خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 5 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 71
    1. Top | #16
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Putin نمایش پست ها
      معمولا تو دیدگاه ملی گراها و مردم عادی (به اصطلاح وطن پرست )، هویت ایرانی با اسم شاهان ، مخصوصا شاهان هخامنشی و ساسانی و مخصوصا کوروش هخامنشی گره خورده ،

از دید من اینطور نیست اما عوام مهمند ، همون عوامی که هیچ چیز(مطلقا هیچ چیز) از کوروش نمیدونن ، اما فقط کافیه یکی بگه ایرانی ها بی فرهنگن !! اون موقع چنین افرادی اول به صد رنگ سپید و سیاه و قرمز و .... تغییر رنگ میدن و بعد با صدای بلند فریاد میزنن که :

ما !! ما تاریخ 7 هزار ساله داریم !! ما آریایی هستیم یعنی اصیل !! کوروش همه جهان رو بدون خون ریزی فتح کرده و فلان.....
      اولا این دیدگاه نباید همه گیر باشه و نیست و فقط قوم فارس زبان مملکتمون این دیدگاه رو دارن که اگه بین این قوم این عقیده وجود داشته باشه یعنی بسیار نژاد پرست هستن....چون غالبا هویت ایرانی رو با اسامی شاهان هخامنشی یا ساسانی که فارس زبان بودند میشناسند...خب ما هم ایرانی هستیم...از شما یک سوال دارم و انتظار دارم درست جواب بدین....اگر ما هم اسم حکومت ها و شاهان قدرتمندمونو بگیم و از اون به عنوان هویت ایرانی و نه قومیتی یاد کنیم این نژاد پرستی نیست؟؟؟؟مثلا بگیم نادر شاه فلان کار را کرد و درود بر او هویت ما اوست؟؟؟بعدشم تاسف میخورم به سواد کسایی که میگن ما تاریخ 7000 ساله داریم بعد میگن ما اریایی هستیم و نوادگان کوروش که برمیگرده به 2500 سال پیش این چجوری میشه؟
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اگر به این دلیلی که شما میگید بود ، و دلیلش فقط پسوند اسلامی در اسم کشورمون بود ، اونوقت تیترش باید اینطوری میشد :

نگاه ایالات متحده آمریکا و نگاه جمهوری اسلامی ایران !!

در ثانی ، اگر میخواست این تفاوت فرهنگ رو به دین مربوط کنه میتونست متنو اینطوری بنویسه :

نگاه آمریکایی - مسیحی و نگاه ایرانی- اسلامی !
      اگر شما واقعا فکر می کنید مذهب رسمی آمریکا مسیحیت هست من هیچ حرفی ندارم
      من فکر می کردم شما بدونین کشورای لاییک دین رسمی ندارند
      اما ایران دین رسمی داره که اسلام هست و علاوه بر اون مذهب رسمی داره که شیعه هست
      زیاد فرق نداره ایران اسلامی با جمهوری اسلامی ایران
      [صحنه ی ما غزل پوش
      صدا صدای گوگوش ....

3. Top | #18
      f68
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات

جدا چ جوری این وقت شب حوصله همچین بحثایی رو دارین؟

4. Top | #19
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed735 نمایش پست ها
      اولا این دیدگاه نباید همه گیر باشه و نیست و فقط قوم فارس زبان مملکتمون این دیدگاه رو دارن که اگه بین این قوم این عقیده وجود داشته باشه یعنی بسیار نژاد پرست هستن....چون غالبا هویت ایرانی رو با اسامی شاهان هخامنشی یا ساسانی که فارس زبان بودند میشناسند...خب ما هم ایرانی هستیم...از شما یک سوال دارم و انتظار دارم درست جواب بدین....اگر ما هم اسم حکومت ها و شاهان قدرتمندمونو بگیم و از اون به عنوان هویت ایرانی و نه قومیتی یاد کنیم این نژاد پرستی نیست؟؟؟؟مثلا بگیم نادر شاه فلان کار را کرد و درود بر او هویت ما اوست؟؟؟بعدشم تاسف میخورم به سواد کسایی که میگن ما تاریخ 7000 ساله داریم بعد میگن ما اریایی هستیم و نوادگان کوروش که برمیگرده به 2500 سال پیش این چجوری میشه؟

برادر مطمئنی که میدونی من کدوم طرف میز نشستم ؟!! منم دارم نژاد پرستی رو محکوم میکنم !!

