X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 810 از 1912 نخستنخست ... 710800809810811820910 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 12,136 به 12,150 از 28680
    1. Top | #12136
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام. لطفادلیل درستی این جمله روتوضیح بدید:
      هراسپوروفیت درگامتوفیت شکل می گیرد.

2. Top | #12137
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amir.hav نمایش پست ها
      حالا مطمعنی درسته این جمله با خزه و مراحل ابتدایی سرخس مشکل ندارم ولی نهان دانگان و بازدانگان مشکل دارم

3. Top | #12138
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط reza374 نمایش پست ها
      درستی یا نادرستی عبارات زیر با تحلیل کامل بیان کنید.

1)هیدر همزمان با بلع مواد غذایی دفع مواد زائد حاصل از بلع قبل را می تواند انجام دهد.

2)صفرا می تواند باعث افزایش ترشح هورمون پاراتیروئیدی و کاهش ترشح هورمون کلسی تونین شود.

موفق باشید%
      می دونین در مورد اولی حرفمو پس می گیرم جمله درسته چون درسته ک فقط ی راه برا ورود و خروج هس ولی مولکول های ریز دفعی مث آمونیاک یا کربن دی اکسد می تونن از طریق انتشار از غشا سلول ها رد شن

4. Top | #12139
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Devil May Cry نمایش پست ها
      حالا مطمعنی درسته این جمله با خزه و مراحل ابتدایی سرخس مشکل ندارم ولی نهان دانگان و بازدانگان مشکل دارم
      نام: 2.png نمایش: 22 اندازه: 7.5 کیلو بایت

5. Top | #12140
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نام: 2.png نمایش: 22 اندازه: 7.5 کیلو بایت
      من چیزایی که کرامت و آرامفر می گن عین چشمم اعتماد دارم ولی خو به این شک دارم آخه تو نهان دانگان و بازدانگان اسپوروفیت و گامتوفیت کاملا مستقل از همن

6. Top | #12141
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      من چیزایی که کرامت و آرامفر می گن عین چشمم اعتماد دارم ولی خو به این شک دارم آخه تو نهان دانگان و بازدانگان اسپوروفیت و گامتوفیت کاملا مستقل از همن
      یعنی با این حرفت زیستو در نطفه خفه کردیمنظورت از گامتوفیت واسپوروفیت نهاندانگان همون کاهوی دریایی هست به احتمال زیاد که به این سوال ربطی نداره

7. Top | #12142
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      از رویش تخم روی گامتوفیت ,اسپورفیت تشکیل میشود.پس اسپورفیت در گامتوفیت بوجود می اید.(سلول تخم درون گامتوفیت ماده شکل میگیرد.)

8. Top | #12143
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      یعنی با این حرفت زیستو در نطفه خفه کردیمنظورت از گامتوفیت واسپوروفیت نهاندانگان همون کاهوی دریایی هست به احتمال زیاد که به این سوال ربطی نداره
      عزیز جان داریم درمورد گیاهان حرف می زنیم کاهوی دریایی که آغازیه جان دلم این یکی از نکته های الگو بود:اگر به چرخه زندگییه خزه سرخس و بازدانگان و نهان دانگان نگاه کنیم می بینیم که در طول زمان و تکامل اسپروفیت کم کم از گامتوفیت مستقل شده و در بازدانگان و نهان دانگان اسپروفیت کاملا مستقل از گامتوفیت است به این صورت که در خزه اسپروفیت سبز نیست و توانایی فتوسنتز ندارد(این تویه شکل کتاب مشهوده) و تمام مواد مورد نیاز خود را از گامتوفیت سبز فراهم می کند و در سرخس به اینگونه است که اسپروفیت جوان (نه بالغ) با این که سبز است و فتوسنتز می کند ولی برای رشد خود از مواد گامتوفیت(همون پروتال قلبی شکل) استفاده می کند و سپس بلغ و مستقل از گامتوفیت می شود ولی در نهان دانگان و بازدانگان اسپروفیت کاملا مستقل از گامتوفیت است

9. Top | #12144
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Diamonds نمایش پست ها
      از رویش تخم روی گامتوفیت ,اسپورفیت تشکیل میشود.پس اسپورفیت در گامتوفیت بوجود می اید.(سلول تخم درون گامتوفیت ماده شکل میگیرد.)
      آره حق باشماس توی نهان دانگان گامتوفیت ماده همون کیسه رویانی هس و محل انجام لقاح و تشکیل سلول تخم 2N که اولین سلول اسپوروفیت آیندسو سلول تخم 3N که ذخیره دانه رو ب وجود می یاره هستش پس این جمله درسته می دونین دیشب ساعت 12 بود اینو خوندم قاط زده بودم با ی موضوع دیگه اشتب گرفتم

10. Top | #12145
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Diamonds نمایش پست ها
      عزیز جان داریم درمورد گیاهان حرف می زنیم کاهوی دریایی که آغازیه جان دلم این یکی از نکته های الگو بود:اگر به چرخه زندگییه خزه سرخس و بازدانگان و نهان دانگان نگاه کنیم می بینیم که در طول زمان و تکامل اسپروفیت کم کم از گامتوفیت مستقل شده و در بازدانگان و نهان دانگان اسپروفیت کاملا مستقل از گامتوفیت است به این صورت که در خزه اسپروفیت سبز نیست و توانایی فتوسنتز ندارد(این تویه شکل کتاب مشهوده) و تمام مواد مورد نیاز خود را از گامتوفیت سبز فراهم می کند و در سرخس به اینگونه است که اسپروفیت جوان (نه بالغ) با این که سبز است و فتوسنتز می کند ولی برای رشد خود از مواد گامتوفیت(همون پروتال قلبی شکل) استفاده می کند و سپس بلغ و مستقل از گامتوفیت می شود ولی در نهان دانگان و بازدانگان اسپروفیت کاملا مستقل از گامتوفیت است
      تشکردوستان
      مشکلم رفع شد درخزه همونطورکه خواهر دلارام گفتن اسپوروفیت در روی راس گامتوفیت شکل می گیره درسرخس درون پروتال و در بازدانگان درون آندوسپرم که تخم زاه اروی آرگکن قراردارن ونهاندانگان همونطورکه داش خسته گفت در کیسه ی رویانی
      ویرایش توسط Delgir : 20 تیر 1395 در ساعت 14:43

11. Top | #12146
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      تشکردوستان
      مشکلم رفع شد درخزه همونطورکه خواهر دلارام گفتن اسپوروفیت در روی راس گامتوفیت شکل می گیره درسرخس درون پروتال و در بازدانگان درون آندوسپرم که تخم زاه اروی آرگکن قراردارن ودربازداگان همونطورکه داش خسته گفت در کیسه ی رویانی
      هوا فضا دادا تو نهان دانگان کیسه رویانی نه بازدانه خواهشا ویرایشش کن راستی نمی دونستم اسمشون دلارامه خدایی چه اسمه فوق العاده ایدرضمن دیگه خسته نیستم نام کاربریو خیلی وقته عوض کردم خزه و سرخسم من گفتما

12. Top | #12147
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      هوا فضا دادا تو نهان دانگان کیسه رویانی نه بازدانه خواهشا ویرایشش کن راستی نمی دونستم اسمشون دلارامه خدایی چه اسمه فوق العاده ایدرضمن دیگه خسته نیستم نام کاربریو خیلی وقته عوض کردم خزه و سرخسم من گفتما
      چون خواهش کردی ویرایشش کردم داش خسته
      آوریندقت کن که دربادانگان ونهاندانگان غلطه بگی کاملا مسقلاچون بایددقت کنی که ....

13. Top | #12148
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      چون خواهش کردی ویرایشش کردم داش خسته
      آوریندقت کن که دربادانگان ونهاندانگان غلطه بگی کاملا مسقلاچون بایددقت کنی که ....
      مطمعنم که اسپروفیت در نهان دانگان کاملا مستقل از گامتوفیت هس خب دلیل برا ردش چیه بگو بشنوم

14. Top | #12149
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      مطمعنم که اسپروفیت در نهان دانگان کاملا مستقل از گامتوفیت هس خب دلیل برا ردش چیه بگو بشنوم
      داداش شماداری می گی گامتوفیت واسپوروفیت نهاندانگان وبازدانگان کاملامستقل ازهم اندولی غلطه این شکل می تونه خوب باشه:
      نام: تغذیه_ی_گامتوفیت_و_اسپوروفیت_گیاه.jpg نمایش: 19 اندازه: 49.0 کیلو بایت

15. Top | #12150
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      داداش شماداری می گی گامتوفیت واسپوروفیت نهاندانگان وبازدانگان کاملامستقل ازهم اندولی غلطه این شکل می تونه خوب باشه:
      نام: تغذیه_ی_گامتوفیت_و_اسپوروفیت_گیاه.jpg نمایش: 19 اندازه: 49.0 کیلو بایت
      خدایی همین جمله ای رو که نقل کردی رو بخون سطر آخر جدولتم بخون

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن