تو فاگوزیست نوشته که در دم عمیق همه ی هوای مکمل یا هوای ذخیره دمی + دو سوم هوای جاری وارد شش ها میشه و همون یک سوم هوای جاری که مرده بود(!) اون تو مجاری میمونه و طبق معمول مبادله نشده خارج میشه!
طبق بررسی هایی که من روی جزوات و منابع مختلف و متعدد انجام دادم این سوال قلمچی اشتباهه!
ویرایش توسط دریـا : 18 فروردین 1397 در ساعت 19:33
سلام
من سوال زیر رو که در مورد ژنتیک در جزوه دکتر عمارلو ص 48 هست رو متوجه نمیشم
از دوستان کسی هست یه راهنمایی بکنه
یک مولکول پلازمید و یک مولکول DNA ی میتوکندری و دو مولکول DNA هسته بوسیله آنزیم Ecor1 برش دادیم . اگر 14 پیوند فسفو دی استر شکسته شود در صورتی که هر مولکول DNA حداقل یک جایگاه تشخیص آنزیم داشته باشد پس از الکتروفورز حداکثر چند نوار خواهیم داشت؟
ممنون
در جواب به mahsa 95
جواب درست گزینه دو هست ودر مورد جمله اگر منظورش آزاد شدن پادتن باشه خب در برخورد اول هم رخ میدهد
امیب اب شیرین که جانداری تک سلولی است هیچ اتصال زیستی با دیگر امیب های محیط ندارند؟ص غ![]()
واقعیت رو دنبال کن، رؤیا تلهست.
سلام
من تازه اين نقلتون رو ديدم ... پوزش بابت تاخير
ميزبان ويروس HIV نوع خاصي از لنفوسيت هاي T هستش ...
پس سوال در مورد لنفوسيت t هستش و حالا سلول الوده به ويروس ...
گزينه ١ : خب خود لنفوسيت T ميتونه داراي گيرنده اختصاصي باشه بعد بلوغ
البته جملش شك برانگيزه ولي خب چون از ميتواند استفاده شده خود به خود استثنا ها رو فاكتور ميگيره
گزينه ٢ بله خب در ايمني سلولي اين اتفاق بعد از الوده شدن سلول به ويروس اتفاق ميافته
گزينه ٤ بله خب با ترشح پرفورين اين اتفاق ميافته و نشت مواد به بيرون و در نهايت جذب اب باعث تركيدن سلول ميشه
اما جواب كه گزينه ٣ ميشه
پروتئين مكمل در گره هاي لنفاوي حضور داره و حتي ميتونه فعاليت كنه
اما هيچگاه سلول الوده رو باهاش مقابله نميكنه !!
فقط با ميكروب ها در واقع مبارزه ميكنه ( ميكروب هايي به جز ويروس و ...)
سوال دومتون هم دو تا غ داره
يك اينكه اشاره نكرده با همان انتي ژن !! در برخورد دوم با همان انتي ژن هيستامين ازاد ميشه ....
دوم هم اينكه فقط در برخورد دوم نيست ... از برخورد دوم به بعد ميتونه هيستامين ازاد بشه
واقعیت رو دنبال کن، رؤیا تلهست.
سلام . قلمچی میگه این جمله درسته وآیا درسته این جمله ؟؟؟؟؟؟در پی ترجمه هر کدون آغاز ساختار ریبوزوم کامل میشود .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا سریع بگید ممنون
در حال حاضر 48 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 48 مهمان)