خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 50
    1. Top | #31
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط payam74 نمایش پست ها
      داداش جدیدا تز روشنفکری مردم رو گرفته ...

چند هزار سال یک کشور بوده ایران ... دقت میکنی .. یک کشور نه یک ایالات متحده ... این کلی حرفه
      تقصیر مدیران و مسولینه داداش من قول میدم اگه تا چند سال دیگه این کشور به یک ایالات متحده تبدیل نشه اقوام مختلف به جون هم میفتن چون واقعا موج توهین ها داره افزایش پیدا میکنه....نمونش این تاپیک و افرادی که به نژادی توهین میکنن که امامان و پیغمبرشون و منجی شون از همین نژاده...
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

2. Top | #32
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed735 نمایش پست ها
      تقصیر مدیران و مسولینه داداش من قول میدم اگه تا چند سال دیگه این کشور به یک ایالات متحده تبدیل نشه اقوام مختلف به جون هم میفتن چون واقعا موج توهین ها داره افزایش پیدا میکنه....نمونش این تاپیک و افرادی که به نژادی توهین میکنن که امامان و پیغمبرشون و منجی شون از همین نژاده...
      نه بابا این دسته از دوستان بیشتر لاییک هستن

3. Top | #33
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اسلام اومد که بگه همه انسانها یکی هستن و وقتی یک انسانی خطا کرد باید با حدود الهی مجازات بشه و خطای چند نفر از یک نژاد مبنی بر بد یا خوب بودن اون نژاد نیست....پس خواهشا نژاد پرستی نکنید....ببینید اگه به این باشه که یک نژاد برتره عاقلتره و یک نژاد نیست پس همین الان جوابمو بدید ایران الان یک مملکت بی صاحابه که هیچی توش درست نیست و ما خیلی عقب موندیم پس با این حساب نژادی که الان حکومتو برعهده داره ناکارآمده؟؟؟ایران در گذشته کشور متمدنی بود پس حتما به خاطر این بود که اون نژادی که اکثرا روی کار بود عاقل ترو باهوشترو کارامدتر بود؟؟؟؟؟؟؟
      خطای 1 نفر یا 10 نفر یا 100 یا 1000نفر از یک نژاد قابل چشم پوشیه اما نه اعرابی که از وقتی قدرتمند شدن از 1400 سال پیش به ما حمله کردن و از همون موقع تا الان تا تونستن به هر طریقی به ما لطمه زدن از جنگ با عراق بگیر بیا تا امروزش که همه کار میکنن تا اقتصاد ایران تضعیف شه و وارد جنگ نظامی با ابر قدرتای دنیا شه...شما 1چیزو میدونی 100تا چیزو نمیدونی...
      ایرانم بعد حمله اعراب و قاطی شدن نژادش با نژاد همین اعراب و مغول ها رفت به سمت افول و بدبختی...
      قطعا و 100% نژاد خالص ایرانی که در گذشته در زمان هخامنشیان زندگی میکرد 100ها بار کارامدتر از نژاد حال حاضر ماست....
      حالا شما اسم این حرفای منو هرچی میخوای بذاری بذار...

4. Top | #34
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط payam74 نمایش پست ها
      بازهم نژاد پرستی ... دلمون خوش بود ملت نژاد پرستی نیستیم افتخارمون به شعورمون بود که این رو هم دکتر مملکت خراب کرد ..

اون گندی که حجاج خودمون زدن تقصیر خودمون بود ... من خودم اعتقاد دارم و یه روزی هم میرم حج ولی یه خورده فکر میکنم بعد زمان مناسب میرم ... آخه بچه 15 ساله میره حج بگه 7 منه!!
      شما که عقیدت اینه تعرض به ایرانیا تو عربستان تقصیر خود ایرانیاست و هر جوری شده به قیمت هر حقارت و ذلتی میخوای بری مکه...داداش شما صلاحیتشو نداری در مورد کارای مشابه کار این دکتر نظر بدی...

