آقای دکتراینوشماجواب بدیدمن دقیقا جمله کتاب درسی صفحه238رواینجامینویسم من میگمقبل ازتولدبه وجودمیادشماچی میگید؟؟؟جمله کتاب:سلولهای اووگونی،لایه زاینده تخمدان رادردوران جنینی تشکیل میدهند.این سلولها وقتی که فرددردوران جنینی است باتقسیم میتوزتعدادزیادی سلول به نام اووسیت اولیه تولیدمیکنند.اووسیتهای اولیه تقسیم میوزانجام میدهندولی درمرحله پروفازمیوزiمتوقف میشوندوتاسن بلوغ جنسی بدون فعالیت باقی میمانند.
این درسته؟
مخاط سرتاسر لوله گوارشی انسان آنزیم لیزوزیم میسازد.![]()
Don't be afraid to fail
...Be afraid not to try
خب کتاب چندان تفکیکی نکرده!
فقط گفته اینا توی دوران جنینی وجود دارن
شاید سلول بلاستوسیت که تقسیم میشه, بافت هارو بوجود میاره, بعد از اون توی یه دوره کم و کوتاه این اووسیت ها تولید میشن و توی مرحله پروفاز میوز ۱ باقی میمونن.
در کل شما کافیه بدونین تا قبل از کودکی تتراد هارو تشکیل دادن! و تو پروفاز یک موندن.
مخمر هم تخمیر داره ولی میتوکندری هم داره تا جایی که بنده به خاطر دارم:/
فک نکنم خیلی این دو در تناقض باشن!
بهرحال کتاب در مورد سلول های آبکش + اریتروسیت (البته اریتروسیت در بسیاری جانداران, قید فصل ۶) و صد البته پروکاریوت ها در مورد اندامک نداشتنشون بحث کرده
بقیه رو نمیشه استنباط کرد(گرچه به نظر من, دارن)
کلسی تونین باعث رسوب کلسیم در بافت استخوانی میشه(کاهش کلسیم خون-افزایش کلسیم استخوان)
از تیروئید ترشح میشه...از اون سمت هم پاراتورمون از پاراتیروئید باعث تجزیه کلسیم موجود در بافت استخوانی + افزایش بازجذب کلسیم از نفرون کلیه + فعال کردن ویتامین d در روده که اونم به نوبه خود باعث افزایش جذب کلسیم میشه, رو داریم.
میدونیم توی فرایند های ترشح کلسیم نقش داره.
(البته توی فرایند انقباض هر سه نوع ماهیچه ها هم, با نشت کلسیم از شبکه اندوپلاسمی صاف, نقش داره)

سلام دوستان وقتتون به خير. توى گام ٣ چرخه ى كربس atp در سطح پيش ماده داره توليد ميشه؟ توى كتاب الگو و آزمونِ امروزِ ماز اين توليدِ atp رو در سطح پيش ماده در نظر گرفتن. ولى در حاليكه توى متن كتاب اومده انتقال فسفات از مولكول فسفات دار به adp، توليدِ atp در سطح پيش ماده محسوب ميشه. اين فسفاتِ گام ٣ كربس مگه يه فسفاتِ معدنىِ آزاد نيست؟
"A Smooth Sea Never Made a Skillful Sailor"
در حال حاضر 130 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 130 مهمان)