^______________________^
اگه با هرکسی مثل خودش رفتار نکنی پررو میشه مثل خود همین عربا ایران اینقد باهاشون کنار اومده که حالا برا ما ادم شدن به امید خدا به زودی نابودی حکومت های عربی رو میبینم که به قول حضرت افا این کشورهای عربی شده ان ((((بادمجان دورقاب چین))))امریکا
اما دریغ از اینکه امریکا برنامه نابودی تمام اعراب رو در سر داره
^______________________^
سر صبح یه نخ سیگار تا چشما باز شد ...
روی میز تیکت با پول نقد و پاسپورت
یه کبریت، یه بنزین، یه رویا، یه خونه
یه کوله خاطره که باید جا بمونه...
بیشتر ژنها تو هر نژادی از انسانها مشابه همن...وقتی من میگم اعراب منظورم کل اعرابه...اون عربی که اینجاست اگر مهلتشو پیدا کنه عین فلسطین قشنگ حقومونو میذاره کف دستمون...شما شک نکن...
من از کار این دکتر خوشم اومده (یه حرکت نمادین بوده دیگه) و بهش آقرین میگم...
اسلام اومد که بگه همه انسانها یکی هستن و وقتی یک انسانی خطا کرد باید با حدود الهی مجازات بشه و خطای چند نفر از یک نژاد مبنی بر بد یا خوب بودن اون نژاد نیست....پس خواهشا نژاد پرستی نکنید....ببینید اگه به این باشه که یک نژاد برتره عاقلتره و یک نژاد نیست پس همین الان جوابمو بدید ایران الان یک مملکت بی صاحابه که هیچی توش درست نیست و ما خیلی عقب موندیم پس با این حساب نژادی که الان حکومتو برعهده داره ناکارآمده؟؟؟ایران در گذشته کشور متمدنی بود پس حتما به خاطر این بود که اون نژادی که اکثرا روی کار بود عاقل ترو باهوشترو کارامدتر بود؟؟؟؟؟؟؟
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
چیکارش دارین , بنده خدا خواسته مثلا بعنوان اعتراض کاری کرده باشه.
از اینا گذشته , تا حالا به اون نیمه لیوان هم نگاه کردین؟ از این بابت که خدمتی که اون 2 تا سرباز عرب کردن
توی تاریخ , هیچ دولتی نتونسته بود بکنه؟ میدونین 2تا سرباز باعث شدن که چقدر ارز از مملکت دیگه خارج نشه.
بازهم نژاد پرستی ... دلمون خوش بود ملت نژاد پرستی نیستیم افتخارمون به شعورمون بود که این رو هم دکتر مملکت خراب کرد ..
اون گندی که حجاج خودمون زدن تقصیر خودمون بود ... من خودم اعتقاد دارم و یه روزی هم میرم حج ولی یه خورده فکر میکنم بعد زمان مناسب میرم ... آخه بچه 15 ساله میره حج بگه 7 منه!!
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
ویرایش توسط Saeed735 : 11 اردیبهشت 1394 در ساعت 12:50
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)