ممکنه یون کلسیم از شبکه سارکوپلاسمی میون ها آزاد بشه ولی رشته های اکتین و میوزین در هم فرو نروند؟
آخه تا اون جا که من میدونم تو هر انقباضی چه ایزوتونیک و چه ایزومتریک کلسیم نشت میشه.ولی بر خلاف ایزومتریک تو ایزوتونیک اکتین و میوزین در هم فرو میرن.همم؟!![]()
Don't be afraid to fail
...Be afraid not to try
تولید atp:
در زنجیره انتقال الکترون در میتوکندری یه راهشه
راه دیگه هم پیش ماده. راه دوم توی گام های سوم کربس و گام آخر گلیکولیز هستش
پ.ن: البته سنتز نوری ATP توسط پروتیین کانالی در غشای تیلاکئید در دومین مرحله روشنایی از سری مراحل فتوسنتز هم هست!
کتاب به وضوح نگفته این چه مدلیه. به نظرم پیش ماده است چون پروتیین کانالی هم در کلروپلاست هم در میتوکندری جزو زنجیره انتقال الکترون نیست.
ویرایش توسط WickedSick : 28 اردیبهشت 1397 در ساعت 19:46
کتاب گفته ایزوتونیک یعنی کشش ثابت ولی طول متغیر
ایزومتریک طول متغیر نیست و ثابته
تا جایی که میدونم و توی کنکور ها زدم(۹۳ هم بود فک کنم) توی انقباض ایزومتریک در هم فرو نمیرن! یعنی همون شکل قبل باقی میمونن.
چند تا نکته تکمیلی: ( شاید بدرد خورد!)حالت عادی رشته های نازک بالا و پایین, و متصل به خط z هستن ولی رشته های ضخیم متصل به خط z نیستن.
در حالت انقباض ایزتونیک, طول سارکومر ها و نوار ها متغیرن ولی طول خود رشته های اکتین و میوزین ثابته
در انقباض ایزوتونیک, کل سارکومر نوار تیره میشه.
ویرایش توسط WickedSick : 28 اردیبهشت 1397 در ساعت 20:06
نه دیگه داداش نگرفتی
ببین انقباض توی ماهیچه های اسکلتی رو کتاب تفکیک کرده به ایزومتریک و ایزوتونیک
حالا من گفتم به احتمال قوی توی ایزوتونیک رشته ها در بین هم قرار میگیرن و توی ایزومتریک شکل کلی حفظ میشه و در هم فرو نمیرن.
ولی به هر حال انقباضن هر دوتاشون. در هردوتا کلسیم از شبکه سارکوپلاسمی های متسع, نشت میکنه!
(توجه کن انقباض کردن با اینکه رشته ها داخل هم فرو برن در تناقض نیست)
چقد پیچیدش میکنین...
ایزومتریک مثه حالته استراحته شکلش
ایزوتونیکم که کتاب خودش کشیده جای بحث نمیمونه
کلا هم رشته ها کوتاه نمیشن
هردوتاشونم کلسیم میخوان...

چون توفصل9سال چهارم درمورداون آنزیم هاو...صحبت کرده؟؟درست هم هست چون باکتریهاپروکاریوت اندواندامک ندارن ولی یکی ازبچه هاتوکانال الگواین سوالوپرسیده بودو یه مثالی پیداکرده بودکه ثابت کنه درون سلولی هم هست متاسفانه الان اون مثالش یادم نمیادمیشه شماهام فکرکنیدشایدبشه مثالی پیداکرد؟؟؟؟؟
ویرایش توسط n3gin2000 : 28 اردیبهشت 1397 در ساعت 20:24

[QUOTE=WickedSick;1298218]درون سلولی و برون سلولیش رو والا کتاب به وضوح گفته پروکاریوت ها و باکتری ها با ترشح آنزیم و سپس جذب مواد تجزیه شده, غذا استفاده میکنن.
ص ۲۱۹ خط دوم
پ.ن: رفتم کتاب رو اوردم فک نکنید زیست رو حفظم :/ زیستم ۶۰ زدم محض اطلاع:/
not at all thank about your expllenation
Don't be afraid to fail
...Be afraid not to try
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 10 مهمان)