X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1318 از 1912 نخستنخست ... 1218130813171318131913281418 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 19,756 به 19,770 از 28680
    1. Top | #19756
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Destiny hope نمایش پست ها
      پس الان این نتیجه گیری درسته که: تو انقباض ایزومتریک کلسیم از شبکه سارکوپلاسمی آزاد میشه ولی فاصله خطوط z از هم ثابت میمونه! اما تو انقباض ایزومتریک فاصله خطوط z از هم کمتر میشه و همچنان یون گلسیم آزاد میشه.
      آره دیگه همین رو عرض میکردیم
      اگه چیزی که گفتم درست باشه(یعنی همین نتیجه ای که شما هم گرفتی, که یحتمل هم درسته چون تا جایی که یادمه کنکور هم اورده بود همینو), این استدلال هم درسته.

2. Top | #19757
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      کرم خاکی که اسکلت درونی داره یا خارجی؟بی مهره س دیگه؟!
      Don't be afraid to fail
      ...Be afraid not to try

3. Top | #19758
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      کرم خاکی که اسکلت درونی داره یا خارجی؟بی مهره س دیگه؟!
      کرم خاکی مهره داره مگه?
      تا جایی که میدونیم نداره حتی کتاب هم به عنوان یه استثنا به عنوان اینکه بی مهره است ولی گردش خون بسته داره, اوردش.
      اسکلت خارجی هم مال قارچ ها و حشرات نبود مگه؟
      اولی سلولی دومی روی بدنشون:/

4. Top | #19759
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      [QUOTE=WickedSick;1298227]کرم خاکی مهره داره مگه?
      تا جایی که میدونیم نداره حتی کتاب هم به عنوان یه استثنا به عنوان اینکه بی مهره است ولی گردش خون بسته داره, اوردش.
      اولی سلولی دومی روی بدنشون بله کاملادرسته صفحه41کتاب درسی دوم+صفحه113بازم کتاب درسی دوم واضح اشاره کرده که کرم خاکی بیمهره است ودرموردش اسکلت داخلی وخارجی تعریف نمیشه ولی ماهیچه داره هم طولی هم حلقوی

5. Top | #19760
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      [quote=جراح مغزآینده;1298229]
      نقل قول نوشته اصلی توسط wickedsick نمایش پست ها
      کرم خاکی مهره داره مگه?
      اولی سلولی دومی روی بدنشون بله کاملادرسته صفحه41کتاب درسی دوم+صفحه113بازم کتاب درسی دوم واضح اشاره کرده که کرم خاکی بیمهره است ودرموردش اسکلت داخلی وخارجی تعریف نمیشه ولی ماهیچه داره هم طولی هم حلقوی
      بعله منم همینو گفتم
      کلا این لفظ واسش استفاده نشده.

راستی تا یادم نرفته بگم این نکته هم بازم شاید به دردتون خورد:/
      همه مهره داران اسکلت درونی دارن ولی بیشترشون اسکلت استخوانی دارن
      (بعضی ماهی ها غضروفیه اسکلت داخلیشون)

6. Top | #19761
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      تو تنفس انقباض عضلات شکمی فقط به بازدم کمک میکنه یا رو دم هم اثر داره؟
      Don't be afraid to fail
      ...Be afraid not to try

7. Top | #19762
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نكته كتاب الگوعه
      ميگه در دم ماهيچه هاي دمي بايد منقبض بشن ولي در بازم به دليل خاصيت ارتجاعي شش ها نيازي به انقباض ماهيچه هاي بازدمي نيست ....
      ولي اين نكته از كتابمون مستقيم در نمياد ... حواستون به تستش باشه كه با اين نكات متفرقه ، رد گزينه نكنيد ...

8. Top | #19763
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      روهردوتابه شکل غیرمستقیم اثرداره این جملات دقیقا جملات صفحه70کتاب دوم اند:درتنفس شدیدانقباض عضلات شکم نیروهای قلبی راتقویت میکندماهیچه هایی که قفسه سینه رابالامیبرندوحجم آن راافزایش میدهندماهیچه های دم وماهیچه هایی که فقسه سینه راپایین میبرندماهیچه های بازدم به حساب می آینددرمورددیافراگم که فقط پستانداران دارنش چون قفسه سینه راازحفره شکم جدامیکندنقش دردم وبازدم داردولی درحرکات آرام وطبیعی هست

9. Top | #19764
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Behnam10 نمایش پست ها
      نكته كتاب الگوعه
      ميگه در دم ماهيچه هاي دمي بايد منقبض بشن ولي در بازم به دليل خاصيت ارتجاعي شش ها نيازي به انقباض ماهيچه هاي بازدمي نيست ....
      ولي اين نكته از كتابمون مستقيم در نمياد ... حواستون به تستش باشه كه با اين نكات متفرقه ، رد گزينه نكنيد ...
      ولی فک کنم تو خیلی سبز برعکسشو نوشته بود.گفته بود تو بازدم اثر داره.ولی من نمیتونم پیداش کنم.
      Don't be afraid to fail
      ...Be afraid not to try

10. Top | #19765
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      ولی فک کنم تو خیلی سبز برعکسشو نوشته بود.گفته بود تو بازدم اثر داره.ولی من نمیتونم پیداش کنم.
      من که مطابق جملات کتاب میگم تودم وبازدم غیرمستقیم اثرداره پس حتمااگه خیلی سبزگفته درسته من چنددقیقه دیگه فاگوزیستم بررسی میکنم اگه چییزی پیداکردم میام میگم خیلی سبزگفته بودتودم اثرنداره؟؟؟ اتفاقاتودم که واضح تره که اثرداره

11. Top | #19766
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      اين نكته براي تست ٦٥ الگو بود كه گفتم
      اگه كتابشو داريد ميتونيد بريد توضيحاتشو بخونيد
      توي خيلي سبز من خودم نديدم اين نكته رو .... اگه پيداش كردين لطفا شماره تستشو بگيد يا اگه توي درس نامشه شماره ص شو بگيد
      نقل قول نوشته اصلی توسط جراح مغزآینده نمایش پست ها
      من جملات کتاب رونوشتم وتحلیل کردم ممکنه نظرتون رودرموردش بدید؟؟
      گفتم كه
      اين نكات مستقيما داخل كتاب نيست و صرفا برداشت هاي مختلفه
      ولي انقباض ماهيچه هاي شكمي و حتي ذوزنقه اي و ... توي تنقس شديده و غير آرامه كه همراه ماهيچه دمي و بازدمي به تغيير حجم قفسه سينه و حركات ديافراگم كمك ميكنه!
      براي انقباض هاي عادي بحث ماهيچه هاي دمي و بازدمي صرفا پيش مياد كه اين نكته براي اين نوع تنفسه ....
      ولي بازم ميگم كه اين نكات رو زياد بهش اتكا نكنيد چون مستقيم در كتاب درسي نيومده .

12. Top | #19767
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Behnam10 نمایش پست ها
      اين نكته براي تست ٦٥ الگو بود كه گفتم
      اگه كتابشو داريد ميتونيد بريد توضيحاتشو بخونيد
      توي خيلي سبز من خودم نديدم اين نكته رو .... اگه پيداش كردين لطفا شماره تستشو بگيد يا اگه توي درس نامشه شماره ص شو بگيد

گفتم كه
      اين نكات مستقيما داخل كتاب نيست و صرفا برداشت هاي مختلفه
      ولي انقباض ماهيچه هاي شكمي و حتي ذوزنقه اي و ... توي تنقس شديده و غير آرامه كه همراه ماهيچه دمي و بازدمي به تغيير حجم قفسه سينه و حركات ديافراگم كمك ميكنه!
      براي انقباض هاي عادي بحث ماهيچه هاي دمي و بازدمي صرفا پيش مياد كه اين نكته براي اين نوع تنفسه ....
      ولي بازم ميگم كه اين نكات رو زياد بهش اتكا نكنيد چون مستقيم در كتاب درسي نيومده .
      من خیلی سبزروندیدم دوستمون گفته نه الگونمیخونم چون میگفتن اشتباه علمی زیادداره ولی فاگوزیست اینطوری گفته:عضلات تنفسی3دسته انددمی بازدمی که همون نکات کتاب درسی روکه نوشتم نوشته هم دی هم بازدمی مثل دیافراگم که گفتم عضلات بین دنده ای=عضلات ریزی اندکه هم داخلی دارندهم خارجی داخلی هابازدمی خارجی هادمی که این عضلات بین دنده ای هم مخطط اندمثل دیافراگم(ازنظرعمل)عضلات دیگه ای هم هستن عضلات کمکی که اونهاهم مخطط اند وبه طورغیرمستقیم نقش دارن همون نکته ای که قبل ازدیدن غاگوخودم ازروکتاب درسی درک کردم مثالشون هم عضلات شکمی مثل راست شکمی مورب های داخلی وخارجی جناغی ترقوی پستانی و....محل ترقوی پستانی درناحیه گردن وجودداره وازیکطرف به پشت جمجمه وازطرف دیگربه قسمت فوقانی جناغ متصل شده ولی من که میگم بین الگووفاگوقطغافاگودرست میگه پس مطابق نکات فاگوونکاتی که ازقبل خودم ازکتاب درسی استنباط کردم به طورغیرمستقیم درهردونقش داره ممنون زشمابابت لطفتون

13. Top | #19768
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط جراح مغزآینده نمایش پست ها
      من خیلی سبزروندیدم دوستمون گفته نه الگونمیخونم چون میگفتن اشتباه علمی زیادداره ولی فاگوزیست اینطوری گفته:عضلات تنفسی3دسته انددمی بازدمی که همون نکات کتاب درسی روکه نوشتم نوشته هم دی هم بازدمی مثل دیافراگم که گفتم عضلات بین دنده ای=عضلات ریزی اندکه هم داخلی دارندهم خارجی داخلی هابازدمی خارجی هادمی که این عضلات بین دنده ای هم مخطط اندمثل دیافراگم(ازنظرعمل)عضلات دیگه ای هم هستن عضلات کمکی که اونهاهم مخطط اند وبه طورغیرمستقیم نقش دارن همون نکته ای که قبل ازدیدن غاگوخودم ازروکتاب درسی درک کردم مثالشون هم عضلات شکمی مثل راست شکمی مورب های داخلی وخارجی جناغی ترقوی پستانی و....محل ترقوی پستانی درناحیه گردن وجودداره وازیکطرف به پشت جمجمه وازطرف دیگربه قسمت فوقانی جناغ متصل شده ولی من که میگم بین الگووفاگوقطغافاگودرست میگه پس مطابق نکات فاگوونکاتی که ازقبل خودم ازکتاب درسی استنباط کردم به طورغیرمستقیم درهردونقش داره ممنون زشمابابت لطفتون
      این از همه جوابا کامل تر و درست تره.
      فقط یادتون باشه تو تنفس عادی فقط دیافراگم دخالت داره. تو تنفس شدید ماهیچه های شکمی هم دخالت دارن ( بعد از دویدن دیدید تند تند نفس میکشید ماهیچه های شکمتون درد میگیره؟) تو تنفس غیر طبیعی هم که دیافراگم از کار افتاده ماهیچه های بین دنده ای و ترقوی جناغی پستانی! دخالت داره.
      * عضله ذوزنقه ای کاملا در تنفس بی تاثیره.

14. Top | #19769
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saeid_NRT نمایش پست ها
      این از همه جوابا کامل تر و درست تره.
      فقط یادتون باشه تو تنفس عادی فقط دیافراگم دخالت داره. تو تنفس شدید ماهیچه های شکمی هم دخالت دارن ( بعد از دویدن دیدید تند تند نفس میکشید ماهیچه های شکمتون درد میگیره؟) تو تنفس غیر طبیعی هم که دیافراگم از کار افتاده ماهیچه های بین دنده ای و ترقوی جناغی پستانی! دخالت داره.
      * عضله ذوزنقه ای کاملا در تنفس بی تاثیره.
      ممنون آقای دکترببخشیدهمش مزاحمتون میشم چون شمادیگه آقای دکترهستیدجوابای شماقابل اعتمادترازجوابای خودمونه که هنوزدانش آموزیم ممنونم که پاسخ دادیدمرسی

15. Top | #19770
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      دوستان قارچ ها مگه گامت تشکیل میدن؟
      یکی بیاد مارو از گمراهی بکشه بیرون :/

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن