X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 700 از 1912 نخستنخست ... 600690699700701710800 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 10,486 به 10,500 از 28680
    1. Top | #10486
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amin firoozniya نمایش پست ها
      سلام خدمت همه اگه در سوالي عبارت هر آسكوميست ذكر شد بايد دئوتروميست رو هم لحاظ كنيم؟مثلا در سوال زير گزينه ب با توجه به دئوتروميست رد ميشه.من از اشكان هاشمي پرسيدم گفت نبايد لحاظ كنيم!!!نظرتون چيه؟اگه تو كنكور اومد چيكار كنيم؟!!

فایل پیوست 53891

به هیچ عنوان در این مواقع نباید لحاظ بکنی داداشم فقط حواست به مخمر هاش که تک سلولی هست باشه

2. Top | #10487
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Dr نمایش پست ها
      زنبور عسل ملکه با زنبور عسل ماده (از نظر ژنتیکی و جنسی) فرق دارن ؟!
      اینو استادمون توضیح داد....خارج از کتابه...

یه شیره هستش که اسمش یادم نیست....اون شیره خاص رو میدن به زنبورهای ماده....بین این زنبورها ی ماده فقط یکیشون میتونه ملکه بشه و شیره رو بخورره...درنتیجه طی رقابت یکیشون اونای دیگه رو میکشه...

شهد رو خودش میخوره...و باعث میشه سایز بدنش نسب به سایر زنبورها بزرگتر بشه....

امیدورم جوابو گرفته باشی

و جوابم درست باشه

3. Top | #10488
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Wild Rose نمایش پست ها
      اینو استادمون توضیح داد....خارج از کتابه...

یه شیره هستش که اسمش یادم نیست....اون شیره خاص رو میدن به زنبورهای ماده....بین این زنبورها ی ماده فقط یکیشون میتونه ملکه بشه و شیره رو بخورره...درنتیجه طی رقابت یکیشون اونای دیگه رو میکشه...

شهد رو خودش میخوره...و باعث میشه سایز بدنش نسب به سایر زنبورها بزرگتر بشه....

امیدورم جوابو گرفته باشی

و جوابم درست باشه
      ژله رویال...اسم اون شیره است...

و زنبور ماده توانایی بارور شدن نداره...

فرقشون همینه...

4. Top | #10489
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام ! یکی اینو کامل توضیح بده پلیز !
      ترتیب دیواره سلولی ها رو مشکل دارم !
      یعنی چی درون دیواره ی نخستین دیواره ی دومین بوجود میاد ؟
      این شکل کتاب هم ک اون قسمتو هم زده تیغه ی میانی هم دیواره ی نخستین !

نام: DSC08223.jpg نمایش: 31 اندازه: 42.5 کیلو بایت

چرا خارجی ترین قسمت تیغه میانیه ؟ این ک از همه داخل تره !
      کلا یکی ترتیب ساخت غشا -تیغه میانی -دیواره ی 1و 2 رو به ترتیب بگه چه مدلیه !
      مرسییییی !