اما خیلی جالب شد ، شمایی که مثلا داری نژاد پرستی رو مجکوم میکنی تو همین چند خط جوابت ، خواسته یا نا خواسته جملات نژاد پرستی به کار بردی

فقط قوم فارس زبان مملکتمون این دیدگاه رو دارن

- فقط فارس زبان ها ؟!! من خودم خانواده پدریم لر هستن و از طرف مادری گیلانی ، هر دو سمت چنین افرادی هستند که از تاریخ باستانی ایران دفاع میکنن و خودشونو آریایی میدونن پس ربطی به فارس و فارس زبان نداره !

اگر ما هم اسم حکومت ها و شاهان قدرتمندمونو بگیم و از اون به عنوان هویت ایرانی و نه قومیتی یاد کنیم این نژاد پرستی نیست؟؟؟؟مثلا بگیم نادر شاه فلان کار را کرد و درود بر او هویت ما اوست؟؟؟

3-حکومت ها و شاهامون !! مون !! این دیگه آخرت نژاد پرستیه ، چون نادر از اعضای ایل افشار بوده یعنی برا ترکاست و نه ایرانیا !! اینطوری اگر دوست داری ادامه بده تا برسی به قاجار ، که ننگین ترین حکومت تاریخ ایرانو داشتن و البته از دید شما قاجارتون بودن !!

بعدشم تاسف میخورم به سواد کسایی که میگن ما تاریخ 7000 ساله داریم بعد میگن ما اریایی هستیم و نوادگان کوروش که برمیگرده به 2500 سال پیش این چجوری میشه؟
      اینم کمابیش نژاد پرستی ، اما میزنیم به حساب کم بودن مطالعات تاریخی ، منظور اون افراد که میگن ما 7000 سال تمدن داریم (که البته درستش 5000 ساله) ، از زمان ورود قوم آریایی به فلات ایران بوده ، چون قبل از حکومت هخامنشی حکومت های دیگه ای هم توی ایران تشکیل شده بوده ،

پ.ن : حالا بگذریم ، کلا موضوع تاپیک عوض شد ؛
      ویرایش توسط Putin : 02 تیر 1394 در ساعت 04:02

5. Top | #20
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نژاد پرستی در تمام اقوام هست و انگشت اتهامی که شما به سوی قوم فارس گرفتین بسیار عجیب هست
      در تمام دنیا نژاد پرست هست
      در ایران هم هست
      چرا در ایران نژاد پرست زیاده؟؟زمانی که اسلام سیاسی حاکم در کشور ایران به مردم فشار زیادی میاره اونها به دنبال یک تفکر دیگر می گشتند و اونها گذشته و نیاکان خودشونو به عنوان یک تفکر انتخاب کردند
      در ضمن چرا میگن 2500 سال پیش؟؟چون اون موقع نقطه عطف بزرگی برای مردم ایران بوده و همین کوروش که در نظر شما چیزی زیادی نیست در دنیا رو 8 آبان رو براش جشن میگیرن
      و کتاب کوروش در دانشگاه های علوم انسانی غرب تدریس میشه
      [صحنه ی ما غزل پوش
      صدا صدای گوگوش ....

6. Top | #21
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بازم اسلام

7. Top | #22
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sam-n نمایش پست ها
      اگر شما واقعا فکر می کنید مذهب رسمی آمریکا مسیحیت هست من هیچ حرفی ندارم
      من فکر می کردم شما بدونین کشورای لاییک دین رسمی ندارند
      اما ایران دین رسمی داره که اسلام هست و علاوه بر اون مذهب رسمی داره که شیعه هست
      زیاد فرق نداره ایران اسلامی با جمهوری اسلامی ایران

قانون توی جهت دهی در فرهنگ خیلی تاثیر داره ، اما نقش اصلی رو دین و مذهب تعیین میکنه !!

اما در کشوری مثل ایران که 98 درصد فقط به ظاهر میگن مسلمون هستن ، فقط قانون میتونه به رفتارشون جهت بده ، پس به نظر من تیتر درست اینه :
      تفاوت نگاه آمریکایی و نگاه ایرانی و لفظ اسلام در اینجا کاربرد نداره !!

در مورد طرز دید داعش و ایران و عربستان به اسلام هم بگم ، اینکه هرکدوم دیدگاه متفاوت و گاها متضادی به مقوله اسلام دارن دلیل نمیشه مشکل از اسلام باشه ، چون شوروی و آمریکا هم دیدگاه متفاوتی نسبت به دموکراسی یا لیبرالیسم داشتن ، این دلیل میشه دموکراسی رو به اسم شوروی بکوبیم ؟! یا به اسم آمریکا بالا ببریم ؟!

8. Top | #23
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نژاد پرستی در تمام اقوام هست و انگشت اتهامی که شما به سوی قوم فارس گرفتین بسیار عجیب هست
      در تمام دنیا نژاد پرست هست
      در ایران هم هست
      چرا در ایران نژاد پرست زیاده؟؟زمانی که اسلام سیاسی حاکم در کشور ایران به مردم فشار زیادی میاره اونها به دنبال یک تفکر دیگر می گشتند و اونها گذشته و نیاکان خودشونو به عنوان یک تفکر انتخاب کردند
      در ضمن چرا میگن 2500 سال پیش؟؟چون اون موقع نقطه عطف بزرگی برای مردم ایران بوده و همین کوروش که در نظر شما چیزی زیادی نیست در دنیا رو 8 آبان رو براش جشن میگیرن
      و کتاب کوروش در دانشگاه های علوم انسانی غرب تدریس میشه

روزی به نام «روز کوروش» در هیچ تقویم بین‌المللی نیست

چند سالی‌ست که از روز ۲۹ اکتبر میلادی برابر با ۷ آبان خورشیدی، چه در دنیای مجازی و چه در دنیای واقعی و حتی سیاسی ایران، به عنوان روز جهانی کوروش بزرگ یاد می‌شود. گویا اولین بار در اوایل دهه‌ی ۸۰ خورشیدی «انوشیروان کیهانی‌زاده» روزنامه‌نگار روزنامه‌ی شرق و تاریخ‌نویس این نشریه، در ستونی به نام «روزنامک» به این مسئله اشاره کرد. ایشان مدعی شده بود که این روز در تقویم بین‌المللی به نام (sirius day) و جهت بزرگداشت یاد و نام کوروش بزرگ پادشاه هخامنشی، نام‌گذاری شده است. کمپین بین‌المللی نجات آثار پاسارگاد نیز در سال ۲۰۰۶ در اقدامی این روز را روز کوروش نامیده است. اما آیا روز کوروش یک نام‌گذاری بین‌المللی است؟ سایت یونسکو: ۲۹ اکتبر، مصادف با هیچ مناسبتی نیست مهم‌ترین روزهای بین‌المللی سال: ۲۹ اکتبر، مصادف با هیچ مناسبتی نیست سایت سازمان ملل: از ۲۴ تا ۳۰ اکتبر، «هفته‌ی خلع سلاح» نام گرفته است ممکن است در وبسایت‌های گمنام یا مجهول اثری از این روز بنام کوروش بیابید اما نام‌گذاری این روز توسط هیچ ارگان بین‌المللی انجام نشده و این وبسایت‌ها مستند نیستند.

پیگیری علاقمندان به نام‌گذاری این روز در تقویم‌های جهانی و بین‌المللی می تواند مفید باشد اما باور به اینکه این روز در تقویم‌ جهانی به همین روز شناخته می‌شود اشتباه است.

9. Top | #24
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

قانون توی جهت دهی در فرهنگ خیلی تاثیر داره ، اما نقش اصلی رو دین و مذهب تعیین میکنه !!

اما در کشوری مثل ایران که 98 درصد فقط به ظاهر میگن مسلمون هستن ، فقط قانون میتونه به رفتارشون جهت بده ، پس به نظر من تیتر درست اینه :
      تفاوت نگاه آمریکایی و نگاه ایرانی و لفظ اسلام در اینجا کاربرد نداره !!