5. Top | #35
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط NaKayama نمایش پست ها
      شما که عقیدت اینه تعرض به ایرانیا تو عربستان تقصیر خود ایرانیاست و هر جوری شده به قیمت هر حقارت و ذلتی میخوای بری مکه...داداش شما صلاحیتشو نداری در مورد کارای مشابه کار این دکتر نظر بدی...
      شما مطلب من رو دوباره بخون ... موضعم رو نفهمیدی ......

فعلا تا پول من قرار بره تو جیب وهابیون قرار نیست جایی یرم..

6. Top | #36
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      خطای 1 نفر یا 10 نفر یا 100 یا 1000نفر از یک نژاد قابل چشم پوشیه اما نه اعرابی که از وقتی قدرتمند شدن از 1400 سال پیش به ما حمله کردن و از همون موقع تا الان تا تونستن به هر طریقی به ما لطمه زدن از جنگ با عراق بگیر بیا تا امروزش که همه کار میکنن تا اقتصاد ایران تضعیف شه و وارد جنگ نظامی با ابر قدرتای دنیا شه...شما 1چیزو میدونی 100تا چیزو نمیدونی...
      ایرانم بعد حمله اعراب و قاطی شدن نژادش با نژاد همین اعراب و مغول ها رفت به سمت افول و بدبختی...
      قطعا و 100% نژاد خالص ایرانی که در گذشته در زمان هخامنشیان زندگی میکرد 100ها بار کارامدتر از نژاد حال حاضر ماست....
      خخخخ خوب اومدی ولی تو اون هخامنشیانش خراب کردی....هخامنشیان فارس بودن و به فارسها ربط دارن نژاذ خالص ایرانی چیه؟؟؟؟تو ایران ترکو لرو کردو عربو غیره هم داریم مطمنم باش همین هخامنشیانی که میگی در زمان رضا خان و تحت حمایت یهودیان بنا به دلایلی خاص تاریخ سازی شدن عزیزم و گرنه چیز خاصی نبودن چون هیچ منبعی ازشون باقی نمونده که اینو نشون بده مثل یونان باستان و دانشمندانش
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

7. Top | #37
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من سه تا صحفه پشت سر هم گفتم چیزی نگم ولی انگار نمیشه...
      با تمام احترامی که براتون قائلم و باور کن به عنوان یه دوست ارزشمندم نگات میکنم ولی اسم این حرفتو میزارم حرف مفت، حرف صد من یه غاز نه فقط حرف شما بلکه همه اونایی که این حرفاتو قبول دارن...
      اگه کینه ای که داری کینه شتریه پس باید گفت تویی که دینت عربیه، مذهبت عربیه،سر کرده دینت و پیامبرت عرب بوده، سر مذهبت عرب بوده، بخاطر یه عرب پامیشی میری کربلا یا مشهد یا نجف، به سبک عرب روزی 5 بار عبادت میکنی دیگه این حرفای بی پایه و اساس چیه که میزنی؟؟؟
      اگه کینت از جوگیر بودنته بخاطر اتفاقات چند ماه پیش، تویی که ادعای فرهنگت گوش فلک رو کر کرده و فقط واسه حرف زدن زرنگی و وقتی پای عمل وسط میاد هیچی نیستی چرا داری به یه ملت که تعدادشون اگه از شما بیشتر نباشه کمتر نیست توهین میکنی بخاطر کاری که دو نفر انجام دادن؟؟؟ تو همین مملکت خودمون کم از این کارا میکنیم و آب از آب تکون نمیخوره؟؟؟کم تجاوز به کارگر افغانی میشه؟؟؟وقتی عراق هنوز صدام حاکمش بود کم به عراقی هایی که واسه کار میاومدن تجاوز میشد؟؟؟اصلا عراق و افغان چرا کم ایرانیا به خودشون تجاوز میکنن؟؟؟داستان خونه باغی اصفهان به همین زودی فراموشتون شده با فرهنگا؟؟؟ماجرای اسید پاشی تموم شده با شعورا؟؟؟
      آخه نژادپرستی تا چه حد؟؟؟
      عربا باعث شدن اقتصاد ایران افت کنه یا خود ایران؟؟؟
      شمایی که سطح معلوماتتون محدود به کتابای درسیه لطفا در همون حد هم نظر بدید شما رو چه به این حرفا...؟؟؟
      ما ایرانیا الان فقط اینیم:
      داریم با وقاحت تمام به همه توهین میکنیم و همه رو بو گندو خطاب میکنیم تا بوی تعفن و کث.افت خودمون رو فراموش کنیم...
      شماهایی که نسل آینده این خراب شده هستید زشته دارید با کمال پر رویی حداقل یک ششم مردم کشورتون رو ملخ خور و بی شع ور خطاب میکنید...
      چرخ یک گاری در حسرت واماندن اسب
      اسب درحسرت خوابیدن گاریچی
      ومرد گاریچی در حسرت مرگ

ویرایش توسط Joker72 : 11 اردیبهشت 1394 در ساعت 04:37

8. Top | #38
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      این دکتر نامحترم هم بدبخت و عقب افتاده و بی سوادی بوده که با وجود داشتن مدرک دکتری شعور و شخصیت نشستن رو میز طبابت رو نداره...
      بی سوادم از اون نظر گفتم چون سطح سوادش محدود به همون کتابا و واحداییه که تو دانشگاهش پاس کرده که گل بگیرن در اون دانشگاهی که خروجیش یه همچین آدم بیشعوری بوده...
      الان تو دنیا این حرفو میزنن:
      تو عربستان که اگه بخاطر اسلام و نفتش نبود هیچی واسه گفتن نداشتن دوتا سرباز بی سواد احمق بدبخت از روی نفهمی و بیشعوری یه غلطی کردن و درصورت اثبات به قیمت جونشون تقاص پس میدن ولی تو ایران، مملکتی که مردمش به تاریخ 2700 ساله آریایی افتخار میکنن، مملکتی که مادش امپراتوری روم رو به زانو درآورد و به قول خودشون هخامنشینیانش کل دنیا رو گرفتن، مملکتی که هرجا بحث از شعور میشه میگن صاحبش ماییم و درمملکتی که ادعاش گوش فلک رو کر کرده یه دکتر (نه یه بی سواد بلکه یه دکتر) میاد و با وجود اینکه میدونه جمعیت عرب کشورش کم از هیچ قشر دیگه نداره، با کمال وقاحت و در اوج نژادپرستی همچین حقی رو به خودش میده که جلو مطبش همچین حرفی رو کاملا آزادانه بیان کنه و حتی ازش تالبو درست کنه و بدبختی اینجاس که یه جوان ایرانی با همه ادعاهایی که مطرح شد کورکورانه و از روی تعصب میاد و از اون دکتر طرفداری میکنه...
      حالا همون دکتر و همون جوان روز ولادت علی عرب میان و به پدرشون روز پدر رو تبریک میگن، همین دکتر و جوان ایرانی روز ولادت فاطمه عرب میان روز مادر رو به مادرشون تبریک میگن،در مملکت این آغای دکتر بعد تولد محمد عرب یه هفته رو به عنوان هفته وحدت ملی جشن میگیرن، این جوان و این دکتر داستان ما بخاطر مرگ حسین عرب در صحرای کربلا یه هفته عزاداری میکنن تازه بعد 1400 سال براش چهلم هم میگیرن...
      به قول مهرا غفوریان:
      Oh My God!
      چرخ یک گاری در حسرت واماندن اسب
      اسب درحسرت خوابیدن گاریچی
      ومرد گاریچی در حسرت مرگ

