آدم باش همین
ازنیتاشون که مابی خبریم فقط میشه گفت کارخوبی بوده حالا پشت این حرکتشون چه طرح ونقشه ای بوده یااصلاواقعا از رو سیاست این کاروانجام دادن یانه رونمیدنم...اماجدای این حرفا وجدای ازورزش دولت امریکاخیلی بدی درحق دیگرکشوراانجام داده
آدم باش همین
دوستانی که میگید
اسلام به ذات خود ندارد عیبی
هر عیب که هست از مسلمانی ماست
من نمیخوام جانبدارانه قضاوت کنم اما حقیقتشو بخواید کسی که به عمق قرآن دست پیدا کنه یکی از این دو آدم میشه
یا داعشی میشه
یا ابن راوندی(یکی از بزرگترین مفسرانی که تاریخ جهان اسلام به خودش دیده وبعدا مرتد شد) من هیچ دشمنی با اسلام قرآن پیامبر وائمه ندارم برام قابل احترامن ولی باید پذیرفت که اسلام دینی جهانی نیست هیچ دینی جهانی نیست بلکه هر پیامبری متناسب با زمان ومکان اومده برای ارشاد مردم و نمیشه گفت که دینش قابلیت گسترش به سایر بلاد رو هم داره روزی که این عقیده بین مردم جا افتاد(که عمرا برسه اون روز چون یهع عده از نون خوردن میفتن دیگه شاهد این همه خون ریزی عقیدتی نیستیم نمیگم همه جنگ ها سر مذهبه ولی اغلبشون چرا )
ببینید بعضی ها میگن خب قرآن تفسیر داره اونو میخونیم ولی وقتی خود کلام الله به صراحت بیان میکنه که ما این کلام را به روشنی نازل کردیم وبه زبانی ساده
بازم تفسیر میخواد
مثلا این آیه سوره بقره(هر جا کافری یافتید او را بکشید)تفسیرش چی میشه؟
حالا اینا رو گفتم تا به کورش برگردم
کسی که نه تنها مردم کافر بابل رو نکشت بلکه
اجازه بدید هر چیزی رو در زمان خودش بررسی کنیم
خب طایر ذهنتون رو پرواز بدید به قرن 6 پیش از میلاد
چی میبینید مردم شهر بابل از بیم جان به خود میلرزن
حالا بعد از لحظاتی نفس گیر
فاتح شهر کورش هخامنشی در ملا عام وبر بالای پلکان قصر ظاهر میشه
ای مردم من فرزند مردوک امروز اینجا هستم تا شما را از شر حکمران فاسدتان نجات دهم
دیدید او گفت من فرزند مردوک ودر مقابل چشمان متعجب مردم دست بت مخصوص شهر(مردوک را بوسید
شما حتما شنیده اید که پیامبرانی نظیر ابراهیم محمد(حضرت ها رو فاکتور گرفتم) وسایرین بت های مورد احترام مردم رو میشکستن ومایه بلوا میشدن
ولی کورش نه تنها این کار رو نکرد بلکه دست بت رو بوسید وگفت من رو مردوک خدایگان شما فرستاده
به نظر شما چه کسی پیامبر واقعی است؟
کورش که آرامش ودوستی را برای مردم به ارمغان آورد
یا ابراهیم که شهر آرامی که نمرود حکمرانش بود به جهنمی سوزان مبدل کرد
حالا قضاوت کنید چرا کورش مورد احترام همگان است
ویرایش توسط Amin 95 : 02 تیر 1394 در ساعت 12:56
این حرفتون در مورد تاریخ طبری بسیار پرت بود که گفتید 300 سال پس از پیامبر نوشته شده
تمامی کتب حدیثی که در دسترس هست از 200 سال بعد از پیامبر تازه شروع کردن حرفای ایشونو بنویسن
نهج البلاغه هم 300 و خوردی سال بعد از علی بن ابی طالب نوشته شد و منصوب شد به ایشون
انکار حمله عمر به ایران مانند انکار واقعه عاشورا است
شما با این حرفی که زدید اصل کتب حدیث رو زیر سوال بردید
[صحنه ی ما غزل پوش
صدا صدای گوگوش ....
مام که بیایم تاپیک بسته میشه
همون نظاره گر باشیم بهتره
حالا بجا اینکه بگین پشت این حرکت چه نقشه ایی بوده و ... یکم به نیمه پر لیوان نگاه کنید
تقریبا از همون اولی که اومدم توی این انجمن با تو و یکی دوتا از دوستات بحث می کردم و بحث های ما چیز جدیدی نیست ، برا همین چنین حرفی رو گفتن از شما یکی بعید بود !!
به خاطر اینکه از همون روز اول من دارم صحت تمام احادیث و روایاتو زیر سوال می برم !!
میگید اینطوری عاشورا هم زیر سوال میره ؟! اشکال نداره ، بذار در مورد اون هم شک بشه به خاطر اینکه هزار بار گفتم تکیه گاه من برای دین قرآنه و نه احادیث و روایات ، عاشورا ، خطبه های نهج البلاغه یا غدیر خم و.... فقط میتونن افرادی مثل علی (ع) یا حسین (ع) رو به الگوی رفتاری برای من تعیین کنند ، اما اگر این افراد نباشند هم من (یا هرکس دیگه ای ) باز میتونم به وسیله قرآن هدایت بشم ؛
پ . ن : یکبار دیگه خلاصه نظرمو میگم که حرف نزارید تو دهنم !!
اول اینکه من به کلی احادیث و روایتاو باطل نمیدونم و میگم باید در موردشون تحقیقات گسترده و بدون تعصب انجام بشه که چنین چیزی در تمام جهان اسلان غیر ممکنه !!
ثانیا ، اگر هم مشخص بشه فلان حدیث و فلان روایت کاملا درسته ، من فقط به چشم اضافات دین بهش نگاه میکنم و ملاک اصلی من قرآنه و لا غیر ؛
من برخی از کارهای شمارو درک نمی کنم
اسلام بدون حدیث مثله دوچرخه بدون چرخ میمونه
شما گفتین که نماز بخونید و در قرآن هم آمده نماز بخونید تا اینجا درست
اما جزئیات نماز تماما حدیث هست ... نماز صبح ... نماز عشا که در قرآن نیامده حدیث هست
دست باز و یا دست بسته نماز خوندن هم در قرآن نیامده و حدیث هست
من برای این گفتم که اگر احادیث زیر سوال برن خیلی از اجزای دین زیر سوال میرن
[صحنه ی ما غزل پوش
صدا صدای گوگوش ....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)