امریکایی ها مراعات کردند وبا دست گل به پیشواز امریکایی ها رفتند و امریکایی ها هم با عملکردی جوانمردانه به این مهمان نوازی ایرانیان پاسخی انسانی و شایسته دادند .������استقبال گرم ایران و شگفت زدگی آمریکایی ها (ویدئو)
      استقبال گرم ایران و شگفت زدگی آمریکایی ها (ویدئو) - والیبال ایران

������2: همچنان که رهبرعظیم الشأن انقلاب بارها اعلام فرمودند ما با مردم آمریکا دشمنی نداریم ، بلکه نشانه خشم علیه سیاست‏هاى استکبارى و ظالمانه آمریکا مى‏باشد و پرچم امریکا به عنوان نماد و سمبل نظامى مستکبر و زورگو و خائن به حقوق بشر مورد نفرت همه ملل ستمدیده مى‏باشد.
      http://www.tabnak.ir/fa/news/359020/%D9%85%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D9%84%D8%AA-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-%D8%AF%D8%B4%D9%85%D9%86%DB%8C-%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D9%85-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DA%A9%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D8%AE%D8%A7%D9%84%D9%81%DB%8C%D9%85

������3: آتش زدن پرچم امریکا یا انگلیس حاوى این پیام براى مردم این کشورهاست که بدانند دولتمردان آنها حیثیت و اعتبار بین‏المللى‏شان را لکه‏دار کرده‏اند، لاجرم بکوشند که با دقت در انتخاب رهبرانشان و اعتراض به عملکردها آنان موجبات تغییرات اساسى در سیاست خارجى ایالات متحده پدید آورند.

������4:بله، امریکایی ها پرچم ما را آتش نمی‌زنند، اما قرآن ما، شهرهای ما، کشور ما، منافع ما، مقامات ما و ملت ما را مستمراً به آتش می‌کشند. فیلم “300” میسازند فیلمی که در وحشی گری ، غارتگری و هیولا صفت نشان دادن ایرانیان از هیچ تلاشی دریغ نکرد، مشاور و حامی اصلی مالی اوباما مردم ایران را «حرام‎زاده» خطاب کرد، محور شرارت خواندن ایران و تهدید ایران به حمله‏ى نظامى وتحریم اقتصادی ایران و…
      http://www.rajanews.com/news/194441

������ فهرست بیش از 100 جنایت و دخالت آمریکا در کمتر از یک قرن
      خبرگزاری بین المللی تسنیم - فهرست بیش از 100 جنایت و دخالت آمریکا در کمتر از یک قرن

������ لیست سیاه جنایات آمریکا در صد سال اخیر
      جبهه جهانی مستضعفین - لیست سیاه جنایات آمریکا در صد سال اخیر

������5: با توجه به ابعاد وسیع توطئه‏هاى آمریکا علیه ملت ایران، یکى از راه‏هاى نشان‏دادن خشم ملت ایران و اعتراض نسبت به سیاست‏هاى استکبارى آمریکا، آتش زدن پرچم این دو کشور مى‏باشد. نتیجه این حرکت یکى از دو چیز است:
      1- یا مردم آمریکا حامى سیاست‏هاى ظالمانه راهبرانشان هستند، بنابراین مردم آمریکا با توجه به نقش آنها در انتخاب دولتمردان خود شریک جرم محسوب مى‏شوند و در مقابل جنایات دولتمردان خود و تضییع حقوق ملل مظلوم جهان توسط آمریکا مسؤول مى‏باشند. پس اگر توهین به آنان نیز تلقى شود نابجا نیست.
      2- یا آنان حامى چنان سیاست‏هایى نیستند و مسیر خود را از سیاستمداران جدا مى‏دانند، لاجرم این مسأله به معناى توهین به آنان نیست.
      ������6: شبکه سه سیما شبکه داخلی و مربوط به ایرانیان داخل کشور می باشد، درنتیجه پخش سرود ملی امریکا درصدا وسیما چه درست باشد چه غلط، قانونا الزام آور نیست ومصلحت سنجی این موضوع بر عهده ی مدریت صداوسیما است ک ه اجازه ی پخش سرود ملی امریکا داده بشود یا نشود .
      ولی مسئله ی عجیب وغریب این است که گویا عده ای دایه ی مهربان تر از مادر شده اند؟!

