خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 45
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات

بشنو چند نکته آخر از یک پشت کنکوری ..

این بار سلام و درودی همراه با بغض و یا شاید بدون بغض و یا حتی حس رهایی و...
      دوستان عزیزم امیدوارم خوب و سرحال باشین
      سال گذشته من می گشتم پشت کنکوری ای پیدا کنم و نکاتی که باید سر جلسه یا حتی قبل ورود به جلسه بدونم رو ازش بپرسم ولی نبود
      بنده بسی رنج دیدم در این سال دو ، میخوام این مطالب رو به عنوان یک پشت کنکوری براتون در اختیار بزارم
      دوستان امیدوارم که تونسته باشین مطالب رو تا امروز جمع کنین
      میخوام بگم از فضا های موجود قبل از ورود به جلسه امتحانی و حین جلسه آزمون
      ببینید ، شما احتمالا با ماشین پدر یا مادر یا با تاکسی یا اتوبوس یا اگه پولدار باشین با ماشین خودتون میرین یه جا نزدیکی حوزه امتحانی پارک می کنین و از ماشین پیاده میشین
      یه نگا به ازدحام جمعیت می کنین و یه کم استرس می گیرتتون ، همین اول باید کنترل شده عمل کنین
      بهترین روش کنترل استرس بنظر من چند تا جوک خنده دار که واقعا میخندونتون رو به ذهنتون بیارین و از ته دل بخندین
      به یاد داشته باشید که اگه با این خنده وارد جلسه بشین با همون خنده هم خارج خواهید شد
      دوستان من ، ممکنه با فروتنی به اعتماد به نفس برسین و یا با چهره ی مصمم و مدعی . هر کدومش که باعث اعتماد بنفس میشه رو انجام بدین
      به احتمال زیاد با دوستاتون برخورد خواهید داشت ، بنظر من به هیچ وجه در مورد درس صحبت نکنید و از جنگ روانی بشدت بپرهیزید ، من خودم سعی کردم اصلا نبینمشون . اگه دوستاتون خیرخواهی دارین برین باهاشون بگین و بخندین خیلی موثره
      خوب کم کم شما رو به جلسه آزمون هدایتتون میکنن
      با آرامش میرین و صندلیتونو پیدا می کنین ، تو این مدت سعی کنین به آرامش کامل برسین و ذهن خودتون رو در حالت آزاد قرار بدین ،
      اگر آدم منطقی ای هستین این جمله رو مدام تکرار کنید : 5 (رند شده ) ساعت دیگه همه چی تمومه پس واقعا نمی ارزه که نگران بود
      و یا این جمله : " 5 ساعت دیگه به تابستان لذت بخش وارد خواهم شد "
      شماره داوطلبی شما رو یه کاغذ کوچولو به دسته صندلی شما چسب شده ، دوستان مواظب باشن که هنگام پر کردن پاسخنامه ، چون اون برگه زیرشه پاره نشه
      و اینکه آب و چند تا شکلات هم همراهتون باشه ، بعد از درس ریاضی من خودم حالت گیجی بهم دست میده ولی با آب خوردن و شکلات طعم خوش لحظه ها برمیگرده

دوستان یه چیزی یادم رفت بگم ، ممکنه یه همکلاسی ببینید که دایم باهاش رقابت داشتین ، و باعث خدشه تو روحیتون بشه ، به یاد داشته باشید که تو کنکور هر کی خونده قطعا موفق میشه اگه به چیزایی که میگم عمل کنن و اسیر جنگ روانی که ناخودآگاه ایجاد میشه نشن
      خوب ، یه ربع مونده به ساعت 8
      پاسخبرگ شما به احتمال زیاد آبی هستش و همراه با دفترچه عمومی توی نایلون بسته بندی شده زیر صندلیتونه
      یه نفر شروع میکنه به خوندن بند های آزمون ، مثلا میگه ، " با پاک کن پاک کنید و با مداد پر کنید "
      و از این حرفا.. بازم اگه خواستین میتونین بخندین
      خوب ، یکی شروع به خوندن قرآن میکنه و بعد از بلندگو اعلام میشه که بسته رو از زیر صندلی بردارین و شروع کنید
      دوستان بنظر من اصلا درس ها رو جابجا نزنین چون وقت میگیره مگه اینکه یه درسی رو گذاشتین کنار
      رو هیچ سوالی هنگ نکنین چون خیلی وقتتون رو میگیره ، سریع برین سوال تست بعدی
      توجه داشته باشین که عمومی ها که تموم شد میفتین رو سرازیری از لحاظ وقت
      خوب 75 دقیقه تموم میشه و یکی اعلام میکنه که وقت عمومی ها تمومه و سوالات عمومی رو ناظرا میگیرن
      پنج ده دیقه قبلش اختصاصی ها رو گذاشتن زیر صندلیتون ..
      یکی اعلام میکنه که زمان اختصاصی ها شروع شده و شروع کنید
      اینجاست که تکنیک های جناب کاظم قلم چی رو باید اجرا کنین البته کلا باید اجراش کنین ولی من به شخصه تو عمومی ها این کارو نمیکنم شاید اشتباه میکنم ولی اینطوری راحتم
      در مورد تکنیک ها چیزی نمیگم چون همه بلدن فقط یه مورد ، اونم اینکه انتظاراتتونو بیارین پایین تا به سطح مطلوب برسین
      با میانگین 30 اختصاصی به درصد خیلی خوبی میشه رسید پس همین مورد مزاحم که باید بالا 50 یا 60 بزنم رو بندازین دور تا خودش بیاد سراغتون
      اگه بازم احساس خستگی کردین آب و شکلات بخورین تا بهتر بشین

دوستان زمان اختصاصی هم که تموم شد شما وارد یه دنیای دیگه ای میشین یعنی حس خوبی پیدا می کنین البته اگه خوب خونده باشین
      من احساسم اینه که بعد کنکور زمین و زمان در اختیار خود شخصه و کنکور تنها مرحله ای از زندگی ما رو تشکیل میده و مراحل بسیار بسیار مهم تر و کارآمد تر پیش روی ماست و ما باید کاری بکنیم ...
      امیدوارم تک تک شما هایی که واقعا زحمت کشیدید عرق ریختید ، خون دل خوردید ، رنجور شدید نتیجه زحماتتونو ببینید
      حتی اگه هیچ شغلی در اختیار ما نباشد ، تحصیل و علم از آدم ، یک انسان قوی از لحاظ فکری و درکی میرساند که لازمه ی حیاته
      موفق باشید -

2. Top | #2
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      خیلیییییییییییی ممنون

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      اب خیلی کم بخورید دست شویی پدرتونو در میاره یه رفت و برگشت بیشتر از 7 دقیقه وقتتونو میگیره... مخصوصا اگه مستراح عزیز طبقه پایین باشه و شما طبقه سوم...

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      ترسناک ترین اتفاق کنکور شنیدن صدای چیک هنگام باز کردن پلاستیک دفترچه عمومی خواهد بود
      و در گوش ان کس که در تسخیر شیطان است اما این را زمزمه می کنم همان به که شیطانت را بزرگی کنی که در این نیز تو را راهی است به بزرگی

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      وقتی میگن صلوات بفرستین یعنی میخوام بزنم اونارو له کنم اخه تو اون استرس ما دهنمون باز نمیشه صلواتمون کجا بود یکی باید واسه ما صلوات بفرسته..

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      خیلی خوب بود مرسی

خیلی مهمه که با آرامش شروع کنیم
      چون اگه عمومی با آرامش شروع بشه بقيشم با آرامش ادامه پیدا ميکنه
      I love all the stars in the sky, but they are nothing compared to the ones in your eyes

Hesam

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      تو حوزه ما قران گذاشته بودن اصن یه جوری میخوند انگاری سر خاک بودیم من داشتم میمردم از استرس ..اونم اونجوری با سوز میخوند انگار هر لحظه یکی داره دفن میشه...

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط eli94 نمایش پست ها
      وقتی میگن صلوات بفرستین یعنی میخوام بزنم اونارو له کنم اخه تو اون استرس ما دهنمون باز نمیشه صلواتمون کجا بود یکی باید واسه ما صلوات بفرسته..
      بازم یه موضوع خنده دار کمک کننده خواهد بود مثلا در مورد صلوات ، من اون کلیپی که سینه زنی ترک ها رو به حالت طنز به تصویر میکشه رو یادم میاد خندم میگیره
      ( آقا صلوات نفرست (تلمیح به سینه نزن) .. و ..
      )* هست تو اینترنت

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      حوزه امتحان نیست که کلبه وحشتو میمونه

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      مفید بودش ایشالا که همگی موفق بشیم و نتیجه تلاشمونو ببینیم

11. Top | #11
      در انتظار تایید ایمیل

khejalati
      نمایش مشخصات
      ممنونمممممممم
      من هر چي به جلسه كنكور فكر مي كنم احساس مي كنم از ترس بيهوش مي شم!
      اصلا نمي تونم تصورش كنم خيييلي مي ترسم!
      چيكار كنم به نظرتون؟؟؟؟

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Sarah B نمایش پست ها
      ممنونمممممممم
      من هر چي به جلسه كنكور فكر مي كنم احساس مي كنم از ترس بيهوش مي شم!
      اصلا نمي تونم تصورش كنم خيييلي مي ترسم!
      چيكار كنم به نظرتون؟؟؟؟
      واقعیتش حالت بیهوشی به من دست نداده و متاسفانه تو این مورد نظری نمیتونم بدم
      ولی یه پیشنهاد دارم ،
      بیهوش بشید قبل از اینکه بیهوش بشید

13. Top | #13
      در انتظار تایید ایمیل

khejalati
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Al I نمایش پست ها
      واقعیتش حالت بیهوشی به من دست نداده و متاسفانه تو این مورد نظری نمیتونم بدم
      ولی یه پیشنهاد دارم ،
      بیهوش بشید قبل از اینکه بیهوش بشید
      واقعا راهنماييتون كمكم كرد
      نه منظورم اين بود كه خيييييييلي استرس دارم چيكار كنم عايا؟

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      ببینید ، تا شما خودتون به این نتیجه نرسید که فلسفه ی استرس در واقع همون باز کردین چندین و چند فایل مزاحم در ذهن هست که درست مثل کامپیوتر ، ذهن هنگ میکنه و این میشه استرس
      قبل از آزمون روی برگه کاغذی تمامی مسائلی که باعث استرس شما میشه بحث کنید و بنویسید که همه ی این ها را بعد از آزمون راجع بهشون بحث خواهم کرد و در حین آزمون هیچگونه در موردشون فکر نخواهم کرد
      بیش از این کمکی نه تنها از من بلکه از هیچ کس جز خودتون بر نمیاد

15. Top | #15
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      اگه بتوني ترست را سارا خانم كنترل كني موفق ميشي
      ترس موجب ميشه ادرنالين خونت بره بالا و استرس و ترس زياد دقيقا مثل حرف كتاب توي اين دو هفته اثر ديرپا ايجاد ميكنه و سر كنكور هم كه وحشتناكه و اصلا نميداره قندوبه مغز برسه
      اول اينكه كلا ريلكس باش چون قرار نيست اتفاق خاصي بيفته، من تاحالا دو بار كنكور دادم، يك بار كارشناسي، يك بار كارشناسي ارشد و هر دو بار هم قبول شدم ولي خوب هيج اتفاق خاصي نيفتاد و روزها يكي يكي گذشت و ميگذره
      ولي خوب تا اونجا كه ميشه بيخيل باش، روزي يك فنجون دم نوش چاي به يا گل گاو زبون بخور ... كلا بيخيال همه چي ميشه ... سراغ داروي شيميايي هم نرو چون اين داروها يك سري اثرات جانبي يا به قول دكترها side effectهايي داره كه ممكنه اثر منفي برات ايجاد كنه
      پ.ن: اين حرف را بدين جهت زدم كه ديدم بعضي دوستان تحويز يك سري قرص براي هم كرده بودن

you come to me in friendship, your enemies would become my enemies
      and then
      THEY WOULD FEAR YOU

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)