X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 819 از 1912 نخستنخست ... 719809818819820829919 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 12,271 به 12,285 از 28680
    1. Top | #12271
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Alireza.arvin نمایش پست ها
      دوست عزیز وقتی مطلبی توی کتاب گفته نشده حق بحث دربارش وجود نداره عملا . ولی اگه تو کنکور سوال بده تعمیم میده ب مثالی ک تو کتاب هست یعنی شکل درس ۳ . مثل سوال تولید همه آنزیم ها در سلول های پوششی تو کتاب نیست و در ۹۴ اومده

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
      اوه اوه.تستای کنکور نصف ب نصفش ک اصن متن کتاب نیس.باید خودت ا خودت در بیاری!این ینی استدلال
      اگ بخوان متن کتابو فقط تست بدن ک استدلال باید بره پی کارش!تو کتاب متنای زیادی هس ک کلی گفته اما تو فصل های مختلف و سالهای مختلف استثناهایی هم براش اورده!
      تو شکل سال سوم کلی گفته اما انصافا فصل هفت رو ببین چی گفته!گفته نفرون از بافت پوششی اما محدود ب پوششی مکعبی نکرده

2. Top | #12272
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط kahkoo نمایش پست ها
      برای بررسی متن کتاب درسی رفرنس بافت شناسی استفاده نکنید
      نوع نگاه متفاوته
      از رفرنس های کتاب درسی استفاده کنید.
      به خصوص شما جناب امیدها
      گاهی اوقات هم کتاب درسی مواردی رو گفته که هیچ جای دیگه نیست
      دقیقاً درسته
      سلام

1- من رفرنس رو ندادم .

2- رفرنس یعنی چی ؟

3- من همیشه میگم خارج از کتاب و اسم مرجع خاصیو نمیدم .

4- لابد شما تجربه داشتین .

5- شبتونم بخیر .

3. Top | #12273
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      دوستان ببینید این جمله درسته؟؟
      اولین هوایی که در زمان دم عادی وارد کیسه های هوایی میشود درصد اکسیژن کمتری از هوای کیسه های هوادار عقبی پرنده ها دارد

4. Top | #12274
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط behnam10alipour نمایش پست ها
      دوستان ببینید این جمله درسته؟؟
      اولین هوایی که در زمان دم عادی وارد کیسه های هوایی میشود درصد اکسیژن کمتری از هوای کیسه های هوادار عقبی پرنده ها دارد
      منبع سوالای این مدلی لو رفت کانال آرامفر ، الان تستش رو تو یه گروه حل کردم ؛ به نظرم درسته ، چون هنگام بازدم مقدار کمی (x مقدار) هوای تهویه شده ی کم اکسیژن گرم داخل ریه باقی میمونه و هنگام دم با هوای تهویه نشده وارد آلوئل میشه ، ولی تو کیسه هوا دار عقبی ۱۰۰% هواش تهویه نشده و سرد هست .
      بخدا کلی منبع براش اینور و اونور کردم بیشتر از این دستگیرم نشد حتی از یه معلم پرسیدم بلد نبود ، هیچ جای کتاب هم نیست

5. Top | #12275
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ParsaYousefi نمایش پست ها
      سلام

1- من رفرنس رو ندادم .

2- رفرنس یعنی چی ؟

3- من همیشه میگم خارج از کتاب و اسم مرجع خاصیو نمیدم .

4- لابد شما تجربه داشتین .

5- شبتونم بخیر .
      سلام
      در یک کلام برای این که زیست بخونید از کتاب زیست شناسی استفاده کنید
      مگر این که بنا باشه زیست نخونیم

6. Top | #12276
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      سلامدر یک کلام برای این که زیست بخونید از کتاب زیست شناسی استفاده کنید مگر این که بنا باشه زیست نخونیم
      Kahkoo جان خوب هیچکجای کتاب جنس بافت های خاص رو نگفته ، منم بخاطر سوالی که پرسیده شده بود جواب دادم ، دوستمونم گفتن از کجا میگی منم منبع بافت شناسی جا کویرا رو معرفی کردم که سوتفاهم پیش نیاد که از خودم دارم میگم ؛ شما خودتون بهتر از من میدونین که کتاب درسی خیلی گنگ مسائل رو توضیح داده بخاطر همین باید سراغ منابع رفت تا از این ابهام در اومد ، حرف شما هم کاملا درسته که باید برای زیست دبیرستان از زیست دبیرستان جواب داد ولی خوب چه میشه کرد برای بعضی از ابهام ها باید دست به دامن منابع اصلی شد

7. Top | #12277
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hamed70t نمایش پست ها
      Kahkoo جان خوب هیچکجای کتاب جنس بافت های خاص رو نگفته ، منم بخاطر سوالی که پرسیده شده بود جواب دادم ، دوستمونم گفتن از کجا میگی منم منبع بافت شناسی جا کویرا رو معرفی کردم که سوتفاهم پیش نیاد که از خودم دارم میگم ؛ شما خودتون بهتر از من میدونین که کتاب درسی خیلی گنگ مسائل رو توضیح داده بخاطر همین باید سراغ منابع رفت تا از این ابهام در اومد ، حرف شما هم کاملا درسته که باید برای زیست دبیرستان از زیست دبیرستان جواب داد ولی خوب چه میشه کرد برای بعضی از ابهام ها باید دست به دامن منابع اصلی شد
      ولی باز هم بایستی کتاب زیست بخوانیم نه این که روزنامه بخوانیم .

8. Top | #12278
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hamed70t نمایش پست ها
      سلام
      منم موافقم که از منابع دیگه استفاده کنید
      ولی از منابعی که کتاب درسی از روش ترجمه و تدوین شده
      بافت شناسی منبع مناسبی برای بررسی کتاب های زیست دبیرستان نیست.
      اون چه که شما اشاره کردید کاملاً درسته
      در مورد رفرنس های کتاب درسی هم انتهاش مشخص شده
      به این خاطر انقدر تاکید میکنم چون این دو شاخه کاملا جدا از هم هستن و ممکنه به خاطر تفاوتی که در نوع دید ، مطالعات و جزئیاتشون هست باعث گمراهی بشن

9. Top | #12279
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط †Muhammad† نمایش پست ها
      ایا این جمله درسته؟؟؟شبکه مویرگی موجود در هیپوفیز پیشین نسبت ب هیپوفیز پسین یون های بی کربنات و هیدروژن بیشتری را دارا میباشد.
      اره داداش این به معنی فعالیت بیشتر میباشد چون هیپوفیز پیشین هورمون سازی دارد ان هم به مقدار زیاد پس دی اکسید کربن بیشتری را تولید میکند و دی اکسید کربن زیاد هم چون با استفاده از انیدراز کربنبک (انزیم موجود در غشای گلبول های قرمز )با اب ترکیب میشود و اسید کربنیک تولید و ان هم به دلیل نتپایداری به بی کربنات و هیدروژن تبدیل میشه .داداش از این عبارات ننرس فقط کمی قصد پیچیده کردنشو دارند وگرنه چیزی نیست
      پیری دوره ی تثبیت خوی هاست .تغییر را از همین الان شروع کن

10. Top | #12280
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alivesali نمایش پست ها
      سلام چند تاسوال!!1-آیا همه کربوهیدرات ها در آب ساختار حلقوی دارند یا فقط مونوساکارید ها؟2-آیا باکتری ها فتوسنتز می کنند؟3-جنس سانتریول چیه؟4-دیواره سلولی جز غیر زنده سلول گیاهی است؟پروتوپلاسم چطور؟5-آیا در عمل شبکه آندوپلاسمی زبر آب تولید میشود؟چطور؟6-به جز هسته آیا اندامک دیگری dnaدارد؟
      ۱.تقریبا ۲. بله باکتری های گوگردی سبز و ارعوانی و غیر گوگردی و سیانو باکتر که پیش دانشگاهی میخونیدش ۳ پروتینن ۴دیواره سلولی نه ولی پروتوپلاسم بله ۵.بله۶.بله میتوکندری و کلروپلاست
      پیری دوره ی تثبیت خوی هاست .تغییر را از همین الان شروع کن

11. Top | #12281
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام
      منم موافقم که از منابع دیگه استفاده کنید
      ولی از منابعی که کتاب درسی از روش ترجمه و تدوین شده
      بافت شناسی منبع مناسبی برای بررسی کتاب های زیست دبیرستان نیست.
      اون چه که شما اشاره کردید کاملاً درسته
      در مورد رفرنس های کتاب درسی هم انتهاش مشخص شده
      به این خاطر انقدر تاکید میکنم چون این دو شاخه کاملا جدا از هم هستن و ممکنه به خاطر تفاوتی که در نوع دید ، مطالعات و جزئیاتشون هست باعث گمراهی بشن
      سلام کامیاب جان داداش عزیز خودم دیدم آخرین نفری که تو تاپیک نظر گذاشته تویی خیلی کنجکاو شدم ببینم چی گفتیخیلی خوشحال شدم که به شغل سابقت برگشتی دقیقا طراح کنکور از منابعی که انتهای کتاب درسی گفته شده استفاده می کنه مدرک برایه این حرف سوال سراسری داخل 90 هستش که تو گزینه اولش که جواب سوال هس از تعداد انگشت هایه مریکیپوس پرسیده شده ولی به تعداد انگشت هایه هیراکوتریوم و مریکیپوس تو کتاب درسی تو متن اشاره ای نشده و تو شکل کتاب هم آنچنان واضح نیست ولی تو کتابی که برا منبع کتاب درسی استفاده شده پای هیراکوتریوم و مریکیپوس و اکوئوس در نمای خیلی بزرگ رسم شده ولی خب با این اوصاف سوال جوری بود که می شد با رد 3 گزینه دیگه به درستیه گزینه اول پی برد می خواستم قبلا تو تاپیک 3 تناقض کتاب پیش رو بزارم یادم رف حالا یادم اومد ولی حوصلم نمی شهایشالا بعدا ولی اگه دوباره یادم نره
      نام: Screenshot (53).jpg نمایش: 47 اندازه: 34.0 کیلو بایت

12. Top | #12282
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      سلام مجدد!
      آیا نورون غیر عصبی است؟یا عصبی؟من تو این جماه کتاب درسی که دورش و زیرش خط کشیدم مشکل دارم یکی برام توضیح بده ممنون میشم

تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  

13. Top | #12283
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alivesali نمایش پست ها
      سلام مجدد!
      آیا نورون غیر عصبی است؟یا عصبی؟من تو این جماه کتاب درسی که دورش و زیرش خط کشیدم مشکل دارم یکی برام توضیح بده ممنون میشم

سلام سوال خیلی آسونیه ببینید بافت عصبی در دبیرستان دو نوع سلول داره یکی نورون ها که همون سلول هایه عصبین و یکی نوروگلیا ها که درسته که جزو سلول هایه بافت عصبین ولی خودشون سلول عصبی یا نورون نیستن
      نام: Screenshot (56).png نمایش: 50 اندازه: 74.2 کیلو بایت
      راستی ی دو تا نکته هم بگم اینجا بد نی به قید بعضی خیلی خوب توجه کنید این خودش نشون می ده که سلول نوروگلیایی که هم وظیفه تغذیه هم وظیفه عایق سازی رو انجام بده وجود نداره و این غلطه این خیلی می تونه دردسر ساز باشه آخه بچه ها اکثرن تو جزوشون می نویسن نوروگلیا:1-تغذیه 2-عایق سازی سلول عصبی و تو تست به اشتبا می یفتن
      نام: Screenshot (57).png نمایش: 50 اندازه: 70.9 کیلو بایت
      این نکته رم بگم که خارج از کتابه چرا تو این شکل گفته شده که: سلولی که ...... چرا قشنگ عین آدم نگفته نوروگلیا ببینین نوروگلیا ها تویه دستگاه عصبی مرکزی یافت می شن ولی تویه دستگاه عصبی محیطی به جای نوروگلیا ها سلول هایی هستن به نام سلول هایه شوان که وظیفه تغذیه نورون رو بر عهده دارن
      امیدوارم که استفاده لازم رو برده باشی

14. Top | #12284
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Devil May Cry نمایش پست ها
      سلام سوال خیلی آسونیه ببینید بافت عصبی در دبیرستان دو نوع سلول داره یکی نورون ها که همون سلول هایه عصبین و یکی نوروگلیا ها که درسته که جزو سلول هایه بافت عصبین ولی خودشون سلول عصبی یا نورون نیستن
      نام: Screenshot (56).png نمایش: 50 اندازه: 74.2 کیلو بایت
      راستی ی دو تا نکته هم بگم اینجا بد نی به قید بعضی خیلی خوب توجه کنید این خودش نشون می ده که سلول نوروگلیایی که هم وظیفه تغذیه هم وظیفه عایق سازی رو انجام بده وجود نداره و این غلطه این خیلی می تونه دردسر ساز باشه آخه بچه ها اکثرن تو جزوشون می نویسن نوروگلیا:1-تغذیه 2-عایق سازی سلول عصبی و تو تست به اشتبا می یفتن
      نام: Screenshot (57).png نمایش: 50 اندازه: 70.9 کیلو بایت
      این نکته رم بگم که خارج از کتابه چرا تو این شکل گفته شده که: سلولی که ...... چرا قشنگ عین آدم نگفته نوروگلیا ببینین نوروگلیا ها تویه دستگاه عصبی مرکزی یافت می شن ولی تویه دستگاه عصبی محیطی به جای نوروگلیا ها سلول هایی هستن به نام سلول هایه شوان که وظیفه تغذیه نورون رو بر عهده دارن
      امیدوارم که استفاده لازم رو برده باشی
      بافت عصبی دو نوع هست : 1- سلول های نورون 2- انواع از سلول های پشتیبان .

بله درسته خارج از کتاابیش اونطوریه .

15. Top | #12285
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ParsaYousefi نمایش پست ها
      بافت عصبی دو نوع هست : 1- سلول های نورون 2- انواع از سلول های پشتیبان .

بله درسته خارج از کتاابیش اونطوریه .
      من جواب سوال ایشون و تو همون دو خط اول گفتم اون دوتا نکته ای هم که گفتم برا این بود که دیدم سوال آسونیه گفتم ی کم پست و پر بار تر کنم تا مفید تر باشه همین
      الان دقیقا منظورتون و نفهمیدم شما با این که بنده گفتم بافت عصبی دو نوع سلول داره 1-نورون ها یا همون سلول هایه عصبی 2- سلول هایه پشتیبان که گرچه جزو بافت عصبین ولی سلول هایی غیر عصبین چون قابلیت هدایت پیام عصبی رو ندارنخواهشا این بحث ابتدایی و ساده رو اینقد کشش ندیماگه با بنده موافقین که هیچی دیگه نقل نگیرین اگرم نه خب دیگه چاره ای نیس نقل بگیرید

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن