خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 5 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 71
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

نگاه آمریکایی و نگاه ایرانی-اسلامی!"والیبال"

برخورد محترمانه چند جوان آمریکایی و برخورد کینه‌توزانه رسانه ملی
      فایل پیوست 32527

همیشه می‌گویند احترام، احترام می‌آورد، اما در صورتی که ذات اشخاص محترم باشد و هر چیزی را فدای امیال یا توهمات خود نکنند.

وقتی نگاه رسمی یک نظام مملو از کینه و خشونت باشد نتیجه‌اش را در تریبون رسمی آن نظام می‌توان دید.

اول آمدند پخش زنده سرود ملی آمریکا را قطع کردند بعد که دیدند اعتراض فدراسیون بین‌المللی والیبال بلند شده، کار غیر اخلاقی دیگری انجام دادند و آن هم دروغ گفتن بود.

گفتند به دلیل اِشکال فنی سرود ملی آمریکا پخش نشده‌است.

بعد از بازی هم آمدند تیتری توهین‌آمیز را برای خبر بازی انتخاب کردند.

تیتری که یادآور جمله‌ای معروف از بنیان‌گذار جمهوری اسلامی است!

والیبال ایران 3-0 آمریکا

دقت کنید!آمریکا و نه والیبال آمریکا!

و پشت بندش اون جمله : " آمریکا هیچ غلطی نتوانست بکند" !

اما والیبالیست‌های آمریکایی چه کردند؟

وقتی دیدند که ماه رمضان است به حرمت تماشاگران، والیبالیست‌ها و همه‌ی کسانی که در ورزشگاه بودند، تا وقتی که صدای اذان از بلندگوی ورزشگاه شنیده نشد آب نخوردند!

و براستی ادب و احترام را باید از این چند جوان والیبالیست آمریکایی آموخت.

یادمان هم نرفته که مسئولین فدراسیون والیبال آمریکا محل برگزاری دور رفت بازی‌ها را "لس‌آنجلس" تعیین کرده بودند چون می‌دانستند جمعیت زیادی از ایرانی‌ها در آن شهر ساکن هستند و می‌توانند براحتی در ورزشگاه حاضر شده و تیم ملی کشورشان(ایران) را تشویق کنند.

همچنین هیچ‌وقت یادمان نمی‌رود که فدراسیون والیبال ایران و ائمه جمعه، نیروی انتظامی و... کل نظام! نیمی از مردم خودمان(زنان) را نگذاشت که به ورزشگاه آزادی برای تشویق تیم ملی خودمان بروند!

بن مایه:تارنما کارگاه آموزشی شهروندیار

پ.ن: این خبر از سایت حذف شد...

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      ویرایش توسط kouchoulou : 02 تیر 1394 در ساعت 01:30 دلیل: فایل پیوست

3. Top | #3
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      حرفت قبول آقا رضا ، اما این ایرانی - اسلامی دیگه چیه ؟! من می دونم از جایی کپی کردی و اونجا همینو نوشته بود ، اما بازم دلیل نمیشه شما لفظ اسلامی هم بیاری آخرش ،
      ایرانی خالی هم خوب بود و فکر می کنم اگر ایرانی خالی هم می نوشتی کسی نظرش در مورد کوروش عوض نمیشد !!

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      چرا اسم اسلام رو بد میکنی؟! چرا اینا رو به اسلام نسبت میدی؟! چه ربطی به اسلام داره؟!!!!!
      ...

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Dr نمایش پست ها
      چرا اسم اسلام رو بد میکنی؟! چرا اینا رو به اسلام نسبت میدی؟! چه ربطی به اسلام داره؟!!!!!
      به اسلام ربط نداده داش همین که گفته ایرانی اسلامی منظورش کشور اسلامی ایران و ما مسلمونا هستیم
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Putin نمایش پست ها
      حرفت قبول آقا رضا ، اما این ایرانی - اسلامی دیگه چیه ؟! من می دونم از جایی کپی کردی و اونجا همینو نوشته بود ، اما بازم دلیل نمیشه شما لفظ اسلامی هم بیاری آخرش ،
      ایرانی خالی هم خوب بود و فکر می کنم اگر ایرانی خالی هم می نوشتی کسی نظرش در مورد کوروش عوض نمیشد !!
      کوروش کیه بابا؟من اونروزم گفتم تا تقی به توقی میخوره اسم کوروشو میارن...ول کنین بابا چسبیدید به 2500 سال پیش که هیچی هم معلوم نیس در موردش
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed735 نمایش پست ها
      به اسلام ربط نداده داش همین که گفته ایرانی اسلامی منظورش کشور اسلامی ایران و ما مسلمونا هستیم
      خب ایران بجز اسمش کجاش اسلامیه؟!
      کی گفته ما مسلمونیم؟! ما هم اتفاقا! فقط اسممون مسلمونه.
      ...

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ربطی به کوروش نداره
      ایدئولوژی رسمی ایران اسلامه
      تمام قوانین ایران اسلامین ...حالا چون اسلام از دید شما با بیت رهبری فرق میکنه دلیل نمیشه که اونها مسلمان نباشن
      [صحنه ی ما غزل پوش
      صدا صدای گوگوش ....

9. Top | #9
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Dr نمایش پست ها
      خب ایران بجز اسمش کجاش اسلامیه؟!
      کی گفته ما مسلمونیم؟! ما هم اتفاقا! فقط اسممون مسلمونه.
      خب همه جا میگن

جمهوری اسلامی ایران
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

10. Top | #10
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sam-n نمایش پست ها
      ربطی به کوروش نداره
      ایدئولوژی رسمی ایران اسلامه
      تمام قوانین ایران اسلامین ...حالا چون اسلام از دید شما با بیت رهبری فرق میکنه دلیل نمیشه که اونها مسلمان نباشن
      اگر واقعا قوانین ایران بر اساس اسلام بود ، اونوقت ما که نمیومدیم ادعا کنیم اسلام حقیقتش جداست !!

پ . ن : هدف من هم از اووردن اسم کوروش این بود که فکر میکنم نویسنده اصلی اون مطلب ، فکر کرده اگر اسم ایرانی خالی رو بیاره شاید به هویت ایرانی لطمه بخوره ، برا همین با اووردن پسوند اسلامی خواسته ربطش بده به یه سمت دیگه !!

11. Top | #11
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      اگر واقعا قوانین ایران بر اساس اسلام بود ، اونوقت ما که نمیومدیم ادعا کنیم اسلام حقیقتش جداست !!

پ . ن : هدف من هم از اووردن اسم کوروش این بود که فکر میکنم نویسنده اصلی اون مطلب ، فکر کرده اگر اسم ایرانی خالی رو بیاره شاید به هویت ایرانی لطمه بخوره ، برا همین با اووردن پسوند اسلامی خواسته ربطش بده به یه سمت دیگه !!
      اون وقت هویت ایرانی ینی کوروش؟
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

شما یه طور اسلام را می بینید....داعش یه طور....سنی های مصر یه طور...و بیت رهبری هم یه طور
      در این کشمکش همه ادعا دارن حقیقت اسلام را درک کردن ...

نه خیر به این دلیل گفتن ایران اسلامی چون در تمام عرصه بین الملل ایران پسوند اسلامی رو به یدک کشیده
      [صحنه ی ما غزل پوش
      صدا صدای گوگوش ....

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اسمِ کشورِ زیبامون چیه؟
      جمهوری اسلامی ایران
      در ضمن،منبعشو زیرش نوشتم

حوصله بحث ندارم،خودتون یجوری سر و تهشو هم بیارید

من الله توفیق

14. Top | #14
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed735 نمایش پست ها
      اون وقت هویت ایرانی ینی کوروش؟
      معمولا تو دیدگاه ملی گراها و مردم عادی (به اصطلاح وطن پرست )، هویت ایرانی با اسم شاهان ، مخصوصا شاهان هخامنشی و ساسانی و مخصوصا کوروش هخامنشی گره خورده ،

از دید من اینطور نیست اما عوام مهمند ، همون عوامی که هیچ چیز(مطلقا هیچ چیز) از کوروش نمیدونن ، اما فقط کافیه یکی بگه ایرانی ها بی فرهنگن !! اون موقع چنین افرادی اول به صد رنگ سپید و سیاه و قرمز و .... تغییر رنگ میدن و بعد با صدای بلند فریاد میزنن که :

ما !! ما تاریخ 7 هزار ساله داریم !! ما آریایی هستیم یعنی اصیل !! کوروش همه جهان رو بدون خون ریزی فتح کرده و فلان.....

15. Top | #15
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sam-n نمایش پست ها
      شما یه طور اسلام را می بینید....داعش یه طور....سنی های مصر یه طور...و بیت رهبری هم یه طور
      در این کشمکش همه ادعا دارن حقیقت اسلام را درک کردن ...

نه خیر به این دلیل گفتن ایران اسلامی چون در تمام عرصه بین الملل ایران پسوند اسلامی رو به یدک کشیده
      اگر به این دلیلی که شما میگید بود ، و دلیلش فقط پسوند اسلامی در اسم کشورمون بود ، اونوقت تیترش باید اینطوری میشد :

نگاه ایالات متحده آمریکا و نگاه جمهوری اسلامی ایران !!

در ثانی ، اگر میخواست این تفاوت فرهنگ رو به دین مربوط کنه میتونست متنو اینطوری بنویسه :

نگاه آمریکایی - مسیحی و نگاه ایرانی- اسلامی !

صفحه 1 از 5 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)