2سلام
سلام دوستان میدونم اخر کاره و همه دوست دارن موفق شن ک ایشالله هم موفق میشن
همه بیان بگم از کی شروع کردن
روزی چند ساعت خوندن
انتظار داشتن چی قبول شن
به نظرشون میشن یا ن
2سلام
سلام دوستان میدونم اخر کاره و همه دوست دارن موفق شن ک ایشالله هم موفق میشن
همه بیان بگم از کی شروع کردن
روزی چند ساعت خوندن
انتظار داشتن چی قبول شن
به نظرشون میشن یا ن
من خودم بگم اول من از اخرای دی ماه بود فک کنم تاریخ عضویتم هست تصمیم گرفتم بخونم دویاره
اما کتاب نداشتم پی دی اف دان کردم واقعا نمیشد پشت پی سی خوند اونم تو خونه ای ک فقط یه اتاق بود و...
بعد عید چند کتاب گاج خریدم و تقریبا تموم وقتمو خوندم تمام شو
اما از نتیجه اصن راضی نیستم
مخاستم پزشکی قبول شم الان پرستارشم نمیشم با درصدا مزخرفم
36
سلام من یه چیز بهت میگم هیچوقت فراموش نکن هرکاری داری میکنی تو هر شرایطی امیدتو هیچوقت از خدا قطع نکن شاید یه جمله کلیشه ای باشه اما حقیقت محضه به من ثابت شده....حالا جناب درصداتو میشه بگی حدود چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/![]()
زندگی رو بدون کنکور تصور کن....
ویرایش توسط shagerd aval : 12 خرداد 1394 در ساعت 16:51
من از تابستون شروع کردم ولی اگه شروع جدیمو بگم از مهر ماه میشه
روزایی ک مدرسه میرفتم4-5ساعت بقیه روزام 7ساعت
ب اندازه خودم تلاش کردم دوست دارم تربیت معلم شهر خودم قبول شم و ان شاء الله قبول بشم .
راستی ساعتامو نگفتم من از مرداد پارسال شروع کردم خودم چون نمیتونستم بابرنامه باشم یه مشاور گرفتم خدایی دمش گرم خیلی عالیه....تو روزایی که مدرسه داشتم 6تا7 ساعت می خوندم و روزای تعطیل 10 تا 12 ساعت....درصدات بد نیس که چرا انقد نا امیدی تو ....من بهت قول میدم اگه همینارو حفظشون کنی صددرصد پرستاری قبولی...انقد از این بدترا رو دیدم یه امیدایی دارن آدم تو کفشون میمونه.....منطقه چندی؟
منطقه 3 نا امیدی قصه دراز داره یعنی هنو تو وجودمه از قدیم
نمی دونم حس می کنم درصدام خیلی کمه تازه تو کنکور اگه بشه اینا زد
70
سلام من زبان تخصصی خوندم یادم نمیاد از کی شروع کردم ولی امیدوارم روز کنکور یکی از بهترین روز های زندگیم بشه ایشالا واسه همه این اتفاق بیفته چه اونی که کتابو خورده چه اونی که اشتهاش وسطای راه کور شده!
حا لا بهتر منطقه 3 هم هستی چه بهتر ....منم منطقه 3 ام...ببین من کی دارم بهت میگم باور کن میشه .....کنکورای سالای پیشو میزنی؟؟![]()
ویرایش توسط shagerd aval : 12 خرداد 1394 در ساعت 17:14
خب دیگ با انقد استرس همون درصداتم گند میزنیا....میتونم یه سوال بپرسم اگه دوس نداشتی ج نده....تو 24 سالته یعنی سرباز بودی الان داری ادامه میدی؟؟؟؟
من ساعتی کار نمیکنم مبحثی کار میکنم میگم امروز باید فلان فلان و وبهمان مبحث رو تموم کنم
معمولا بین 8-10 ساعت طول میکشه
زندگی زیباست
زیبابینان زیبایی بینند
سلام و عرض ادب
در جواب سوالاتون باید بگم؛
من از آخرای تیرماه شروع کردم ولی از آخرای شهریور به طور جدی تر شروع کردم به درس خوندن.
از آخرای تیر دست گرمی روزی 5 الی 6 ساعت میخوندم ولی از آخرای شهریور
روزی میانگین 8 تا 10 میخوندم و از اسفندماه روزی 12 تا 14 میخوندم.
انتظار دارم رشته مهندسی هوافضا دانشگاه شریف قبول بشم که فقط برای گرفتن بورسیه و تحصیل در دانشگاه mit هستش.
امید به خدا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)