ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
اتفاقا من برعکس..هرموقع صلوات میفرستم یا قرآن گوش میدم آرامش بهم دست میده و احساس میکنم خدا کنارمه
دوستان ساعت 8 که میشه از بلندگو میگه داوطلبان عزیز اژدها وارد می شودبعد یه 5 دقیقه تازه میفهمی که این همه کنکور کنکور که میگن همین بود مثل یه آزمون عادیه
به امید موفقیت همه شما
بر عکس شماها سر جلسه ما بچه همه منگولن انگار رفتن پیک نیک(60 درصدشون)
هر که به ی ادا بازی مشغوله
ترس نداره بابا![]()
اتفاقا من پارسال امواتمونم دیدم ! همرو از دوران مهد کودک تا ...! هممون یه جا بودیم الا دوست صمیمیمافتاده بود یه جا دیگه
خیلی خیلی شلوغ بود اونجا ... دکون راه انداخته بودن آب معدنی و ... میفروختن تو دانشکده ..
رو دیوار شماره هارو زده بود باید نگاه میکردیم پیدا میکردیم طبقرو
داشتیم از پله ها میرفتیم بالا ... میگشتن هرچی همراهته ... من یه زیپ کیپ داشتم توش کارت زبان و تجربیم بود .. با یه دستمال مرطوب .. مداد و پاک کن اضافه ، قشنگ همه جارو رویت کردن ، رفتیم..
جامو پیدا کردم .. خدایی خیلی خوب بود نور عالی یه مراقب خیلی مهربون و خوش قیافه ... صندلیم خوب بود .. جو هم واقعا آروم بود ( باور نمیکنین) فقط کولر تو صورتم بود منم شب قبلش خوب نخوابیده بودم ... صبم 5 پاشده بودم ، کلا هم عادت نداشتم زود بیدار شم واسه همین سر کنکور کلا انگار درِ مغزم بسته بود ..
این بسته بندی سوالاشونم باز نمیشد پدرم درومد
وقتی عمومی تموم شد .. حدود 2/3 کلاس بلند شدن رفتن .. ( یاد امتحان نهایی افتادم که اولین نفر بلند میشدم میرفتم همه استرس میگرفتن نفرین میکردن ...)
هیچی با همون ذهن تعطیل و خوابالو .. زدم .. حدود یه ربع به 12 رسیدم به شیمی .. اولای شیمی 2رو زدم .. دیگه بیشتر از اون نمیکشیدم بشینم
یه نگاه انداختم به سوالا .. دیدم بلدم ولی واقعا دستم نمیرفت حل کنم ... بلند شدم اومدم بیرون ..
خلاصه اینکه حسابی خوب بخوابین .. اگه مث من عادت ندارین زود پاشین از الان عادت کنین قبل 6 بیدار شین ..
میتونین به پاک کنتون کش ببندین بندازین دستتون ... یا گردنتون ( به این یکی کش نبندین در میره میخوره تو چشتون)
صبونه خوب بخورین اما نه طوری که سنگین شین خیلی اذیت میکنه .. آب حتما همراهتون باشه ..
هول نشین سر خوندن سوال ..همون اول با آرامش و دقت بخونین .. وگرنه مجبورین 20بار از روش بخونین.
به خودتون اعتماد کنید ... خودتون بهتر از هرکسی میدونین چقد ازتون برمیاد ...
موفق باشیم هممون ^_^
بگو دیگه چرا پرواز نمیکنی ؟ تو دیگه زیباترین پروانه ای ؟
ضمن سلام و اظهار ارادت خدمت دوستان ،
یه نکته دیگه هم هست ،
جایی که من نشسته بودم نفر عقبیم هی فین فین میکرد ، شخصی هم که طرف راستم بود 5 دیقه اینور اونور نگا میکرد یهو سرشو میبرد رو سوالا متاسفانه من هم کمی حساسم ( یعنی خیلی حساسم )و اینکه همزمان میتونم به چند جا توجه داشته باشم ، تو ذهنم میگفتم ، آره دیگه این بار میخواد سوالارو حل کنه .. ولی بازم سرشو میبرد بالا به اینور و اونور نگا میکرد
این مسائل پیش میان من در مورد خودم ، به خودم تلقین مثبت میکنم تا مزاحم ها به نحوی به فرصت تبدیل بشن .. مثلا میگم اونی که فین فین میکنه داره به من میگه : زود باش پسر حل کن ، برو سوال بعدی![]()
من عجیب استرس و این حرفا ندارم الان گرچه قبلا فکر میکردم داشته باشم
ولی این مسئله خواب خیلی عذابم داره میده
دیروز ساعت 7 خوابیدم بعد الان 1 قرص خواب خوردم هنوزم بیداذم :/
دهنم سرویس شده
run forrest runnn
یادش گرامی باد پارسال تو حوزمون یه خانوم باردار 8ماهه بود که یه بطری خیلی بزرگ شربت البالو گذاشته بود کنار دستش و دو دقیقه ای یه بار سر میکشید و حالمونو زد بهم جای اون من داشتم خفه میشدم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)