ویرایش توسط Joker72 : 11 اردیبهشت 1394 در ساعت 04:40

9. Top | #39
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط :کمدین: نمایش پست ها
      من سه تا صحفه پشت سر هم گفتم چیزی نگم ولی انگار نمیشه...
      با تمام احترامی که براتون قائلم و باور کن به عنوان یه دوست ارزشمندم نگات میکنم ولی اسم این حرفتو میزارم حرف مفت، حرف صد من یه غاز نه فقط حرف شما بلکه همه اونایی که این حرفاتو قبول دارن...
      اگه کینه ای که داری کینه شتریه پس باید گفت تویی که دینت عربیه، مذهبت عربیه،سر کرده دینت و پیامبرت عرب بوده، سر مذهبت عرب بوده، بخاطر یه عرب پامیشی میری کربلا یا مشهد یا نجف، به سبک عرب روزی 5 بار عبادت میکنی دیگه این حرفای بی پایه و اساس چیه که میزنی؟؟؟
      اگه کینت از جوگیر بودنته بخاطر اتفاقات چند ماه پیش، تویی که ادعای فرهنگت گوش فلک رو کر کرده و فقط واسه حرف زدن زرنگی و وقتی پای عمل وسط میاد هیچی نیستی چرا داری به یه ملت که تعدادشون اگه از شما بیشتر نباشه کمتر نیست توهین میکنی بخاطر کاری که دو نفر انجام دادن؟؟؟ تو همین مملکت خودمون کم از این کارا میکنیم و آب از آب تکون نمیخوره؟؟؟کم تجاوز به کارگر افغانی میشه؟؟؟وقتی عراق هنوز صدام حاکمش بود کم به عراقی هایی که واسه کار میاومدن تجاوز میشد؟؟؟اصلا عراق و افغان چرا کم ایرانیا به خودشون تجاوز میکنن؟؟؟داستان خونه باغی اصفهان به همین زودی فراموشتون شده با فرهنگا؟؟؟ماجرای اسید پاشی تموم شده با شعورا؟؟؟
      آخه نژادپرستی تا چه حد؟؟؟
      عربا باعث شدن اقتصاد ایران افت کنه یا خود ایران؟؟؟
      شمایی که سطح معلوماتتون محدود به کتابای درسیه لطفا در همون حد هم نظر بدید شما رو چه به این حرفا...؟؟؟
      ما ایرانیا الان فقط اینیم:
      داریم با وقاحت تمام به همه توهین میکنیم و همه رو بو گندو خطاب میکنیم تا بوی تعفن و کث.افت خودمون رو فراموش کنیم...
      شماهایی که نسل آینده این خراب شده هستید زشته دارید با کمال پر رویی حداقل یک ششم مردم کشورتون رو ملخ خور و بی شع ور خطاب میکنید...
      نه عزیزم شما هر موقع احساس کردی باید حرفی بزنی بیا و بزن حالا هرچقدرم که بیخودو بی اساس باشه...
      نظر شما محترمه اما چون شما گروه اقلیت هستی حرفات و نظرات زیاد مهم نیست...قضیه این نیست که مثلا از 20 نفر 10نفر موافق و 10نفر مخالف این قضیه باشن...قضیه اینه که 18نفر موافقن 2 نفر مخالف...این 18 نفر قرار نیست خودشونو برای اون 2 نفر توضیح بدن...اون 2نفر هم هر عقیده ای داشته باشن به درد خودشون میخوره و ارزشی نداره...
      اون چیزایی که تو پاراگراف دوم نوشتی در مورد من صدق نمیکنه...یه مساله شخصیه و منم دلیلی نمیبینم به کسی در این مورد توضیحی بدم...
      نژاد ایرانی از اول با فرهنگ بوده و الانم هست...شاید الان از بعضی کشورای پیشرفته از نظر فرهنگی عقب باشیم اما از عرب جماعت یه سرو گردن بالاتریم...اگر کسی مخالف اینه به نظرم یه آدم احمقو بی ارزشه...
      آخه تو چی میدونی عمو جون...من عموم سرهنگ پاسداره...عموی بزرگم تو دفتر نمایندگی ولی فقیهه...من 10تا فامیل کله گنده تو این جور جاها داشتمو دارم...آخه تو منبعت چیه...حرفات در این مورد برای من خنده داره...خیلی حرفارو نمیشه زد...برو یکم از آدماییی که تو این جاها هستن بپرس ,تحقیق کن بعد بیا نظر بنویس..!
      تقریبا با همه حرفات مخالفم جز این:
      البته چه خوبه آدم هر حرفی رو میزنه اول سعی کنه رو خودش امتحان کنه...
      اعراب ملخ خور و سوسمار خور بوده اند...اعراب جاهل عقب مانده بیابان گرد بوده اند...کسانی بوده اند که دختران خودشونو زنده به گور میکردن...اینا حقایق تاریخیه و هیچ وقت هیچ کس به هیچ طریقی نمیتونه اینارو عوض کنه...
      اینم میگم تموم شه بره چون متنات زیادنو منم حوصله خوندنو جواب نوشتن به اینجور متنارو ندارم...اینم چون پسر خوبیهستی جواب دادم:
      قبلا هم گفتم الان هم میگم نژاد عرب نژادی با بهره هوشی پایین خیلی خشن و البته نامردن هم در حق خودشون هم در حق بقیه...
      موفق باشی عزیزم...

