این بار سلام و درودی همراه با بغض و یا شاید بدون بغض و یا حتی حس رهایی و...
دوستان عزیزم امیدوارم خوب و سرحال باشین
سال گذشته من می گشتم پشت کنکوری ای پیدا کنم و نکاتی که باید سر جلسه یا حتی قبل ورود به جلسه بدونم رو ازش بپرسم ولی نبود
بنده بسی رنج دیدم در این سال دو ، میخوام این مطالب رو به عنوان یک پشت کنکوری براتون در اختیار بزارم
دوستان امیدوارم که تونسته باشین مطالب رو تا امروز جمع کنین
میخوام بگم از فضا های موجود قبل از ورود به جلسه امتحانی و حین جلسه آزمون
ببینید ، شما احتمالا با ماشین پدر یا مادر یا با تاکسی یا اتوبوس یا اگه پولدار باشین با ماشین خودتون میرین یه جا نزدیکی حوزه امتحانی پارک می کنین و از ماشین پیاده میشین
یه نگا به ازدحام جمعیت می کنین و یه کم استرس می گیرتتون ، همین اول باید کنترل شده عمل کنین
بهترین روش کنترل استرس بنظر من چند تا جوک خنده دار که واقعا میخندونتون رو به ذهنتون بیارین و از ته دل بخندین
به یاد داشته باشید که اگه با این خنده وارد جلسه بشین با همون خنده هم خارج خواهید شد
دوستان من ، ممکنه با فروتنی به اعتماد به نفس برسین و یا با چهره ی مصمم و مدعی . هر کدومش که باعث اعتماد بنفس میشه رو انجام بدین
به احتمال زیاد با دوستاتون برخورد خواهید داشت ، بنظر من به هیچ وجه در مورد درس صحبت نکنید و از جنگ روانی بشدت بپرهیزید ، من خودم سعی کردم اصلا نبینمشون . اگه دوستاتون خیرخواهی دارین برین باهاشون بگین و بخندین خیلی موثره
خوب کم کم شما رو به جلسه آزمون هدایتتون میکنن
با آرامش میرین و صندلیتونو پیدا می کنین ، تو این مدت سعی کنین به آرامش کامل برسین و ذهن خودتون رو در حالت آزاد قرار بدین ،
اگر آدم منطقی ای هستین این جمله رو مدام تکرار کنید : 5 (رند شده ) ساعت دیگه همه چی تمومه پس واقعا نمی ارزه که نگران بود
و یا این جمله : " 5 ساعت دیگه به تابستان لذت بخش وارد خواهم شد "
شماره داوطلبی شما رو یه کاغذ کوچولو به دسته صندلی شما چسب شده ، دوستان مواظب باشن که هنگام پر کردن پاسخنامه ، چون اون برگه زیرشه پاره نشه
و اینکه آب و چند تا شکلات هم همراهتون باشه ، بعد از درس ریاضی من خودم حالت گیجی بهم دست میده ولی با آب خوردن و شکلات طعم خوش لحظه ها برمیگرده
دوستان یه چیزی یادم رفت بگم ، ممکنه یه همکلاسی ببینید که دایم باهاش رقابت داشتین ، و باعث خدشه تو روحیتون بشه ، به یاد داشته باشید که تو کنکور هر کی خونده قطعا موفق میشه اگه به چیزایی که میگم عمل کنن و اسیر جنگ روانی که ناخودآگاه ایجاد میشه نشن
خوب ، یه ربع مونده به ساعت 8
پاسخبرگ شما به احتمال زیاد آبی هستش و همراه با دفترچه عمومی توی نایلون بسته بندی شده زیر صندلیتونه
یه نفر شروع میکنه به خوندن بند های آزمون ، مثلا میگه ، " با پاک کن پاک کنید و با مداد پر کنید "و از این حرفا.. بازم اگه خواستین میتونین بخندین
خوب ، یکی شروع به خوندن قرآن میکنه و بعد از بلندگو اعلام میشه که بسته رو از زیر صندلی بردارین و شروع کنید
دوستان بنظر من اصلا درس ها رو جابجا نزنین چون وقت میگیره مگه اینکه یه درسی رو گذاشتین کنار
رو هیچ سوالی هنگ نکنین چون خیلی وقتتون رو میگیره ، سریع برین سوال تست بعدی
توجه داشته باشین که عمومی ها که تموم شد میفتین رو سرازیری از لحاظ وقت
خوب 75 دقیقه تموم میشه و یکی اعلام میکنه که وقت عمومی ها تمومه و سوالات عمومی رو ناظرا میگیرن
پنج ده دیقه قبلش اختصاصی ها رو گذاشتن زیر صندلیتون ..
یکی اعلام میکنه که زمان اختصاصی ها شروع شده و شروع کنید
اینجاست که تکنیک های جناب کاظم قلم چی رو باید اجرا کنین البته کلا باید اجراش کنین ولی من به شخصه تو عمومی ها این کارو نمیکنم شاید اشتباه میکنم ولی اینطوری راحتم
در مورد تکنیک ها چیزی نمیگم چون همه بلدن فقط یه مورد ، اونم اینکه انتظاراتتونو بیارین پایین تا به سطح مطلوب برسین
با میانگین 30 اختصاصی به درصد خیلی خوبی میشه رسید پس همین مورد مزاحم که باید بالا 50 یا 60 بزنم رو بندازین دور تا خودش بیاد سراغتون
اگه بازم احساس خستگی کردین آب و شکلات بخورین تا بهتر بشین
دوستان زمان اختصاصی هم که تموم شد شما وارد یه دنیای دیگه ای میشین یعنی حس خوبی پیدا می کنین البته اگه خوب خونده باشین
من احساسم اینه که بعد کنکور زمین و زمان در اختیار خود شخصه و کنکور تنها مرحله ای از زندگی ما رو تشکیل میده و مراحل بسیار بسیار مهم تر و کارآمد تر پیش روی ماست و ما باید کاری بکنیم ...
امیدوارم تک تک شما هایی که واقعا زحمت کشیدید عرق ریختید ، خون دل خوردید ، رنجور شدید نتیجه زحماتتونو ببینید
حتی اگه هیچ شغلی در اختیار ما نباشد ، تحصیل و علم از آدم ، یک انسان قوی از لحاظ فکری و درکی میرساند که لازمه ی حیاته
موفق باشید -