در مورد طرز دید داعش و ایران و عربستان به اسلام هم بگم ، اینکه هرکدوم دیدگاه متفاوت و گاها متضادی به مقوله اسلام دارن دلیل نمیشه مشکل از اسلام باشه ، چون شوروی و آمریکا هم دیدگاه متفاوتی نسبت به دموکراسی یا لیبرالیسم داشتن ، این دلیل میشه دموکراسی رو به اسم شوروی بکوبیم ؟! یا به اسم آمریکا بالا ببریم ؟!
      باز شوروی و امریکا اگر تو مفهوم دموکراسی مشکل داشتن معتقد نبودن اینا از طرف خدا است و هرچه که ما میگیم درسته
      دموکراسی یعنی آزادی بی قید و شرط و در دنیا تعاریف مختلفی باز از همین قید و شرط هاش شده و این مقایسه اصلا به جا نیست
      مسلمانان کارشون گشتن تو کتب 1400 ساله پیشه بلکه بخاری یا مسلم یا کلینی وصدوق چیزی گفته باشن و به عنوان مدرک اونو ارائه میدن
      به هر حال اثبات شده بدترین نوع دموکراسی از بهترین نوع خیلی چیزها بهتر هست
      ایران در دنیا با اسلام شناخته میشه دیگه من کار ندارم مردم ظاهرا مسلمانن و یا باطنن ... لفظ ایران و اسلام بیش از سی ساله که باهم آمیخته شدن و تا این حکومت هست این دو کلمه جدا نمیشن
      [صحنه ی ما غزل پوش
      صدا صدای گوگوش ....

10. Top | #25
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      برادر مطمئنی که میدونی من کدوم طرف میز نشستم ؟!! منم دارم نژاد پرستی رو محکوم میکنم !!

اما خیلی جالب شد ، شمایی که مثلا داری نژاد پرستی رو مجکوم میکنی تو همین چند خط جوابت ، خواسته یا نا خواسته جملات نژاد پرستی به کار بردی

1- مملکتتون یعنی چی ؟! این از اون حرفای جدایی طلب های آذربایجانه که خودشون جدا از ایران میدونن !!

2- فقط فارس زبان ها ؟!! من خودم خانواده پدریم لر هستن و از طرف مادری گیلانی ، هر دو سمت چنین افرادی هستند که از تاریخ باستانی ایران دفاع میکنن و خودشونو آریایی میدونن پس ربطی به فارس و فارس زبان نداره !

3-حکومت ها و شاهامون !! مون !! این دیگه آخرت نژاد پرستیه ، چون نادر از اعضای ایل افشار بوده یعنی برا ترکاست و نه ایرانیا !! اینطوری اگر دوست داری ادامه بده تا برسی به قاجار ، که ننگین ترین حکومت تاریخ ایرانو داشتن و البته از دید شما قاجارتون بودن !!

اینم کمابیش نژاد پرستی ، اما میزنیم به حساب کم بودن مطالعات تاریخی ، منظور اون افراد که میگن ما 7000 سال تمدن داریم (که البته درستش 5000 ساله) ، از زمان ورود قوم آریایی به فلات ایران بوده ، چون قبل از حکومت هخامنشی حکومت های دیگه ای هم توی ایران تشکیل شده بوده ،

پ.ن : حالا بگذریم ، کلا موضوع تاپیک عوض شد ؛
      اولا من گفتم مملکتمون....منظورمم ایران بود نه اذربایجان....اذربایجانها استانهای ایرانن این 1
      بعدش گفتی نادر شاهو اینا مال ترکاس و ربطی به ایران نداره....درست زدی تو خال....چرا؟چون مشکل منم همینجاست....چون اونا رو ترک میدونید و غیر ایرانی پس ما اینجا چی هستیم؟ترک هستیم دیگه ...به نظر شماایرانی نیستیم پس؟خخخ بگو نه اذری هستین.....عجب داره بابا....ببین من نژاد پرست نیستم ولی خیلی اعصابم به هم میریزه وقتی کسایی هستن از چیزای نداشتشون به عنوان چیزایی که دارن استفاده میکنن.....و در ضمن همیشه همینطور بوده که تا رسیده به حرف حکومت های ترک زبان حرف از قاجارها شه این یه حکومت فارسی-ترکی بود که اشتباهاتیم داشت خب ترکها زیاد به ایران حکومت کردن تووشون یه دونه حکومت خرابم درومده دیگه چیکار میشه کرد...که اونم تو هشت سال دفاع مقدس جبران کردیم
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

