دوستان این جمله چرا غلطه؟
در هر فرد سالم و بالغ ترشح اكسى توسين سبب كاهش ميزان مالتوز بدن مى شود .
استدلال من : خب اکسی توسین رو غدد شیری داره تاثر میکنه . قند شیر هم که لاکتوز هست و اونم گالاکتوز + گلوکوز . پس به هرحال داره گلوکوز کم میشه و در نتیجه ساخت مالتوز هم میاد پایین . و خب میتونه که ذخیره ی اونم کم بشه .
البته سوال من اینه که اصلا مالتوز در بدن ماها به جز اون داستان پتیالین و... ، بصورت سنتز آبدهی ساخته میشه ؟
اصولا در بدن ما بطور کلی مالتوز تولید نمیشه(مواظب باش ک لفظ قطعا رو بکار نبردم چو حین ساخنن پلی ساکاریدهایی مثل نشاسته و سلولز و گلیکوژن اول مالتوز تولید میشه چو مالتوز از دو گلکوزه)
نمیدونم این جملتو ا کجا اوردی ولی مالتوز وقتی تو بدنت نساخته میشه چطور میخواد کاهش پیدا کنه؟؟؟
شاید ب گوارش ربط داده باشه!!!
ویرایش توسط †Muhammad† : 10 مرداد 1395 در ساعت 02:04
اقا من کتاب چن سال گذشته و چاپ جدید رو دارم!
تو کتاب چاپ های گذشته در شکل فصل 8 سال دوم مربوط ب ماهیچه. میوزین هایی ک تو ناحیه صفحه هنس بودن نازک تر از میوزین های اطرافشن اما تو کتاب چاپ جدید میوزین هایی ک تو ناحیه هنس هسن ضخیم تر نشون میدن!!!!!!!!!!
کدومش اخر درسته؟؟اقای پاسخگوی راهنما از لحاظ علمی کدومش درسته؟؟
دوستان سلام طی اعتراض به عکس سوال های قبلی تصمیم گرفتم سوالات جدید رو تایپ کنم
خب اول از سال سوم
1-جمله( نسبت دندریت به آکسون در گیرنده های مخروطی چشم نسبت به استوانه ای کم تر است)درست است؟ چرا؟اگر روی شکل کتاب مشخص کنید ممنون میشم
2-ماهیچه مژکی همان ماهیچه مژگانی هست؟
3-پروتئین های غشایی جوانه های چشایی چه نوع پروتئین غشایی هستن؟(پدیرنده-ناقل-....)
4-نقش سلول های جام در پلاناریا چیه؟
5-دستور هومون به سلول هدف به سلول تولید کننده هورمون بستگی نداره؟
6-آیا اندام هایی مثل معده یا روده باریک که کار اصلی آنها ترشح هورمون نیست ولی در کنار کار اصلی هورمون هایی همچون گاسترین ترشح میکنند برون ریزند؟
7-هورمون چند بار از مایع بین سلولی میگذرد مگر قبل از ورود به خون و قبل از ورود به بافت نباید از مایع میان بافتی بگذره؟
8-هورمون های تیروئیدی در کجا ساخته میشوند؟(اندامک)
9-هورمون هایی که در هیپوتالاموس ساخته میشنود از چه طریقی به هیپوفیز پسین میرسند؟خون یا نورون؟
10-هورمون پرولاکتین بر بافت اثر میگذارد؟
11- این شکل رو هم لطفا شفاف سازی کنید ونکات رو بگید
ممنون
hamed70t@
ParsaYousefi@
ویرایش توسط amir.h : 10 مرداد 1395 در ساعت 13:11
خب ادامه تاپیک قبل با چند سوال از سال دوم
1-حرکات موضعی در مخلوط شدن غذا نقش دارند؟
2-سکرتین از تمام سلول های معده (مجاور و دور از یلور) ترشح میشود اصلا از معده ترشح میشود یا روده باریک؟این سلول های ترشح کننده درون ریزند؟
3-گویچه قرمز همان گلبول قرمز است؟
4-ویتامین ب12 پ از جذب به کبد میرود؟
5-چربی به وسیله انتشار تسهیل شده جب میشود یا ساده؟
6-با توجه به خط کتاب درسی مربوط به فصل 1 چگونه گاو در شیردان آنزیم تجزیه کننده سلولز دارد در صورتی ه باید فقط در لوله گوارشش باکتری داشته باشه؟
1 ) بله درسته ، به این عکس نگاه کن ، باکس سیاه دندریت هست باکس قرمز آکسون
2 ) بله فرق میکنه ، جسم مژگانی کلی تر هست و دارای عروق خونی فراوان و همینطور وظیفه ی ترشح مایع زلالیه رو داره (تو رفرنس ها هم بهش میگن ciliary body) ، ماهیچه ی مژکی (تو رفرنس بهش میگن Ciliary muscle) ، تارهای ماهیچه ای هستن از جسم مژگانی به سمت عدسی رفتن و در عمل تطابق نقش دارن ------- نکته ، اینی که گفتم نمیدونم در حد کتاب درسی درسته یا نه !!! دوستان زحمت درست یا غلط بودنش رو نسبت به کتاب درسی بکشن--------
3) خیلی سنگین خارج از کتابه ، همینو بگم که یه سری از جوانه های چشایی از طریق پروتئین های سطحی یه سری دیگه از طریق پروتئین های کانالی از محرکشون تاثیر می پذیرن () ؛ بیشتر از این نه تو کتاب هست ( کلش تو کتاب نیست) ، منم نمیدونم !
4 ) باعث میشه جانور 1 کور نشه 2 مسیر نور رو پیدا کنه
5) نمیشه گفت ! مثلا هیپوتالاموس میاد به هیپوفیز پیشین دستور میده هیپوفیز به فوق کلیه ، و فوق کلیه آلدسترون ترشح میکنه ، خوب اینجا این دستور به هیپوتالاموس بستگی داره نه سلول ترشح کننده ی هورمون
6 ) خیر ، گاسترین یه هورمون هست ، ببین هرجا اسم هورمون رو دیدی بدون از یه غده ی درون ریز ترشح میشه چون باید به خون بریزه
7 ) یه بار از سلول تولید کننده به مایع میان بافتی بعدش میاد تو خون ، دوباره از خون میاد مایع میان بافتی سلول هدف
8 ) شبکه اندوپلاسمی صاف
9 ) از طریق آکسون نورون
10 ) قطعا ، ما بغیر از بافت پوششی ، پیوندی ، عصبی و ماهیچه ای دیگه سلولی تو بدن نداریم ، پس قطعا رو یه بافتی تاثیر میذاره

There is enough light for one who wants to see
ویرایش توسط 0M0HamMad0 : 10 مرداد 1395 در ساعت 16:03
الله اکبر!!!!مگ باید بگه بیشترین جزء؟؟؟؟؟؟!!!ینی خودت اونقد درک استدلال نداری ک بفهمی بیشترین جزء غشاع های سلولی فسفولیپیده؟؟؟؟؟
کتاب خیلی چیز هارو نمیگه و خیلی چیز هارو کلی میگه اما دلیل نمیشه فقط ب متن کتاب استوار باشیم!ایا کتاب گفته ک غشای سلولی دارای بار منفیه؟؟؟؟؟!!!!خودت باید ب این نکته برسی ن اینکه کتاب بیاد بگه بت
تو غشای سلول های جانوری ما استروئید دارم پ انیکه بگیم گلیکولیپو پروتئین جمله کاملا درستیه!!
گفته ماده لیپیدی غلاف رو میسازه اما جایی گفته ک دیگر اجزای غشا رو نمیسازه؟؟؟؟تو سال سوم اومده گفته میلین رو سلول نوروگلیا میسازه خو اینجا کاملا رفع ابهام کرده!و دیگ چیزی برای بحث نمیمونه!
هورمون طبق تعریف باید تو خون ریخته شه اونم زمانی ک از سلول خارج بشه!اما اکسی توسین و ضد ادراری همون اول ک خارج نمیشن ک بخوان وارد خون بشن در مواقع لزوم از پایانه های اکسون طی فرایند اگزوسیتوز خارج و وارد خون میشن!
بعدشم ی جا خوندم گفته:هورمون ممکنه وارد خون نشه در بیشتر مواقع وارد خون میشه!مثلا هورمون استروژن طی خودتنظیمی ک با خودش داره وارد خون نمیشه!البته تو درستی این جمله یقین ندارم!!!!!!
در حال حاضر 57 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 57 مهمان)