دوستان من این سوال رو چند بار تا حالا پرسیدم اما کسی درست حسابی جواب نداده.
آیا همه (تاکید می کنم همه) گلبول های سفید خون دیاپدز دارند؟
Sent from my LG-V500 using Tapatalk
دوستان من این سوال رو چند بار تا حالا پرسیدم اما کسی درست حسابی جواب نداده.
آیا همه (تاکید می کنم همه) گلبول های سفید خون دیاپدز دارند؟
Sent from my LG-V500 using Tapatalk
دوستان عزيزم فعلا خداحافظ !
اقای ماز اشتباه نوشته عین چند تا اشتباه دیگرشون (فارغ از این که نزدیک به 30 تا اشتباه در کتاب زیبنده شون پیدا کردم !)
در عین انقباض دهلیز ها ابتدای سیاهر گهای بزرگ دهلیز ها و نیز سیاهرگ های ششی دریچه های نسبتا تحلیل رفته ای دارن ولی دریچه نیستند اما هنگام انقباض این دهلیز ها از بالا انقباض دهلیز ها به سمت پایین شروع میشه و انقباض سبب بسته شدن ابتدای این رگ ها به مدت 1 دهم ثانیه میشه پس اشتباهه بگیم میاد !
سلام !
1 - با تولید زاده هایی با ویژگی نازایی و یا هم نازیستا (فرد نازیستا قطعا نازاست) خزانه ژنی مشترک و همگرایی دو گونه رخ نمیده .
2- گیاهی که یک جنسی هست فقط یک بخش زایشی (تولید کننده ی دانه یا کلاله مادگی) رو داره پس معمولا نمیشه گفت که خود لقاحی داره ولی میتونه امیزش همسان پسندانه (در صورت نزدیکی با گیاه هم نوع خودش) انجام بده .
3- گیاه نر شبدر یک جنسی هس و تولید دانه ی گرده میکند . پس لزومی نداره که حتما و واجبا دارای چندین الل برای اون باشد و فقط چیزی که مهمه اینه که گامتوفیت و به دنبال اون گامت نر ! فاقد اللی مشابه با الل ناسازگاری ژن در گیاه ماده باشه و این نکته هم یادتون باشه فقط در مورد ژن ناسازگاری مطرحه و ممکنه ژن های دیگه عین هم باشن .
موفق باشید.
در حال حاضر 115 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 115 مهمان)