11. Top | #26
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

روزی به نام «روز کوروش» در هیچ تقویم بین‌المللی نیست

چند سالی‌ست که از روز ۲۹ اکتبر میلادی برابر با ۷ آبان خورشیدی، چه در دنیای مجازی و چه در دنیای واقعی و حتی سیاسی ایران، به عنوان روز جهانی کوروش بزرگ یاد می‌شود. گویا اولین بار در اوایل دهه‌ی ۸۰ خورشیدی «انوشیروان کیهانی‌زاده» روزنامه‌نگار روزنامه‌ی شرق و تاریخ‌نویس این نشریه، در ستونی به نام «روزنامک» به این مسئله اشاره کرد. ایشان مدعی شده بود که این روز در تقویم بین‌المللی به نام (sirius day) و جهت بزرگداشت یاد و نام کوروش بزرگ پادشاه هخامنشی، نام‌گذاری شده است. کمپین بین‌المللی نجات آثار پاسارگاد نیز در سال ۲۰۰۶ در اقدامی این روز را روز کوروش نامیده است. اما آیا روز کوروش یک نام‌گذاری بین‌المللی است؟ سایت یونسکو: ۲۹ اکتبر، مصادف با هیچ مناسبتی نیست مهم‌ترین روزهای بین‌المللی سال: ۲۹ اکتبر، مصادف با هیچ مناسبتی نیست سایت سازمان ملل: از ۲۴ تا ۳۰ اکتبر، «هفته‌ی خلع سلاح» نام گرفته است ممکن است در وبسایت‌های گمنام یا مجهول اثری از این روز بنام کوروش بیابید اما نام‌گذاری این روز توسط هیچ ارگان بین‌المللی انجام نشده و این وبسایت‌ها مستند نیستند.

پیگیری علاقمندان به نام‌گذاری این روز در تقویم‌های جهانی و بین‌المللی می تواند مفید باشد اما باور به اینکه این روز در تقویم‌ جهانی به همین روز شناخته می‌شود اشتباه است.
      اینو نمیدونم از کجا دیدین و با شادی کپی پیست کردین
      اما اگر یه ذره بی بی سی میدیدین متوجه می شدین که حتی نتانیاهو هم این روز را تبریک گفت و گفت کوروش با یهودیان رفتار شایسته ای داشته
      مصاحبه نتانیاهو با بی بی سی فارسی رو از یوتیوب دانلود کن و ببین
      متاسفانه اکثر منابع ما فیلترن
      [صحنه ی ما غزل پوش
      صدا صدای گوگوش ....

12. Top | #27
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خب خوبه که بحث رو تا به این حد منحرف کردید
      [صحنه ی ما غزل پوش
      صدا صدای گوگوش ....

13. Top | #28
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      اینو نمیدونم از کجا دیدین و با شادی کپی پیست کردین
      اما اگر یه ذره بی بی سی میدیدین متوجه می شدین که حتی نتانیاهو هم این روز را تبریک گفت و گفت کوروش با یهودیان رفتار شایسته ای داشته
      مصاحبه نتانیاهو با بی بی سی فارسی رو از یوتیوب دانلود کن و ببین
      متاسفانه اکثر منابع ما فیلترن
      میدونی چرا؟چون کوروش تحت حمایت یهودیان و توسط رضاخان بزرگ شده...اینو قبل از حرف تو هم گفتم
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

14. Top | #29
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      میدونی چرا؟چون کوروش تحت حمایت یهودیان و توسط رضاخان بزرگ شده...اینو قبل از حرف تو هم گفتم
      تاریخ هرودوت رو بخون بعد بیا حاضرم باهات در این مورد صحبت کنم
      چرا هر کس هر چیزی رو بهت گفت فورا باور میکنی؟؟
      [صحنه ی ما غزل پوش
      صدا صدای گوگوش ....

15. Top | #30
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      تاریخ هرودوت رو بخون بعد بیا حاضرم باهات در این مورد صحبت کنم
      چرا هر کس هر چیزی رو بهت گفت فورا باور میکنی؟؟
      اولا حرف هر کسی رو باور نکردم و دوما عقل من میگه امکان نداره یک حکومت مثل حکومت هخامنشی و کوروش همه صفات رو یکجا داشته باشند...عدالت...علم...برادری و برابری.حقوق زنان.دانشمندان فراوان.قانون.خب چرا چیزی ازشون نمونده؟یونان باستان هم بزرگ بود و دانشمندادن زیادی برجای گذاشته...دانشمندان عهد کوروش کو؟
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

صفحه 2 از 5 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)