10. Top | #40
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      آخه تو چی میدونی عمو جون...من عموم سرهنگ پاسداره...عموی بزرگم تو دفتر نمایندگی ولی فقیهه...من 10تا فامیل کله گنده تو این جور جاها داشتمو دارم...آخه تو منبعت چیه...حرفات در این مورد برای من خنده داره...خیلی حرفارو نمیشه زد...برو یکم از آدماییی که تو این جاها هستن بپرس ,تحقیق کن بعد بیا نظر بنویس..!
      داداش کمدین الان ایشون به صراحت دارن میگن اگه قبول نکنی فردا ماشین سیاه دم در خونته اونوقت مجبوری با هزار تا غلط کردم(البته شرمندما اینطوری میگم ولی حقیقته) قبول کنی
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

11. Top | #41
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      این دکتر نامحترم هم بدبخت و عقب افتاده و بی سوادی بوده که با وجود داشتن مدرک دکتری شعور و شخصیت نشستن رو میز طبابت رو نداره...
      بی سوادم از اون نظر گفتم چون سطح سوادش محدود به همون کتابا و واحداییه که تو دانشگاهش پاس کرده که گل بگیرن در اون دانشگاهی که خروجیش یه همچین آدم بیشعوری بوده...
      تو عربستان که اگه بخاطر اسلام و نفتش نبود هیچی واسه گفتن نداشتن دوتا سرباز بی سواد احمق بدبخت از روی نفهمی و بیشعوری یه غلطی کردن و درصورت اثبات به قیمت جونشون تقاص پس میدن ولی تو ایران، مملکتی که مردمش به تاریخ 2700 ساله آریایی افتخار میکنن، مملکتی که مادش امپراتوری روم رو به زانو درآورد و به قول خودشون هخامنشینیانش کل دنیا رو گرفتن، مملکتی که هرجا بحث از شعور میشه میگن صاحبش ماییم و درمملکتی که ادعاش گوش فلک رو کر کرده یه دکتر (نه یه بی سواد بلکه یه دکتر) میاد و با وجود اینکه میدونه جمعیت عرب کشورش کم از هیچ قشر دیگه نداره، با کمال وقاحت و در اوج نژادپرستی همچین حقی رو به خودش میده که جلو مطبش همچین حرفی رو کاملا آزادانه بیان کنه و حتی ازش تالبو درست کنه و بدبختی اینجاس که یه جوان ایرانی با همه ادعاهایی که مطرح شد کورکورانه و از روی تعصب میاد و از اون دکتر طرفداری میکنه...
      حالا همون دکتر و همون جوان روز ولادت علی عرب میان و به پدرشون روز پدر رو تبریک میگن، همین دکتر و جوان ایرانی روز ولادت فاطمه عرب میان روز مادر رو به مادرشون تبریک میگن،در مملکت این آغای دکتر بعد تولد محمد عرب یه هفته رو به عنوان هفته وحدت ملی جشن میگیرن، این جوان و این دکتر داستان ما بخاطر مرگ حسین عرب در صحرای کربلا یه هفته عزاداری میکنن تازه بعد 1400 سال براش چهلم هم میگیرن...
      به قول مهرا غفوریان:
      Oh My God!
      داداش تو مملکت ما چیزی به عنوان حقیقت مطرح نیست فقط این مطرحه که ما ایرانی هستیم و خونمون از تمام ملت جهان رنگین تره و از همه با فرهنگ تریم و خون کوروش تو رگ هامونه (البته بگم فارسها اینطورنا کوروش به ما ربطی نداره)
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

12. Top | #42
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      به قول مهرا غفوریان:
      Oh My God!
      شما اول تکلیفتونو با خودتون روشن کنید بعد شعارهای پوپولیستی بدید.معلوم نیست جبهتون کدوم طرفه.این کاری که اون پزشک کرده از لحاظ اصول وجدانی و انسانی کاملا اشتباهه ولی اینکه عربهای عربستان باعث نابودیه فرهنگمون شدن شکی توش نیست.تو هیچ کشور دیگه دنیا مردم قهرمانهای ملیشونو فراموش نمیکنن و به بیگانگان بها نمیدن .همین بها دادن باعث شده بریم مکه بهمون تجاوز کنن.بابا با چه زبونی بگن این دین ماست نیاید مکه.این وهابیا اصلا دوس ندارن ایرانیا بیان مکه.هر کشوری که به کشور دیگه حمله کنه و فرهنگش پایین تر باشه باعث میشه اون کشور مورد حمله هم از نظر فرهنگی بیاد پایین .ریشه تمام مشکلات ایران حمله اعراب به ایرانه.
      ?

13. Top | #43
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bbehzad نمایش پست ها
      شما اول تکلیفتونو با خودتون روشن کنید بعد شعارهای پوپولیستی بدید.معلوم نیست جبهتون کدوم طرفه.این کاری که اون پزشک کرده از لحاظ اصول وجدانی و انسانی کاملا اشتباهه ولی اینکه عربهای عربستان باعث نابودیه فرهنگمون شدن شکی توش نیست.تو هیچ کشور دیگه دنیا مردم قهرمانهای ملیشونو فراموش نمیکنن و به بیگانگان بها نمیدن .همین بها دادن باعث شده بریم مکه بهمون تجاوز کنن.بابا با چه زبونی بگن این دین ماست نیاید مکه.این وهابیا اصلا دوس ندارن ایرانیا بیان مکه.هر کشوری که به کشور دیگه حمله کنه و فرهنگش پایین تر باشه باعث میشه اون کشور مورد حمله هم از نظر فرهنگی بیاد پایین .ریشه تمام مشکلات ایران حمله اعراب به ایرانه.
      پس شما اسلامو قبول ندارید؟؟؟
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

14. Top | #44
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      پس شما اسلامو قبول ندارید؟؟؟
      اسلام یه دینه و یه چیز شخصیست
      ?

15. Top | #45
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bbehzad نمایش پست ها
      اسلام یه دینه و یه چیز شخصیست
      اسلام فقط دین نیست
      برای امثال شما که چیزی ازش نمیدونید دینه .
      همین که مث ادم زندگی کنی یعنی مسلمونی خواه و ناخواه

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)