فیلم اتش زدن قران از سایت یوتیوب

متاسفم براتون که نمیبینید

به نظر شما این درست است که در عوض توهین عده ای ، به 320 میلیون انسان دیگر توهین کنیم؟؟؟آیا کسی که مدعی پیروی از مکتب اهل بیت نباید از رفتار کریمانه مولای متقیان

، حضرت علی(ع) در قبال ضارب و قاتل خودشان و سایر دشمنانشان درس بگیرد ؟؟؟کجای دنیا سیاست را با ورزش ادغام می کنند؟؟بنده به عنوان یک انسان،چنین کاری را درست

نمی بینم اگر دشمنی ای هست مربوط به عرصه های دیگر است نه ورزش!!!

امام صادق علیه السّلام فرمودند:
      يا مَعْشَر الشِّيعَةِ إنَّکمْ قَدْ نُسِبْتُمْ إلَينا کونُوا لَنا زَيْناً وَ لا تَکونُوا عَلَيْنا شَيْناً.
      اي شيعيان، شما به ما منسوب هستيد، پس مايه زينت ما باشيد نه مايه آبرو ريزي ما.
      مشکاة الأنوار، ص 67
      ایمـــان دارم! کــه قشنـگـتــرین عشــق

نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .

و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت

تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده داراســت ...

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط moho نمایش پست ها
      به نظر شما این درست است که در عوض توهین عده ای ، به 320 میلیون انسان دیگر توهین کنیم؟؟؟آیا کسی که مدعی پیروی از مکتب اهل بیت نباید از رفتار کریمانه مولای متقیان

، حضرت علی(ع) در قبال ضارب و قاتل خودشان و سایر دشمنانشان درس بگیرد ؟؟؟کجای دنیا سیاست را با ورزش ادغام می کنند؟؟بنده به عنوان یک انسان،چنین کاری را درست

نمی بینم اگر دشمنی ای هست مربوط به عرصه های دیگر است نه ورزش!!!

امام صادق علیه السّلام فرمودند:
      يا مَعْشَر الشِّيعَةِ إنَّکمْ قَدْ نُسِبْتُمْ إلَينا کونُوا لَنا زَيْناً وَ لا تَکونُوا عَلَيْنا شَيْناً.
      اي شيعيان، شما به ما منسوب هستيد، پس مايه زينت ما باشيد نه مايه آبرو ريزي ما.
      مشکاة الأنوار، ص 67

متوجه نمیشم شما حرف حسابتون دقیقا چیه شما اول متنو قشنگ بخون بعد بیا جبهه بگیر من کی گفتم ورزش با سیاست مرتبطه نمیفهمم الان میخواستی بگی منم حدیث بلدم این موضوع حدیث امام علی چه ربطی داشت به متن بالا الان من جواب ی سری روشن فکرا رو دادم شدم مایه ابرو ریزی اهل بیت عجب !!!

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      جواب عر
      عر نیست

بیشتر توضیح نمیدم

5. Top | #5
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      آفرین آدام خان ..

ولی من هنوز آتش زدن پرچم کشورها و ساختن عروسک ها ی سیاستمداران و آتش زدن اونها تو کتم نمیره

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات

متوجه نمیشم شما حرف حسابتون دقیقا چیه شما اول متنو قشنگ بخون بعد بیا جبهه بگیر من کی گفتم ورزش با سیاست مرتبطه نمیفهمم الان میخواستی بگی منم حدیث بلدم این موضوع حدیث امام علی چه ربطی داشت به متن بالا الان من جواب ی سری روشن فکرا رو دادم شدم مایه ابرو ریزی اهل بیت عجب !!!
      من حرف دیگه ای ندارم ولی مخلص کلام را جناب lfbbfok عرض کردند...در ضمن من نگفتم شما مایه ی آبروریزی اهل بیت هستید، بنده گفتم رفتار کلی ملت ما باید این گونه باشه نه این که دائم در تمام عرصه ها بدنبال انتقام باشه!!!حدیث هم از امام جعفر صادق است!!در ضمن بنده آمریکایی نیستم و با احترام با شما صحبت کردم و خدایی ناکرده قصد جسارت به شما را نداشتم !! اگه شما برداشت بدی از حرف من داشتید این دیگه تقصیر خودتونه!!!

نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .

ویرایش توسط moho : 03 تیر 1394 در ساعت 00:09

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      من حرف دیگه ای ندارم ولی مخلص کلام را جناب lfbbfok عرض کردند...در ضمن من نگفتم شما مایه ی آبروریزی اهل بیت هستید، بنده گفتم رفتار کلی ملت ما باید این گونه باشه نه این که دائم در تمام عرصه ها بدنبال انتقام باشه!!!حدیث هم از امام جعفر صادق است!!در ضمن بنده آمریکایی نیستم و با احترام با شما صحبت کردم اگه شما برداشت بدی از حرف من داشتید این دیگه تقصیر خودتونه!!!
      نمیدونم شاید شما درست بگی

جا داره این رو هم بگم که من این متنو توی نت دیدم خوشم اومد و دیدم دقیقا این متن جواب ی سری هارو داده که توی این انجمن دوست دارن خودشون رو روشنفکر نشون بدن و حامی ایالات متحده بنابر این خودم ی سری لینک ومطالب دیگه بهش اضافه کردم و گذاشتم اینجا و این نشون دهنده این نیست که من با 100% حرفایی که تو متن گفته شده موافقم مثلا یکیش به قول دوستمون دلیل قانع کننده ای در مورد اتش زدن پرچم امریکا نگفته

ویرایش توسط Adam Hart : 03 تیر 1394 در ساعت 00:14

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      اونا اگه کاری کردن غریبه بودن درد من از آشناهاست....

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      به نظر شما این درست است که در عوض توهین عده ای ، به 320 میلیون انسان دیگر توهین کنیم؟؟؟
      با بعضي فيلم هايشان ، به كل كشور ما توهين مي كنن...
      ماهم كجا توهين كرديم ، اگر منظور مرگ هست كه بارها جوابش گفته شده...

به كل كشور اونا توهين نميكنيم...
      آتش زدن پرچم هم فك كنم ، ديگه دورش تموم شده و تو راهپيمايي ها خيلي كمتر ميبينيم...(چن ساله 22 بهمن همچين چيزي نيست)

10. Top | #10
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      اولا مرسی از تاپیک

دوم فک میکنم دیگه برای این موضوع به اندازه ی کافی تو این یکی دو روز تو انجمن بحث شده و تاپیک زده شده

تشنه ی اشک هایی هستم که وحشیانه بر روی گونه هایت جاری خواهد شد ..

M-aB

11. Top | #11
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط h@m!d reza نمایش پست ها
      با بعضي فيلم هايشان ، به كل كشور ما توهين مي كنن...
      ماهم كجا توهين كرديم ، اگر منظور مرگ هست كه بارها جوابش گفته شده...

به كل كشور اونا توهين نميكنيم...
      آتش زدن پرچم هم فك كنم ، ديگه دورش تموم شده و تو راهپيمايي ها خيلي كمتر ميبينيم...(چن ساله 22 بهمن همچين چيزي نيست)
      بنده که یک فرد رادیکال نیستم ، من هم مثل خیلی ها عاشق کشورم ، انقلاب و دین و مذهبم هستم...من نمی گم جواب توهین آمریکایی ها رو ندیم !!من می گم با الگوبرداری از اهل بیت و شاگردان و رهروان طریق این عزیزان ، جوابشونو بدیم یعنی در عوض توهین ، توهین نکنیم . همه ما (حکایت توهین به مالک اشتر نخعی (رض) در بازار) و صد ها مورد از این دست را شنیده ایم ... آیا خوب بود مالک اشتر در عوض ان کار شایسته اش یه چکیده بخوابونه زیر گوش اون مرد یا با شمشیر اون مرد رو بکشه؟؟هرگز!!! یک محب اهل بیت ، باید کریمانه با دشمنانش برخورد کنه...اگه ما هم مثل آمریکایی ها رفتار کنیم دیگه چه فرقی بین ما و اون ها است؟؟؟الان همین قضیه اگه به گوش یه آمریکایی برسه حتما با خودش میگه همه ی اون چیزهایی که در مورد ایرانی ها گفته میشه مثل بی فرهنگی و ... ، درسته!!!.آیا به نظر شما این خوبه؟؟؟در حالی که ما می تونستیم با چند کار فرهنگی شخصیت ملت خودمون رو اون طور که واقعا هست ، مثبت جلوه بدیم؟؟

ویرایش توسط moho : 03 تیر 1394 در ساعت 02:25

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلامت باشین شمام خسته نباشین
      [صحنه ی ما غزل پوش
      صدا صدای گوگوش ....

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      1: مسئولین ایرانی رسم مهمان نوازی را به نحو احسنت در حق امریکایی ها مراعات کردند وبا دست گل به پیشواز امریکایی ها رفتند

2: همچنان که رهبرعظیم الشأن انقلاب بارها اعلام فرمودند ما با مردم آمریکا دشمنی نداریم

3: آتش زدن پرچم امریکا یا انگلیس حاوى این پیام براى مردم این کشورهاست که بدانند دولتمردان آنها حیثیت و اعتبار بین‏المللى‏شان را لکه‏دار کرده‏اند، لاجرم بکوشند که با دقت در انتخاب رهبرانشان و اعتراض به عملکردها آنان موجبات تغییرات اساسى در سیاست خارجى ایالات متحده پدید آورند.

4:بله، امریکایی ها پرچم ما را آتش نمی‌زنند، اما قرآن ما، شهرهای ما، کشور ما، منافع ما، مقامات ما و ملت ما را مستمراً به آتش می‌کشند.
      5: با توجه به ابعاد وسیع توطئه‏هاى آمریکا علیه ملت ایران، یکى از راه‏هاى نشان‏دادن خشم ملت ایران و اعتراض نسبت به سیاست‏هاى استکبارى آمریکا، آتش زدن پرچم این دو کشور مى‏باشد.
      از چی دارین دفاع میکنید ؟ از کی ؟ متاسفم براتون که اسم ایران انقدر براتون کوچیک شده

1- اعتراض مردم به این بود که چرا سرود ملی این کشور پخش نشده...چرا در نوشتن نتیجه مسابقه گفته شد والیبال ایران 3- آمریکا صفر, این کار رو در حق والیبالیست هایی کردیم که جز احترام چیزی ازشون ندیدیم, احترام به کشور و آیینمون...
      ضمنا مهمان نوازی ایرانیا چه ربطی به مسئولین داره؟! مردم ایران آمریکایی هارو دوست دارن بر خلاف دولتمردانمون...

2- در این مورد نه حرفی هست و نه بحثی...حرف آقاست و کاملا درسته...

3- انتظار دارین با آتش زدن پرچم یک کشور اونها این برداشت رو بکنن که باید بر علیه سیاست های خصمانه دولتشون در اقصی نقاط جهان واکنش نشان داده و تلاش برای برکناری قدرمندان و سیاستمداران خود کرده و کشورشون رو ازین بی آبروییهایی که فقط ما و کشورهای ظلم دیده دیگه میدونن خلاصی بدهند..؟!
      مرد مومن آتش زدن پرچم یه کشور یعنی ما با کل کشور(که شامل مردمانش هم میشه)مشکل داریم...

4-عذر میخوام انتظار دارین دشمن با دشمن خودش چیکار کنه..؟براش از نظر اقتصادی زمینه پیشرفت مهیا کنه و فیلمایی در تعریف و تمجید ازشون بسازه؟!ما زورمون بهشون نمیرسه هیچ کاری نمیتونیم بکنیم وگرنه خدا میدونه چه بلاهایی سرشون میاوردیم...

ضمنا شما اظهار تاسفت رو نگه دار برا خودت...اظهار تاسف رو باید برای کسانی داشت که در مورد باورهاشون, در مورد وقایع اتفاق افتاده اصلا فکر نمیکنن و یه سری حرف کلیشه ای و بی معنی رو هی تکرار میکنن...

ویرایش توسط NaKayama : 03 تیر 1394 در ساعت 07:56

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط NaKayama نمایش پست ها
      1- اعتراض مردم به این بود که چرا سرود ملی این کشور پخش نشده...چرا در نوشتن نتیجه مسابقه گفته شد والیبال ایران 3- آمریکا صفر, این کار رو در حق والیبالیست هایی کردیم که جز احترام چیزی ازشون ندیدیم, احترام به کشور و آیینمون...
      ضمنا مهمان نوازی ایرانیا چه ربطی به مسئولین داره؟! مردم ایران آمریکایی هارو دوست دارن بر خلاف دولتمردانمون...

2- در این مورد نه حرفی هست و نه بحثی...حرف آقاست و کاملا درسته...

3- انتظار دارین با آتش زدن پرچم یک کشور اونها این برداشت رو بکنن که باید بر علیه سیاست های خصمانه دولتشون در اقصی نقاط جهان واکنش نشان داده و تلاش برای برکناری قدرمندان و سیاستمداران خود کرده و کشورشون رو ازین بی آبروییهایی که فقط ما و کشورهای ظلم دیده دیگه میدونن خلاصی بدهند..؟!
      مرد مومن آتش زدن پرچم یه کشور یعنی ما با کل کشور(که شامل مردمانش هم میشه)مشکل داریم...

4-عذر میخوام انتظار دارین دشمن با دشمن خودش چیکار کنه..؟براش از نظر اقتصادی زمینه پیشرفت مهیا کنه و فیلمایی در تعریف و تمجید ازشون بسازه؟!ما زورمون بهشون نمیرسه هیچ کاری نمیتونیم بکنیم وگرنه خدا میدونه چه بلاهایی سرشون میاوردیم...

ضمنا شما اظهار تاسفت رو نگه دار برا خودت...اظهار تاسف رو باید برای کسانی داشت که در مورد باورهاشون, در مورد وقایع اتفاق افتاده اصلا فکر نمیکنن و یه سری حرف کلیشه ای و بی معنی رو هی تکرار میکنن...
      1) عزیز مشکل من اینه شیش ساعت گشتم لینک پیدا کردم که کسی نیاد بگه بدون مدرک حرف زدی حالا شما حتی نیومدی زحمت به خودتون بدی اون لینکی گذاشتمو نگاه کنی بعد بیای نظر بدی اگه اونو میدیدی میفهمیدی مسئولای فدراسیون والیبال رفتن استقبال نه مردم عادی
      بعدش هم دوست عزیز شما دایه مهربان تر از مادری ؟ خود مسئولای امریکایی اعتراض نکردن چرا سرود ملی امریکا پخش نشد انوقت شما .... عجب ( بعدش هم اینکه توی هیچ جای دنیا نمیان متن سرود ملی کشور های دیگه رو بخونن و این فقط مال ایران نیست و فقط اهنگ سرود ملی رو میزارن بزنه )

3) همون طور که گفتم من این متنو از نت برداشت و کپی کردم اینجا به خاطر اینکه دیدم اینجا دایه مهربان تر از مادر خیلی داریم و خودم ی سری لینک بهش اضاف کردم که نگن بی مدرک حرف زدی و این نشون دهنده این نیست که من موافق 100% متن بالا باشم من خودم هم در مورد اتش زدن مثل شما هنوز قانع نشدم
      بعد شما به عنوان حامی امریکا میتونی بگی من مسلمون چه برداشتی میتونم داشته باشم از اتش زدن قرآن و کشیدن کاریکاتور پیامبرم ؟

4) حداقل انتظارم از ی ایرانی این بود که لا اقل توی این مورد از امریکا حمایت نکنه متاسفم برای شما یعنی واقعا داری از ساخت فیلمی مثل 300 حمایت میکنی فقط میتونم برات تاسف بخوردم

واقعا اظهار تاسف رو برای خودم میزارم که تو کشورم عده ای هستن که هر روز دم از داریوش و کوروش و سلسله هخامنشیان میزنن ولی برای نشون دادن حمایت خودشون از امریکا حاضرن حتی همین سلسه هخامنشیان و خشایار شاه هم زیر سوال ببرن
      واقعا متاسفم برا خودم

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

Sharmande
      نمایش مشخصات
      موسسه آمریکایی نشنال ژئوگرافیک در آخرین اطلاعیه خود برای یک مسابقه عکاسی، اعلام کرده، عکاسان ایرانی نمی توانند در این مسابقه شرکت کنند. مجله مهر: در اطلاعیه این موسسه آمده است مشارکت عکاسان از کوبا، ایران، کره شمالی، سودان و سوریه در این مسابقه ممنوع بوده و به دنبال آن برگزاری این مسابقه در این کشورها نیز منع می شود.
      نشنال ژئوگرافیک دلیلی برای تصمیم خود اعلام نکرده است. در این تحریم هنری علاوه بر ساکنان این کشورها برخی دیگر همچون کارکنان استخدامی این موسسه و اعضای درجه یک خانواده آنها از شرکت در این مسابقه منع شده اند.
      این فراخوان برای «مسابقه عکس مسافر» صورت گرفته و در آن از عکاسان دعوت شده تا با عکاسی از این موضوع، آثار خود را برای نشنال ژئوگرافیک بفرستند. با این حال نه تنها عکاسان کشورهای فوق نمی توانند، در این مسابقه شرکت کنند بلکه موضوع عکس هم نمی تواند در این کشورها باشد!
      گفته می شود این تصمیم درباره ایران به دلیل تحریم های آمریکا صورت گرفته اما توضیحی درباره رابطه این مسابقه با تحریم های آمریکا و برنامه هسته‌ای ایران داده نشده است.

حافظ احمدی رییس انجمن عکاسان سینمای ایران در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به تحریم عکاسان ایرانی توسط موسسه نشنال جئوگرافیک در مسابقه «عکس مسافر» گفت: متاسفانه غرب از هر تحریمی علیه ایران استفاده می کند تا مانع حضور بین المللی کشورمان در حوزه های مختلف شود. هرچند می گویند هنر و ورزش از سیاست جدا است اما در عمل می بینیم که علاوه بر تحریم های اقتصادی و سیاسی، در حوزه هنر و گاه ورزش هم تحریم اعمال می‌کنند.

وی تاکید کرد: برگزارکنندگان مراسم‌های بین المللی به خصوص در حوزه هنر، گاهی کارهایی می کنند که در نهایت علیه خودشان است. اگر ایران را تحریم نمی کردند شاید چند هنرمند از ایران در این مسابقه حضور پیدا می کردند، اما با اعلام این خبر در واقع خود را در معرض اعتراضات قرار دادند.

مجتبی آقایی دبیر جشنواره هنرهای تجسمی فجر و از جمله عکاسان شناخته شده ایران در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه مساله تحریم عکاسان ایرانی در مسابقه جدید موسسه نشنال جئوگرافیک را می توان از چند منظر مورد بررسی قرار داد، گفت: موسسه نشنال جئوگرافیک یکی از موسسه های فرهنگی شناخته شده در سطح جهانی است که بنیان گذاران آن از شاخص ترین چهره های هنری در دنیا به شمار می روند ولی این موسسه بعد از گذشت سال ها از آغاز فعالیت و اهداف هنری که برای آن در نظر گرفته شده بود، آنقدر سطح خود را پایین آورده که اهداف و فعالیت های خود را دست مایه سیاست های کشورهای دیگر می کند.
      وی با تاکید بر اینکه چنین خط کشی هایی از دنیای هنر به دور است، بیان کرد: این اتفاق و چنین تحریمی می تواند لکه ننگی بر دامن یکی از معتبرترین موسسه های فرهنگی و هنری در دنیا باشد. البته نباید فراموش کرد که این تحریم ها هیچ تاثیری بر روند پیشرفت هنری هنرمندان ایرانی ندارد. در واقع حوزه فرهنگ و هنر ایرانی آنقدر کهن و غنی است که این موسسه قبل از اینکه هنرمندان ایرانی را تحریم کند، خود را از حضور عکاسان ایرانی در این مسابقه تحریم کرده است.
      ...هم ایران هم آمریکا سیاست روباچیزای دیگه قاطی میکنه...
      آدم باش همین
      ویرایش توسط ..زهرا.. : 03 تیر 1394 در ساعت 12:53 دلیل: نظرشخصیموبه اخرمتن اضافه کردم

صفحه 1 از 8 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن