خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 34
    نمایش نتایج: از 46 به 50 از 50
    1. Top | #46
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      چند سال دیگه میشیم بی فرهنگ ترین مردم جهان با این جوونایی که فرهنگو فقط در تاریخشون معنا میکنند
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

2. Top | #47
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      من به تمام ادیان احترام میزارم و خودم هم مسلمونم ولی این هیچ ربطی به این نداره که حقایقو نبینیم تمام اماما هم با این مردم عربستان مشکل داشتن چه برسه ما که ایرانی هستیم.
      ?

3. Top | #48
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      بهتره این تایپیک بسته شه تا تفتیش عقاید اتفاق نیفته و هرکس هر اعتقادی داره توهین نشه بهش.
      ?

4. Top | #49
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط NaKayama نمایش پست ها
      از نظر تو فاجعس,از نظر من و امثال من نیست...من به این معتقدم که وقتی یکی بهت توهین کرد باید به هر طریقی به طرف بفهمونی این حرکتت منو ناراحت کرده...
      خیلی استدلال بدی دارین
      اگه بخوایم فجایع هیتلر رو به پای مردم آلمان بذاریم کار فاجعه ای کردیم
      دلیل نداره که ما بخوایم برای چندتا حرکت بد نژاد عرب رو تحقیر کنیم و مردم بی گناهشونو مورد هجمه قرار بدیم ...

5. Top | #50
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اگه بخوایم بگیم اعراب 1400 سال پیش حمله کردن و هنوزم اثراتش روی ماها مونده اون دیگه به اعراب ربطی نداره بلکه مربوط به سست عنصر بودن خودمونه که بعد 1400 سال هنوز نتونستیم سرپا بشیم...
      اگه اینجوری باشه که از شرق هندی ها، افغانی ها، پاکستان و...، از شمال آزری ها و حتی روسیه، از غرب عراقی ها ترکیه ای ها حتی اروپایی ها و شمال آفریقا باید بخاطر تاریخمون ازمون بیزار باشن...
      اگه هم ریشه این حرفا بخاطر اقتصاد نفتی حال حاضره که دیگه آدم نمیدونه چی بگه. آخه به اصطلاح تحصیل کرده ها مگه نمیدونید اوپک رو خود ایران پایه ریزی کرد و قانونش هم اینه که هر کشوری که عضو اوپکه بر اساس مقدار برداشت یا مقدار فروشش میتونه حرف بزنه مثلا ایران سال 54 که 8 میلیون بشکه در روز برداشت میکرد حرف اول رو میزد و رییس اوپک بود ولی الان که بخاطر 1001 فعالیت بیخود و مسخره که باعث تحریم شدن و نمیتونه روزی حتی 1 ملیون هم برداشت کنه چون به فروش نمیره مقصر اعرابن؟؟؟اونا هم بیان بخاطر ایران برداشت نکنن؟؟؟
      اگه هم مشکل وهابیت عربستانه به شما چه؟؟؟موسی به دین خود عیسی به دین خود...
      اگه هم بخاطر تعرضه شماها دارید کاری میکنید که صد برابر اون تعرض اشتباهه حتی دارید اعراب داخل کشور رو عصبانی میکنید...
      چرخ یک گاری در حسرت واماندن اسب
      اسب درحسرت خوابیدن گاریچی
      ومرد گاریچی در حسرت مرگ

صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 34

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)