5. Top | #10490
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Dr نمایش پست ها
      زنبور عسل ملکه با زنبور عسل ماده (از نظر ژنتیکی و جنسی) فرق دارن ؟!
      سلام داداش دکتر خودم خوبی نمیدونم چرا هر وقت می خوام جواب یکیو بدم می بینم تویینگا کن سوالت دو قسمت داره اولی جوابش سخت و طولانی دومی آسون اول دومی و می گم که آسون ترهزنبور های کارگر ماده با ملکه جنسیتشون و عدد کروموزومیشون فرقی ندارن و هردو ماده و 2n هستند ولی زنبور های کارگر ماده برخلاف ملکه عقیم هستند و توانایی تولید گامت رو ندارن خب حالا بریم سر وقت سوال اولت برای اینکه به سوال اولت جواب بدیم باید بریم تو کلنی زنبور عسل و چرخه تولید مثلی زنبور عسل و با هم بررسی کنیم توی هر کلنی ی ملکه داریم تعدادی زنبور کارگر نر تعدادی زنبور کارگر ماده تعدادی نوزاد نر که همه در آخر تبدیل به زنبور گارگر نر می شن و تعدادی نوزاد ماده که در آخر می گم چه بلایی سرشون می یاد خب در فریضه واجب لقاحملکه و زنبور های کارگر نر شرکت می کنن و همونطور که گفتم زنبور کارگر ماده عقیم هستش و نقشی تو لقاح نداره(نصف عمرش بر فنا که نمی کنه لقا) زنبور کارگر نر n هستش و با تقسیم میتوز اسپرم و می سازه که به خاطر تقسیم میتوز کل محتوای ژنتیکی اسپرم هم ارز هست با محتوای ژنتیکی زنبور کارگر نره تولید کننده اسپرم مربوطه ملکه در بدنش مخازنی برای ذخیره سازی اسپرم داره و طی جفت گیری با زنبور کارگر نر این مخازنو پر از اسپرم می کنه ملکه تو بدن خودش برای ساخت گامت ماده بر خلاف زنبور کارگر نر از تقسیم میوز استفاده می کنه که جواب سوال شما همین جا روشن می شه به این دلیل که در تقسیم میوز گامت های به وجود آمده توسط ملکه با توجه به تفاوت الل ها در ژن های ملکه و جداشدن این الل ها از یک یکدیگر و یا وقوع کراسینگ اوور طی تقسیم میوز متنوع هستند و همین امر باعث تنوع گامت های ماده ملکه می شه و در نهایت همونطور که توضیح خواهم داد باعث می شه زنبور های کارگر ماده و کارگر نر و حتی ملکه های نسل های بعد از لحاظ محتوای ژنتیکی هم ارز با محتوای ژنتیکی ملکه نباشند خب حالا گامت ماده ای که توسط ملکه تولید شده دو تا اتفاق می تونه براش بیفته حالت اول:این گامت بدون لقاح شروع به میتوز کنه و در نهایت زنبور کارگر بالغ رو به وجود بیاره و روز از نو و روزی از نو که کتاب سال سوم به این عمل بکرزایی در کلنی زنبور عسل می گه حالت دوم:این گامت با اسپرم های ذخیره شده در ملکه لقاح انجام بده زیگوت رو بوجود بیاره این زیگوت تقسیم میتوز انجام می ده و نوزاد ماده رو به وجود می یاره این جا بازم دو تا حالت پیش می یاد یا نوزاد توسط ماده خاصی که اسمشم نمی دونم چیه توسط زنبور های کارگر ماده تغذیه می شه و تبدیل به ملکه نسل بعد کندو می شه و از کلنی می ره بیرون و ی دکان جدید ی جای دیگه برا خودش باز می کنه اگرم نه نوزاد ماده تبدیل به زنبور کارگر ماده می شه و نکته پایانی و ختم جلسه دیگه داره دستام از جا کنده می شه درسته طبق چیزی که گفتم محتوای ژنتیکی کارگر ماده و کارگر نر با ملکه فرق داره و کاملا هم ارز نیستند ولی به خاطر چرخه زندگی زنبور عسل پس از طی نسل های متوالی افراد کلنی بسیار به هم شبیه از لحاظ محتوای ژنتیکی می شن که در کتاب درسی پیش دانشگاهی به این موضوع اشاره شده عذر می خوام این قدر طول کشید چون با ی دس داشتم صبحونه می خوردم با ی دس تایپ می کردم ی بارم وسط تایپ پرید بیرون هر کاریم کردم برنگشت مجبور شدم از اول بنویسم خلاصه پدرم درومد

6. Top | #10491
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad.babaie نمایش پست ها
      نه: )
      به این دلیل غلطه که یکی از مهمترین ویژگی های جمعیت اندازه ان است نه مهمترین
      پس کلمه ی معیار باشه یا نباشه مشکلی نداره؟
      گیرم که باخته ام
      اماکسی جرات ندارد به من دست بزند
      یا از صفحه بازی بیرونم بیاندازد
      شوخی که نیست من شاه شطرنجم
      تخریب میکنم انچه را که نمیتوانم باب میلم بسازم

7. Top | #10492
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      1/در الگوسال سوم ص414س204
      چرا گزینه2غلطه؟مگه شاخک صفت جنسی نیست و باید بین نرها بررسی بشه؟اون وقت احتمالش میشه1/2نه1/4؟؟نظرتون؟

2/اینکه:در یک جمعیت ،زمانی که منابع محیطی به میزان کافی در اختیار یک فرد قرار می گیرد ،توان تولیدمثلی جمعیت افزایش می یابد.
      درسته؟یاغلط؟
      مهروماه44

3/سلول های آوندی=عناصرآوندی؟؟
      الگو34

4/
      مگه بازدانگان عناصرآوندی دارن؟

درسوال37ص523گزینه3چرادرست میشه؟این گزینه بدلیل وجود بازدانگان باید نادرست بشه

گیرم که باخته ام
      ویرایش توسط Dr.Hard Worker7 : 18 اردیبهشت 1395 در ساعت 12:35

8. Top | #10493
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      در سوال 33الگوسوم ص523 در گزینه 1 وقتی فعل هارو مثبت میکنیم اون جمله درست نمیشه؟ولی کتاب نادرست گرفته!،@
      Dr Baq3r
      ،
      گیرم که باخته ام

9. Top | #10494
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط =TUFAN= نمایش پست ها

مرسییییی !
      سلامم
      ، کتاب گفته که
      (مجاور تیغه ی میانی لایه ای به نام دیواره ی نخستین قرار دارد، از اون ور گفته تو بعضی از سلول ها در سطح درونی دیواره ی نخستین دیواره دیگری به نام دومین رسوب میکنه)
      ینی عملا این شکل:نام: uploadfromtaptalk1462608146318.jpg نمایش: 26 اندازه: 22.1 کیلو بایت
      ببین تیغه ی میانی اومده دو تا سلول رو جدا کرده
      بعد مثلا یه طرف واسه یه سلول، دیواره نخستین به وجود اومده ؛ و بعد داخلش رسوب کرده شده دیواره ی دومین!
      ینی از بالا میشه این شکلینام: uploadfromtaptalk1462608302320.jpg نمایش: 27 اندازه: 51.0 کیلو بایت

10. Top | #10495
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

مرسییییی !
      سلام علی کرامت ی پست تو اینستاگرامش برا شفاف سازی همین گذاشته بود خیلی قدیمیه این پست باید تو پیجش کلی بگردی تو هیچ کتابی توضیحشو ندیده بودم(فرق لان با منفذ رو هم توضیح داده بود که خودم توش مونده بودم عین خر تو گل )خواهشا خودتون برین نگا کنین بعد جواب به ای زنبور عسل برام هیچ توانی نمونده ترتیبشم از داخل به خارج به اینصورت هست اول تیغه میانی بعد دیواره اول بعد دیواره دوم دلیلشم مربوط به تقسیم سلولی گیاه هست که تو سال سوم می خونین اول ی سری وزیکول از جسم گلژی که حاوی ماده سیمانی هستن میان به هم می پیوندن و تیغه میانی و می سازن که بین دو سلول مشترکه بعد روی تیغه میانی توی هردو تا سلول دیواره اول ساخته می شه و در بعضی مواقع روی دیواره اول دیواره دوم که از جنس چوب یا لیگنینه رسوب می کنه ودر نهایت باعث مرگ سلول به دلیل نداشتن پروتوپلاست زنده کافی می شه در کل بین دو سلول گیاهی حداکثر تکرار می کنم حداکثر 5 لایه وجود داره این مطلب خیلی نکته و تله تستی داره که حوصلم نشد بگم چون با کامپیوتر هستم و نمی تونم عکس بگیرم از صفحه کاغذ براتون بفرستم

11. Top | #10496
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط khast-am-khaste نمایش پست ها
      سلام علی کرامت ی پست تو اینستاگرامش برا شفاف سازی همین گذاشته بود خیلی قدیمیه این پست باید تو پیجش کلی بگردی تو هیچ کتابی توضیحشو ندیده بودم(فرق لان با منفذ رو هم توضیح داده بود که خودم توش مونده بودم عین خر تو گل )خواهشا خودتون برین نگا کنین بعد جواب به ای زنبور عسل برام هیچ توانی نمونده ترتیبشم از داخل به خارج به اینصورت هست اول تیغه میانی بعد دیواره اول بعد دیواره دوم دلیلشم مربوط به تقسیم سلولی گیاه هست که تو سال سوم می خونین اول ی سری وزیکول از جسم گلژی که حاوی ماده سیمانی هستن میان به هم می پیوندن و تیغه میانی و می سازن که بین دو سلول مشترکه بعد روی تیغه میانی توی هردو تا سلول دیواره اول ساخته می شه و در بعضی مواقع روی دیواره اول دیواره دوم که از جنس چوب یا لیگنینه رسوب می کنه ودر نهایت باعث مرگ سلول به دلیل نداشتن پروتوپلاست زنده کافی می شه در کل بین دو سلول گیاهی حداکثر تکرار می کنم حداکثر 5 لایه وجود داره این مطلب خیلی نکته و تله تستی داره که حوصلم نشد بگم چون با کامپیوتر هستم و نمی تونم عکس بگیرم از صفحه کاغذ براتون بفرستم
      داداش شما خسته ای خستههههههه
      دست درد نکنه باز حال تایپ کردنو داشتی !
      باشه ..ممنون ..دستت درد نکنه !

12. Top | #10497
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام
      1.این جمله درسته که مویرگ لایه ی پلی ساکاریدی داره ولی رگ این لایه رو نداره؟؟

2.ویتامین های محلول در چربی وقتی وارد رگ لنفی میشن بعدش رگ لنفی میریزه به سیاهرگ که سیاهرگ میره به سمت کبد؟! آیا این سیاهرگ نزدیک قلبه؟؟؟ تو یکی از کتابای تست گفته که این سیاهرگ نزدیک قلبه!! آخه مگه نمیره تو سیاهرگه کبد؛ پس چرا باید سیاهرگ به قلب نزدیک باشه؟؟؟
      3.تو شکل زیر چه ارتباطی بین رگ لنفی و سیاهرگ و مویرگ هست؟ وصل هستن بهم مگه؟اگه ارتباطی نیست پس چطور رگ لنفی وصله به سیاهرگ؟نام: uploadfromtaptalk1462609428721.jpg نمایش: 29 اندازه: 49.2 کیلو بایت

با تشکر[emoji257] [emoji257]

13. Top | #10498
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      داداش شما خسته ای خستههههههه
      دست درد نکنه باز حال تایپ کردنو داشتی !
      باشه ..ممنون ..دستت درد نکنه !
      نه من زیاد خسته نیستم اینو گذاشتم برا آواتار و نام کاربری چون فازش به شدت سنگینه هر کسی درک نمی کنهالانم رفتم دیگه درسم و بخونم باورتون نمی شه ی سال لای کتاب زیست شناسیو باز نکردم درصد کنکورمم 65 شد

14. Top | #10499
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط khast-am-khaste نمایش پست ها
      نه من زیاد خسته نیستم اینو گذاشتم برا آواتار و نام کاربری چون فازش به شدت سنگینه هر کسی درک نمی کنهالانم رفتم دیگه درسم و بخونم باورتون نمی شه ی سال لای کتاب زیست شناسیو باز نکردم درصد کنکورمم 65 شد
      خدا قوووووت !
      مخی دیگ !

15. Top | #10500
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad17 نمایش پست ها
      1/در الگوسال سوم ص414س204
      چرا گزینه2غلطه؟مگه شاخک صفت جنسی نیست و باید بین نرها بررسی بشه؟اون وقت احتمالش میشه1/2نه1/4؟؟نظرتون؟

2/اینکه:در یک جمعیت ،زمانی که منابع محیطی به میزان کافی در اختیار یک فرد قرار می گیرد ،توان تولیدمثلی جمعیت افزایش می یابد.
      درسته؟یاغلط؟
      مهروماه44

3/سلول های آوندی=عناصرآوندی؟؟
      الگو34

4/
      مگه بازدانگان عناصرآوندی دارن؟

درسوال37ص523گزینه3چرادرست میشه؟این گزینه بدلیل وجود بازدانگان باید نادرست بشه

بافت آوندی
      آوند چوبی شامل تیراکوئید و عناصر آوندی که دومی در گل دارا هست
      بازدانگان گل ندارند! البته بر اساس ویکی پدیا...
      لطفا سوال رو با پاسخ قرار بدید

ویرایش توسط After4Ever : 18 اردیبهشت 1395 در ساعت 13:25

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن